canım bnde agda yapınca 2 3 haftada baya çıkardı şimdi çıkmıyo nedense ama azaldıgı için artık 10 dk da yapıyorum jılet kadar kolay bnm için ama senın dedıgın gıbı olcak dıye korkuyorumşimdi yenı çıkmaya baslayınca alırsam yarısı sonra cıkar doguma öle gıdemem bnde nasıl olsa bu ara eşimde görmüyo dıye beklıycem heryerımı bekletıcem bacak kollar falan 27 günüm kaldı doguma inş dogumdan 2 3 gün önce tüm vücut yapıcamkı kırkım çıkana kadar gıder o da sonra omesermanın dedıgı gıbı 40 ıma röflemı yaptırır sacımı kestırır bütün bakımımı agdamı yaparım zaten 40 demek kavuşma zamanı da demek oldugu için iple çekıyorum o günlerı.. eşimı ve rahat hareket ettıgım o günleri çok özledım...
Arkadasşlar "annesı onu cok sewermıs" dıe bı ninni war dınlerken agladım cok duygulandım bı dınleyın sızde ınsan daha bı heyecanlanıyor bebegı ıcın :)
Dışarı çıkarken nasıl yapıyosunuz saçları peki, ben yaz düzleştiriyorum yada at kuyruğu bıktım aynı modeldenn yaa
Canim baba da kestirme diyen oldu ama kestirdim. İnanmam oyle seylere.Kızlar bişey sorucam hamileyken saç kestiren varmı aranızda, hurafelerden bıktım, saçım popomun çatalına kadar uzadı kestirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum bebeğin ömründen gidiyr yok efendim bebekte iz oluyor falan diyolar, sizce ?
Canim merak ettim bu 1 ve 2 diye yazdigin maddeleri eltin mi soyledi. Yani gercekten erkek kusfore sac kestirmeyin mi diyor dinimiz?canım ben 4 aylıkken kestirmiştim, bir iki haftaya tekrar düşünüyorum çünkü yine uzadı ve bakımı zorlaştı bebişime daha çok vakit ayırmak istiyorum kestiririm tekrar herhaldeo söylentiler hurafe benim eltim hoca hanım ona sordum yok öyle bişey dedi, sadece dikkat etmen gerekenler 1- kendini saç kesiminle erkeklere benzetmemen 2- saçını sana haram olan erkeğe kestirmemen yani bir bayan kuaföre kestir. bunun dışında dinimizde hamilelikte saç kesilmez diye bişey yok, ha bir de cunup olmamak gerekiyor o kadar.
yalnız hepimizde aynı özlem eski günlerini özlüyor insan dimi
ben özellikle rahatça uyudugum günleri özlüyorum koltukta çk oturduğumda ayaga kalktığımda penguen gibiyim
kasıklarımı tutup hareket ediyorum hep yatsan olmuyor belin sırtın agrıyo midem agzıma geliyor
kalsam yoruluyorum valla son zamanlarımız hızlıca geçsin sağlıkla gelsin kuzucuklar
bende 38 de agda manikür pedikür herşeyi yaptırıp doğumu beklemek istiyorum inş.
saçlarım kendi rengi olduğundan boya derdim yok ama doğumdan sonra değişiklik istiyorum sıkıldım
[MENTION][/MENTION]
benim saçlarım dalgalı, ıslatıp jöle ile şekil veriyorum.
bugün çatı muayanesi oldum benim de ultrasonla bakılmıştı ama çatı için alttan bakılması şart
2 3 dakka süren bir şey zaten çok bir şey hissetmiyorsun hemen olup bitiyor
benim de çatım müsait ve bebeğim doğum pozisyonuna geçmiş
ama benim cesaretim yok o nedenle spinal anestezi olacağım kısmetse
Canim merak ettim bu 1 ve 2 diye yazdigin maddeleri eltin mi soyledi. Yani gercekten erkek kusfore sac kestirmeyin mi diyor dinimiz?
Günaydın arkadaşlar çok moralim bozuk dün akşam annemin rahim kanseri olduğunu öğrendim. İçim daralıyor nefes alamıyorum
Kızlar bişey sorucam hamileyken saç kestiren varmı aranızda, hurafelerden bıktım, saçım popomun çatalına kadar uzadı kestirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum bebeğin ömründen gidiyr yok efendim bebekte iz oluyor falan diyolar, sizce ?
