2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Gunaydin kizlar aksamdan beri belime agrilar giriyor acilma mi oluyor acaba

Aynen dunden beri benimde belime bir agri girip girip cikio kasilma mi acaba bilemedim... Degisik degisik agrilarim var benimde kasigimda olur adet oncesi sizlama gibi bir agri olur yada affedersin alttan bicak saplanma gibi bir agri olur Ama acilma olsa "nisan" diyorlar ya o gelirdi diyorum.

İnşallah canım. Yüreğini ferah tut. İyi düşün.

Saç konusu geçmiş kızlar benim saçları görseniz acırsınız valla yolunmuş gibi Zaten belime kadardı saçlarım şimdi kalçamdan aşağıya kadar indi hep kırık kırık oldu ne kadar hurafelere inanmasam da kestirmiyorum doğumdan sonra biraz kestiririm artık. Hiç şekil de almıyor zaten lastik tokayla toplayıp çıkıyorum ki zaten nasıl göründüğümü düşünecek halim de pek yok malesef

Günaydın arkadaşlar çok moralim bozuk dün akşam annemin rahim kanseri olduğunu öğrendim. İçim daralıyor nefes alamıyorum

Mevlam acil sifalar versin canim. Benimde anneannemde vardi. Arkadaslarin dedigi gibi erken teshisin faydasi cok buyuk ve tedavisi var cok sukur. Hacettepe onkolojiye gitmistik biz. Universite hastanesi ve onkoloji servisi cok onemli birde bir yerde baslayip bir yerde devam etmek lazim. Cunku hastane degisikliginde tum tahlilleri yeni bastan yapiyorlar. Moral cooook onemli ve beslenmesi de vucudun direnci icin onemli. Birde rahimden yumurtaliga gecme gibi bir durum oluabiliyor ona da dikkat etsin annen. Ama Allaha sukur ki caresi olan bir hastalik. Insallah tez zamanda sagligina kavusur dua edicem bende...

Canım çok çok geçmiş olsun Allahım sağlık sıhat versin sığınmak tevekkül etmek lazım Rabbim beterinden saklasın yinede tür olarak çok tehlikeli değil bence akrabamızında göğsünde sıkıntı vardı 10 yıl oldu ameliyat geçirdi şuan bi sıkıntısı yok Rabbim sıhat verir ilaçla kurtulur inşalah

Bende 3 aylikken kestirdim sacimi. Ben inanmiyorum aksine saca gidecek besin bebege gider diye dusunuyorum.Bu aralar eski hallerimi ozleme sendromu bende de var... Beyazlar cikmis dip boya kavrami farkli bir boyuta tasinmis :) sirf dogum resimleri icin beklicem galiba bende sonra hemen kisacik victoria beckham modellerine donus

Benimde saölarım çok aşırı kırıldı ama dökülmesi netdeyse yok şuanda.

Kızlar ben bebepimi çok hissetmiyrm daha öncede söyledim

Dün muhteşem yüzyılda bebek isim koyma metadimi vardı hıçkıra hıçkıra ağladım.kimbilir kızımınkünde ne kadar ağlarım 5 yıl sonra oldu galiba korkularım var ondan çok hissetmiyrm hiç konuşmuyorum sadece yasin okurken sesli okuyorum duydun die

Sorma canım benim heryerim ağrıyo ara ara kasık ağrısı girip çıkıo çatı ağrısı bazen bel ağrısı kendimi dinlemekten yoruldum 2 gün öncede baya bi akıntı gelmişti ama beyazdı kanlı falan değildi beklemesi zor açılıyomu orası kapanıyomu bilemedim valla:) cumartesi dr kontrolüm var doğuruversem diyorum:) zaman geçmiyo son günler yordu gerçekten bebişimde eskisi kadar oynamıyo yeri kalmadı galiba bi çıkaydı içimden sağasalim:)

ay dün ne isim koydular şehzadeye o kısmı kacırdım merak edıyorum yaaa....

