2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Arkadasşlar "annesı onu cok sewermıs" dıe bı ninni war dınlerken agladım cok duygulandım bı dınleyın sızde ınsan daha bı heyecanlanıyor bebegı ıcın :)

yalnız hepimizde aynı özlem eski günlerini özlüyor insan dimi
ben özellikle rahatça uyudugum günleri özlüyorum koltukta çk oturduğumda ayaga kalktığımda penguen gibiyim
kasıklarımı tutup hareket ediyorum hep yatsan olmuyor belin sırtın agrıyo midem agzıma geliyor
kalsam yoruluyorum valla son zamanlarımız hızlıca geçsin sağlıkla gelsin kuzucuklar
bende 38 de agda manikür pedikür herşeyi yaptırıp doğumu beklemek istiyorum inş.
saçlarım kendi rengi olduğundan boya derdim yok ama doğumdan sonra değişiklik istiyorum sıkıldım

Arkadasşlar "annesı onu cok sewermıs" dıe bı ninni war dınlerken agladım cok duygulandım bı dınleyın sızde ınsan daha bı heyecanlanıyor bebegı ıcın :)

kayahan ninni şarkısı hemde ne ağlamak geçen gün komaya giricektim ardından da
baba bir masal anlat bana şarkısını dinledim salya sümük ağladım :)

Öncelikle ALLAH en güzel şekilde bebeklerinizi elinize almak nasip etsin... bende 5 ay öncesinde o güzel duyguyu tattım çok şükür bu güzel unutulmaz ve unutulmaması gereken anlarınızı elinizden kayıp gitmesini istemiyorsanız elimizden geleni yapmaya hazırız doğum fotoğrafçısı olarak çalışmaktayım çok uygun fiyatlarla paketler hazırlamış bulunuyorum çünkü her anne bunu ister ama çoğu zaman bütçe engel olabilir bu yüzden bir anne olarak bu duygularınızı isteğinizi gerçekleştirelim bilgebalcan........... paket hakkında mesajlarınızı bekliyorum...

Canim baba da kestirme diyen oldu ama kestirdim. İnanmam oyle seylere.

Canim merak ettim bu 1 ve 2 diye yazdigin maddeleri eltin mi soyledi. Yani gercekten erkek kusfore sac kestirmeyin mi diyor dinimiz?

evet evet aynen bende kendımı penguen gıbı hissediyorum bebegım uslu olur benı üzmez de inşallah bnde kendımle ılgılenebılırım....

Çatı muayenesi olmayacağım için şimdilik tüylerimi akışına bıraktım ben dahil gören yok nasıl olsa yarın kontrolden sonra nezaman ağda yapıcağıma karar vericm doğumdan bir gün önce olması çok işime gelir, sezaryenden sonra uzun zaman ağda yapamamıştım, kısmen jilet yapıyordum birkaç ay sonra cesaretimi toplayıp canım ağdama geri dönnmüştüm.

ayy ne guzell darıısı bızım basımıza..benımde ufaklık iri gozukuyor bu sebebden korkuyorum inşallah catım musaııttr ya bıde utanırım sanırım ben ya rahat acabılıomusun

Canim merak ettim bu 1 ve 2 diye yazdigin maddeleri eltin mi soyledi. Yani gercekten erkek kusfore sac kestirmeyin mi diyor dinimiz?

aa tabıkı öyle öncelıkle tercıh meselesı tabı herkes istedıgı gıbı davranır ama erkek kuaföre saçkestırmek yaptırmak vs tabıkı haram canım sacımızı kesmesı degıl görmesı dahı haram olan bırının saçına dokunması daha günah..
ama bunlar forumda konusulabılıyomu bılmıyorum kimseyı asla kırmak ıstemem ve kınamak falan gıbı bışi kımsenın haddı degıldır herkes ıstedıgını yapar ben tercıh etmıyorum erkek kuaför zaten ama eşimde çok kıskanç bnm gıbı ben nasıl onun bı bayana saç kestırmesını yaptırmasını istemessem o da buna izin vermez bizböyleyiz:))....

