yani bilemiyorumki pufpufta durumlar farklı şuan.progestanı da bıraktı galiba onun etkisi olabilir.en iyisi doktora danışması.
panik yapma arkadaşım gayet normal.hamilesin işte :)ben adet tarihime göre akınca 7+3 olmam gerekiyor ancak ultrasona göre 1 hafta geri.zaten benim ilk betahcg değerim düşük başlamıştı günüme göre.ama sonra normal katladı değer çok şükür.böyle olunca doktorum geç döllenme olduğunu düşünüyor.amin cnm inş herkes bebıslerın kalp atısını duyar ve hayırlısıyla kucaklarına almayıda nasıp eder ben su anda 5+2 gunluk gebeyım doktr gıttıgımde 6+1 gunluk olmus olcak. Bende bırde hıcbı belırtı yok sadece test yaptım kendım pozitif cıktı mayıs 16 dada betahcg yaptırdım 489 çıktı korkuyorum bunlardan baska bı belırtı olmayınca aklıma kötü kötü seyler gelıyo sızce bu 489 normal mı nasıldır 4 hafta 2 gunlukken 489 cıkmıstı son adet tarıhıme göre hesapladıgım zman
panik yapma arkadaşım gayet normal.hamilesin işte :)ben adet tarihime göre akınca 7+3 olmam gerekiyor ancak ultrasona göre 1 hafta geri.zaten benim ilk betahcg değerim düşük başlamıştı günüme göre.ama sonra normal katladı değer çok şükür.böyle olunca doktorum geç döllenme olduğunu düşünüyor.
ben bildim ben bildimçogul gebelik demek inşaallah zaten iki embriyo transfer edildi süper valla .. çok teşekkürler :))
kuzum prof oldun vallahi... bakçoğul gebelikmiş :) Ben düşürmüycem dimi bir de bana baksan
ben bildim ben bildiminşallah öyledir canım sağlıkla kavuşursun 1 olur 2 olur yeter ki sağlıkla olsun
aç bakim gümüş
sen düşürmicen canım az daha yatıcan sonra bomba gibi olup sahalara dönücen
kalp atışı duyulan 7. hafta gebeliklerde bebeğin düşme olasılığı %3 e kadar düşüyormuş
bu da sana günün güzel haberi olsun
bizde aynı şeyikonuşuyoruz şuanda ama bilemedik ki yaaa..:26:
Kızlar ya benim saç derim acayip kaşınıyor banyo yapsamda geçmiyor elim kafamda geziyorum benim koca bitlendinmi diyo:) benim gibi olan varmı hamilelikten olduğu kesin saçlarımda i acayip oldu benim kız doğurucam galiba
Saçlardan nasıl anlaşılıyor cnm benim saçlarım kabarık ve toz toz oldu gamilelik öncesi parlak bukle bukle olan saçlar ne hale geldi fön bile tutmuyor :) olsun bakalım ne yapıcaz mecburrr katlanıcazzzzzz :)
merhaba arkadaşlar..beni de aranıza alır mısınız?sonunda anneler topiğine yazmak nasip oldu.hamileliğimi pzt günü öğrendim.süpriz bir gebelik çünkü biz tüp bebek tedavi aşamasındaydık. 2 yıldır mücadele ediyorduk.3 kere yumurta takibi 2 kez iğneli aşılama..hepsi negatif.en sonunda tüp bebek heyet raporumuz çıktı.biz de merkezi belirledik.ilaçlarımı da aldım hatta dolaba koydum.işyerindeki durumlardan dolayı temmuz ayında başlıcaktık. gecen cts günü bat tarihimdi.kahverengi lekeler geldi.ben adetim başladı sandım.cumartesi pazar ve pazartesi aynı şey olunca bir arkadaşımın ısrarı üzeriine evde idrar testi yaptım. bir de ne göreyim...POZİTİF!!!!gözlerime inanamadım.2 yıldır ilk defa çift çizgi görüyordum.benim gözler alışmış tek çizgiye.muhtelemen testin son kullanım tarihi gecmiştir dedim ve gittim bir test daha yaptım. oda çift çizgi çıkınca soluğu acilde aldım.hemen beta hcg yaptırdım.çok şükür ki 274 çıktı...ancak kahverengi kanama devam ettiği için doktor düşük riski var dedi.2 gün sonrra tekrar kan testi ver dedi.korka korka gittim.dünkü kan sonucum 981,5 çıktı...yine 2 gün sonra yani yarın kontrolüm var.çok korkuyorum.bu bebeği çok istiyoruz inşallah benimle kalır...
neyse baya uzun yazmışım.hepinizi zamanla tanıyacağım.burada güzel arkadaşlıklar oluyor.benim gebeliğim sizlerinkine göre çok çok yeni. o yüzden sizden öğrenecegim çok şey var.bilgilerimi yazıyım.listeye eklenmek istiyorum
naz034 istanbul yaş 31 son adet 22 nisan muhtemel doğum tarihi 28 ocak
hayatım sadece saclarmı heryerım toz toz oldu :) ama buda güzel ben aklıma geldikce duygulanıp aGLıyorum
Olsun bebişler sağlıklı olsunda hepsi geri normale dönüyor ben 15 yıl önceaynı duyguları yaşamıştım ama 19 yaşındaydım hiç bişey anlamamışım şimdi her anını doya doya yaşamak istiyorum rabbim nasip ederse burda herşey daha güzel oluyor paylaştıkca iyiki oğlum kardeş konusunda ısrar etmiş :)
Saçlardan nasıl anlaşılıyor cnm benim saçlarım kabarık ve toz toz oldu gamilelik öncesi parlak bukle bukle olan saçlar ne hale geldi fön bile tutmuyor :) olsun bakalım ne yapıcaz mecburrr katlanıcazzzzzz :)
ah ah günler geçmiyor ki kontrol günü gelsin.17 mayısta ilk kan testini yaptım. ilk ultrason 31 mayısta. çook merak ediyorum içerde neler oluyor. tek mi çift mi, dolu mu boş mu korkuyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?