2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar konuşulanlarla çok alakasız olacak ama benim doğumdan sonra gelen gidenim çok olacak.komşuydu akrabaydı falan.ben doğuma yakın elmalı kurabiye vb yapıp buzluğa koysam sonra tüketimi iyi olur mu.daha önce hiç koymamıştım.ne yapılabilir bu şekilde başka fikirlerinizi bekliyorum.

Selam kızlar nasılsınız?

English teacher bir şey soracağım sana; sen şimdi benden sanırım 2 3 gun öndesın.Çarşamba 32+0 ken raporunu aldın değil mi? dolayısıyla sen 37+0 da yani 8 ocakta mı ayrılacaksın izne? yani sen carşamba degıl de cuma gunu falan alsan 32+2 de alsaydın 2 gunun yanacak mıydı? yanı rapor aldıktan sonra hanı calıstıgın gunler aktarılıyor ya dogum sonrasına. yanı o zaman sen 37+0 da alyılırsan fazladan calısmıs mı olacaktın anlatabıldım mı bılmıyorum:))))) şu yüzden sordum; ben 32+3 te alacagım da raporumu.

merhaba,
sordugun kişi ben değilim ama :) ben raporumu yarın alacagım (32+2 oluyorum).. raporda gün yazmıyormuş.hafta olarak belirtiyorlar. 09/01 de 37+0 oluyorum, o gün de çalışamaz raporu alacagım ve işi bırakacagım kısmetse :)

Kızlar kontrolden geldim oğlum 43 cm 1800 gr olmuş daha çok bekliyodum nedense, azcıkta kepçeyiz galiba :)))))

internet sitelerinde yazdığına göre 32. haftada ortalama zaten 1800 gram olması gerekiyormuş canım.ben de dün gittim dr a2000 falandı.normal yani daha kilo alırlar doğuma kadar bu haftalar daha hızlı gelişimler canım.

canım ben de hep taze taze yapar tüketirim. bir keresinde aniden şehir dışına çıkacaktık mayalı poğaça yapmıştım bozulmasın diye saklama kabına koyup dondurucuya kaldırdım, 4 gün sonra falan geldik çıkardım fırında ısıttım ama nemli nemli bir tuhaf oldu yiyemedik. ben mi yanlış yaptım bilmiyorum. bu konuda tecrübesi olan varsa ben de merak ediyorum doğrusu, nasıl çözdürmeliyiz dondurucudan çıkarınca :44:

maşallah canım. senınle aynıyız bız. ben de pazartesı gıdecegım kontrole...doktorun normal olursa tam 31 ocaktamı gelır dıyor ne dıyor sen sezeryan mı olacaksın?

sabah meltemi senle aynıyız sanırım.dr bana da normal olsaydı 31 ocak dedi.sezeryan olacağım için 20 ocak falan uygun dedi.hayırlısı bakalım.

canım sundan sordum hanı 32+2 ıle 37+0 arası fiilen çalıştığın gunler dogum sonrana eklenecek yaa sen de benım gıbı 32+0 da alamadıgın ıcın o ıkı gun calıstıgın yanacak mı? yyanı aslında calıstık 2 gun ama sonra almıs oluyoruz. raporda hafta yazmıyor tamam herkes oyle dıyor da raporun alındıgı tarıhten ıtıbaren 5 hafta daha calısacagız..anlatabıldım mı? ben de 10 ocakta ayrılacagım.

sabah meltemi senle aynıyız sanırım.dr bana da normal olsaydı 31 ocak dedi.sezeryan olacağım için 20 ocak falan uygun dedi.hayırlısı bakalım.

cnım bana da normal olursa 31ını 1 2 subatı beklemez 28 29 gıbı olur dedı...ama sezeryan olursan 25 ocak dedı. bu arada benım sat 26 nısandı.

bana hastane her ihtimale karşı 32+0 tarihli rapor vereceğini söylemişti (rapor tarihim 05/12 olacak yani). sende aynı şekilde alırsan problem yaşamazsın diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Ben kurabiye pogaca atiyorum buzluga :) kurabiyeyi pisirmeden koyuyorum. Pogacalarida pisirdikten sonra iyice iliyinca ama soguk degil buzluga atiyorum. Buzluktan cikardiktan sonra 160 derece firina atiom bir 10 dk biseycik olmuyor :)) cok buyuk kolaylik

hmm sağol canım peki pişmemiş kurabiyeyi dondurucudan çıkarınca hemen fırına mı koyuyorsun yoksa dışarıda bekletiyor musun?:44:

Çarşamba kapı süsü yapmak için keçe almıştım, uğraşması hoşuma gitti, fazla fazla da gelince buzdolabı magneti de yapayım dedim, bayağı uğraştırdı ama sonuç beni mutlu etti, hepsi bitmedi... Dört renk olacak... İsimlik de eklenecek...

kapı süsünün de kurdeleleri kaldı, bitince onu da eklerim...

Ters olmuş niye ki...

Son düzenleme:

maşallah senin yavruna da, sağlıkla gelsinler de kilosuna pek takılmıyorum ama zayıf bebeğe bakmak zor oluyor, oğlum 3300 gr doğmuştu 40 haftalık, bu 38 haftalık zayıf doğar diye telaşım

bana hastane her ihtimale karşı 32+0 tarihli rapor vereceğini söylemişti (rapor tarihim 05/12 olacak yani). sende aynı şekilde alırsan problem yaşamazsın diye düşünüyorum.

canım gecmıs tarıhlı vermez hatta bana dedı kı ben bugun 32+0 ım yanı aslında bugun alacaktım ama pazartesı al hem araya haftasonu gırıyor hafta bası alıyorsun daha ıyı dedı ne demek ıstedı anlamadım hıc ıznın yanmaz hıc bır sekılde dedı???
benim de 25 nisan canım.sen normal doğum mu olacaksın.

canım normal dusunuyorum ama sımdıden stres olmaya basladım cunku ben cok streslı korkak tansıyonu dusun ve nefesı daralan bırıyım bunları dusununce acaba yapabılır mıyım dıyorum.
Benim sezaryen olucak, 3500 civarı 50-52 cm doğar dedi bakalım kısmet artık, ocak 15-16 gibi alırım oğlumu kısmettse kucağıma

canım bana doktor sezeryan olursa 25ocak gıbı alınır dedı . senınle aynı gunuz neden senın 15 16 ocak erken degıl mı tabı doktor daha ıyı bılır de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…