2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

aa ben de 30 mayısta gidicem kalp atışı duymaya

aa ben de 30 mayısta gidicem kalp atışı duymaya

aa ne güzell...inşallah duyarızz pıt pıtları..
bende bugün keseyi inceledim hep netten 5.6 .haftalarda nasıl görünmesi gerkiyo diyee..
kendi ultrasınon kağıdına bakıp durdumm..
cnm senin kesenin içinde bişey görünüyomu:44:

canım benim aldığım çıktıda kesenin içinde yolk kesesi pek belli olmuyo. ama ultrasonda bakıldığında ekranda görmüştüm ben. doktorda göstermişti zaten bak yolk kesesi burda die. ama içinde bişey yoktu daha sanırım. senin görünüyo mu içinde ?

anladım cnm doktorda bana ona benzer bişeyler söyledi kesenin içinde bişey var dedi görünüyo da ben o ara keseyi görmüş olmanın heyecanıyla anlamadım bile ne dedi adam..
ama benim kesenin içinde ince uzun bişey görünüyo..bakıp duruyorum süreklii.
1 hafta geçsede gitsek görmeyeeee

ah ah günler geçmiyor ki kontrol günü gelsin. 17 mayısta ilk kan testini yaptım. ilk ultrason 31 mayısta. çook merak ediyorum içerde neler oluyor. tek mi çift mi, dolu mu boş mukorkuyorum yaaa

Doludur canim sen merak etme iyi dusun iyi olsun belki cift degil uc dort tanedir :)

ay inşallah ikisi birde çıkar aradan da rahatlarım
Iyi aksamlar bende yarin ilk kontrolume gtcem kalp atislarini duyarim artik
hadi inşallah ne heyecanlı
yaaa ben kız istiyorum ama saçıma hiç bişey olmadı fön de tutuyo çirkinleşmedi de
kız benim saçlar keçe gibi oldu. demek kız. etrafımdakiler gebe olduğumu da bilmiyorlar. şu saçına bi bakım yaptır ne olmuş öyle diyorlar
Doludur canim sen merak etme iyi dusun iyi olsun belki cift degil uc dort tanedir :)

ay hadi kız. sağlıcakla olsun da. tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. ikisi de tuttu mu merak ediyorum:44:

İnşallah canım benim Rabbim hepimize sabır ve rahatlık versin bebeklerimizi sağlıklı sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin...

İnanır mısın ben de öyle.. Öğrenir öğrenmez onun için yaşamaya başladım resmen. vejeteryandım et yemeye başladım. Hayatımda hiç kuru fasülye yememiştim, ilk kez ona yararı olur belki diye yedim. O kadar çok hayaller kurduk ki biz de. Allah'ın izniyle geçecek bu günler. Rabbim onları bize, bizi onlara bağışlasın :)

bende 5+2 de gittim kese bile minicikti içinde bişey yoktu sanırım haftaya cuma gel kalp atışına bakalım dedı ama kurup duruyorum devamlı :44:

hayatım pirinç tanesi kadar gorunecek allah ızın werırse

puf puff cum canim seni umutlandirmak istemem ama benim annemin basinada buna benzer bisi gelmisti benim annem 9 sene once 3 y adet olmamisti ve dr ona menopoza girdini soylemisti test felan istedi ultrasyona felan bakti ama hic birsey goremedi ve ona sokulmesi ve rahatlamasi icin menopoz donemini rahat atlatabilmesi icin ilac biel vermistiki benim annem tansiyon hastasi birde neyse o ilaclarlada kanamasi baslamayinca teyzem kadin dogumda calisio onun tavsiyesiyle ozeel baska bir dr gitti ve dr daha tarporlari eline alir almaz sana bu dr nasil hamile deilsin sen bas bayi hamilesin dedi ve annemi ultrasyona aldi ve kardesimi gosterdi annemde tabi inanmadi dei dr bey bu benden oncekinin olmasin drde yok dedi annesi sana el sallio ve annem soka girdi tabi okadar ilactan o kadar arastirmadan sonra veren rabbim dunyaya gelecektiki kardesim hic birsey olmadi ama daha sonra cogu dr cok ilac kullandig icin sakat dogar alalim bu cocugu die cok israr etti annem annemde herseye ragmen bu cocugu veren rabbim bukdar olaydan sonra ayrilmadiysa diyip aldirmadi ve simdi turp gibi 8 yasinda bir erkek kardesim var tabi tansiyondan sebep 7 aylik dogdu dogumuda bir hayli aksiyonluylu ama drlerin yasamaz dedigi cocuk sadece 7 aylik olmasina ragmen 3 gun yogun bakimda yatti ve butun drleri sasirtti simdi yaramazmi yaramaz kudurukmu kuduruk bir cocuk oldu insllh bence sende en son bir arkadasin hafif lekelenmen oldugundan bahsetmisti eger kanaman baslamadiysa ve bebisin sana tutunuosa birak drlere mudahele ettirme cunku ne kadar profta olsa docentte olsa bazen analamiolar cunku anneme kesinlikle hamile deilsin menopoza giriosun diyen doktor hastanenin bas hekimiydi ve eger rabbim bebegini dunyaya gelmesine izin verecekse ne yaparsalar yapsinlar o dunya bir sekilde gelir ve insllh gec dollenmedir ve kendini gostertir annesi sana eger kanaman olurda dusukte yaparsan rabbim insllh sana sag saglim bir arkadasin dedigi gibi ikiz ikiz versin en sagliklisindan en hayirlisindan canim

buda benim kesem arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorumm
telefondan çok iyi net çekemedimm ama gündüz daha net görünüyo

Veeee kızlar az önce kanamım ilki geldi peçeteye sanırım düşük geliyo çok üzgünüm

Allah razı olsunn hayalotumm aynı zamandaa anne olmak nasıpmiş bizee dee ne güzel olduuu senı burdaa görmekk

sasirin birbirinizeeee tanidik birine rastlamakta iy oluyoooo

zeynebnurummmm

kiscem ben sana demeyi unuttum yaw hayalotumuzun hamile oldugunuuu

gerci sende memleketindeydin daha bu gün geldinnnn

bak ikiniz ne güze ayni topikte bulustunuz nasip isteee

evet yasağım uzun zaman giremedim nete haberim olmadı hiçç ama olsunn böylee öğrenmektee güzel olduu senidee en kısa zamanda aramızaa bekliyoruzz inşallahh hayırlısıylaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…