Günaydın arkadaşlar çok moralim bozuk dün akşam annemin rahim kanseri olduğunu öğrendim. İçim daralıyor nefes alamıyorum

Canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, inşallah doğacak bebeğinin hatrına güzel haberler alırsınız doktorunuzdan.

Valla canım senin bileceğin şey tabi de ben inanmam öyle şeylere, kestirdim ben 3 aylıkken falan. Şu an kestirmiyorum, doğumdan sonra boyatıp yıpranan kısımları kestireceğim için uzatıyorum.

Sormayın canlar. O kıllardan tüylerden dertli biri de benim
Hiç öyle saçlarım eskisinden güzel gür falan da olmadı, aksine çirkinleşti yediğim içtiğim ne varsa malum bölgedeki kıllara gidiyo sanki
3 maksimum 4 haftada bir kuaföre gidip aldırıyorum, çünkü bişey göremiyorum göbüşten
Ama kuaföre gidemeden doğumun başlaması benim de en büyük korkularımdan. Geçen gün eşime diyorum ki; nasıl olsa ilk doğumum, öyle cart diye 2 saatte doğuracak halim yok, sancım tutunca beni hastaneden önce kuaföre götür
Dün gece de nerdeyse kafayı yiyodum, yatmadan tuvalete girdim, biraz kitap okudum sonra bidaha girdim, uyumaya niyetlendim bi daha girdîm, uyku arasında da 2 kere tuvalete kalktım. Ağlayasım geldi sonunda bu ne biçim şey, hiç yaşamamıştım daha önce bu kadarını. Dün doktorum kafası aşağıda derken, baya da aşağıda duruyo dedi, yani aşağıda yerleşmiş, çok sık tuvalete çıkıyosundur dedi ama bu kadarı da fazla, yatağımdan fazlasını tuvalette geçirdim gecenin

Kızlar bebek şekerimi aldım sonunda bi yakınımızda biberonlu yaptırmıştı mıknatıslı dolabımda şık duruyodu bende aynısı olsun istedim sunmak için sepetide çok tatlı 25 tane alıyomuş gerçi 50 tane sipariş verdim yeter herhalde zaten gurbetteyiz burda eşimin iş arklarına benim arklara dağıtsam yeter bide annemle kayınvalidemlere ayırıcam Allahım mutlulukla dağıtmayı nasip etsin eşimde boş işler bunlar diyo:) bu erkek milleti hiç anlamıyo bizi:)

Eklentiler

• $image.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 47
  • $image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

normal dogum yapacaksan belkı de olabılır ılk dogum olunca bıraz daha uzun sürüyomuş burda anlatmıştım arkadasım sancısı baslayınca banyoya gırmış hem duş almış hemher işini halletmiş gıtmış hastaneye herkes aynı olmaz ama dedıgın gıbı pırt dıye dogmaz nasılsa:))) ama bı haftadada fışkırmaz kıllar 39 bıtınce yaptır agdanı sen....

Walla canım ınanma derım bole hurafelere :) ben kestrdım bayagı yıpranmıstı cunku e malum boyatamadım dıede sıyah hıntı kınası ıle boyadım norml boya gıbı oldu

Allah şifa versin , geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm,
ama çok sıkmayın canınızı hayra yorun hayır olsun inşallah.

Geçmiş olsun elifcik, Annenden hayılı güzel haberleri bekliyoruz doktora gidince haber ver bizede. Arkadaşaında dediği gibi üniv hastanelerine gitse daha iyi olur vakit kaybetmemiş olur

Elifcik,

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Bizi haberdar etmeyi unutma. Cok geçmiş olsun.

canım allahtan şifa diliyorum inş. hayırlısıyla kurtulur

Merhabalar arkadaşlar teşekkür ederim hepinize. Annem gitti doktora. Dr parça almış bir hafta sonra sonuç çıkar demiş. Bir de ilaç vermiş ilk etapta direkt ameliyat düşünmeyelim önce ilaç kullan demiş. İnşallah sonuç iyi çıkar Bekleyecez bakalım :18:

Çok güzeller.Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…