2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hanımlar bende hiç bir belirti yok yani mide bulantısı
.çabuk acıkıp çok uykum geliyor mide bulantılarınımın başlaması gerekmezmiydi . :)

gerekmez canım benim hiç bulantım olmadı.. 1 2 tiksinme okadar. ama uyku hali evet en buyuk belirti

pıtpıt- pıt pıt - pıt -pıt Allahım insanın duyup duyabileceği en güzel ses bu olabilirmi yaaaaaaaaa............ bugun kontrolumuze gittik şükür iyi zamanında dedi ya arkadaşlar bide dr benim folik asit bitmek üzere dedim o bitince ferrum diye ilaç verdi sizdede böyle olan varmı ?? ben 9 ay folik asit içicez dye düşünmüğştüm

tam olarak kaçıncı haftadasın canım sen 8 yazıyo ama?? bide bebeğini kalp atışını ilk defa mı gördün bugün?

keseyi görene kadar içim rahat etmeyecek ... tüp bebekle gebeyim

transferden sonra (7 mayıs transfer günü ) 9.gün (16 mayıs ) test yaptırdım .. 99.2 çıktı sonra
(19mayıs) 12.gün 445 çıktı sonra yaptırmadım sizce normal mi bu sonuçlar ...
arkadaşlar dış gebelik falan yazmışlar okuyunca kafam karışıyor böyle şeyleri ...

gözün aydın olsun canımm darısı kucagına almana

rabbim dualarınızı kabul etsin cnm ya ... hayırlısı nasip demekten başka insanın elinden bişey gelmiyor rabbim verecekse veriyor vermeyecekse sen ne yapsan kalmıyor .. hayırlısı ile sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah 9 ay sonra burda tek tek görürüz güzel haberleri....

canım bence sen böyle şeylere kafanı pek takma rabbime dua et olacagı varsa olur zaten böyle şeyler okuyupta da moralini bozma hamileliğinin keyfini çıkar... rabbim inşallah sağ salim nasip eder bu arada bence 10 günde yükseliş göstermiş olmasıda gayet olumlu bişey demekki normal seyrinde .... öpt

tam olarak kaçıncı haftadasın canım sen 8 yazıyo ama?? bide bebeğini kalp atışını ilk defa mı gördün bugün?

ultrasonda 7+6 çıktı cnm evet ilk defa birazcık kilocuklar olduğunden görünmedi ilk gittiğimizde işte o zamanda muhtemel 5 haftalıktı şimdi göründü çok şükür .....

''10 günde yükseliş göstermiş olmasıda gayet olumlu bişey demekki normal seyrinde''' çok teşekkürler bunu bile duymak yüreğimize azda olsa su serpiyor .. teşekkür ederim ... :)) rabbim saglıkla bebegini kuçagına almanı nasip etsin inşaallah ..

ultrasonda 7+6 çıktı cnm evet ilk defa birazcık kilocuklar olduğunden görünmedi ilk gittiğimizde işte o zamanda muhtemel 5 haftalıktı şimdi göründü çok şükür .....

aaaay allahım nolur bana sonu hüsranlı bitcekse çıkarma karşıma böyle örnekleri

canım yaaa okudunmu bilmiyorum ben 7.haftadayım şu an bebek görünmüyor diye 2 doktorda sağlıksız gibi dedi..detayları yazdım önceki sayfalarda ama hep 8. - 9.haftada görenler var okuyorum biçok örnek var...umutlanıyorum o yüzdende...ve bendede fazla kilo sorunu var,acaba odamı bi etken görünmüyo olmasında?ayrıca geç döllenmede oldu bende...

bugün itibari ile 36 beden pantolonum olmuyor arkadaslar(( kendimi davul gibi hissettim yaa(
Ben de kotlarımı giyemiyorum ağrıyor karnım
beli lastikli pantolonlarım vardı neyse ki renk renk almıştım onları giyorum
amin sabah erkenden hazırlanıp biraz koltuğa uzanıyorum evden çıkana kadar
işyerinde de arkama yaslanıp dinleniyorum arada bi napim
hanımlar bende hiç bir belirti yok yani mide bulantısı
.çabuk acıkıp çok uykum geliyor mide bulantılarınımın başlaması gerekmezmiydi . :)
canım bende 6 haftada başladı senin de ya yakında başlar veya şanslıysan başlamaz
gözün aydın canım artık omurilik tüpü kapandığı için folik asite gerek yok
benimki de bıraktırır yakında sanırım

bence dış gebelik değil de çoğul gebelik gibi duruyo değerlerin
allah tamamına erdirsin sağlıkla

Bebeğinizin boyu yaklaşık olarak 13-17mm civarında. Vücudunuz hamilelik boyunca daha fazla kan üretmeye başlar. Vücudunuz kendi kan ihtiyacını bozmadan emriyonik bebek ve gebelik destek yapıları (plasenta gibi) için kan dolaşımını rahatlıkla sağlayabilir. Anneler giysileriniz muhtemelen size dar gelmeye başladı. Yeni giysiler almaya başlayabilirsiniz. diyor 3 gün sonrası için acaba vücüdün kan ihtiyacı olacagından mı dr bana o ilacı verdi malum kan yapıcı ilaç sonuçta .... ben bu dr seviyorum yaa

çok sevindim sağlıkla pıt pıtları devam etsin inş. :)
üzmesin annesini :)
evet canım ilk 3 ay genelde folik sonrasında kalsiyum balık yağı demir ilacı içecez kısmetse
son aya kadar ilaçlara devam anlıycagın :)

Sağlıkla kucağına alman dileğiyle
sana tavsiyem çok araştırma umutsuzluğa da kapılma hakkınızda hayırlısı olsun :)
güzel haberler alırsın inş.

olabilir cnm içini rahat tut 10, haftaya kadar görünmesi bekleir zaten sen sıkıntı yapma benim ilk gebeliğimde kalp atışları durmuştu ama geç döllenmeydi ve bat a göre 2 hafta falan küçüktü bende o zaman geç görmüştüm kilo varsa zaten görünmesi biraz zaman alıyor alttan da baktı mı ?????

evettt zaten hep alttan muayene oldum ben..karından bitek dün erkek doktor baktı o kadar
ama doktor 1 hafta daha bekleyelim olmazsa kürtaj dedi direk..ayrıca %80-90 olumsuzum dedi...

kuzum prof oldun vallahi... bakçoğul gebelikmiş :) Ben düşürmüycem dimi bir de bana baksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…