Ne zamandır sorucam soramıyrm
Biraz özel olacak ama
Gebelikte saçlarım çok güzel oldu gürleşti troid hastası oldum üçin gebelikten önce avuç avuç dökülüyordu.
Saçlarıma sevinirken vücudumun kıllarında hiç bi fark olmadı
Kaşım bıyığım bacağım özel bölgem 1 haftada aynı oluo
Korkum özel bölgem ve kaşım bıyığım vatken normal doğumun başlaması
O kadar uyuzki kılların yarısı tam çıkıo haftasına diğer yarısı deri altında gözüküo yavaş çıkıo
Bu konuda stralejisi olan varmı
Bide koca göbüşümden özel bölgemin ağdadı saatler sürüo
canım bnde agda yapınca 2 3 haftada baya çıkardı şimdi çıkmıyo nedense ama azaldıgı için artık 10 dk da yapıyorum jılet kadar kolay bnm için ama senın dedıgın gıbı olcak dıye korkuyorumşimdi yenı çıkmaya baslayınca alırsam yarısı sonra cıkar doguma öle gıdemem bnde nasıl olsa bu ara eşimde görmüyo dıye beklıycem heryerımı bekletıcem bacak kollar falan 27 günüm kaldı doguma inş dogumdan 2 3 gün önce tüm vücut yapıcamkı kırkım çıkana kadar gıder o da sonra omesermanın dedıgı gıbı 40 ıma röflemı yaptırır sacımı kestırır bütün bakımımı agdamı yaparım zaten 40 demek kavuşma zamanı da demek oldugu için iple çekıyorum o günlerı.. eşimı ve rahat hareket ettıgım o günleri çok özledım...
ben de tam tersi nasıl sıcak bir dahakine kısa kollu giyincem uykum geldi resmen sıcaktan
ben de sıkılıyorum ama yat yat karşımda tv sıkılıyorum
Sormayın canlar. O kıllardan tüylerden dertli biri de benim
Hiç öyle saçlarım eskisinden güzel gür falan da olmadı, aksine çirkinleştiyediğim içtiğim ne varsa malum bölgedeki kıllara gidiyo sanki
3 maksimum 4 haftada bir kuaföre gidip aldırıyorum, çünkü bişey göremiyorum göbüşten
Ama kuaföre gidemeden doğumun başlaması benim de en büyük korkularımdan. Geçen gün eşime diyorum ki; nasıl olsa ilk doğumum, öyle cart diye 2 saatte doğuracak halim yok, sancım tutunca beni hastaneden önce kuaföre götür
Dün gece de nerdeyse kafayı yiyodum, yatmadan tuvalete girdim, biraz kitap okudum sonra bidaha girdim, uyumaya niyetlendim bi daha girdîm, uyku arasında da 2 kere tuvalete kalktım. Ağlayasım geldi sonunda bu ne biçim şey, hiç yaşamamıştım daha önce bu kadarını. Dün doktorum kafası aşağıda derken, baya da aşağıda duruyo dedi, yani aşağıda yerleşmiş, çok sık tuvalete çıkıyosundur dedi ama bu kadarı da fazla, yatağımdan fazlasını tuvalette geçirdim gecenin
Kızlar bişey sorucam hamileyken saç kestiren varmı aranızda, hurafelerden bıktım, saçım popomun çatalına kadar uzadı kestirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum bebeğin ömründen gidiyr yok efendim bebekte iz oluyor falan diyolar, sizce ?
Allah şifa versin , geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm,
ama çok sıkmayın canınızı hayra yorun hayır olsun inşallah.
Geçmiş olsun elifcik, Annenden hayılı güzel haberleri bekliyoruz doktora gidince haber ver bizede. Arkadaşaında dediği gibi üniv hastanelerine gitse daha iyi olur vakit kaybetmemiş olur
Elifcik,
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Bizi haberdar etmeyi unutma. Cok geçmiş olsun.
canım allahtan şifa diliyorum inş. hayırlısıyla kurtulur
Kızlar bebek şekerimi aldım sonunda bi yakınımızda biberonlu yaptırmıştı mıknatıslı dolabımda şık duruyodu bende aynısı olsun istedim sunmak için sepetide çok tatlı 25 tane alıyomuş gerçi 50 tane sipariş verdim yeter herhalde zaten gurbetteyiz burda eşimin iş arklarına benim arklara dağıtsam yeter bide annemle kayınvalidemlere ayırıcam Allahım mutlulukla dağıtmayı nasip etsin eşimde boş işler bunlar diyo:) bu erkek milleti hiç anlamıyo bizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?