2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Gözlerimi doldurdun.. Hemen pes etmek yok.. Evet sonuna kadar hep beraberiz, iyimiz kötümüzle.. Yarın hangimiz neyle karşılaşır onu rabbim bilir ama biz hep birlikteyiz.. Bizi bizden iyi anlayan yoktur ...

Gözlerimi doldurdun.. Hemen pes etmek yok.. Evet sonuna kadar hep beraberiz, iyimiz kötümüzle.. Yarın hangimiz neyle karşılaşır onu rabbim bilir ama biz hep birlikteyiz.. Bizi bizden iyi anlayan yoktur ...

hem iyi hem kötü açıdan düşünerek yazdım ben canım,tabi devamlı iyi şeyler duysak ne güzel ama...evlilik sözü gibi; iyi günde kötü günde...burasıda öyle

gerçekten çok farklı bir ortam burası.işten bi fırsat bulup forumdakilerden haberdar olsam diye düşünüyorum bazen çalışırken bile.pufpuff hala bir umut var ben iyi olacağına inanıyorum.ama tabi öncelikle herşeyin hayırlısı olsun,üzme kendini.

kızlar ben çıkıyorum netten...hem yemek yok,bişeyler ayarlamaya bakınıcam hemde azcık uzanıcam hayırlı ve güzel haberlerle yeni bi günde görüşmek üzere...
hepinizi öpüyorum

kalp atışı için yarın gidicem doktora.çok heyecanlıyım gerçekten.ilk hamileliğimde kalp atışı için gittiğimde hüsrana uğramıştım,kürtaj olmuştum.inşallah bu kez mutlu ayrılıcam doktorumdan pıtpıtları duyucaz inşallah.kanama alanı ne durumda onu da çok merak ediyorum.bu kadar iğne ilacın üstüne bugün hala lekelenmem vardı

hanımlar bende hiç bir belirti yok yani mide bulantısı
.çabuk acıkıp çok uykum geliyor mide bulantılarınımın başlaması gerekmezmiydi . :)

Ben de öyle aniden acıkıp, az yiyince doyuyorum. İşe gelirken yanımda stok getiriyorum artık. Meyve, altın çörek vs. Akşama kadar çok kötü oluyorum yoksa. Uykusuzluk halim eskisi kadar değil. Gerçi akşam on buçukta yattım sabah telefonun sesini dumadım, işe geç kaldım ama en azından sekizde uyumuyorum. Mide bulantısı bende de yok. Arada bir şeylerin kokusu kötü geliyor, geçiyor hemen. Aman olmasın da zaten. Her sabah iki minibüsle işe geliyorum, yollarda mahvolurum. Bir de önümüz yaz.

mrblr bende hafta carsamba gunu gıtcem doktora sız kac haftalık gebesınız inş bebegınızın kalp atısını duyarsınız

kızlar puffpuf şuan nette değil ama msj attı az önce..koyu kahverenginde lekelenmesi olmuş..bu nedendir bilen duyan varsa acil cvp verebilir mi lütfen???:26:

mrblr bende hafta carsamba gunu gıtcem doktora sız kac haftalık gebesınız inş bebegınızın kalp atısını duyarsınız

ben 6+2 haftalık gebeyim.hayırlısı olsun sizin de.umarım merakla bekleyen herkes duyar kalp atışlarını ve herkes sağlıcakla kucağına alır bebişini.siz kaç haftalıksınız?

kızlar puffpuf şuan nette değil ama msj attı az önce bana..koyu kahverenginde lekelenmesi olmuş..bu nedendir bilen duyan varsa acil cvp verebilir mi lütfen???

kızlar puffpuf şuan nette değil ama msj attı az önce..koyu kahverenginde lekelenmesi olmuş..bu nedendir bilen duyan varsa acil cvp verebilir mi lütfen???:26:

bende de olmuştu aynısı doktoruma sorduğumda bana crinone jelin bazen yaptığını söylemişti ama bilmiyorum ki pufpuf vajinal jel kullandı mı hiç ?

kahverengi akıntı lekenmeler normal mi kızlar?yaşayan var mı?
ben yaşıyorum maalesef.çok da normal değil aslında mesela benim kanama alanı gözüktü ultrasonda ve progestan iğne kullanıyorum.yine de ara ara oluyor lekelenmeler.bakalım yarın doktora gittiğimde ne durumdayım göreceğim.

ben 6+2 haftalık gebeyim.hayırlısı olsun sizin de.umarım merakla bekleyen herkes duyar kalp atışlarını ve herkes sağlıcakla kucağına alır bebişini.siz kaç haftalıksınız?

amin cnm inş herkes bebıslerın kalp atısını duyar ve hayırlısıyla kucaklarına almayıda nasıp eder ben su anda 5+2 gunluk gebeyım doktr gıttıgımde 6+1 gunluk olmus olcak. Bende bırde hıcbı belırtı yok sadece test yaptım kendım pozitif cıktı mayıs 16 dada betahcg yaptırdım 489 çıktı korkuyorum bunlardan baska bı belırtı olmayınca aklıma kötü kötü seyler gelıyo sızce bu 489 normal mı nasıldır 4 hafta 2 gunlukken 489 cıkmıstı son adet tarıhıme göre hesapladıgım zman

kızlar puffpuf şuan nette değil ama msj attı az önce bana..koyu kahverenginde lekelenmesi olmuş..bu nedendir bilen duyan varsa acil cvp verebilir mi lütfen???

yani bilemiyorumki pufpufta durumlar farklı şuan.progestanı da bıraktı galiba onun etkisi olabilir.en iyisi doktora danışması.

Kızlar ya benim saç derim acayip kaşınıyor banyo yapsamda geçmiyor elim kafamda geziyorum benim koca bitlendinmi diyo:) benim gibi olan varmı hamilelikten olduğu kesin saçlarımda i acayip oldu benim kız doğurucam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…