2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
6sında yaptırdım 709 dü 9 unda yaptırdım 3550 ydi şimdi benimkindede sorun var ozaman çok artmış Dr durum iyi demişti ama kafam karıştı benimde

yok be canımmm takılma ona,hiç duydunmu öyle bişey sen?ben duymadım yani..en az 2 kat artıyosa ok,sorun yok demektir

evet tek çıkarım o oldu..test önemli nede olsa,onu yaptırmış oldum...

ben bu değerleri anlamadım. Benim adetim 4 gün gecikmişti, doktora gittim. işte o hamilelik hormonu neyse o değer 1024 çıkmıştı. sonra da bi daha baktırmadım. ya işte herkesin bünyesi ve hamileliği farklı oluyor. kimisi 5. veya 6. haftada kalp atışını duyuyor, kimisi 8. haftada bile duyamıyor. kimisinin sadece midesi bulanıyo belirti olarak, kimisi de aşırı halsiz oluyo. ne biliim ya, bence ona buna bakmamak lazım. puffpuffcum sen de Allahın izniyle bekle bi 8. haftanı. o zaman herşey daha netleşir. Keşke elimizden bişey gelebilse, cidden sana yardımcı olmayı çok isterdim canım.

canım sen kese gördün mü?
gördünse sorun olmaz artık kese boyutundan kalp atışından takip edicek

Kesemi gördüm canım 9 unda 4.4mm16 sında 14.4 mmdi içinde bişiler var gibiydi dr yolk oluşmaya başlamış dedi ama kağıdımda kesem boş duruyo Cumartesi gitcem işte pufpuftada görünmemiş olabilir pufcuğum bence seninki geç döllenmiş hcgndede sorun yok kesenin küçülmesi kötü ama kağıtta ne kadar gösteriyo önceki gittiğinde kesen dahamı büyük Allah yardımcımız olsun

aaay sağol cnm benim...çok teşekkürler,düşünmen sorman yeter..zaten yazdıklarınız,örnekleriniz falan bana güç veriyo

canım bana göre gözle baktığımda küçülmüş gibi görmüyorum,bilemedim ki...

bak bu 2 gün önceki kesem..

buda dünkü..

Pufcum orda gs 1.85 yazıo alttaki kaç cm ki daha kesen küçük ya 1 cmi geçince yolkun oluşması gerekio ama görünmüyor olabilir senin hcgde düşük alttaki fotonun gs si yazmıo o kaç peki

Son düzenleme:
Pufcum orda gs 1.85 yazıo alttaki kaç cm ki daha kesen küçük ya 1 cmi geçince yolkun oluşması gerekio ama görünmüyor olabilir senin hcgde düşük alttaki fotonun gs si yazmıo o kaç peki

alttakinde 15,89 yazıyo canım ama bu ölçüm yapılan cihaza görede değişiyo olamazmı? :44:

çünkü kendi doktorumdan önce gittiğim bi başka doktor 7.haftaya girdiğimi söylediğinde kendi doktorum aynı gün bana 5.hafta demişti

pufpuf doktor ne dedi ?

ama o makinadan makinaya değişir
ama hisarın makinaları çok iyi gelişmiş bnce sen yine kendi doktorunu bekle
bu arada tabi bir doktorada git ama kıyas yapacağın gene hisardaki olacak en baştan beri oraya gittiğin için
o ne demişti sana?

Merhaba arkadaşlar,
Bende sabah yaptığım idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim.Hemen kan testi yaptırdım ama sonuçları yarın alıcam umarım kötü bi sürprizle karşılaşmam gerçi dr.um ultrasonda keseyi gördü ama yinede insan endişeleniyor. Buarada İkinci hamileliğin ilk bebeğim 15 aylık. 27 yaşındayım ankarada oturuyorum,sat 17 Nisan BDT 23 Ocak. Benide tabloya eklerseniz sewinirim

evet zaten her seferinde naparsam yapiyim oraya dönüyorum ama bu defa durum farklı insan başka yol başka bi duyum arıyo..hisardaki doktoruma en son salı gittim işte,%80-90 olumsuz bakıyorum ama 1 hafta daha bekleyelim dedi..önümüzdeki p.tesi çağırmıştı

pufpuf doktor ne dedi ?

öncelikle hepinize teker teker ayrı ayrı çoooook içten,tüm kalbimle teşekkür ediyorum..mutlu ettiniz beni,baktım tek tek geçmişe hepiniz sormuş merak etmişsiniz,sağolun..

iyi haberlerle gelmek,en azından birkaç şeyi değiştirmek isterdim ama üzgünümn..olmadı değişen bişey..

