- 15 Şubat 2013
- 26.429
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.465
- 798
canım benim benimde o 10 gün geçmemişti bekle bekle bir sürü düşüncee.görüncekmi görünmiycekmi :44:
neyse gün geldi keseyi gördük şimdi rahatım ama bi kaç gün içinde kalp atışını düşünmeye başlarım artık.
duyucakmıyım duyamayacakmıyım diyee.bende 30 mayısta giidcem.kalp atışı için gidicem
görüceksin cnm sende inşallahhhh.keseyide kalp atışlarınıdaa.
aa ben de 30 mayısta gidicem kalp atışı duymaya
aa ne güzell...inşallah duyarızz pıt pıtları..
bende bugün keseyi inceledim hep netten 5.6 .haftalarda nasıl görünmesi gerkiyo diyee..
kendi ultrasınon kağıdına bakıp durdumm..
cnm senin kesenin içinde bişey görünüyomu:44:
canım benim aldığım çıktıda kesenin içinde yolk kesesi pek belli olmuyo. ama ultrasonda bakıldığında ekranda görmüştüm ben. doktorda göstermişti zaten bak yolk kesesi burda die. ama içinde bişey yoktu daha sanırım. senin görünüyo mu içinde ?
ah ah günler geçmiyor ki kontrol günü gelsin.17 mayısta ilk kan testini yaptım. ilk ultrason 31 mayısta. çook merak ediyorum içerde neler oluyor. tek mi çift mi, dolu mu boş mu korkuyorum yaaa
Ben sana söyleyim şimdi kalp atışını görünce de diycek ki bebek doğmadan kesin bişey diyemeyiz
ay inşallah ikisi birde çıkar aradan da rahatlarımcanım benim benimde o 10 gün geçmemişti bekle bekle bir sürü düşüncee.görüncekmi görünmiycekmi :44:
neyse gün geldi keseyi gördük şimdi rahatım ama bi kaç gün içinde kalp atışını düşünmeye başlarım artık.
duyucakmıyım duyamayacakmıyım diyee.bende 30 mayısta giidcem.kalp atışı için gidicem
görüceksin cnm sende inşallahhhh.keseyide kalp atışlarınıdaa.
hadi inşallah ne heyecanlıIyi aksamlar bende yarin ilk kontrolume gtcem kalp atislarini duyarim artik
yaaa ben kız istiyorum ama saçıma hiç bişey olmadı fön de tutuyo çirkinleşmedi de
Doludur canim sen merak etme iyi dusun iyi olsun belki cift degil uc dort tanedir :)
kesinlikle katılıyorum sanırım doğana kadar bu acabalarla beynimizi yemeğe devam edicez
herşey yolunda gitsede bari en azından beklemek daha kolay geçse
böyle gördükçe yaşadıkça nerde stres olmamak üzülmemek
Birebir aynısını yaşadım canım.. şimdi ise kanamayla düşük riski ile yaşıyorum stresi... az önce eşimle odasını masraflarını vs konuştuk hayal kurduk sonra Yine duamızı ettik tek rabbim o günleri göstersin de sağlıkla diye ... Annelik daha onun varlığını öğrenince başlıyor.. Ve bir itiraf hayatımda hiç bukadar dua etmemiştim ..
yaaa ben kız istiyorum ama saçıma hiç bişey olmadı fön de tutuyo çirkinleşmedi de
aa ne güzell...inşallah duyarızz pıt pıtları..
bende bugün keseyi inceledim hep netten 5.6 .haftalarda nasıl görünmesi gerkiyo diyee..
kendi ultrasınon kağıdına bakıp durdumm..
cnm senin kesenin içinde bişey görünüyomu:44:
sağol bitanem inşallahsende çok dikkat et
zeynebnurum kızçem sen benım için şaşırdın ben senin için şaşırdımtebrik ederim kuzum rabbım kucagınada almayı nasıp etsın sağol canımın içi allah razı olsun
sasirin birbirinizeeee tanidik birine rastlamakta iy oluyoooo
zeynebnurummmm
kiscem ben sana demeyi unuttum yaw hayalotumuzun hamile oldugunuuu
gerci sende memleketindeydin daha bu gün geldinnnn
bak ikiniz ne güze ayni topikte bulustunuz nasip isteee
Veeee kızlar az önce kanamım ilki geldi peçeteye sanırım düşük geliyo çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?