Kızlar yanlıs anlamayın ama bır kac valız hazırlayan arkadaslar cok degıl mı? ya da benımkı mı az anlamadım. benım bır tane kucuk boy spor cantam var hem kendım hem bebek ıcın malzemelerı koyacam belkı yandan bır de ekstra poset olur henuz hazırlamadım tabı bılemıyorum sıgacak mı ama .....hastane benım evıme de 1 saat.
Merhaba annişler, tatlı bebişler..
hastaneden güzel haberlerle dönenler var. Maaşalah size Allah bozmasın. ama genel olarak baktığımda şikayetler arttı sanki. ağrılar, kramplar sancılar.. bir de orkidenin kızı var, inşl en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
ben izindeyim pazartesiden beri. evden karı izliyorum. annem geldi. temizlikle boğuşuyoruz. ben bişi yapmıyorum ama yine de ortalıkta dolanmaktan yoruluyorum. o temizlik yaparken ayağımı uzatıp oturamıyorum tabi ki.
benim normal doğum tarihime 4 haftadan az kaldı. çok az gibi hissediyorum bazen. ama erken gelmesini de istiyorum arada. şöyle 39da fala gelse kızım sağlıcakla tabiki.. ama yok yok yeni yılı beklesin diyorum sonra. benim gibi sabırsızlar var aranızda biliyorum
ben hastane için çekçekli küçük bi valiz hazırladım. kızımla ikimize. eşime de koydum bişiler. sığdı yani. zaten bebişin eşyaları küçücük. ama doğumdan sonra anneme gideceğim için bebeğin diğer kıyafetlerini de başka valizlere koydum. onları ilk fırsatta götürcem zaten. bir dahaki randevum 38. haftada. hastanem 1 saat mesafede olduğu için artık çantalarımı alıp öyle gidicem. ne olur ne olmaz. sanki doktor hadi bugün yatırıyoruz diyecek gibi geliyor. halbuki Allah'a şükür hiç bi şikayetim yok. ama tedbirliyim galiba
şimdi de annemle muhteşem yüzyıla bakıyoruz. evim sıcacık çok şükür. burda doğal gaz yok kömürle ısınıyoruz. bu arada uyku tulumunu soranlar olmuştu. o ancak hareketlenince gerekli bence. yani seneye kışa. şimdi hafif kundak yaparız. böylece kolunu çıkaramaz dışarı. üstüne de battaniye. ohh sıcacık yatar kuzucuklarımız.
beklenen doğum tarihimiz aynı.ama bende senin gibi 39da doğuruversem sağlıcakla diye sabırsızlanıyorum valla.sanki şimdi zaman geçmiyo doğsun kucağıma alayım istiyorum ben yaa:)
Canım 2 valizlilerden biri bendimugurbocuu ile konuştuktan sonra 1 valize indirdim. Koyduklarımı yazayım çokmu koymuşum acaba;
Bebek için;
1 adet 5 li hastane çıkışı
2 adet alt üst takım şapkalı (içlerinde çıtçıtlı yada zıbın yok)
1 adet ayaklı tulum
2 kısa kol 2 uzun kol çıtçıtlı
2 adet zıbın
1 hırka 1 yelek 2 çorap
1i puset için 3 battaniye
20 adet bez
Biberon emzik
1 adet alt değiştrme örtüsü
Benim için;
1 gecelik, 1 sabahlıklı takım,1 normal alt üst takım
2 çorap, terlik
Emzirme önlüğü
Ped, makyaj malz, diş macunu fırça, sarj
Göğüs çatlak kremi, gögüs kalkanı
3 adet alt çamaşır, 1 emzrme ateti ve sütyeni
İkramlık bebek çikolatası, kolonya
Bir valize sığdrdım. Fazlalık varmı sizce :26:
Merhaba annişler, tatlı bebişler..
hastaneden güzel haberlerle dönenler var. Maaşalah size Allah bozmasın. ama genel olarak baktığımda şikayetler arttı sanki. ağrılar, kramplar sancılar.. bir de orkidenin kızı var, inşl en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
ben izindeyim pazartesiden beri. evden karı izliyorum. annem geldi. temizlikle boğuşuyoruz. ben bişi yapmıyorum ama yine de ortalıkta dolanmaktan yoruluyorum. o temizlik yaparken ayağımı uzatıp oturamıyorum tabi ki.
