- 5 Şubat 2012
- 233
- 36
- 318
Gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim yedikletimi cikardim midemi usuttum yada cok yagli yiyorum
Kizlar bizim mutfak 24 saat aktif sabah kahvalti ogle yemegi ikindi cayi gece misir patlatmasi elimi hic cekmedigim halde hic temiz kalmiyor simdi de temizledim bakalim ne kadar temiz kalicak bebek olunca ne yapacam bakalim bir de anway aldim internetten memnunum simdilik tavsiye ederim
bebek bakım çantası aldınız mı ?? bol cepli bir sırt çantası mı alsam yoksa içinde bakım ürünleri olan kol çantalarından mı karar veremedim.siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Ben loradan alıcam aysegul da daha kızımın adı yok onun için şimdilik bekliyo:)Bebek sekeri icin hangi int sitesi karar veremiyorum.lutfen yardım
Canım benim de en çok çekindiğim şeylerden biri bu kimyasal temizleyiciler. Hastanede çalışıpta kanser oranının bu kadar yaygın olduğunun farkında olup bunlardan çekinmemek sanırım mümkün değil. Bu anvay ürünlerini bende duydum ama çevremde satan olmadığı için hiç bir bilgi sahibi değilim. Hangi ürün ne amaçla kullanılıyo nerden satın alıyosunuz en çok hangisinden memnunsunuz özellikte tezgah silmek için yağ çözmek için bulaşık deterjanı olarak kullanmak için neleri nasıl tercih etmeliyim sizce kısaca bilgilendirirseniz çooooooook sevinicem .
Yok canım çevrem bir tek işyeri arkadaşlarım onlardanda satan yok gittigidiyora bakayım o zaman saolben gitti gidiyordan aldım ama ilk önce çevremde satan varmı diye baktım çünkü elden alınca daha bilgim olur dedim ama kimse yoktu internetetn aldım sen mi çevrene bak yoksa internetten alıp burda arastırabilirsinn
normal doğum düşünen bunun için de hurma yemeye başlayan var mı arkadaşlar. rahim kaslarını güçlendirici etkisini duymuştum kolay doğum için önerenler çoğunlukta. bidee lohusalıkta ve sonrasında bol bol süt yaptığını okumuştum.
okuduğum diğer bir bilgi de 3 tane hurmaya ayrı ayrı Yasin-i Şerif okuyup, birini doğuma giderken, birini doğumdan sonra yememizi tavsiye ediyordu. sonuncunun da tahnik edilmesi yani biraz çiğneyip bebeğin ağzına sürülmesi tavsiye ediliyor. paylaşayım dedim
Yok canım çevrem bir tek işyeri arkadaşlarım onlardanda satan yok gittigidiyora bakayım o zaman saol
ilk kızımda annemler bakım ürünlü kol çanta almıstı kayın validemde mini valiz tipi ben her ikisinide kullandım eskittim yazın kol cantası iyi oluyor yazlıklar ince battaniye falan gerekmiyor kısın kıslıklar kalın yer tutuyo battaniyesi yeleği derken hiç bişey sığmıyor valiz tipi kısın çok işime yaramıstı şimdi yine aynısından valiz tipi aldım malum iki çocuğun eşyasını anca tasırım
Sen hangi ürünlerinden memnunsun? Doğalmı gerçekten?benim var amwayde hesabım alabiliyorum annem satıyordu hala daha alan oldumu sipariş veriyoruz
Sen hangi ürünlerinden memnunsun? Doğalmı gerçekten?
Kizlar saglik ocagina gidicem simdi son izlemim varmis gerci asi icin falan da cagirdilar hep ayni seyler idrar yollarimda iltihap sonucunu degerlendirilmeyen kan testi kilom boyum neyse bebegimin kalp atisini duyarim yuruyus yapmis olurum ebeyede sorayim bakayim normal dogum nasil ne olacak
aspiretör için yağ çöz çok süper loctan çok memnunun sıvı bulaşık deterjanından bulaşık makinası deterjanından çamaşır için almıştım onu pek beyenmedim yumuşatcısınıda meğersem alerjisi olanlar içinmiş kokusuz bende bebişe sakladım yumuşatıcıyıbide cifi var bulaşık deterjanınla leğende yıkayıp o suyu çiçeye dökünce besliyo bitkisel ya bide başka bi yağ çözücü var o aygaz ve fayanslar için çok harika sıkıp az bekletip hemen bezle siliyorum geçiyo ovmuyorum
Selamlar,
Kızlr aranızda Bursa'da olan var mı, varsa hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz ?
İkinci sorum da, BİZ ESKİ HALİMİZE DÖNEBİLECEK MİYİZZ??
ahh o aspratör yok mu o. nefret ediyorum onu silmekten. çıksa yine iyi. çıokmıyo da. bu anway i bende deneyeyim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?