bir de aklıma geldi yolk sac hakkında bir şey dedi mi?
ultrason fotosu yine geçen gün paylaştığın gibi mi?
Canım sinir oldum doktorlarına.. Adam gibi neden anlatmıyorlar tüm olasılıkları neden düşünmezler ki... Bekle kuzum başka doktora git sen bebeğin için sonuna kadar görevini yap.. Olucakların önüne geçilmez ama senin psikolojini nasıl düşünmezler ya.. Madem düşecek gercekten de bir daha ki için piopsi alıp nedenini bulmayı şiddetle tavsiye etmesi gerekirdi iyi bir doktorun.. Bak olurda 3. doktor da aynını der ve sen de buna inanırsan incelet.. çünkü ozaman nedeni bulup ona göre taa en başından spremdemi yumurtadamı sorun var buluyorlar...
canım yaaa o yolk kesesinden hiç bahseden yok,ben doktordan değil netten bakarken araştırırken öğrendim bunu üstelik,hiç bilmiyorum valla :44: ama burda topikte bi ark paylaşmıştı gördüm nasıl bişey..bende yok öyle bişey malesef hiççç bomboş bi kesedün yeni gittiğim doktorun çektiği ultrason görüntüsüde şu...
Eki Görüntüle 718479
bu dün gittiğim doktora göre sperm yada yumurta yetersizliği yada kalitesi ile alakası yokmuşki öyle diyo bide adamhey allahım,güldürdü bak beni bu halde...
offf keşke elimizden bir şey gelse dua etmekten başka yapılcak bir şey yok
o doktoru es geç gerçekten hatta gitmemiş bile sayabilirsin
şimdi nereye gidiceksin?
Ultrason fotoğraflarını albüme topluyorum ben. Herkese de gösteriyorum, çok gülüyor millet. Tamam şu an bir şeye benzemiyor ama o benim bebeğim :)
canım yaaa o yolk kesesinden hiç bahseden yok,ben doktordan değil netten bakarken araştırırken öğrendim bunu üstelik,hiç bilmiyorum valla :44: ama burda topikte bi ark paylaşmıştı gördüm nasıl bişey..bende yok öyle bişey malesef hiççç bomboş bi kesedün yeni gittiğim doktorun çektiği ultrason görüntüsüde şu...
Eki Görüntüle 718479
bu dün gittiğim doktora göre sperm yada yumurta yetersizliği yada kalitesi ile alakası yokmuşki öyle diyo bide adamhey allahım,güldürdü bak beni bu halde...
kese boş olunca yamulması gerekmezmi?yusyuvarlak seninki..
Eki Görüntüle 718479
şimdi aklımda 2 doktor var...biri Medicana Ümraniye Hüseyin Arık.. diğeride Medipol Koşuyolu Sinem Beden... ama p.tesiden önce gitmeyi düşünmüyorum başka doktora... çünkü en azından 8.haftaya gireyim de,geç döllenme vs ilgisi varsa görünğür belki bi ihtimal...
bide geçmişi okurken gördüm hapşurmaktan bahsetmişsiniz.. bende çok hapşuruyorum.. kendime belirti mi arıyorum ne allahım çaresizlik ne kötü
hüseyin hocaya her daim yer bulursun ben sibele gittiğimden görüyrum genelde kongresi vs yoksa orda oluyor zaten
kesinlikle kesen top gibi ve ne kanaman var ne ağrın bir anormallik var boş gebelik olsa bir belirti vermesi gerek
o da ancak beta değerinle çelişebilir sadece
hem de nasıl
ilki neden düşük olmuştu canım senin o zaman bir araştırma yapılmışmıydı üzüm gebelik mol gebelik vs diye?
sibel'ide çok duydum çevremde çok giden var ama hani hamile kalıp giden var ona..bu tarz durumlarda öneren duymadım..bu hüseyin'ide bi arkadaşım önerdi,1.5 aylıkken gitmiş ona ve kız bu çocuk demiş ve kızı oldu..denk gelmişte olabilir tabi ama çok beğenmişti..her konuda yardımcı oluyomuş çok bilgiliymiş,profesörmüş ve tüp bebek uzmanıymış falan..
yokk canım bi araştırma olmadı ilk düşüklerde bişey yapılmıyoki hatta 2.de bile bazıları yapıyo illa 3 düşüğü bekliyolar..sanki biz insan değiliz dee7 haftalıkken olmuştu o kendiliğinden oldu kanama ve ağrıyla başladı 2 saate yakın sürdü gece yarısı ve sonra ağrı bi anda geçti düşük oldu...sonrada ilaç kullandım düşükten kalan parçalar öyle temizlendi ama oda acaip ağrılıydı 1 hafta..zor günlerdi
zaten 12. haftadan önceki düşükler sağlıksız bebek diye değerlendiriliyo..vücut uyum sağlayamıyo atıyo diyo doktorlar...
bi git bakalım canım belki senin de derdine derman olur
ben kanamayla gitmiştim kesemi görmüştü ama beklenenden küçüktü iğne hap verdi yat dedi bir daha kanamam olmadı
ama sonra gittiğimde kesem yamulmuştu radyolojiye yolladı çnk kürtaj için en az 2 doktor onayı gerekiyordu ve beklemeye gerek yok artık dedi ve kürtaj oldum sonucu da patolojiye gönderdiler bir şey çıkmadı
ama sende durum çok farklı kesen de normal kanaman da yok
evet canım onu bana da söylemişti sağlıksız olan oluşumu bünye tutmaz ve atar bu da doğanın bir uyumudur demişti
ama gel gelelim bizler bunu hiç bu kadar kolay atlatamıyoruz
sen şimdi tüm olumsuzluklara rağmen kendi hislerine bak
arkdşım bir hafta sonra doğum yapacak ve kıza 3 doktor kese yok bebek yok dedi
meğer geç döllenme olmuş ve kızı olacak
böyle hikayelerde yok değil umudunu kaybetme
rabbim onunda senin içinde en iyisi neyse onu versin
pufpus senin kanaman fala varmiydi
Eki Görüntüle 718479
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?