Öncelikle şunu belirteyim ki,doktor içime sinmedi benim ama annemle babanem sevdiler.Karından baktı ultrasonla,erkek doktordu.dün benim kendi doktorumda yaptırdığım ölçüme göre karşılaştırınca kesenin küçüldüğünü söyledi,giderek kaybolacak muhtemelen dedi.ilaçları kullanma (progestan/aspirin) düşük kanamayla kendiliğinden olur dedi,bence kürtaja gerek yok dedi.kürtajı bitek kesede inceleme yapcaksak tercih ederim dedi.kandaki beta hcg değerlerini gösterdim önceden yapılan,baktı ve bu değerlere göre bile en baştan anormallik var dedi.nasıl yani dedim.ikinci beta 47 çıkmıştı benim, değer 1 hafta sonra 1180 çıkmıştı..öyle çıkmaması lazımmış,500 fln olmalıymış..ikiz gebelikte falan 4 kat artıyo,daha bile fazla artıyo yani ne saçmalık! kan pıhtılaşması için kan verdim ona bakalım dedi ısrarla.oda 2-3 hafta içinde çıkarmış.çıkınca arayacaklarmış beni.oda maşallah 400 tl tuttu..adama diyorumki sperm yada yumurta kalitesizliği yada yetersizliği varmıdır bu gebelikler o yüzden mi sağlıksız oluyo?yok diyo öyle bişey olmaz,zaten kaliteli spermle yumurta birleşiyo diyo,hey allahım!oysa sırf bu yüzden hamile kalamayan arkadaşım bile var..kanama başlayınca ağrılı olabilir muhtemelen dedi,o zamanda apranax kullan dedi.ya zaten geçen düşüğümde de inanılmaz bi ağrı olmuştu,hatırladıkça bile korkuyorum tabi kürtajdan iyi ama
yani işin özü,benim içime sinmedi.ama söyledikleri olumsuz diye değil,benim sorularıma verdiği cevaplar ikna edici olmadığı için sinmedi içime.sanırım 1 doktora daha gideceğim ben yani gitmek istiyorum..mesela adama diyorum 8-9.haftadada gören oluyomuş bebeği..o diyoki yok,o ultrason cihazının kalitesinden kaynaklanıyo diyo!buda bana çok saçma geldi..

çıktığımda ordan,nötr'düm aslında..zaten duyacağım en kötü şeyleri bi önceki gün duydum,sorun o değil ama beni ikna etmedi..eşimlede konuştuk ve 3-4 gün daha bekleyip başka doktora öyle gitmeye karar verdik..hee bu arada da kanama falan başlar,düşük olursa artık yapcak bişey yok o da Allah'tan diyip katlanıcaz

Son düzenleme:
Evet canım bencede sen ilk fotodaki ultrasonu çektirdiğin yere tekrar git makineler aynı olsun biri 1.8 cm biri 1.5 cm demiş hafta cme göre belirlenio galiba bilmiom önceki 7 dediyse bu 5 mi dedi anlamadım bu drlar bide kesenin neresinden ölçüyor yani sonuçta hareketli tam yuvarlak olmayan birşey var orda 3 mm ilk bi yanlış ölçüm doktordan doktora olabilir bilemeyiz Prof falanda adam gibi açıklama yapmıolarki insanın kafasını karıştırırlar anca

hoşgeldin, hayırlı olsun. sonucu niye o kadar geç veriyorlar. en geç 1 saat içinnde çıkması gerekmezmi

o zaman tahminimce sen bu hafta pazartesi falan hüseyin hocaya gidersin
sonraki haftada hisara zaten o süreçte ters bir şey olursa farkedilir
ya da minik orda büyüme savaşı veriyor ve sana gittiğinde anne burdayım diyecek
herşey Allahın takdiri

cnm okudum ne diyim bilemedim. allah hayırlsını versin. olur da bu sefer de gene dşükle sonlanırsa genetik test yaptırmak aklında olsun, sürekli tekrarlayan düşükte sebebi genetik testle bulaniiyolar. en azından aynı üzüntüleri tekrar tekrar yaşamamış olursun. inşallah hiç bunlara gerek kalmaz, hamileliğin devam eder sağlıkla cnm. ne olursa olsun kendini çok yıpratmadan önüne bakmaya çalış.

Senin adına gerçekten üzüldüm ama bence çokta umutsuz olma öyle mucizevi şeyler duyuyor vede yaşıyoruz ki..o yüzden güzel şeyler düşünelim güzel şeyler yaşayalım. Allah hepimizin evladını bizlere bağışlasın ve sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

inş öyle olur canım yaaa umarım şaka yapmış olur,ce eee der bize

bide ben şeyi bile sordum dün..benim kalbim sağda ve gtek organlar normale göre farklı yerde..bu sorun yaratır mı dedim..yok yok hiç alakası yok dedi doktor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…