çok doğru söylüyosun canım,evet.. elimizden geleni yaptıktan sonra artık başka bişey kalmıyo yapıcak gerisi allahtan..nasip değilse napalım,hayırlı değil demek
evettt zaten hep alttan muayene oldum ben..karından bitek dün erkek doktor baktı o kadar
ama doktor 1 hafta daha bekleyelim olmazsa kürtaj dedi direk..ayrıca %80-90 olumsuzum dedi...
SEVGİLİ PUFPUFF; çok üzüldük hepimiz ama hayırlısı buymuş demekten başka birşeyde yapamıyor insan ... daha önce kürtajı yaşamış biri olarak seni çok iii anlıyorum ama inşaallah allah sana çok güzel ve sağlık gebelikler ve sonunda da hayırlı evlatlar nasip etsin... evet insan üzülüyor ama sakın yıpratma kendini bunları unutacaksın ve önüne bakacaksın
hımm hayırlısı olsun cnm geç döllenme ise belli olma olasılığı var tabi ama hayırlısını dilemek lazım inşallah hayırlı haberlerini alırız benimde ilkinde kalp atışını duydum 1 hafta sonra durdu aldırmak zorunda kaldık böyle bi durum olursada üzülme cnm nasip diyeceksin ne yapacaksın rabbim nasip etmediyse moralini bozmak istemem ama dua etmekten başka yapacak bişey de yok hayırlısı olsun inşallah sağlıklı ve sağ salim olur bebişin
kalbinin durma olayıda öyle çok ki..hatta nerdeyse kendiliğinden oluşan düşüklerden bile çok var bu..hay allah yaaa,nasıl zormuş anne olmak böyle...
sağolasın canım..desteğiniz yetersonu nolcak nasıl bitcek bilmiyorum,beni neler bekliyo onuda bilmiyorum ama belirsizlik bi yandan korku tedirginlik bi yandan deli gibi korkuyorum...elimden başkada bişey gelmiyo...bekliyorum...
Ne güzel bir aile burası ya. İnsan hiç görmediği, tanımadığı insanlara bu kadar bağlanırmı. Onların mutluluğunu, üzüntüsünü kendi üzüntüsü yada mutluluğu bilip bu kadar derinden yaşayabilirmi. 3 gündür pufpufumun yazdığı her mesajı tek tek takip ettik. Ne olacak acaba diye merakla bekledik. Birlikte üzüldük. Arada başka bebiş haberleri aldık pıt pıtları duyanlara birlikte sevindik. Bu hepimiz için böyle. Bugün pufpuf için endişelenen bizler, yarın başka bir arkadaşımız bi sorun yaşasa aynı şekilde yanında olacağız bunu biliyorum. Hepinizi çok sevdim. İyiki varsınız benim tüm hisleri gerçekten yaşayan sanal ailem.
Zaten insanı üzen kötü haber almak değil. Belirsizlik üzüyor. Ne olacak bilmiyorsun. İyi deseler sevinsen, kötü deseler üzülsen ama ne yapacağını ne olacağını bilsen. Net bişey söylenmemesi mahvediyor insanı.
Ne güzel bir aile burası ya. İnsan hiç görmediği, tanımadığı insanlara bu kadar bağlanırmı. Onların mutluluğunu, üzüntüsünü kendi üzüntüsü yada mutluluğu bilip bu kadar derinden yaşayabilirmi. 3 gündür pufpufumun yazdığı her mesajı tek tek takip ettik. Ne olacak acaba diye merakla bekledik. Birlikte üzüldük. Arada başka bebiş haberleri aldık pıt pıtları duyanlara birlikte sevindik. Bu hepimiz için böyle. Bugün pufpuf için endişelenen bizler, yarın başka bir arkadaşımız bi sorun yaşasa aynı şekilde yanında olacağız bunu biliyorum. Hepinizi çok sevdim. İyiki varsınız benim tüm hisleri gerçekten yaşayan sanal ailem.
burası aynı anda aynı duyguları yaşayan gerçek bir ortam
dün pufpufun yazdıklarından sonra eve gittim acaba ne oldu diye aklımdan geçiyordum
işe geldim hemen açtım okuyorum bir umut iyi haber alırım diye
burası farklı birbirini tanımayan ama aynı şeyleri hisseden yaşayan insanların oluşturduğu bir ortam
burası aynı anda aynı duyguları yaşayan gerçek bir ortam
dün pufpufun yazdıklarından sonra eve gittim acaba ne oldu diye aklımdan geçiyordum
işe geldim hemen açtım okuyorum bir umut iyi haber alırım diye
burası farklı birbirini tanımayan ama aynı şeyleri hisseden yaşayan insanların oluşturduğu bir ortam
Annelik sadece kendi bebeğini düşünmek değilmiş. Karşındaki insanın ne hissettiğini anlıyosun. Ve onun karnındaki bebek için bile kendin bebeğinmiş gibi endişeleniyosun. Onun için dualar ediyosun. Harika bişey.
pufpuffumm benim doğru düzgün giremedim iş yoğun çok...........her zaman yanındayım her zaman dularımdasınız..hala inancım var benim............ hiç belli olmaz..............Allah büyük........bir mucizede senin içinde olsun inşallahh
farklı bi platform burası...insanı hem rahatlatan,hem güldüren hemde birbirine bağlayan...bırak birebir tanımayı,bi resmini bile görmediğin onlarca kişiyle birlikte atıyo yürekler ve hep bir ağızdan,içten,samimi söyleniyo iyi dilekler...aynı duyguları yaşayan,aynı şeyleri paylaşanlarla berabersin ve fikir alışverişi yapıyo deneyim kazanıyosun...
çok iyi arkadaşlıklarım oldu ilk üye olduğumdan beri,özeldede görüştüğüm,her gün konuştuğum...face'den olsun,telden olsun görüştüğüm...inanıyorum ki burdada olucak bu tarz dostluklar,arkadaşlıklar...
şunuda söylemeden geçemicem ki,düşük yaşasam bile bu topikten sizlerden kopmayacağım...yine topik sahibi olarak yola devam edeceğim sizlerle...anılarınızı,paylaşımlarınızı daima görüp okuyup yorum yapacağım ve bir gün hamile olursam,sağlıklı olurda kısmet olur doğurursam hala burda olmaya devam edeceğim elimden geldiğince...
canım arkadaşımında dediği gibi,iyi ki varsınız...
Annelik başlı başına yoğun tarifi mümkün olmayan
ana rahimine düştüğü andan itibaren başlıyor annelik
şuan bunları yazarken gözlerim doldu aynı zamanda hormonlarında duygusallaşması
dün de gereksiz ağladım durdum evde
kızlar maşallah, sizin hızınıza yetişemiyorum. Bi bakıyorum 5-6 sayfa birden cevap yazılmış. Çok aktif burası :)
Ben anne olacağımı öğrendiğimden beri sadece "Anne" kelimesini duymak bile yetiyor. Gözlerimden yaşlar süzülmeye başlıyor. Nasıl bir duygu yoğunluğu, endişe, korku, sevinç. Çok başka bambaşka bişey.
bende herşeye ağlıyorum hemde olur olmaz artık tutuyorum kendimi......... duygular hepimizin çok karışık inşallah gözyaşlarımızda hep sevinç gözyaşı olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimizee inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?