Merhabalar arkadaşlar teşekkür ederim hepinize. Annem gitti doktora. Dr parça almış bir hafta sonra sonuç çıkar demiş. Bir de ilaç vermiş ilk etapta direkt ameliyat düşünmeyelim önce ilaç kullan demiş. İnşallah sonuç iyi çıkar Bekleyecez bakalım :18:
Gunaydin kizlar aksamdan beri belime agrilar giriyor acilma mi oluyor acaba
Merhabalar arkadaşlar teşekkür ederim hepinize. Annem gitti doktora. Dr parça almış bir hafta sonra sonuç çıkar demiş. Bir de ilaç vermiş ilk etapta direkt ameliyat düşünmeyelim önce ilaç kullan demiş. İnşallah sonuç iyi çıkar Bekleyecez bakalım :18:
Günaydın arkadaşlar çok moralim bozuk dün akşam annemin rahim kanseri olduğunu öğrendim. İçim daralıyor nefes alamıyorum
Çok güzeller.Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah.
Kızlar bişey sorucam hamileyken saç kestiren varmı aranızda, hurafelerden bıktım, saçım popomun çatalına kadar uzadı kestirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum bebeğin ömründen gidiyr yok efendim bebekte iz oluyor falan diyolar, sizce ?
Aynen dunden beri benimde belime bir agri girip girip cikio kasilma mi acaba bilemedim... Degisik degisik agrilarim var benimde kasigimda olur adet oncesi sizlama gibi bir agri olur yada affedersin alttan bicak saplanma gibi bir agri olurAma acilma olsa "nisan" diyorlar ya o gelirdi diyorum.
Benimde saölarım çok aşırı kırıldı ama dökülmesi netdeyse yok şuanda.
Kızlar ben bebepimi çok hissetmiyrm daha öncede söyledim
Dün muhteşem yüzyılda bebek isim koyma metadimi vardı hıçkıra hıçkıra ağladım.kimbilir kızımınkünde ne kadar ağlarım 5 yıl sonra oldu galiba korkularım var ondan çok hissetmiyrm hiç konuşmuyorum sadece yasin okurken sesli okuyorum duydun die
Kızlar bebek şekerimi aldım sonunda bi yakınımızda biberonlu yaptırmıştı mıknatıslı dolabımda şık duruyodu bende aynısı olsun istedim sunmak için sepetide çok tatlı 25 tane alıyomuş gerçi 50 tane sipariş verdim yeter herhalde zaten gurbetteyiz burda eşimin iş arklarına benim arklara dağıtsam yeter bide annemle kayınvalidemlere ayırıcam Allahım mutlulukla dağıtmayı nasip etsin eşimde boş işler bunlar diyo:) bu erkek milleti hiç anlamıyo bizi:)
ay dün ne isim koydular şehzadeye o kısmı kacırdım merak edıyorum yaaa....
Maşallah, çok güzel olmuş güle güle kullan inşallah.. Sepet te çok şık, sonrasında içine bişeyler koyup havlu bakım kremlerini vs odasında komidinn üzerinde filanda durabilir
Sağol canım sepeti öyle kullanıcam zaten en çok bebeğimin odası yok diye üzülüyordum burda doğu görevinde eşim evimiz 2+1 oturma odamız olunca bebişime yer yoktu bereket yatak odamız salon kadar 3 kapılı dolabı büyüyen beşiği bile sığdı yer bile arttı idare edicez artık Allaha şükür eksikler bitti işte şekeride içimde kalmasın die aldım ilk gözağrı olunca insan herşeyi tam olsun istiyo imkanlar kadar yapıoz bişeyler haftasonu lohusa pijamamı alıcam kendi eksiklerim var daha hasta bezi bide geçen eşime diyorum bana hasta bezi al diye oda bi o kalmıştı altına yapmadıın oda oldu ne hamilelikmiş arkadaş diyo:))) gül gül öldüm ah uh diye diye bitiriyoruz inşallah:)
Bence çok iyi yapıyosun, zaten inan biraz araştırınca herşeyin muadili daha ucuzu bulunuyor. Benim eşimde önceden hayırlısıyla bebeğimz bi doğsaydı derdi ama şimdi bi doğursaydın hayırlısıyla diyo :)) benimkide sıkılıyo bazen ama napalım kış bebekleri bi kaç ay çıkamıycaz dışarı.
Canım sen demir ilacı kullanmıyomusun, şu sabah aç karnına alınanlardan. Onların prospektüsünde yazar süt ve süt ürünleriyle araında yarım saat 1 saat gibi bişey olmalıymış
Kızlar benim eşim çok rahat biri ona göre çocuk eğitimi diye bişey yok çocuk herzaman heryerde istediğini yapabilir diyor. Geçen avm deyiz yiğenimin elinde boş su şişesi vardı nereye atcam dedi eşim direk yere at dedi çocuk bile bocaladı. Eşime göre kısıtlanmamalymış atmak isiyosa atmalı. Offf merak ediyorum nasıl bir baba olucak, ben hep otorite kurmak zorunda kalan o herşeye izin veren( asıl evlilik şimdimi başlıyoki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?