- 5 Şubat 2012
- 233
- 36
- 318
sana adını yazim istersen bende fiyat listesi var bu yılınkinin
O zaman bana loc kesin lazım yağ çözücü lazım . Bulaşık deterjanında alovera varmış ona alerjim var onu kullanamam. Şu diğer yağ çözücüyü aygaz için demişsin benim ocak cam ona kullanabilirmiyim sence?aspiretör için yağ çöz çok süper loctan çok memnunun sıvı bulaşık deterjanından bulaşık makinası deterjanından çamaşır için almıştım onu pek beyenmedim yumuşatcısınıda meğersem alerjisi olanlar içinmiş kokusuz bende bebişe sakladım yumuşatıcıyıbide cifi var bulaşık deterjanınla leğende yıkayıp o suyu çiçeye dökünce besliyo bitkisel ya bide başka bi yağ çözücü var o aygaz ve fayanslar için çok harika sıkıp az bekletip hemen bezle siliyorum geçiyo ovmuyorum
tabi ki döncez Allah ın izniyle. hiç şüphen olmasın:) sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri bol bol emzircez, kilo milo kalmayacak inşallah.
O zaman bana loc kesin lazım yağ çözücü lazım . Bulaşık deterjanında alovera varmış ona alerjim var onu kullanamam. Şu diğer yağ çözücüyü aygaz için demişsin benim ocak cam ona kullanabilirmiyim sence?
diş macununu kullanıyorum bazı bakım ürünlerini kremlerini veseyireler falan
Hım süper çok saol canımbenimde cam kullanıyorum canım
ebenin normal doğum için anlattıklarını bize de anlatır mısın gelince?hayırlı haberlerle gel inşallah.
Canim merak ettim bu 1 ve 2 diye yazdigin maddeleri eltin mi soyledi. Yani gercekten erkek kusfore sac kestirmeyin mi diyor dinimiz?
evet canım eltim söyledi, sana haram olan erkeklere saçını kestirmen de haram oluyor, bende büyük ilmihal var orada da aynı şey yazıyor. eğer dinimizin gereklerini tam olarak yerine getirmek isterseniz durum bu
Bende hep erkekleri tercih ederim kuaforde daha iyi anlarlar gibime geliyor gerci ben bircok tercihimi erkekten yana kullaniyorum doktorda da ole
metal temizleyicisi buda tencere çaydanlık kaşık kepçe parlatıyo bunun fiyatını bulamadım listede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?