doktorumu aradım şimdi, kafamıza göre ilaç yazamayız muayene olman lazım dedi, akşam gidip nstye bağlanıcam , sancı filan mı var acaba dedi.. erken doğum riski olabilirmiş kasık ve bel ağrıları... umarım sancı filan çıkmaz daha bebişimin büyümesi lazım ..çok mutsuz oldum .. inşallah sadece ilaçla vitaminle filan normale dönerim.
Sağol canım...benim 3 gecedir falan aynen sancım oluyo rahmim sertleşiyo.dr kontrolümde sordum normal dedi zaten nstde azıcık sancım çıktı.artık her an herşey olabilir dedi hazırlıklı ol dedi bana.
ilgilenirler..inş normal çıkar herşey..yalancı doğum ağrıları yaşıyoruz.inş sadece yalancı doğum ağrıları çıkar seninki de...
inşallah bişey çıkmaz . ilaç vermişmiydi peki ağrıların için ne kullandın
yok canım normal dedi bebek büyüyor baskı da artıyor dedi panikleme dedi rahim boyuna baktı daha doguma var dedi
üstüne 3 hafta sonra kontrole gittim gene nstye girdim ordada bir şey çıkmadı herşey yolundaydı şimdide
haftaya çarşamba gidicem bakalım ne olcak
ama benim de hala ara ara kasıklarımda baskı ve karnımda sertleşme oluyor ama normal artık bebeklerin kilosu nerdeyse 3 kilolara dayandı
sen de içini ferah tut korkma
ayy evet bence de ama kilosu için dedi galiba.bakalım doğum kilosu boyu kaç olacak...
Kızlar tipik bir kaynana olacağım galibaoğlum anaokuluna gidiyor 4 te eve geldi aramızdaki diyalog
Efe: anne yarın eylüle hediye alalım mı
Ben: doğum günümü oğlum
Efe: doğum günü değilde o yiğit'e hediye almış artık onu seviyormuş, beni sevsin diye alalım, gülsem mi üzülsem mi bilemedim sinir oldum, seni sevmesi için hediye almana gerek yok seni hediye için sevmesin dedim ama içim yandı resmen besle büyüt elin kızı hediye kapsın
şu an ağrım sızım çok ama bir yandan da bisürü şey düşünüyorum. benim yakın çevrem burda olmadıgı için ve eşimin tarafıda konuya oldukça duyarsız oldugu için öyle bi kutlama filan olmayack ta size sorayım dedim, güzel anılar neticede :) baby shower dedikleri şu bebek öncesi parti yapmayı düşünen varmı?
birde sorum benim gibi erkek bebek bekleyen annelere olacak.. yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyormusunuz, sünnet için en iyi zaman doğumdan sonra 7.ve 10. gün arası diyor uzmanlar.. düğün yapmak isteyen çocuk büyüyünce yine yapar tabi.
süsümüz püsümüz bizimde yokşekerimiz çikolatamızda yok , kendim yapsam mı diyorum ama ya beceremezsem bide bisürü masraf bu kadar sıkıntı içinde .. uygun bişeyler bakıcaz illaki netten filan
canım hemen sana kolay bir yol birmax diye bir site var ordan bir kutu seç pastaneden de badem şekeri al içine 2 3 tane koy bir de sticker bastır üstüne hoşgeldin prensesim diye onları da süslü bir sepete koydun mu oldu bitti hastane şekeri
o sepetlerin kapı süsleri de oluyor genelde takım halinde de satılıyor onuda kapıya asarsın oldu sana süs :)
kızımız süssüz kalmasın :)
Dün akşam adet sancısı gibi sancım ve sık sık rahim sertleşmeler oldu, kendi drumdan randevu alamadım, yarın devlet hastanesinde tavsiye ettikleri bir dr vardı ona gideceğim, ilgilenir mi acaba, şehir dışından taşındım felan diyeceğim ki doğru...
