2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Cantada bol cepli cok iyi oluyor.karisiklik olmuyo.birine emzigi birine islak men. Birine suyu falan kullanisli oluyor

O zaman bana loc kesin lazım yağ çözücü lazım . Bulaşık deterjanında alovera varmış ona alerjim var onu kullanamam. Şu diğer yağ çözücüyü aygaz için demişsin benim ocak cam ona kullanabilirmiyim sence?

ebenin normal doğum için anlattıklarını bize de anlatır mısın gelince?hayırlı haberlerle gel inşallah.

Simdi geldim ebeyle konustum 3 normal dogum yapmis biri son zamanlarda ekmegi azalt bol su ic sivi gidalarla beslen dedi nasil anlarim dogumun basladigini dedim nisan ya da su gelme olayindan daha cok sancilarin duzenli aralikta olmasi onemli dedi ben su beklicektim artik nisani ya da sancilari kontrol ederim dogumu sen yapacaksin doktor sadece takip edecek dedi bol ikin dogumda cok onemli dedi diskini yapar gibi ikin dedi

bu aygazı mutfak dolaplarını fayansları temizleyen 20tl konsantre bunların hepsi

Eklentiler

• $Görüntü0558.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 34
Canim merak ettim bu 1 ve 2 diye yazdigin maddeleri eltin mi soyledi. Yani gercekten erkek kusfore sac kestirmeyin mi diyor dinimiz?

evet canım eltim söyledi, sana haram olan erkeklere saçını kestirmen de haram oluyor, bende büyük ilmihal var orada da aynı şey yazıyor. eğer dinimizin gereklerini tam olarak yerine getirmek isterseniz durum bu

evet canım eltim söyledi, sana haram olan erkeklere saçını kestirmen de haram oluyor, bende büyük ilmihal var orada da aynı şey yazıyor. eğer dinimizin gereklerini tam olarak yerine getirmek isterseniz durum bu

Bende hep erkekleri tercih ederim kuaforde daha iyi anlarlar gibime geliyor gerci ben bircok tercihimi erkekten yana kullaniyorum doktorda da ole

bu loc çok amaçlı temizleyici koltuk sil halı sil lekeye sık cam sil ne bilim toz alırken bununla istersen fıs fısınıda ısmarlıyon alıyon bu 1kg 19.47tl 4kg var 68.52tl

Eklentiler

• $Görüntü0561.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar doğum yapınca boy abdestinin gidiceni netden çıkardınız
İslam sağlık konusuna gelince böle bi sınırlama koymamış
Sen orda canınla boğuşucan ve doktorda sana o gözle bakmıcakki boy abdestin gitsin
Sadece normal abdestin olmaz

metal temizleyicisi buda tencere çaydanlık kaşık kepçe parlatıyo bunun fiyatını bulamadım listede

Eklentiler

• $Görüntü0560.webp
    18 KB · Görüntüleme: 27
Bende hep erkekleri tercih ederim kuaforde daha iyi anlarlar gibime geliyor gerci ben bircok tercihimi erkekten yana kullaniyorum doktorda da ole

tercih meselesi canım, dediğim gibi topidik dinimize göre sormuş, eğer dinimizin emirlerine uyacaksak durum bu, yoksa tabii herkesin kendi tercihi karışamayız benim doktorum da mecburiyetten erkek, bayanlarla çok problem yaşadım 3-5 kadın doktor gezdim en son bu adamı önerdiler mecburen gittim.

metal temizleyicisi buda tencere çaydanlık kaşık kepçe parlatıyo bunun fiyatını bulamadım listede

Ben bu ürünle fırınımın kulpunu sildim çizik çizik oldu meyal yeri kalktı ilacın bi suçu yok benim yanlışımdı
Çizik metala çare varmı

Zaturet söz konusu olmazsa sağlık gibi tabiki erkek kuaföre saçlarımızı oynatmamız iyi değil.bende açık bi bayanım ama namaza başlafımdan beti hep bayana fön çektiriyorum.yoksa abdestim içime sinmio.düşününcede bayan daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…