benim normal doğum tarihime 4 haftadan az kaldı. çok az gibi hissediyorum bazen. ama erken gelmesini de istiyorum arada. şöyle 39da fala gelse kızım sağlıcakla tabiki.. ama yok yok yeni yılı beklesin diyorum sonra. benim gibi sabırsızlar var aranızda biliyorum
ben hastane için çekçekli küçük bi valiz hazırladım. kızımla ikimize. eşime de koydum bişiler. sığdı yani. zaten bebişin eşyaları küçücük. ama doğumdan sonra anneme gideceğim için bebeğin diğer kıyafetlerini de başka valizlere koydum. onları ilk fırsatta götürcem zaten. bir dahaki randevum 38. haftada. hastanem 1 saat mesafede olduğu için artık çantalarımı alıp öyle gidicem. ne olur ne olmaz. sanki doktor hadi bugün yatırıyoruz diyecek gibi geliyor. halbuki Allah'a şükür hiç bi şikayetim yok. ama tedbirliyim galiba
şimdi de annemle muhteşem yüzyıla bakıyoruz. evim sıcacık çok şükür. burda doğal gaz yok kömürle ısınıyoruz. bu arada uyku tulumunu soranlar olmuştu. o ancak hareketlenince gerekli bence. yani seneye kışa. şimdi hafif kundak yaparız. böylece kolunu çıkaramaz dışarı. üstüne de battaniye. ohh sıcacık yatar kuzucuklarımız.
Yazıp da kimsenin moralini bozmak istemem. Lakin dualariniza ihtiyacım var. Oglum iyi. Kızım kötü. Bazı kalp problemleri ile doğdu. Biraz ciddi problemler. Allahtan umit kesilmez. Icim acıyor. Sadece dua istiyorum Kizimin derdi büyük. Başta kalp olmak üzere bir sürü sorun eşlik eden genetik bi bozukluk düşünülüyor. Allah dayanma gücü ve sabır versin ne diyeyim. Her şey Allah tan. Bu da onun bir lütfu
aynen ben de öyle.. sen de normal doğum mu düşünüyorsun? bu aralar normal doğumda 40ı geçen çok duydum hatta bi tanıdık 42 de doğurdu geçenlerde. bi de erken doğum tehlikesi vardı düşün. bizim nasıl olcak bakalım..
oh ne guzel canım evınız sıcacık ben de cok ozzenıyorum sıcak eve 2 sene once kalorıferlı evdeydık sımdı klımalı ve ısınamıyorum altta uste daha tasınmadılar bos ısınamıyoruzsu an usuyorum vebebek ne yapacak bılmıyorum.
şimdilik normal görünüyo canım ama 2 hafta sonra kontrolüm var çatı kontrolü için o zaman net belli olacak.tabi bu aralar doğurmasam:)
ayy ama 40 geçmesin yaaa..40ı geçersem çok panik olurum..
ya senin normal doğum mu görünüyo?
bende bugün çantamı hazırladım sizinkilere ilave göğüs ucu çıkarıcı, göğüs pompası, 1 kutu aptamil 1 ve damlalık da koydum.
selam kızlar hastane valizimi güzelce hazırlamıştım bugün eltime gösteriyim dedim hemşire güya o gereksiz bu gereksiz neyse cıkardım gereksiz dediklerini sonra kafama yatmadı yeniden koydum böyle elti olursa al başına iki iş işte
benim de normal inşl. yani bebek doğum pozisyonunda şu anda. ama çatı muayenesi olmadım. herhangi bişi de demedi doktorum. 38de yapar yapacaksa diye düşünüyorum. ona göre tedbirli gidicem inşl. annem kızlar 40ı geçmez erkekse geçer diyor. senin kız mı erkek mi? ama bu genelleme tutuyor mu bilmem
Kızlat ben daha ne çanta aldım nede çantamı hazırladım daha ne beşiğimiz geldi nede başka bişeyimiz
Benle takılıolar sen doğrursun eşyaların öyle gelir die
Bu hafta doktora gidicem hastaneyle görüşücem bakalım hastaneden ne vericekler
Ona göre çantamı haxırlıcam
Akşam akşam kafayı yedim kızlar
Kocam yok bugün, şehir dışında. Hürrem'in özeti yayınlanırken kalktım evi süpürdüm, sildim ve toz aldım. Annem gelcek hafta sonu evi pis bulmasın dedim, birden içimden geldi
inş hayırlısıyla kucağımıza alırız.benim bebiş erkek...eğer genelleme doğruysa 40 geçecekmiyiz yaa:)inş bu genelleme yanlıştır:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?