Veeee kızlar az önce kanamım ilki geldi peçeteye sanırım düşük geliyo çok üzgünüm
Veeee kızlar az önce kanamım ilki geldi peçeteye sanırım düşük geliyo çok üzgünüm
canım naazzzz. kız ikiz mi yoksam
ah ah günler geçmiyor ki kontrol günü gelsin.17 mayısta ilk kan testini yaptım. ilk ultrason 31 mayısta. çook merak ediyorum içerde neler oluyor. tek mi çift mi, dolu mu boş mu korkuyorum yaaa
orkideeee ve cevap vermek isteyen diğer arkadaşlarım...ilk beta hcg değeriniz kaçıncı gün ölçülmüştü ve kaç çıkmıştı?bir de benim sat 22 nisan. keseyi ne zaman görebiliriz?pzr günü daha önceden planladıgımız bir tatilimiz vardı.uçakla gidicez.sizce gideyim mi yoksa iptal mi edeyim?eşim iptal edelim diyo ben kararsızım.tatile gitmeyi çok istiyorum ama bebegime bişey olursa da kendimi asla affetmem
benim sat tan bir gün önce 206
adet günü 321
sonraki gün 496.
bu hafta 4.haftan oluyor sanırım.ben 5. haftayım 5+2 de dr zor gördü.gerçi benim kilom var ve mesanem bomboştu heyecandan :18:
bilmiyorum alakası var mı ama bir dahakine kısmetse su içip gideceğim.
Bu arada benim kanamalarım kırmızıya yakın oluyor pembe kırmızıya yakın.
ovulasyon testi yapıyorum hala kopkoyu çıkıyor şükür.kalp atışını görene kadar yapacağım sanırım merak ediyorum çünkü.
cevabın için çok teşekkür ederim.o zaman bizim kese daha görünmez...yapacak bişi yok beklicezzzzzzzzzzz
orkideeee ve cevap vermek isteyen diğer arkadaşlarım...ilk beta hcg değeriniz kaçıncı gün ölçülmüştü ve kaç çıkmıştı?bir de benim sat 22 nisan. keseyi ne zaman görebiliriz?pzr günü daha önceden planladıgımız bir tatilimiz vardı.uçakla gidicez.sizce gideyim mi yoksa iptal mi edeyim?eşim iptal edelim diyo ben kararsızım.tatile gitmeyi çok istiyorum ama bebegime bişey olursa da kendimi asla affetmem
İlk bhcg 13 mayısta 13 çıktı, 15 mayısta 65. son adet tarihim 20 Nisan. Doktora gittim tekrar beta istedi 20 mayısta 975 çıktı. Keseyi ise bu çarşamba 4+3 ken gördük. Biraz aceleci davrandım herşeyi erkenden öğrendim sanırım.
merhaba arkadaşlar..beni de aranıza alır mısınız?sonunda anneler topiğine yazmak nasip oldu.hamileliğimi pzt günü öğrendim.süpriz bir gebelik çünkü biz tüp bebek tedavi aşamasındaydık. 2 yıldır mücadele ediyorduk.3 kere yumurta takibi 2 kez iğneli aşılama..hepsi negatif.en sonunda tüp bebek heyet raporumuz çıktı.biz de merkezi belirledik.ilaçlarımı da aldım hatta dolaba koydum.işyerindeki durumlardan dolayı temmuz ayında başlıcaktık. gecen cts günü bat tarihimdi.kahverengi lekeler geldi.ben adetim başladı sandım.cumartesi pazar ve pazartesi aynı şey olunca bir arkadaşımın ısrarı üzeriine evde idrar testi yaptım. bir de ne göreyim...POZİTİF!!!!gözlerime inanamadım.2 yıldır ilk defa çift çizgi görüyordum.benim gözler alışmış tek çizgiye.muhtelemen testin son kullanım tarihi gecmiştir dedim ve gittim bir test daha yaptım. oda çift çizgi çıkınca soluğu acilde aldım.hemen beta hcg yaptırdım.çok şükür ki 274 çıktı...ancak kahverengi kanama devam ettiği için doktor düşük riski var dedi.2 gün sonrra tekrar kan testi ver dedi.korka korka gittim.dünkü kan sonucum 981,5 çıktı...yine 2 gün sonra yani yarın kontrolüm var.çok korkuyorum.bu bebeği çok istiyoruz inşallah benimle kalır...
neyse baya uzun yazmışım.hepinizi zamanla tanıyacağım.burada güzel arkadaşlıklar oluyor.benim gebeliğim sizlerinkine göre çok çok yeni. o yüzden sizden öğrenecegim çok şey var.bilgilerimi yazıyım.listeye eklenmek istiyorum
naz034 istanbul yaş 31 son adet 22 nisan muhtemel doğum tarihi 28 ocak
Pufpufummm canımm nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?