2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım benim de en çok çekindiğim şeylerden biri bu kimyasal temizleyiciler. Hastanede çalışıpta kanser oranının bu kadar yaygın olduğunun farkında olup bunlardan çekinmemek sanırım mümkün değil. Bu anvay ürünlerini bende duydum ama çevremde satan olmadığı için hiç bir bilgi sahibi değilim. Hangi ürün ne amaçla kullanılıyo nerden satın alıyosunuz en çok hangisinden memnunsunuz özellikte tezgah silmek için yağ çözmek için bulaşık deterjanı olarak kullanmak için neleri nasıl tercih etmeliyim sizce kısaca bilgilendirirseniz çooooooook sevinicem .

bebek bakım çantası aldınız mı ?? bol cepli bir sırt çantası mı alsam yoksa içinde bakım ürünleri olan kol çantalarından mı karar veremedim.siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

ilk kızımda annemler bakım ürünlü kol çanta almıstı kayın validemde mini valiz tipi ben her ikisinide kullandım eskittim yazın kol cantası iyi oluyor yazlıklar ince battaniye falan gerekmiyor kısın kıslıklar kalın yer tutuyo battaniyesi yeleği derken hiç bişey sığmıyor valiz tipi kısın çok işime yaramıstı şimdi yine aynısından valiz tipi aldım malum iki çocuğun eşyasını anca tasırım

ben gitti gidiyordan aldım ama ilk önce çevremde satan varmı diye baktım çünkü elden alınca daha bilgim olur dedim ama kimse yoktu internetetn aldım sen mi çevrene bak yoksa internetten alıp burda arastırabilirsinn

Yok canım çevrem bir tek işyeri arkadaşlarım onlardanda satan yok gittigidiyora bakayım o zaman saol

ben başladım canım. günde 3-4 tane yiyorum. yani aslında daha çok yiyebilirim çok seviyorum ama korkuyorum erken doğuma sebep olur diye. sizce günde ne kadar yenmeli?

sırt çantası daha kullanışlı olacak sanki .. karar vermek ne zor

Kizlar saglik ocagina gidicem simdi son izlemim varmis gerci asi icin falan da cagirdilar hep ayni seyler idrar yollarimda iltihap sonucunu degerlendirilmeyen kan testi kilom boyum neyse bebegimin kalp atisini duyarim yuruyus yapmis olurum ebeyede sorayim bakayim normal dogum nasil ne olacak

Sen hangi ürünlerinden memnunsun? Doğalmı gerçekten?

aspiretör için yağ çöz çok süper loctan çok memnunun sıvı bulaşık deterjanından bulaşık makinası deterjanından çamaşır için almıştım onu pek beyenmedim yumuşatcısınıda meğersem alerjisi olanlar içinmiş kokusuz bende bebişe sakladım yumuşatıcıyıbide cifi var bulaşık deterjanınla leğende yıkayıp o suyu çiçeye dökünce besliyo bitkisel ya bide başka bi yağ çözücü var o aygaz ve fayanslar için çok harika sıkıp az bekletip hemen bezle siliyorum geçiyo ovmuyorum

ebenin normal doğum için anlattıklarını bize de anlatır mısın gelince?hayırlı haberlerle gel inşallah.

Selamlar,
Kızlr aranızda Bursa'da olan var mı, varsa hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz ?
İkinci sorum da, BİZ ESKİ HALİMİZE DÖNEBİLECEK MİYİZZ??

Sen hangi ürünlerinden memnunsun? Doğalmı gerçekten?

ben en az 2 senedir sağ elimdeki yaralardan kurtulamadım her doktora gittt-iğimde deterjan değdirme su vurma diyodu nasıl vurmuyoruz amway almaya karar verdim kullanıyorum o gün bugündür elimde bitane yara kalmadı yumuşacık önceden diken gibiydi soyulurdu pisti yani batardı biyere dokunsam

ahh o aspratör yok mu o. nefret ediyorum onu silmekten. çıksa yine iyi. çıokmıyo da. bu anway i bende deneyeyim bari.

Selamlar,
Kızlr aranızda Bursa'da olan var mı, varsa hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz ?
İkinci sorum da, BİZ ESKİ HALİMİZE DÖNEBİLECEK MİYİZZ??

tabi ki döncez Allah ın izniyle. hiç şüphen olmasın:) sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri bol bol emzircez, kilo milo kalmayacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…