2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

inş sancın çıkmaz bi nstye girde.umarım güzel haberler verirsin bize.

Sağol canım...
Zaten dr sadece normal demesine çok ihtiyacım var, daha kırk günüm var, korkuyorum ister istemez... Normal olduktan sonra ağrılara sabrederiz, inş...

inşallah bişey çıkmaz . ilaç vermişmiydi peki ağrıların için ne kullandın

yok canım normal dedi bebek büyüyor baskı da artıyor dedi panikleme dedi rahim boyuna baktı daha doguma var dedi
üstüne 3 hafta sonra kontrole gittim gene nstye girdim ordada bir şey çıkmadı herşey yolundaydı şimdide
haftaya çarşamba gidicem bakalım ne olcak
ama benim de hala ara ara kasıklarımda baskı ve karnımda sertleşme oluyor ama normal artık bebeklerin kilosu nerdeyse 3 kilolara dayandı
sen de içini ferah tut korkma

teşekkürler, moral oldu biraz

Kızlar tipik bir kaynana olacağım galiba oğlum anaokuluna gidiyor 4 te eve geldi aramızdaki diyalog
Efe: anne yarın eylüle hediye alalım mı
Ben: doğum günümü oğlum
Efe: doğum günü değilde o yiğit'e hediye almış artık onu seviyormuş, beni sevsin diye alalım, gülsem mi üzülsem mi bilemedim sinir oldum, seni sevmesi için hediye almana gerek yok seni hediye için sevmesin dedim ama içim yandı resmen besle büyüt elin kızı hediye kapsın

kayınvalidelere hak vermişsindir o zaman :)

şu an ağrım sızım çok ama bir yandan da bisürü şey düşünüyorum. benim yakın çevrem burda olmadıgı için ve eşimin tarafıda konuya oldukça duyarsız oldugu için öyle bi kutlama filan olmayack ta size sorayım dedim, güzel anılar neticede :) baby shower dedikleri şu bebek öncesi parti yapmayı düşünen varmı?

birde sorum benim gibi erkek bebek bekleyen annelere olacak.. yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyormusunuz, sünnet için en iyi zaman doğumdan sonra 7.ve 10. gün arası diyor uzmanlar.. düğün yapmak isteyen çocuk büyüyünce yine yapar tabi.

ben baby shower yapacağım, aslında ailemiz fln burda değil ama arkadaşlarla ufak bir şey yapacağız.

oğlumuzun sünneti içinde öyle detaylı konuşmadık ama 10 gün sonra yaptırmak bana biraz erken geldi.çocuğun huyunu suyunu öğrenmeye vaktimiz olmaz sanki ama yaşını doldurmadan yaptırmak istiyoruz, şöyle 3-4 aylık olunca belki.

süsümüz püsümüz bizimde yok şekerimiz çikolatamızda yok , kendim yapsam mı diyorum ama ya beceremezsem bide bisürü masraf bu kadar sıkıntı içinde .. uygun bişeyler bakıcaz illaki netten filan

Ya kapı süsü falan sorun değil de gelene gidene ikram etmelik falan bişeyler alırız heralde biz de. Kapısıyla bacasıyla uğraşamicam, iznim başlasın evde yatayım diye gün sayıyorum

Sağol canım öyle yapayım bari
Ya bi de ben Ankara'dayım ama burda sadece iş güç dolayısıyla edindiğimiz arkadaşlar var. Bebek mevlidi için memlekete gitcez. Yani az bişey yaptırsam da yeter.

Canım geçmiş olsun, ihmal etme, sen git baktır normal desinler rahat rahat durursun. Hamile kadına kim bakmaz ki:44:

Bence stres yapma, erken fark ettiklerinde müdahale şansı oluyo sen nst'ye baktır da ondan sonra duruma göre doktorun sana söyler zaten ne yapacağını. Umarım sadece doğum için alıştırmadır, geçmiş olsun.
Hastaneye gidince bize de haber verin kızlar merakta bırakmayın

Senin oğlun kar yağıyo diye kardeşini bekliyodu, ne ara Eylül'e kaymış ilgisi
yeni nesil ne fena di mi? Kızı erkeği hem de ama kızlar daha bi fena

