2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

arkadaslar burda ilk hamileligim ve ogluma 7 haftaligim ve neredeyse bebek zor gorunuo

ve burdada 2. ci hamielligim ve kizima 8 haftalik hemileydim ve arasindaki farka bakin bence bunlara bakarak kendini uzmeyin ve herzaman en iyisini dusunun zaten eger icecek suyu yiyecek nasibi varsa oylede boylede dunyaya gelio ve puf puff cum senin icin cok dua edicem canim eger bu hamileligin ilerlemez ve duser insllh tez zamanda rabbim kucagina sag saglim hayirli bir bebek varsin ayni zamanda ungul kardesimize ve simdi adini hatirlamiorum baslarda oda adini yazmisti ve dis gebelik olmustu ve sizin gibi durumda olan herkeze evlat sevgisi tatmak isteyen herkeze rabbim tez zamanda saglikli ve en onemlisi hayirli evlatlar versin canlarim rabbim herseyi dgonlunuze gore versin insllh

Veeee kızlar az önce kanamım ilki geldi peçeteye sanırım düşük geliyo çok üzgünüm

ben yeni geldim topiğe..süreci bilmiyorum ama Allahtan ümit kesilmez... hemen git bence doktora...kan kırmızı renk miydi kahverengi mi?benden yaklaşk 5 gündür kahverengi kanama geliyor da ondan dedim

canım naazzzz. kız ikiz mi yoksam

ah ah günler geçmiyor ki kontrol günü gelsin. 17 mayısta ilk kan testini yaptım. ilk ultrason 31 mayısta. çook merak ediyorum içerde neler oluyor. tek mi çift mi, dolu mu boş mukorkuyorum yaaa

orkideeee ve cevap vermek isteyen diğer arkadaşlarım... ilk beta hcg değeriniz kaçıncı gün ölçülmüştü ve kaç çıkmıştı?bir de benim sat 22 nisan. keseyi ne zaman görebiliriz?pzr günü daha önceden planladıgımız bir tatilimiz vardı.uçakla gidicez.sizce gideyim mi yoksa iptal mi edeyim?eşim iptal edelim diyo ben kararsızım.tatile gitmeyi çok istiyorum ama bebegime bişey olursa da kendimi asla affetmem

benim adet gününden bir gün önce 206
adet günü 321
sonraki gün 496.

bu hafta 4.haftan oluyor sanırım.ben 5. haftayım 5+2 de dr zor gördü.gerçi benim kilom var ve mesanem bomboştu heyecandan :18:
bilmiyorum alakası var mı ama bir dahakine kısmetse su içip gideceğim.

Bu arada benim kanamalarım kırmızıya yakın oluyor pembe kırmızıya yakın.
ovulasyon testi yapıyorum hala kopkoyu çıkıyor şükür.kalp atışını görene kadar yapacağım sanırım merak ediyorum çünkü.

Son düzenleme:

cevabın için çok teşekkür ederim.o zaman bizim kese daha görünmez...yapacak bişi yok beklicezzzzzzzzzzz

cevabın için çok teşekkür ederim.o zaman bizim kese daha görünmez...yapacak bişi yok beklicezzzzzzzzzzz

dr un çağırmadı mı seni?ben beta hcg yi gösterip keseyi görmek için ne zaman geleyim demiştim.
muhtemel artışa göre hesaplayıp,5000 olduktan sonra herhangi bir gün gelebilirsin demişti.

Birşey değil

oncelikle bebegin hayirli olsun canim insllh sag saglim hayirlisiyla kucagina alirsin bebisini ve hcg gelirsek benim yasadigim ulkede bu test zorunlu haller harici yapilmio ve bunun hakkinda bilgi veremicem ama ucak konusuna gelince bende haftaya 6 haftalikken turkiyeye ucucam insllh allah izin verirse hic bisi olur die aklimdan gecmedi ve bu konuda cok rahatim ama tabi bazi gebeliklerde dusuk riski olan gebeliklerde dr izin vermio ona dr karar verio sen istersen dr ne bir sor ona gore iptal edersin veya gidersin ama sunuda diyim hamiel oldugun icin cok cabuk mikrop kapma ihtimaline karsi havuza giriceksen afedersin ama vajinadan tampon koyki orayi kapatip mikrop girmesin die sahsen ben oyle yapmayi dusunuorum tabi allah izin verirse

İlk bhcg 13 mayısta 13 çıktı, 15 mayısta 65. son adet tarihim 20 Nisan. Doktora gittim tekrar beta istedi 20 mayısta 975 çıktı. Keseyi ise bu çarşamba 4+3 ken gördük. Biraz aceleci davrandım herşeyi erkenden öğrendim sanırım.

Pufpufum üzülme demek kolay illaki üzüleceksin elim ayağım boşaldı gözlerim doldu duyunca allahım hayallerini boşa çıkarmasın hayırlı olanı seçsin hep hakkında tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah Rabbim yardımcın olsun canım benim

Son düzenleme:

cnm sen görebildinmi bebişi.5000 olmadan görünmüyor diye biliyorum.benim de son adet tarihim 14 nisan.ayın 13 ünde baktırdım 92,2 çıktı.22 sinde hcg 1500 tabi küsüratları da var ama onu bilmiyorum.

hoşgeldin, ben de senin gibi sürpriz bi şekilde hamile kaldım bu ay. önümüzdeki ay 2. tüp bebeği yapacaktık ki doğal yoldan hamile kladım. bir mucizeye şahit olmak gibi bu. allah hayırlı etsin. kucağına almayı da nasip etsin.

ya kızlar benim moralim çok bozuldu şimdi.ilk hcg 13 ünde 92,2 çıktı en son 22 sinde 1500 benim hcg çok mu düşük.bir sorunmu var acaba.bi de kasıklarım belim sanki bıçak saplanır gibi adet sancsından biraz şiddetli şekilde ağrıyor ama kanama falan yok.ilk bebeğim düşük oldu çok korkuyorum bişi olcak diye.

kızlar cok şaşkınım bugun gece test yaptım cııkmıycak diye başında beklıyodum geçen ay aşılama olmustum tutmadı bu arada annemle konusuyoruz annem bilmiyo test yaptıgımı tabı normal konusurken anne ben hamileyim diye cıglık atttım yazık kadın şaşırdı cok komık oldu galıba hamileyimmmmmmmmm :) inşallaaaah yarın beta yaptırcam nolursunuz dua edin hatta burası hamile sayfası herkes 1 tane ayetel kürsi okusun yalvarıyorum ilk bebeğim düşük oldu bu benı bırakmasın Raabbbim OL desin ki olsun ismim EMİNE :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…