2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Merhaba Sevgili anneler;

Bende sizler gibi çok heyecanlıyım ve 6.haftaya girdik bilee...Ocak ayında Allah nasip ederse kucağımıza bebeğimizi alacağız.Allah herkese nasip etsin inşallah...

panik yapma arkadaşım gayet normal.hamilesin işte :)ben adet tarihime göre akınca 7+3 olmam gerekiyor ancak ultrasona göre 1 hafta geri.zaten benim ilk betahcg değerim düşük başlamıştı günüme göre.ama sonra normal katladı değer çok şükür.böyle olunca doktorum geç döllenme olduğunu düşünüyor.

ayy cok saol cnm yaa ınan varya moralım nasıl yerıne geldı kocaman bı ohhhhh cektım yanı yarın bızı bılgılendır durumunla ılglı olur mu

çogul gebelik demek inşaallah zaten iki embriyo transfer edildi süper valla .. çok teşekkürler :))
ben bildim ben bildim inşallah öyledir canım sağlıkla kavuşursun 1 olur 2 olur yeter ki sağlıkla olsun
kuzum prof oldun vallahi... bakçoğul gebelikmiş :) Ben düşürmüycem dimi bir de bana baksan

aç bakim gümüş
sen düşürmicen canım az daha yatıcan sonra bomba gibi olup sahalara dönücen
kalp atışı duyulan 7. hafta gebeliklerde bebeğin düşme olasılığı %3 e kadar düşüyormuş
bu da sana günün güzel haberi olsun

Bu yorumun üstüne seni de bebisini de öperim ben. ..

merhaba arkadaşlar..beni de aranıza alır mısınız?sonunda anneler topiğine yazmak nasip oldu.hamileliğimi pzt günü öğrendim.süpriz bir gebelik çünkü biz tüp bebek tedavi aşamasındaydık. 2 yıldır mücadele ediyorduk.3 kere yumurta takibi 2 kez iğneli aşılama..hepsi negatif.en sonunda tüp bebek heyet raporumuz çıktı.biz de merkezi belirledik.ilaçlarımı da aldım hatta dolaba koydum.işyerindeki durumlardan dolayı temmuz ayında başlıcaktık. gecen cts günü bat tarihimdi.kahverengi lekeler geldi.ben adetim başladı sandım.cumartesi pazar ve pazartesi aynı şey olunca bir arkadaşımın ısrarı üzeriine evde idrar testi yaptım. bir de ne göreyim...POZİTİF!!!!gözlerime inanamadım.2 yıldır ilk defa çift çizgi görüyordum.benim gözler alışmış tek çizgiye.muhtelemen testin son kullanım tarihi gecmiştir dedim ve gittim bir test daha yaptım. oda çift çizgi çıkınca soluğu acilde aldım.hemen beta hcg yaptırdım.çok şükür ki 274 çıktı...ancak kahverengi kanama devam ettiği için doktor düşük riski var dedi.2 gün sonrra tekrar kan testi ver dedi.korka korka gittim.dünkü kan sonucum 981,5 çıktı...yine 2 gün sonra yani yarın kontrolüm var.çok korkuyorum.bu bebeği çok istiyoruz inşallah benimle kalır...
neyse baya uzun yazmışım.hepinizi zamanla tanıyacağım.burada güzel arkadaşlıklar oluyor.benim gebeliğim sizlerinkine göre çok çok yeni. o yüzden sizden öğrenecegim çok şey var.bilgilerimi yazıyım.listeye eklenmek istiyorum
naz034 istanbul yaş 31 son adet 22 nisan muhtemel doğum tarihi 28 ocak

bizde aynı şeyikonuşuyoruz şuanda ama bilemedik ki yaaa..:26:

Pufpufun durumuyla benzeşir mi bilmem ama şu anda tam hatırlamasamda 8 yahut 10 haftalık da olabilir olmadı ultrason kağıtlarına da bakarım... Kızıma hamileliğimde böyle sabah birden içimden bir şey boşalmıştı... Kahverengi hatta daha koyu gri gibi... Dr gitmiştim ve kanama alanı yoktu... Yerleşirken yahut plesantaya geçerken böyle kanamalar olur sonra da atılırmış...

Kanamanın kahverengi olması beklemiş olduğununbir göstergesi zaten...İnş.. Pufpufun da öyledir...

Saçlardan nasıl anlaşılıyor cnm benim saçlarım kabarık ve toz toz oldu gamilelik öncesi parlak bukle bukle olan saçlar ne hale geldi fön bile tutmuyor :) olsun bakalım ne yapıcaz mecburrr katlanıcazzzzzz :)

selam annişler neler konuşulmuş neler bende doktora gittim bugun 8+2 olduk bebekim 2cm olmuş teyzeleri ulantılar normal ayrıca progestan halsizlik baş dönmesi yapıyor doktor bunu wajinal alabilecegimi söyledi ozaman yan etkileri daha az olurmuş we wajınal bakılıyordum normala döndü göbişten bakılıyor artık ençok buna sewındım we hep tokum dedım zorla sebze yıceksin dedi kabız arkadaşlar sabah sıcak suya kuru kaysı kuru üzüm ıslatın yeyın ben faydasını goruyorum

Saçlardan nasıl anlaşılıyor cnm benim saçlarım kabarık ve toz toz oldu gamilelik öncesi parlak bukle bukle olan saçlar ne hale geldi fön bile tutmuyor :) olsun bakalım ne yapıcaz mecburrr katlanıcazzzzzz :)

hayatım sadece saclarmı heryerım toz toz oldu :) ama buda güzel ben aklıma geldikce duygulanıp aGLıyorum

canım naazzzz. kız ikiz mi yoksam

hayatım sadece saclarmı heryerım toz toz oldu :) ama buda güzel ben aklıma geldikce duygulanıp aGLıyorum

Olsun bebişler sağlıklı olsunda hepsi geri normale dönüyor ben 15 yıl önceaynı duyguları yaşamıştım ama 19 yaşındaydım hiç bişey anlamamışım şimdi her anını doya doya yaşamak istiyorum rabbim nasip ederse burda herşey daha güzel oluyor paylaştıkca iyiki oğlum kardeş konusunda ısrar etmiş :)

inşallah her şey güzel olacak.

Canım kız annenin güzelliğinden aldığı için anneyi çirkinleştirirmiş benimde saçlar kabardı tiftik keçisine döndüm:)

ah ah günler geçmiyor ki kontrol günü gelsin. 17 mayısta ilk kan testini yaptım. ilk ultrason 31 mayısta. çook merak ediyorum içerde neler oluyor. tek mi çift mi, dolu mu boş mukorkuyorum yaaa

ah ah günler geçmiyor ki kontrol günü gelsin. 17 mayısta ilk kan testini yaptım. ilk ultrason 31 mayısta. çook merak ediyorum içerde neler oluyor. tek mi çift mi, dolu mu boş mukorkuyorum yaaa

canım benim benimde o 10 gün geçmemişti bekle bekle bir sürü düşüncee.görüncekmi görünmiycekmi :44:
neyse gün geldi keseyi gördük şimdi rahatım ama bi kaç gün içinde kalp atışını düşünmeye başlarım artık.
duyucakmıyım duyamayacakmıyım diyee.bende 30 mayısta giidcem.kalp atışı için gidicem
görüceksin cnm sende inşallahhhh.keseyide kalp atışlarınıdaa.

yaaa ben kız istiyorum ama saçıma hiç bişey olmadı fön de tutuyo çirkinleşmedi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…