hanımlar bende hiç bir belirti yok yani mide bulantısı
.çabuk acıkıp çok uykum geliyor mide bulantılarınımın başlaması gerekmezmiydi . :)
hanımlar bende hiç bir belirti yok yani mide bulantısı
.çabuk acıkıp çok uykum geliyor mide bulantılarınımın başlaması gerekmezmiydi . :)
pıtpıt- pıt pıt - pıt -pıt Allahım insanın duyup duyabileceği en güzel ses bu olabilirmi yaaaaaaaaa............ bugun kontrolumuze gittik şükür iyi zamanında dediya arkadaşlar bide dr benim folik asit bitmek üzere dedim o bitince ferrum diye ilaç verdi sizdede böyle olan varmı ?? ben 9 ay folik asit içicez dye düşünmüğştüm
pıtpıt- pıt pıt - pıt -pıt Allahım insanın duyup duyabileceği en güzel ses bu olabilirmi yaaaaaaaaa............ bugun kontrolumuze gittik şükür iyi zamanında dediya arkadaşlar bide dr benim folik asit bitmek üzere dedim o bitince ferrum diye ilaç verdi sizdede böyle olan varmı ?? ben 9 ay folik asit içicez dye düşünmüğştüm
Birebir aynısını yaşadım canım.. şimdi ise kanamayla düşük riski ile yaşıyorum stresi... az önce eşimle odasını masraflarını vs konuştuk hayal kurduk sonra Yine duamızı ettik tek rabbim o günleri göstersin de sağlıkla diye ... Annelik daha onun varlığını öğrenince başlıyor.. Ve bir itiraf hayatımda hiç bukadar dua etmemiştim ..
gözün aydın olsun canımm darısı kucagına almana
keseyi görene kadar içim rahat etmeyecek ... tüp bebekle gebeyim
transferden sonra (7 mayıs transfer günü ) 9.gün (16 mayıs ) test yaptırdım .. 99.2 çıktı sonra
(19mayıs) 12.gün 445 çıktı sonra yaptırmadım sizce normal mi bu sonuçlar ...
arkadaşlar dış gebelik falan yazmışlar okuyunca kafam karışıyor böyle şeyleri ...
tam olarak kaçıncı haftadasın canım sen 8 yazıyo ama?? bide bebeğini kalp atışını ilk defa mı gördün bugün?
canım bence sen böyle şeylere kafanı pek takma rabbime dua et olacagı varsa olur zaten böyle şeyler okuyupta da moralini bozma hamileliğinin keyfini çıkar...rabbim inşallah sağ salim nasip eder bu arada bence 10 günde yükseliş göstermiş olmasıda gayet olumlu bişey demekki normal seyrinde .... öpt
ultrasonda 7+6 çıktı cnm evet ilk defa birazcık kilocuklar olduğunden görünmedi ilk gittiğimizde işte o zamanda muhtemel 5 haftalıktı şimdi göründü çok şükür .....
Ben de kotlarımı giyemiyorum ağrıyor karnımbugün itibari ile 36 beden pantolonum olmuyor arkadaslar(( kendimi davul gibi hissettim yaa (
aminAMİN CANIM gerçekten sabah kalkıp işe gelmek çok zor iştede zaten çok halsizim allahtan bulantı yok sadece koku hassasiyeti var kasık ve bel ağrımı önceki haftaya göre bayağı azalsa da devam ediyor ara ara hayırlısıyla inşallah kavuşuruz beişlere allah hepimizin yardımcısı olsun
canım bende 6 haftada başladı senin de ya yakında başlar veya şanslıysan başlamazhanımlar bende hiç bir belirti yok yani mide bulantısı
gözün aydın canım artık omurilik tüpü kapandığı için folik asite gerek yokpıtpıt- pıt pıt - pıt -pıt Allahım insanın duyup duyabileceği en güzel ses bu olabilirmi yaaaaaaaaa............ bugun kontrolumuze gittik şükür iyi zamanında dediya arkadaşlar bide dr benim folik asit bitmek üzere dedim o bitince ferrum diye ilaç verdi sizdede böyle olan varmı ?? ben 9 ay folik asit içicez dye düşünmüğştüm
transferden sonra (7 mayıs transfer günü ) 9.gün (16 mayıs ) test yaptırdım .. 99.2 çıktı sonra
arkadaşlar dış gebelik falan yazmışlar okuyunca kafam karışıyor böyle şeyleri ...
aaaay allahım nolur bana sonu hüsranlı bitcekse çıkarma karşıma böyle örnekleri
canım yaaa okudunmu bilmiyorum ben 7.haftadayım şu an bebek görünmüyor diye 2 doktorda sağlıksız gibi dedi..detayları yazdım önceki sayfalarda ama hep 8. - 9.haftada görenler var okuyorum biçok örnek var...umutlanıyorum o yüzdende...ve bendede fazla kilo sorunu var,acaba odamı bi etken görünmüyo olmasında?ayrıca geç döllenmede oldu bende...
olabilir cnm içini rahat tut 10, haftaya kadar görünmesi bekleir zaten sen sıkıntı yapma benim ilk gebeliğimde kalp atışları durmuştu ama geç döllenmeydi ve bat a göre 2 hafta falan küçüktü bende o zaman geç görmüştüm kilo varsa zaten görünmesi biraz zaman alıyor alttan da baktı mı ?????
Ben de kotlarımı giyemiyorum ağrıyor karnım
beli lastikli pantolonlarım vardı neyse ki renk renk almıştım onları giyorum
aminsabah erkenden hazırlanıp biraz koltuğa uzanıyorum evden çıkana kadar
işyerinde de arkama yaslanıp dinleniyorum arada bi napim
canım bende 6 haftada başladı senin de ya yakında başlar veya şanslıysan başlamaz
gözün aydın canım artık omurilik tüpü kapandığı için folik asite gerek yok
benimki de bıraktırır yakında sanırım
bence dış gebelik değil de çoğul gebelik gibi duruyo değerlerin
allah tamamına erdirsin sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?