2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bende bugün oğlumu gördüm kepçe kulakları vardı sağlam duysunda öteki oğlumda kepçe kulaklı zaten alışkınım ben :)))

Sağol canım, doktor da normal diyo ama işte annelere hep az geliyo heralde
Biz de bu sefer iddaaya girmiştik. Eşim 1700 ve altı demişti, ben 1800 ve üstü demiştim, ben kazandım
protein gerçekten çok önemli, bir de kaşar peyniri, muz ve pekmeze yüklenin diyo herkes. O kadar çok kaşar peyniri yedim ki artık kahvaltıda midem bulanmaya başladı, sürülebilen labne aldım onu yiyorum birkaç gündür. Kahvaltıda midem bulanıyo son günlerde, anlamadım sebebini :44: Sabah 6.30'da kalkıyorum, hala çalışıyorum çünkü. o saatte yiyebildiğime şükür, izne çıkınca kalkıp gezinip canım isteyince yerim ama şimdilik acele acele hemen doyurayım karnımı diye gözlerim kapalı oturuyorum sofraya, o kadar erken saatte normaldir heralde:44:

Bence o saatte yiyebilmen bile iyi belki çok erken saat olduğu için bulanıyodur. Bende geçen hafta izne ayrıldım 1 haftadır daha sağlıklı beslenebiliyorum gerçekten ama kilolarda daha hızlı artıyr tabi

Bence o saatte yiyebilmen bile iyi belki çok erken saat olduğu için bulanıyodur. Bende geçen hafta izne ayrıldım 1 haftadır daha sağlıklı beslenebiliyorum gerçekten ama kilolarda daha hızlı artıyr tabi

Gözün aydın, biz de görürüz inşallah o günleri
İşe devam ettiğim süre boyunca hep bu saatte yaptım kahvaltıyı da son birkaç gündür midem bulanıyo, heralde aynı şeyleri yiyip durmaktan olmuştur :44: Kaşar, peynir, yumurta, bazen de tereyağı ve bal yiyorum. Aç karnına evden çıkarsam heralde kapının önünde bayılırım Kahvaltı çok önemli benim için o yüzden illa ki bişeyler yiyip çıkıyorum ama artık çalışmak da istemiyorum ya ondan heralde, psikolojik olarak herşeye bakışım değişti. Yatağa yatmak ayrı dert kalkmak ayrı dert, gece uyanıyorum sürekli tuvalete gidiyorum. O çalar saatin sesini duyunca ağlamak geliyo içimden çok şükür pek bişey kalmadı, 15 iş günüm var

Son düzenleyen: Moderatör:

evet normal doğumda anne aktif olacak mecbur. ıkınabilmek marifet:) Hadi hayırlısı bakalım.

diğer yaptıklarının da fotosunu çeker misin, çok beğendim ben yaptıklarını. hatta yaparken ayrıntılı çekersen sevinirim. tabi zahmet olmazsa...vaktin olursa...

yakmaz mı acaba kolonya sürmek? sen denedin mi? kapkara ve kupkuru oldu benim göğüs uçlarım. bazen çamaşırıma değince çok sızlıyor.

bu ara bulantı bende de var. hatta başka yazanlar da oldu. mide sıkıştığı içinmi böyle oluyo acaba.

bu ara bulantı bende de var. hatta başka yazanlar da oldu. mide sıkıştığı içinmi böyle oluyo acaba.

Valla canım birkaç kere okudum ben de yazanlar oldu evet ama bende yoktu birkaç güne kadar o yüzden yorum yazmamıştım ama benim de başıma geldi sonunda. gün içinde de oluyo bazen, ilk başlardaki günlere döncem diye ödüm patlıyo

Beğenmene çok sevindim...

Daha bugün bitti, ipleri felan temizlemem gerek, biraz karışık çıkmış.... Aslında çok basit, alt zemin için önce kalıp çıkardım, ona göre keçeleri kestim, sonra yuvarlak tekerleri, kestim... Orta şerit bende bir tül parçası vardı, ondan... Ama su taşı alınsa tuhafiyeden daha güzel durur... Tekerleri ve tülü diktim, bir de keçem ince olduğu için altına karton yapıştırdım, ama kalın keçede gerek olmaz... Elimdekileri değerlendirmek istediğim için onları kullandım...

Yapması çok zevkli... Benim el becerim fazla yoktur, biraz yamuk bile kesmişim, , elimden gelmiyor ne yapayım....

bende çok korkuyorum. o zamanlar bulantılardan yiyemeyince bebek çok etkilenmiyodu ama şimdi zor iş. tuzlu çubu kraker de yiyemiyorum tansiyonum sınırda. leblebi mi yesek acaba. o iyi geliyodu.

var var el becerin. çok güzel olmuş. diğerlerinden farklı en azından. bende farklı bişşeyler olsun istiyorum. şimdi bana keçe, sutaşı, uğurböceği gibi süslü bişeyler, bide altına mıknatıs lazım dimi. altına mıknatısı nerden aldın?

bende çok korkuyorum. o zamanlar bulantılardan yiyemeyince bebek çok etkilenmiyodu ama şimdi zor iş. tuzlu çubu kraker de yiyemiyorum tansiyonum sınırda. leblebi mi yesek acaba. o iyi geliyodu.

Ya aslında ilk zamanlardaki gibi olmuyo çok şükür de, bazen geliyo ve 'eyvah yine mi midem bulanacak acaba' diye düşününce psikolojik olarak bulantım artıyo :44: bugün işten geldim öğleden sonra, yemek yedim ağırlık çöktü yattım biraz uyudum kalktığımda hafif bulantım vardı. Direk yiyip yattığım için olmuştur heralde diyorum. Leblebi iyi gelir, mide suyunu emdiği için bulantıyı azaltır.

Ben henüz başlamadım erken olduğu için canım. Ama benimkilerde şimdiden yara gibi. O yüzden bepanthene kullanıyorum.

slm annecikler nasılsınız ?
paşamla ben geldim memlelete geldim salı günü forma girme fırsatım olmamıştı nasılsınız ? keyfler nasıl? ndoğum yapoan oldu mu hiç ??

ben de bu ara hamurişinden başka bişey yemiyorum desem yeridir.hiçbişey istemiyo canım abur cubur istiyo bi tek..zaten mide bulantılarım da geri çıktı meydana.hiç gitmedi gerçi ara ara yokluyo maalesef.ne protein aldım doğru dürüst ne vitamin.karbonhidrat desen hat safhada ama....çok sıkıldım sağlıklı beslenmek zorunda olmaktan.zaten 36. haftamdayım.şimdi doğum başlasa sevincem nerdeyse.zaten iş yaptım bugün azcık sol kasığım sancıyo.şikayet etmiyorum bile.....

bu arada en büyük bebek benimki aranızda kızlar....koğuş ağası olmuş kızım...bebişlerinize söleyin saygıda kusur istemiyomuş hanım ağa....sonra burdan beni tekmeliyo. şaka maka ilk ben mi doğurcam acaba? sezaryen olursam 20 günüm ya var ya yok benim...her an aralık annesi olabilirim...

Yok benim oglum var 38 de pirtlatayim diyorummm

oğluşumun odası birde park yatagımız var onu kurmadık daha

Eklentiler

• $2013-12-04 16.51.19.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 37
oooo saygılar abi...kusura bakma biz de meydanı boş bulduk.ağalık taslıyoduk....hakkaten senin az kaldı o zaman sezaryen mi düşünüyosun.normal mi

bu hafta doktor normale uygun dedi çatı yaptı normal istiyorum inşalllah çok tırsıyorum ama sezaryen de korkutuyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…