Acaba ilgilenir mi.
doktorumu aradım şimdi, kafamıza göre ilaç yazamayız muayene olman lazım dedi, akşam gidip nstye bağlanıcam , sancı filan mı var acaba dedi.. erken doğum riski olabilirmiş kasık ve bel ağrıları... umarım sancı filan çıkmaz daha bebişimin büyümesi lazım ..çok mutsuz oldum .. inşallah sadece ilaçla vitaminle filan normale dönerim.
Kızlar tipik bir kaynana olacağım galibaoğlum anaokuluna gidiyor 4 te eve geldi aramızdaki diyalog
Efe: doğum günü değilde o yiğit'e hediye almış artık onu seviyormuş, beni sevsin diye alalım, gülsem mi üzülsem mi bilemedim sinir oldum, seni sevmesi için hediye almana gerek yok seni hediye için sevmesin dedim ama içim yandı resmen besle büyüt elin kızı hediye kapsın
Ya kapı süsü falan sorun değil de gelene gidene ikram etmelik falan bişeyler alırız heralde biz de. Kapısıyla bacasıyla uğraşamicam, iznim başlasın evde yatayım diye gün sayıyorum
Sağol canım öyle yapayım bari
Ya bi de ben Ankara'dayım ama burda sadece iş güç dolayısıyla edindiğimiz arkadaşlar var. Bebek mevlidi için memlekete gitcez. Yani az bişey yaptırsam da yeter.
Canım geçmiş olsun, ihmal etme, sen git baktır normal desinler rahat rahat durursun. Hamile kadına kim bakmaz ki:44:
Bence stres yapma, erken fark ettiklerinde müdahale şansı oluyo sen nst'ye baktır da ondan sonra duruma göre doktorun sana söyler zaten ne yapacağını. Umarım sadece doğum için alıştırmadır, geçmiş olsun.
Hastaneye gidince bize de haber verin kızlar merakta bırakmayın
Senin oğlun kar yağıyo diye kardeşini bekliyodu, ne ara Eylül'e kaymış ilgisi
yeni nesil ne fena di mi? Kızı erkeği hem de ama kızlar daha bi fena
Parmağında oynatıyor oğlumuvalla çok fenalar hızlarına yetişilmiyor
Daha kızımın bi arı bile yok aile meclisi eşimin halaları dahil herkes beğendiği ismi yazsın kura çekelim diyolar ne itici
Eşimin ailesi hepsi kendi adını yazacakmış düşünmesi bile çıldırtıcı
Kız anneleri bana yardım edin bi isim bulmam lazım yoksa kızımın adı na karar verecekler
Sare , esma , reyyan , zeynep beğendiğim isimler ama eşime beğendiremiyrm
Siz ne koymayı düşünüyorsunuz
valla canım soguk da bişiye benzemıyo yoksa bende ıstemıyorum evım esyalar yepyenı tertemız bunların içinde odun kömür sobası düşünsene ama çok ıyı ısınmanın baska yolu da yok gıbı elektırık sobası bırazıdare edıyo ama fatura nolur onu bılemıyorum...
arkadaşlar merhaba ; Ben de hep buralardayım ama yazamıyorum bir türlü Bugün kontrol için doktora gittim Doktorum normal doğum mu,sezaryan mı düşünüyorsun die sordu Bende herşey yolunda giderse normal olsun istiyorum dedim Tamam dedi,Buraya kadar herşey güzel hoş...hatta bende sevindim en azından sordu ne düşündüğümü die geçirdim içimden Ultrasona geçtik 35.hafta,normal doğum için pozisyon uygun 2.600 kilosu dedi 2 ocak için randevu verdi Çatı muayenesi yaparız dedi Dio ki hem çatı muayenesi sırasında senin ne kadar rahat yada stresli olduğunu görürüz dedi Normal doğum için bir kriter dedi Neden o kadar acı verici bi şey mi ki bu çatı kontrolü dedim Evet biraz öyle dedi Yanii neden bana öyle söyledi ki sanki korkutmak istercesine Sizlerden okuduğum kadarıyla korkulacak bi tarafı yok die düşünüyorum ama doktor da öyle söyleyince... Acaba bilinçli olarak canımı yakar mı?? Offf çok moralim bozulda yaa
içime kurt düşürdü adam resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?