2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bence de o kadar fark makina ve doktor farkı olabilir.
pufpuf yolk kesesi gene mi görünmedi bu doktora sordun mu ?

hı hııı cnm bu defada sonuç aynı olursa detaylı bakılcak zaten banada eşimede...

bence de o kadar fark makina ve doktor farkı olabilir.
pufpuf yolk kesesi gene mi görünmedi bu doktora sordun mu ?

yokkk cnm sormadım aklıma bile gelmedi o an..ben 8. 9. haftaya odaklanmıştım en çok o konudadsa düzgün bi bilgi vermedizaten...

hoşgeldin, hayırlı olsun. sonucu niye o kadar geç veriyorlar. en geç 1 saat içinnde çıkması gerekmezmi

tşk ederim.özelde yaptırmadım kan testini, işyerime yakın bi poliklinik var orada yaptırdım yarım gün çalıştıkları içinde sonuçlarımı yarın alabilicem bide bir sürü test istemiş dr birasda ondan uzadı sanırım

Allahım içimizde nefes almaya çalışan küçük miniklerimizi hayırla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bebek isteyipte onlara sevgi verecek tüm anne olmak isteyenlere tez zamanda evlat nasip etsin Allahım yüzümüze baksın kızlar bize ve bebeğimize sağlık versin pufpufcum inşallah bebeğini kucağına alırsın bol bol dua et

yokkk cnm sormadım aklıma bile gelmedi o an..ben 8. 9. haftaya odaklanmıştım en çok o konudadsa düzgün bi bilgi vermedizaten...

cnm belki de hamilelik haftanı yanlış hesaplıyosunuz ve ondan herşeyin vaktinden önce olmasını bekliyo doktorlar. insan sonuçta yani doktorda olsa, belli mi olur. hakkında hayırlısı olsun cnm.üzülmemeye çalış gene de, en azından ilk doktorun sana pztesi net konuşana kadar.

tek tutunduğum nokta geç döllenme olayı zaten canım..bakalım,hayırlısı..

Bildiğim kadarıyla en az 22 en geç 25 mm e kadar bebeğin görünmesi gerekiyor pufcum bekle sen daha kese 22 mm olmamış bu drlar haftaya göre senin kafanı karıştırmışlar adetin düzensiz zaten aslında pek olumsuzluk yok sadece kesende 3 mm ilk bi durum var bi
bende ona Dr farkı diyorum bide yolkun 10mmden sonra görünmesi lazım yolk da yeni oluşuo olabilir gönlünü ferah tut sen herşeyde olacağına varıyor biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi nasip valla bebişin nefes alacaksa kimse engelleyemez

çok doğru söylüyosun canım,evet.. elimizden geleni yaptıktan sonra artık başka bişey kalmıyo yapıcak gerisi allahtan..nasip değilse napalım,hayırlı değil demek

canım Rabbim sana da en saglıklısından en hayırlısından ikiz ikiz nasip etsin inş...bu bebeğin içn kötü haber alırsan da çok kendini hırpalama olurmu.Hayırlıysa olsun ...

ikizmi oooovvv duaya bak güzel ama sevdim..sağol canım amin

Pazartesi doktora gittim "keseyi görmeden kesin hamilesin diyemeyiz" dedi. Dün keseyi gördükten sonra "kalp atışını duymadan kesin bişey söyleyemeyiz" dedi. Hamile kalmaktan daha stresli bişey bu ya. Tamam anlıyorum emin olmadan bişeyler söylemek istemiyorlar ama daha sevinemedim bile. Üstelik o kadar çok şey okudum ki kafam karıştı. Stres yapmayın demesi kolay, gel de bu dönemi rahat rahat atlat bakalım

Ben sana söyleyim şimdi kalp atışını görünce de diycek ki bebek doğmadan kesin bişey diyemeyiz

kesinlikle katılıyorum sanırım doğana kadar bu acabalarla beynimizi yemeğe devam edicez
herşey yolunda gitsede bari en azından beklemek daha kolay geçse
böyle gördükçe yaşadıkça nerde stres olmamak üzülmemek

yok anacım bizde bi revir var ama gitmeye vakit yok işler çok yoğun
ben napçam bilmiyorum
stres desen o biçim
allah hepimizin yardımcısı olsun özellikle çalışan annelerin

AMİN CANIM gerçekten sabah kalkıp işe gelmek çok zor iştede zaten çok halsizim allahtan bulantı yok sadece koku hassasiyeti var kasık ve bel ağrımı önceki haftaya göre bayağı azalsa da devam ediyor ara ara hayırlısıyla inşallah kavuşuruz beişlere allah hepimizin yardımcısı olsun

Birebir aynısını yaşadım canım.. şimdi ise kanamayla düşük riski ile yaşıyorum stresi... az önce eşimle odasını masraflarını vs konuştuk hayal kurduk sonra Yine duamızı ettik tek rabbim o günleri göstersin de sağlıkla diye ... Annelik daha onun varlığını öğrenince başlıyor.. Ve bir itiraf hayatımda hiç bukadar dua etmemiştim ..

hanımlar bende hiç bir belirti yok yani mide bulantısı
.çabuk acıkıp çok uykum geliyor mide bulantılarınımın başlaması gerekmezmiydi . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…