Parmağında oynatıyor oğlumu valla çok fenalar hızlarına yetişilmiyor

bende sinir olurdum cananikiz:)

ben nefıse vildan koyucam nasıpse arkadasım :)

Merhaba arkadaslarr nasılsınız :)

bız bugun doktra gıttık..35. haftadayım kızım 2.998 gr olmus boyumuz da 49cm..dogum pozısyonumz hala degısmedı baş asagı duruo yawrucum :)

nst ye gırdık tatlı yedım ama yookk banamısın demedı dktrum ıkıncı kez ıstedı tekrar cıkolata meywe suyu vs tkettım gırdım yıne tıkk yok ebe geldı gobısımı salladı bı kac sefer hareket ettı yaramaz olan kızım bı tembellestiki sormayın dıoktruma sordum gece de olsa doguma gelırım dedı, fotogrf işini sordum cekerız bız dedı ama arkadsslar dogum hane öle cokk konfrlu bı yer degıldı norml oda gıbı bısydı sızınkılerde öylemı ?

kızıma gelınce yedıgım cıkolataalrın etkısınden yerınde durmuo sımdden

Arkadasım ben cok tırsıyodum sobadan e malum mardındeyım mecbur kurduk öle guzel ısınıyorum kı bebegımde ısınıcak :)

İyi akşamlar kızlar oofff çok soğuk hava yaaa bebiş doğunca ben ne yapacağım evimiz klimalı ama çok ısınmıyor yaa(( kızlar koltukta uzanıyorum ayaga kalkınca bır baskı oluyor alt kısmımda yenı yenı. sankı bebıs ıyıce yerlesıyor herhalde:))) bebek sekeri olayına gelince ben de hazır alacagım snaırım burda cok cevremız yok gelen arkadaslara falan dagıtırım yaptırırım bebek şekeri.bır de oglumun yatacagı odaya kapı susu alırım tamam:) zaten ben bır muddet bebısle sıcak odada yatacam yanı bızım oturma odasında. babamızdan ayrılacazama ne yapalım soguklar nedenıyle(cunku yatak odamız ısıtsan da yeterınce ısınmaz bebek ıcın

arkadaşlar merhaba ; Ben de hep buralardayım ama yazamıyorum bir türlü Bugün kontrol için doktora gittim Doktorum normal doğum mu,sezaryan mı düşünüyorsun die sordu Bende herşey yolunda giderse normal olsun istiyorum dedim Tamam dedi,Buraya kadar herşey güzel hoş...hatta bende sevindim en azından sordu ne düşündüğümü die geçirdim içimden Ultrasona geçtik 35.hafta,normal doğum için pozisyon uygun 2.600 kilosu dedi 2 ocak için randevu verdi Çatı muayenesi yaparız dedi Dio ki hem çatı muayenesi sırasında senin ne kadar rahat yada stresli olduğunu görürüz dedi Normal doğum için bir kriter dedi Neden o kadar acı verici bi şey mi ki bu çatı kontrolü dedim Evet biraz öyle dedi Yanii neden bana öyle söyledi ki sanki korkutmak istercesine Sizlerden okuduğum kadarıyla korkulacak bi tarafı yok die düşünüyorum ama doktor da öyle söyleyince... Acaba bilinçli olarak canımı yakar mı?? Offf çok moralim bozulda yaa
içime kurt düşürdü adam resmen

bebek şekerini kendimiz yaptık
resmi bastırıp zımbalamak kaldı

bebek kurabiyelerinide kendim yapıcam süslemeler kaldı bebek arabası ve biberon seklinde

Allah allah neden bir doktor öyle der ki ? hastasını rahatlatacağı yerde bu soruyla daha da strese sokuyor.....

bu gidişimde bana da sordu doktorum hangi doğum şekli diye.Ben de normal doğum düşünüyorum dedım.Epidurali sordum.Şu an için epiduralı konuşmak erken dedi.Belki açıklığın çok iyi olacak gerek kalmayacak epidurale beli de bebğin pozisyonu uygun olmayacak epidural gereksiz olacak yine dedi.şu an erken dedi.Çatı muayenesi için bana dediği 38. hafta mı ne yapacak yanı son haftalarda. cunku bazen catı kontrolunden sonra lekelenme geldı dıyen hastalarım oluyor dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…