2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
yaaa allahım işe bak yaaa..
böyle hikayeleri duydukça umutlanıyorum,doktora gidiyorum bitiyo umutlarım napıcam bilmem..
o arkadaşının kaçıncı haftada göründü bebeği acaba,biliyo musun canım?

8 de canım görmüşler 9 da kalp atışı duyulmuş birde o regl oldum sanmış üstünede görmüş ona rağmen
doktor görememiş ve aradaki farkıda kapattı bebek şimdi kısmetse normal doğum yapacak
elimiz telefonda haber bekliyoruz

Puf puf canım benim ultrasonda boş gözüktü 5+5 tim bu Cumartesi gitcem kadın hareket ettirirken ikitane c gibi bişi görünüyordu yolk dedi bu ama verdiği kağıtta kesenin içi boş sen ekrandan kesenin içine baktınmı bu doktorların işi belli olmaz makine göstermiyo olabilir geç döllenme olduysa ümidini kaybetme canı veren Allah o ol derse hiçbirşey engel olamaz bol bol dua et canım Rabbim yardımcı olsun sana

Pufpuff allah hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah guzel sonuclar aliriz bunda sonra ben de bir dusuk yasadim ve sonrasinda sebebi icin doktorlara gittim ama hic bisey yapmadilar tibben arastirilmak icin uc dusuk yasamak gerekiyomus bunlari yasamak anneyi ne kadar yipratiyoo doktor kisminin pek umrunda degil kisacasi herseyin takdiri allah ta senin icin pihti testini yaptirman herhalde su zor gunlerin en olumlu hareketi olmus hic degilse sonucuna gore onlem alirsin bir de bence artik kar alalim bu eligimiz de sabredemedik ama olurim gittikce sa diger bebeklerimizde 2 adet gecmeden doktora gitmeyelim hic yokken geriliyoruz panigk ypruz bebek var mi kalp atisiydi siydu buydu bak ben bugun gittim 8+1 die 6+5 cikti kalp gorduatisinida doktor

ultrason görüntün var mı acaba?merak ettim...

ama işte bana hiçbi doktor yolk'tan bahsetmedi..ben öyle bişey olduğunu bilmiyordum bile..rastgele netten öğrendim...

Bence bu ultrason görüntüsü hiç net değil. Farklı bir doktora görünmekte fayda var. Allah hayırlısını versin, üzme kendini.

bide adam en iyi makine bu,son kalite diyo..bence benim kendi doktorumun makinesi daha iyi,daha netti

amin canım güzel haberlerle gel inşallah

canım ilk test günümü 5 gün gecikmede yaptırdım,19 çıktı..ikinciyi 7 gün gecikmede yaptırdım 47 çıktı..sonrada son olarak 14 gün gecikmede yaptırdım 1180 çıkmıştı..o kadar

pufum rabbim hayırlısını versin ama bişey dicem senin adet gününü 5 gün geçince mi 19 çıktı?
ben adete 4 gün kala yaptırdığımda 48 falan çıkmıştı,yani seninki baya geç döllenmeyi getiriyo benim aklıma
hcg artışında sorun yok önemli olan da o değil mi?
ama dediğim gibi geç tutunmuş ki kanda değerin geç yükselmeye başlamış
seni boşa umutlandırmak tabiki istemem ama bu benim aklıma takıldı açıkçası
kese günde 1 mm büyüyormuş,
senin başka kese ultrasonun var mı
eğer milimetresi yazıyorsa hesaplayabilirsin en azından.peki bu doktor kesenin kaç haftaya denk geldiğini söyledi mi?

yazdıklarım pek çıkmamış tlfdan yazıyodum şimdi pc ye geçtim demek istediğim çok erken gidiyoruz doktora onlar da bizi geriyorlar bende erken gittim ama inş diğer gebeliklerimde erken gitmicem allah sağlık versin gerisi boş bugun 8+1 sat a göre doktor 6+5 dedi bide karından benim ultrason o yüzden doktor gördu kalp atışını ben duymadum yada dinletmediii

bu gittiğim doktor kan değerlerine artışa baktı ve daha burda sorun varmış dedi,baştan belliymiş dedi..47'den sonra 500 civarı olmalıyken 1180 olmuş dedi ona bile çok şaşırdım o an ilk defa duydum öyle bişeyide :44: oysa en az 2 kat artmalı,sonrası önemli değil diye biliyo ve duyuyorum hep...betayıda tekrarlamaya gerek yok dedi o yüzden..ve zaten benim önceki düşüğümden beri hep düzensiz adetlerim,1 sene 1 aydan beri..o yüzden geç döllenme olduğuna eminim..son adetim 13 marttı,düşün..şu an 7.haftadayım kendi doktoruma göre,ama bu dünkü doktorda kese küçülüyo 5-6 haftalık gibi görünüyo dedi gelde gülme

Pufpuf 7 gün gecikmede 49 muş sonra 7 gün geçince son ölçümünden 1180 olmuş normal yani benim 709 dü adetten bir gün sonra, 3 gün sonra gittim 3500 dü günde 2 ye katlamış yani seninde günlük 2 ye katlarsa 1100 şere gelio kafam karıştı bu doktorlar uyduruyomu napıo

Pufpuf hesapladm 47 den 7 gun sonra 1200 olmasi lazm asagi yukari seninkide tam normal cikmis nasil hesaplama yapiyor bu dr anlamadm adi ne yanlislikla gitmiyim ona

yok canım ama benim 47 den 1180 e artması 2 kattan fazla..1 hafta içinde..

iyi de eğer artış düşük olsaydı dış gebelikten süphelenirdi ama değer iyi ve kese rahim içinde.
eee çok fazla olduğu zaman da mol gebelik şüphesi olur diyolar ama 1 kese var ve gayet düzgün
bence hcg ile ilgili bi durum değil ben 1 senedir kafayı bunlarla bozmuşum araştırmaktan.
madem bekle diyo bekle bakalım kuzum biraz eğer allah yazmamışsa doktorun dediği olur
ama geç döllenme ise de haftaya kesin belli olur,benim kesem de nerdeyse 1 hafta geriden geliyodu

Pufpuf hesapladm 47 den 7 gun sonra 1200 olmasi lazm asagi yukari seninkide tam normal cikmis nasil hesaplama yapiyor bu dr anlamadm adi ne yanlislikla gitmiyim ona

Beylikdüzü Medicana Profesör dr. İsmail Özdemir bide profesör yani,peeeeeh :44:

gerçi belkide adam haklı ne bileyim..insan yediremiyo,koskoca profesör...

evet canım aynen öyle..bencede haklı yazdıkların,bende 2 senedir kadın doğum yardımcı teknisyen olurdum bu araştırmayla öğrendiklerimle...dün adam bile sorduklarıma şaşırdı.bikaç soruma "ooo çok güzel soru" falan dedi en erken p.tesiyi beklicem,kendi doktorumun dediğine göre bi 8.haftaya gireyim bakalım

6sında yaptırdım 709 dü 9 unda yaptırdım 3550 ydi şimdi benimkindede sorun var ozaman çok artmış Dr durum iyi demişti ama kafam karıştı benimde

Allah güldürsün seni emi kız
benim de az kaldı prof olucam hepinize bakıcam hepinizi doğurtucam 5 kuruş almadan
biçki dikiş de bilirim yani sezeryanda da sıkıntı olmaz
pazartesi günü hayırlısıyla güzel haber alırsın inşallah
pıhtı testini yaptırman da iyi olmuş bu arada,eğer hamilelik devam ederse ve pıhtı sorunun varsa önlemi alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…