Gözlerimi doldurdun.. Hemen pes etmek yok.. Evet sonuna kadar hep beraberiz, iyimiz kötümüzle.. Yarın hangimiz neyle karşılaşır onu rabbim bilir ama biz hep birlikteyiz.. Bizi bizden iyi anlayan yoktur ...
hanımlar bende hiç bir belirti yok yani mide bulantısı
.çabuk acıkıp çok uykum geliyor mide bulantılarınımın başlaması gerekmezmiydi . :)
kalp atışı için yarın gidicem doktora.çok heyecanlıyım gerçekten.ilk hamileliğimde kalp atışı için gittiğimde hüsrana uğramıştım,kürtaj olmuştum.inşallah bu kez mutlu ayrılıcam doktorumdan pıtpıtları duyucaz inşallah.kanama alanı ne durumda onu da çok merak ediyorum.bu kadar iğne ilacın üstüne bugün hala lekelenmem vardı
mrblr bende hafta carsamba gunu gıtcem doktora sız kac haftalık gebesınız inş bebegınızın kalp atısını duyarsınız
kızlar puffpuf şuan nette değil ama msj attı az önce..koyu kahverenginde lekelenmesi olmuş..bu nedendir bilen duyan varsa acil cvp verebilir mi lütfen???:26:
ben yaşıyorum maalesef.çok da normal değil aslında mesela benim kanama alanı gözüktü ultrasonda ve progestan iğne kullanıyorum.yine de ara ara oluyor lekelenmeler.bakalım yarın doktora gittiğimde ne durumdayım göreceğim.kahverengi akıntı lekenmeler normal mi kızlar?yaşayan var mı?
ben 6+2 haftalık gebeyim.hayırlısı olsun sizin de.umarım merakla bekleyen herkes duyar kalp atışlarını ve herkes sağlıcakla kucağına alır bebişini.siz kaç haftalıksınız?
kızlar puffpuf şuan nette değil ama msj attı az önce bana..koyu kahverenginde lekelenmesi olmuş..bu nedendir bilen duyan varsa acil cvp verebilir mi lütfen???
bende de olmuştu aynısı doktoruma sorduğumda bana crinone jelin bazen yaptığını söylemişti ama bilmiyorum ki pufpuf vajinal jel kullandı mı hiç ?
hayır cnm kullanmamış hiç öle bişey..
kızlar puffpuf şuan nette değil ama msj attı az önce bana..koyu kahverenginde lekelenmesi olmuş..bu nedendir bilen duyan varsa acil cvp verebilir mi lütfen???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?