yaaa allahım işe bak yaaa..
böyle hikayeleri duydukça umutlanıyorum,doktora gidiyorum bitiyo umutlarımnapıcam bilmem..
o arkadaşının kaçıncı haftada göründü bebeği acaba,biliyo musun canım?
ben kimseye gösterememiştim dediğin gibi bişeye benzetemiyor ki insanlar ama bizim için çok değerli ben sadece 3 boyutlu bi fotosu vardı onu sakladım uyurken hala aynı uyuyo kuzum
Pufpuff allah hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah guzel sonuclar aliriz bunda sonra ben de bir dusuk yasadim ve sonrasinda sebebi icin doktorlara gittim ama hic bisey yapmadilar tibben arastirilmak icin uc dusuk yasamak gerekiyomus bunlari yasamak anneyi ne kadar yipratiyoo doktor kisminin pek umrunda degil kisacasi herseyin takdiri allah ta senin icin pihti testini yaptirman herhalde su zor gunlerin en olumlu hareketi olmus hic degilse sonucuna gore onlem alirsin bir de bence artik kar alalim bu eligimiz de sabredemedik ama olurim gittikce sa diger bebeklerimizde 2 adet gecmeden doktora gitmeyelim hic yokken geriliyoruz panigk ypruz bebek var mi kalp atisiydi siydu buydu bak ben bugun gittim 8+1 die 6+5 cikti kalp gorduatisinida doktor
Puf puf canım benim ultrasonda boş gözüktü 5+5 tim bu Cumartesi gitcem kadın hareket ettirirken ikitane c gibi bişi görünüyordu yolk dedi bu ama verdiği kağıtta kesenin içi boş sen ekrandan kesenin içine baktınmı bu doktorların işi belli olmaz makine göstermiyo olabilir geç döllenme olduysa ümidini kaybetme canı veren Allah o ol derse hiçbirşey engel olamaz bol bol dua et canım Rabbim yardımcı olsun sana
Bence bu ultrason görüntüsü hiç net değil. Farklı bir doktora görünmekte fayda var. Allah hayırlısını versin, üzme kendini.
amin canım güzel haberlerle gel inşallahaynen yalnız şimdide acayip bana bağlı hep kucağımda seni seviyorumlar öpüp koklamalar bensiz bişey yapamaz içerde durdukça bağlandı heraldeprogestan kafa filan yapmıyo bende ya bütün ilaçlar ters etki yapıyo bende yarın kontrolm var inş iyi şeyler duyarım drdan
öncelikle hepinize teker teker ayrı ayrı çoooook içten,tüm kalbimle teşekkür ediyorum..mutlu ettiniz beni,baktım tek tek geçmişe hepiniz sormuş merak etmişsiniz,sağolun..
iyi haberlerle gelmek,en azından birkaç şeyi değiştirmek isterdim ama üzgünümn..olmadı değişen bişey..
Öncelikle şunu belirteyim ki,doktor içime sinmedi benim ama annemle babanem sevdiler.Karından baktı ultrasonla,erkek doktordu.dün benim kendi doktorumda yaptırdığım ölçüme göre karşılaştırınca kesenin küçüldüğünü söyledi,giderek kaybolacak muhtemelen dedi.ilaçları kullanma (progestan/aspirin) düşük kanamayla kendiliğinden olur dedi,bence kürtaja gerek yok dedi.kürtajı bitek kesede inceleme yapcaksak tercih ederim dedi.kandaki beta hcg değerlerini gösterdim önceden yapılan,baktı ve bu değerlere göre bile en baştan anormallik var dedi.nasıl yani dedim.ikinci beta 47 çıkmıştı benim, değer 1 hafta sonra 1180 çıkmıştı..öyle çıkmaması lazımmış,500 fln olmalıymış..ikiz gebelikte falan 4 kat artıyo,daha bile fazla artıyo yani ne saçmalık! kan pıhtılaşması için kan verdim ona bakalım dedi ısrarla.oda 2-3 hafta içinde çıkarmış.çıkınca arayacaklarmış beni.oda maşallah 400 tl tuttu..adama diyorumki sperm yada yumurta kalitesizliği yada yetersizliği varmıdır bu gebelikler o yüzden mi sağlıksız oluyo?yok diyo öyle bişey olmaz,zaten kaliteli spermle yumurta birleşiyo diyo,hey allahım!oysa sırf bu yüzden hamile kalamayan arkadaşım bile var..kanama başlayınca ağrılı olabilir muhtemelen dedi,o zamanda apranax kullan dedi.ya zaten geçen düşüğümde de inanılmaz bi ağrı olmuştu,hatırladıkça bile korkuyorumtabi kürtajdan iyi ama
yani işin özü,benim içime sinmedi.ama söyledikleri olumsuz diye değil,benim sorularıma verdiği cevaplar ikna edici olmadığı için sinmedi içime.sanırım 1 doktora daha gideceğim ben yani gitmek istiyorum..mesela adama diyorum 8-9.haftadada gören oluyomuş bebeği..o diyoki yok,o ultrason cihazının kalitesinden kaynaklanıyo diyo!buda bana çok saçma geldi..