Maşallah, çok güzel olmuş güle güle kullan inşallah.. Sepet te çok şık, sonrasında içine bişeyler koyup havlu bakım kremlerini vs odasında komidinn üzerinde filanda durabilir

Maşallah, çok güzel olmuş güle güle kullan inşallah.. Sepet te çok şık, sonrasında içine bişeyler koyup havlu bakım kremlerini vs odasında komidinn üzerinde filanda durabilir

Sağol canım sepeti öyle kullanıcam zaten en çok bebeğimin odası yok diye üzülüyordum burda doğu görevinde eşim evimiz 2+1 oturma odamız olunca bebişime yer yoktu bereket yatak odamız salon kadar 3 kapılı dolabı büyüyen beşiği bile sığdı yer bile arttı idare edicez artık Allaha şükür eksikler bitti işte şekeride içimde kalmasın die aldım ilk gözağrı olunca insan herşeyi tam olsun istiyo imkanlar kadar yapıoz bişeyler haftasonu lohusa pijamamı alıcam kendi eksiklerim var daha hasta bezi bide geçen eşime diyorum bana hasta bezi al diye oda bi o kalmıştı altına yapmadıın oda oldu ne hamilelikmiş arkadaş diyo:))) gül gül öldüm ah uh diye diye bitiriyoruz inşallah:)

Bence çok iyi yapıyosun, zaten inan biraz araştırınca herşeyin muadili daha ucuzu bulunuyor. Benim eşimde önceden hayırlısıyla bebeğimz bi doğsaydı derdi ama şimdi bi doğursaydın hayırlısıyla diyo :)) benimkide sıkılıyo bazen ama napalım kış bebekleri bi kaç ay çıkamıycaz dışarı.

Kızlar benim eşim çok rahat biri ona göre çocuk eğitimi diye bişey yok çocuk herzaman heryerde istediğini yapabilir diyor. Geçen avm deyiz yiğenimin elinde boş su şişesi vardı nereye atcam dedi eşim direk yere at dedi çocuk bile bocaladı. Eşime göre kısıtlanmamalymış atmak isiyosa atmalı. Offf merak ediyorum nasıl bir baba olucak, ben hep otorite kurmak zorunda kalan o herşeye izin veren ( asıl evlilik şimdimi başlıyoki acaba

Cmtesi dra gitcem eşim dra desek seni doğuma alsın yeter büyüdüğü diyo:) geçen bebişin kıyafetlerini yıkadım çamaşırlığa astım bi baktım içerde benimki tulumun birini kucağına alıp pışpışlayıp elbiseyle konuşuyo çok duygulandım komikti gerçi:) bak diyo böyle gazını çıkarıcam falan Allahım o günleri yaşatsın ya eşyasıydı şuyuydu buyuydu çokta önemli değil aslında rabbim en başta sağlık versin bizede yavrularımızada ama isteyince herşey oluyo gerçekten internet alışverişinin avantajı çok dışarıya göre çok ucuza alıyo insan herşeyi

Canım sen demir ilacı kullanmıyomusun, şu sabah aç karnına alınanlardan. Onların prospektüsünde yazar süt ve süt ürünleriyle araında yarım saat 1 saat gibi bişey olmalıymış

evet canım gynoferon kullanıyorum ama hiç bi faydası olmamış anlaşılan.ya da bu olmuş hali.prospektüsünü okumadım hiç akıl edip de.ay neden süt ürünleriyle tüketilenini yapmamışlar.çok ayıp.kaç ayım boşa gitmiş.inşallah bebeğimde bi sorun çıkmaz.ben zaten kanı yüksek biri olmadım hiç.eşim de ona keza.bizim kız babaannesine çeksin(sadece bu konuda diye eklemeden geçemicem).kadından kan fışkırıyo.tosbişim bi gelseydi hayırlısıyla....

Canım benimkide çok şımartacak onu alıcam bunu alıcam akülü arabası olsun falan şımarık bişiy olacak bizim çocuk papağanımız var arada ona kızarım yaramazlık yaparsa kuşu bile tepeme çıkarttı:) bizim senle işimiz zor seninkide karışma diyip duracak sana desene orta yolu biz bulucaz ama anne eğitimi daha önemli bence

güzel günler göreceğiz güneşli günleeeerr...
kızlar gözlerimi kapadım hayale daldım.aynen aktarıyorum:
bebeğim doğmuş.2 aylık falan olmuş.ben eskisi gibi zayıf olmuşum bütün eski kıyafetlerim oluyo.kotumu bluzumu giydim.kzımı da süsledim saçlarım da çok havalı olmuş bakımlı bakımlı...tırnaklarda çok sevdiğim hiç çıkarmadığım bordo ojem(hamileyken en fazla 3 kere oje sürdüm de.o da düğünlerde.çok özledimmm).kızımı babası kanguruya koymuş onun kucağında.biz o avm senin bu cadde benim geziyoruz.kızım hiç ağlamıyo.altını pisletmiyor.acıkmıyo falan...

neyse saçmalamaya başladım.aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…