- 15 Şubat 2013
- 26.429
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.461
- 798
Evet canım bencede sen ilk fotodaki ultrasonu çektirdiğin yere tekrar git makineler aynı olsun biri 1.8 cm biri 1.5 cm demiş hafta cme göre belirlenio galiba bilmiom önceki 7 dediyse bu 5 mi dedi anlamadım bu drlar bide kesenin neresinden ölçüyor yani sonuçta hareketli tam yuvarlak olmayan birşey var orda 3 mm ilk bi yanlış ölçüm doktordan doktora olabilir bilemeyiz Prof falanda adam gibi açıklama yapmıolarki insanın kafasını karıştırırlar anca
cnm okudum ne diyim bilemedim. allah hayırlsını versin. olur da bu sefer de gene dşükle sonlanırsa genetik test yaptırmak aklında olsun, sürekli tekrarlayan düşükte sebebi genetik testle bulaniiyolar. en azından aynı üzüntüleri tekrar tekrar yaşamamış olursun. inşallah hiç bunlara gerek kalmaz, hamileliğin devam eder sağlıkla cnm. ne olursa olsun kendini çok yıpratmadan önüne bakmaya çalış.
bence de o kadar fark makina ve doktor farkı olabilir.
pufpuf yolk kesesi gene mi görünmedi bu doktora sordun mu ?
hoşgeldin, hayırlı olsun. sonucu niye o kadar geç veriyorlar. en geç 1 saat içinnde çıkması gerekmezmi
yokkk cnm sormadım aklıma bile gelmedi o an..ben 8. 9. haftaya odaklanmıştım en çok o konudadsa düzgün bi bilgi vermedizaten...
cnm belki de hamilelik haftanı yanlış hesaplıyosunuz ve ondan herşeyin vaktinden önce olmasını bekliyo doktorlar. insan sonuçta yani doktorda olsa, belli mi olur. hakkında hayırlısı olsun cnm.üzülmemeye çalış gene de, en azından ilk doktorun sana pztesi net konuşana kadar.
bugün itibari ile 36 beden pantolonum olmuyor arkadaslar(( kendimi davul gibi hissettim yaa (
Bildiğim kadarıyla en az 22 en geç 25 mm e kadar bebeğin görünmesi gerekiyor pufcum bekle sen daha kese 22 mm olmamış bu drlar haftaya göre senin kafanı karıştırmışlar adetin düzensiz zaten aslında pek olumsuzluk yok sadece kesende 3 mm ilk bi durum var bi
bende ona Dr farkı diyorum bide yolkun 10mmden sonra görünmesi lazım yolk da yeni oluşuo olabilir gönlünü ferah tut sen herşeyde olacağına varıyor biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi nasip valla bebişin nefes alacaksa kimse engelleyemez
canım Rabbim sana da en saglıklısından en hayırlısından ikiz ikiz nasip etsin inş...bu bebeğin içn kötü haber alırsan da çok kendini hırpalama olurmu.Hayırlıysa olsun ...bence sevinmelisin canım ne güzel işteee.. bebiş hissettiriyo kendini artık
canım Rabbim sana da en saglıklısından en hayırlısından ikiz ikiz nasip etsin inş...bu bebeğin içn kötü haber alırsan da çok kendini hırpalama olurmu.Hayırlıysa olsun ...
e tabi ikiz olsun da bi daha böyle streslere girmeikizmi oooovvv duaya bak güzel ama sevdim..sağol canım amin
Pazartesi doktora gittim "keseyi görmeden kesin hamilesin diyemeyiz" dedi. Dün keseyi gördükten sonra "kalp atışını duymadan kesin bişey söyleyemeyiz" dedi. Hamile kalmaktan daha stresli bişey bu ya. Tamam anlıyorum emin olmadan bişeyler söylemek istemiyorlar ama daha sevinemedim bile. Üstelik o kadar çok şey okudum ki kafam karıştı. Stres yapmayın demesi kolay, gel de bu dönemi rahat rahat atlat bakalım
Pazartesi doktora gittim "keseyi görmeden kesin hamilesin diyemeyiz" dedi. Dün keseyi gördükten sonra "kalp atışını duymadan kesin bişey söyleyemeyiz" dedi. Hamile kalmaktan daha stresli bişey bu ya. Tamam anlıyorum emin olmadan bişeyler söylemek istemiyorlar ama daha sevinemedim bile. Üstelik o kadar çok şey okudum ki kafam karıştı. Stres yapmayın demesi kolay, gel de bu dönemi rahat rahat atlat bakalım
yok anacım bizde bi revir var ama gitmeye vakit yok işler çok yoğun
ben napçam bilmiyorum
stres desen o biçim
allah hepimizin yardımcısı olsun özellikle çalışan annelerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?