çıktığımda ordan,nötr'düm aslında..zaten duyacağım en kötü şeyleri bi önceki gün duydum,sorun o değil ama beni ikna etmedi..eşimlede konuştuk ve 3-4 gün daha bekleyip başka doktora öyle gitmeye karar verdik..hee bu arada da kanama falan başlar,düşük olursa artık yapcak bişey yok o da Allah'tan diyip katlanıcaz
canım ilk test günümü 5 gün gecikmede yaptırdım,19 çıktı..ikinciyi 7 gün gecikmede yaptırdım 47 çıktı..sonrada son olarak 14 gün gecikmede yaptırdım 1180 çıkmıştı..o kadar
pufum rabbim hayırlısını versin ama bişey dicem senin adet gününü 5 gün geçince mi 19 çıktı?
ben adete 4 gün kala yaptırdığımda 48 falan çıkmıştı,yani seninki baya geç döllenmeyi getiriyo benim aklıma
hcg artışında sorun yok önemli olan da o değil mi?
ama dediğim gibi geç tutunmuş ki kanda değerin geç yükselmeye başlamış
seni boşa umutlandırmak tabiki istemem ama bu benim aklıma takıldı açıkçası
kese günde 1 mm büyüyormuş,
senin başka kese ultrasonun var mı
eğer milimetresi yazıyorsa hesaplayabilirsin en azından.peki bu doktor kesenin kaç haftaya denk geldiğini söyledi mi?
puf pufa hayırlısı olur umarım diyorum ve şu linke bakmasını da tavsiye ediyorum Boş gebelik | Blogcu Anne
Pufpuf 7 gün gecikmede 49 muş sonra 7 gün geçince son ölçümünden 1180 olmuş normal yani benim 709 dü adetten bir gün sonra, 3 gün sonra gittim 3500 dü günde 2 ye katlamış yani seninde günlük 2 ye katlarsa 1100 şere gelio kafam karıştı bu doktorlar uyduruyomu napıo
bu gittiğim doktor kan değerlerine artışa baktı ve daha burda sorun varmış dedi,baştan belliymiş dedi..47'den sonra 500 civarı olmalıyken 1180 olmuş dedi ona bile çok şaşırdım o an ilk defa duydum öyle bişeyide :44: oysa en az 2 kat artmalı,sonrası önemli değil diye biliyo ve duyuyorum hep...betayıda tekrarlamaya gerek yok dedi o yüzden..ve zaten benim önceki düşüğümden beri hep düzensiz adetlerim,1 sene 1 aydan beri..o yüzden geç döllenme olduğuna eminim..son adetim 13 marttı,düşün..şu an 7.haftadayım kendi doktoruma göre,ama bu dünkü doktorda kese küçülüyo 5-6 haftalık gibi görünüyo dedi gelde gülme
Pufpuf hesapladm 47 den 7 gun sonra 1200 olmasi lazm asagi yukari seninkide tam normal cikmis nasil hesaplama yapiyor bu dr anlamadm adi ne yanlislikla gitmiyim ona
iyi de eğer artış düşük olsaydı dış gebelikten süphelenirdi ama değer iyi ve kese rahim içinde.
eee çok fazla olduğu zaman da mol gebelik şüphesi olur diyolar ama 1 kese var ve gayet düzgün
bence hcg ile ilgili bi durum değil ben 1 senedir kafayı bunlarla bozmuşum araştırmaktan.
madem bekle diyo bekle bakalım kuzum biraz eğer allah yazmamışsa doktorun dediği olur
ama geç döllenme ise de haftaya kesin belli olur,benim kesem de nerdeyse 1 hafta geriden geliyodu
evet canım aynen öyle..bencede haklı yazdıkların,bende 2 senedir kadın doğum yardımcı teknisyen olurdum bu araştırmayla öğrendiklerimle...dün adam bile sorduklarıma şaşırdı.bikaç soruma "ooo çok güzel soru" falan dedien erken p.tesiyi beklicem,kendi doktorumun dediğine göre bi 8.haftaya gireyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?