Günaydın arkadaşlar çok moralim bozuk dün akşam annemin rahim kanseri olduğunu öğrendim. İçim daralıyor nefes alamıyorum
Kızlar bişey sorucam hamileyken saç kestiren varmı aranızda, hurafelerden bıktım, saçım popomun çatalına kadar uzadı kestirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum bebeğin ömründen gidiyr yok efendim bebekte iz oluyor falan diyolar, sizce ?
Kızlar bişey sorucam hamileyken saç kestiren varmı aranızda, hurafelerden bıktım, saçım popomun çatalına kadar uzadı kestirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum bebeğin ömründen gidiyr yok efendim bebekte iz oluyor falan diyolar, sizce ?
kızlar günaydın.bende gebelik kansızlığı var.dün kanım 10.7 çıktı.doktor 1 ay önce pekmez iç demişti.içmeyi denedim çok kötü oldum.ben de yoğurda karıştırıyodum.meğer süt ürünleri demiri bağlıyomuş yani doktor dedi ki 1 ay boşuna kalori almışsın pekmezden bi işe yaramamış dedi.taze sıkılmış meyve suyuna karıştır en iyi o şekilde demir alınır dedi.size de söyliyim dedim.var mı aranızda kansızlık problemi olan?siz nasıl çözmeye çalışıyosunuz.bebeğime geçecek diye korkuyorum.geçmişmidir yoksa?
Hurafe olduğunu çok iyi biliyorum ama ben de kestiremedim.Ama doğuma az kala kolay kullanabileceğim şekilde kestirsem diyorum.
Hurafe olduğunu çok iyi biliyorum ama ben de kestiremedim.Ama doğuma az kala kolay kullanabileceğim şekilde kestirsem diyorum.
istanbul medipol megada doğum yapmayı düşünen varmı??? fiyat aldınız mı?
merhaba canım,
bebeğin için endişe etme çünkü demirimizi onlar emiyor zaten, senin demirinin düşme sebebi de kan hacmindeki artış ve bebeğini beslemen.
benim de gebelik öncesi 13,7 olan demirim, 6 aylık hamileyken 12'ye düşmüştü. şu an 8. aydayım ve ne durumda olduğunu bilmiyorum. (demir ilacımı aksatmadan kullanmama rağmen)
esasen yediğimiz besinlerde demir var, et, baklagil, yumurta, pekmez, yeşil yapraklı sebzeler bunlardan birkaçı. ama senin de tespit ettiğin gibi bu besinlerin yanında kalsiyum içeren besin tüketmek emilimini azaltıyor. c vitamini ise emilimini artırıyor. bu yüzden ben ana yemeklerin yanında yoğurt yemek yerine salata yiyorum. demir hapını içerken de c vitamini içeren bir meyve yiyorum yanında. yoğurt ve sütü ara öğünlerde tüketiyorum.
sen de bu şekilde ayarlayabilirsin, sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim.
Teşekkür ederim. Bugün başka bir doktora gidecek annem. Dünkü doktor zaten pek açıklayıcı konuşmamış ağzında bişeyler gevelemiş durmuş sanki çok basit bir durum yabugün başka dr gidecek annem
naptıysam olmadı.açıkçası sağlıklı beslenmeye tam beslenmeye vakit yetmiyor ki.yani mide yanmalarımdan dolayı akşam 6 7 den sonra bişey yersem sabahı sabah ediyorum.e sabah 10 da kalktığımı düşünürsek gerçekten 1 güne hepsi sığmıyor.ayrıca günde yarım litre süt içiyorum.çünkü gaviskondan hariç iyi gelen tek şey o yanmaya.ilaç da içmek istemiyorum habire.hiç bi zararı olmasa bile en masum ilaç bile böbreklere zarar veriyo.yani sanırım bu böyle devam edicek doğurana kadar.ama yine de dediklerini 1 günüme sığdırmaya çalışıcam.teşekkür ederim
Günaydın arkadaşlar çok moralim bozuk dün akşam annemin rahim kanseri olduğunu öğrendim. İçim daralıyor nefes alamıyorum
Bende de göbek deliğim ve etrafında bir acıma ve uyuşukluk hissi var. Daha önce de sormuştum ama kimse cevap yazmadı.
bu konu dün akşam benimde aklıma geldi, ben ne boyattım saçımı ne de kestirdim. bütün beyazlarım ortaya çıktı :) hurafe de olsa saç kestirmeye cesaret edemedim açıkçası, 3. aydan sonra saç boyanabilir diyorlar ama boyaların organikliğine kesinlikle güvenmediğim için onuda yapmadım. organik boya kullanıyorum deyipte milletten fazla para alan fakat en ucuz boyayı kullanan kuaförler biliyorum .. zararı olmaz diyorlar ama yıllar sonra çocuklara ne etki eder bilemeyiz. 70'li yıllarda sigara sadece öksürttüğü için kullanılmasın denen bir ürün iken şimdi birçok ölümcül hastalığın sebebi oldugu netleşti mesela .. boyalarda da aynı şey çıkarmı çıkar allah korusun.
Ne zamandır sorucam soramıyrm
Biraz özel olacak ama
Gebelikte saçlarım çok güzel oldu gürleşti troid hastası oldum üçin gebelikten önce avuç avuç dökülüyordu.
Saçlarıma sevinirken vücudumun kıllarında hiç bi fark olmadı
Kaşım bıyığım bacağım özel bölgem 1 haftada aynı oluo
Korkum özel bölgem ve kaşım bıyığım vatken normal doğumun başlaması
O kadar uyuzki kılların yarısı tam çıkıo haftasına diğer yarısı deri altında gözüküo yavaş çıkıo
Bu konuda stralejisi olan varmı
Bide koca göbüşümden özel bölgemin ağdadı saatler sürüo
Ne zamandır sorucam soramıyrm
Biraz özel olacak ama
Gebelikte saçlarım çok güzel oldu gürleşti troid hastası oldum üçin gebelikten önce avuç avuç dökülüyordu.
Saçlarıma sevinirken vücudumun kıllarında hiç bi fark olmadı
Kaşım bıyığım bacağım özel bölgem 1 haftada aynı oluo
Korkum özel bölgem ve kaşım bıyığım vatken normal doğumun başlaması
O kadar uyuzki kılların yarısı tam çıkıo haftasına diğer yarısı deri altında gözüküo yavaş çıkıo
Bu konuda stralejisi olan varmı
Bide koca göbüşümden özel bölgemin ağdadı saatler sürüo
Juliet
Darda kalınca mecbur jilet ama beni mantar edio ağda gibisi yok inş hepimizin evi ve vücudu temizken gelir kuxucuklatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?