2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

34-37 hafta arası yapılıyor canım benim geçen hafta yapıldı mesela herhangi bir şey yok :)

tesekkur ederım canm acıklamalar ıcın.... ben oyleyse 9 aralıkta yanı 32+0da alacagım raporu ve 10 ocakta ayrılacagım inşallah

Canım siteyi paylaşır mısın rica etsem? Çok güzelmiş açıklamalar, ben her hafta dönümünde okuyorum bişeyler ama bu siteyi daha önce hiç okumadım. Teşekkür ederim bu arada

rica ederim canım, gebelik . org diye bir site orada zaten yönlendirmeler var hafta hafta gebelik diyor, haftana girip yazılanları okuyorsun, hesaplamalar kısmı var oradan bebeğin haftalara göre kilosuna da bakabiliyorsun

anlıyorum seni canım.benim de kızım 2500 gr doğmuştu.hastaneden çıkarken 2200 falandı.çok zorlandım ilk çocukta.ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar da kiloyu tamamlıyorlar bir şekilde

sağlıklı olması en önemli olan şey tabiki, giydirmek yıkamak falan biraz zor ama geçiyor :))) inşallah bu bebeğin tombalak ve sağlıklı olur

Günaydın annecikler ve kuzucukları gözümüz camda Ankara'ya yağması beklenen karı bekliyoruz

34-37 hafta arası yapılıyor canım benim geçen hafta yapıldı mesela herhangi bir şey yok :)

Tabi canım, kesin olcak diye bişey yok, daha önce doğum yapanların hikayelerini okurken rastlamıştım 'doktorum çatı muayenesi yaptı, eve gittim akşamına açılmam başladı' falan diyen, ondan öyle dedim. Ha şöyle de bişey var, belki o anlatanlarınki çatı muayenesinden değil, doğumlarının başlaması denk gelmiştir. Ama tabiki öyle bir ihtimal vardır, sonuç olarak o alanı kurcalıyorlar senin doktor iyiymiş o zaman

tesekkur ederım canm acıklamalar ıcın.... ben oyleyse 9 aralıkta yanı 32+0da alacagım raporu ve 10 ocakta ayrılacagım inşallah

Rica ederim canım. Yani biran önce çalışma günlerimi bitireyim de ayrılayım artık diyosan 32+0'da al gitsin. Ben gün saymaya başladım, 15 iş günüm kaldı ama gel bana sor 15 ay gibi geliyo
Bu arada 10 Ocak'ta son gidersin işe, iş bırakma raporunu 13'ünde pzt yazdır, hafta sonu ile 2 gün iznin kaynamasın

rica ederim canım, gebelik . org diye bir site orada zaten yönlendirmeler var hafta hafta gebelik diyor, haftana girip yazılanları okuyorsun, hesaplamalar kısmı var oradan bebeğin haftalara göre kilosuna da bakabiliyorsun

O siteyi sürekli okumuştum bu güne kadar ama bu kadar ayrıntılı ve güzel yazı denk gelmedi. Haftasına göre yapıyolar ya açıklamaları, demek ki birkaç haftadır orayı okumamışım ben. Bakayım yine, teşekkür ederim

kızlar biz hala isime karar vermedik VENÜS mü ALYA mı sizce?

Alya daha iyi bence de

herkese günaydııın,
bugün doktor kontrolümüz var, gidelim bakalım paşamız ne alemde.. 32 hafta raporumuzuda alıp geleceğiz.

Günaydın canım, gözün aydın, büyük kavuşma anı gelmiş :) gör bakalım oğluşunu ne alemde keyfi yerinde mi güzel haberlerle gelirsin inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Grubun 4 üncü bebeği yolda herkes uyumuş

günaydın herkese:) nasılsınız?
Dumu doğum mu yapıyo acaba? ayy çok merak ettim. bişeyde yazmamış sonradan. doğum yapıyo bence, hatta doğurmuş bile olabilir. hadi sağlıklı sıhhatli gelsin bebişimiz.
canan_bil,nasılsın? semih mun a devam ediyo musun? nasıl gidiyo?

aynen öyle canım.kiminin ağrı eşiği düşüktür çok canı yanmış olabilir.ama yine de ben dayanılmayacak bişey olduğunu sanmıyorum.her acı insanlar için insana özgü bence.dayanılmayacak bir acının naif kadın cinsine verilmiş bişey olduğunu sanmıyorum.ben zaten normal doğumun kendimle ilgili olan kısmından değil bebeğimle ilgili olan kısmından endişe ediyorum.neyse bi şekilde doğcaklar yoksa orda kalcak halleri yok ya.ben ankaralıyım eşim de öyle ama maalesef ankarada yaşamıyoruz.eşimin işli nedeniyle kırklarelideyiz.inşallahbi gün ankarada yaşıycaz.çok özlüyorum çok.

günaydın everybody...
ben çok acıkmış uyandım bu sabah.(sanki önce farklıydı da)
kızım da acıkmış anneaeaea bi kere vurunca tane iki kere vurunca iki tane yapıyo annesine..bu gün gezme günü kocişle eksik tamamlama günü...

41 kere maşallah ugurbcegi.

Herkese günaydınnn, bugün inşallah hastane çantamı hazırlıycam. Neler koymak lazım içine. kendiminki kolayda bebeğe hastane çıkışının dışında kaç çıtçıtlı, zıbın takım vs koyayım sizce ?? brde hastane çıkışı dışında alt üst takımmı koysam yoksa ayaklı tulummu nedersiniz ?? Dün bi arkadaşım göbeğin ne kadar aşağıda artık dedi koktum biraz :18:

Günaydııııın anneler, uzun zamandan sonra kahvaltı sonrası türk kahvemi yaptım internette dolanıyorum, erken rezervasyon başlamış otellere uçak biletlerine bakıyorum biliyorum çok erken ama tattilim geldi ağustos sonu için almayı planlıyorum tatilimizi, ozamana kadar küçük oğlum 8 aylık olur ayyy düşünmesi bile süper, benim gibi tatili gelenler var dimi saklamayın kendinizi biliyorum varsınız

Günaydın canım bizde yaptık kahvaltımızı farketmedik acıktığımızı ama sofradaki herşeyi bitirmişiz maşallah :) sende çok gezme olurmu alışveriş aleminde kaybolmayasın dikkat et:) bel ağrısından uyuyamıyo insan sonra .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…