2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ay kızlar aralık annelerine bakıyorum da doğuran doğurana.. çok heyecanlı yaa. bize de doğum hikayeleri yazmak nasip olcak mı bakalım.

bi de bebişler hep sarılık olmuş:44: haberler böyleee

Tüh sarılıkta gecmez bi türlü basımıza geldi 2 aylık olmadanda gecmedi

Ben arkadaşımdan hic kullanmadığı chicco simplicity serisi arabasını alıyorum omerserma, yanında anakucagı da var. Cok isime geldi cunku yaza kadar zaten doğru duzgun bebek arabasını kullanamayacağız, malum hava sartları. 1 yasından sonra da hafif olması dolayısı ile baston almak istiyorum, onun için cook para vereceğim bir sey almak istemedim.

aldıklarını güle güle kullan canım. bebek arabası konusunda bütçene göre davran bence. şu anda alacağın oto koltuğu da uzun süre kullanılmıycak. 1 yaşına gelmeden yenisi gerekecek. yani ben bu konularda pek masraf yapmamaya çalışıyorum. özellikle küçükken. bebek arabası 300 tlye aldık. oto koltuğu ablamdan vardı, ama o da sunny babynin 100 tllik bi modeli idi. 8-9 ay kulladılar şimdi bana vericek.

Tüh sarılıkta gecmez bi türlü basımıza geldi 2 aylık olmadanda gecmedi

baya uzun sürmüş genelde 10 günde falan geçiyor diye biliyorum. tabi kış bebeği olunca daha zor dimi, malum güneş ışığı yok. bi de gece ışıkta yatırmak gerekiyormuş değil mi? peki sarı ışık mı bu beyaz mı? sen bilirsin

Kızlar biz kızımla yatmaya gidiyoruz. uykulara doyamadım gitti yaa. güya evdeyim izne ayrıldım, yorulmuyorum.

ama kızım gelince pek uyuyamam belki, şimdiden depolansa keşke bütün gün uyurdum

iii geceler

bebeğe mamayı damlalıkla vermek kaşıkla vermekten daha kolay sakın biberon verme meme başı karmaşası yaşayıp anneyi bırakıyor benim ilk kızım öyle oldu

Damlalığı bende okumuştum bi yerde ama bulamadım marketlerde felan internete de yazdım çıkmadı sen nerden aldın damlalık şişesini?

Hoşgeldin aramıza. :)

Kendi tercihin bi aksilik yok yani öylemi?

Aksilik yok ruh halim buna neden doktor yinede normal diye konuştu haftaya çarşamba belli olcak düşünsene tam dogum anında kendimi kitledigimi allah saklasın kabul etmezsede bilmiyorum bakucaz artık kul kurar kader gülermiş bakalım neler olcak

bu halıyle ıyı çok degıl bence...

ayy bugun ıkındıden sonra bnmde aklıma estı kalktım ve evın bütün perdelerını yıkadım ütüledım astım mutfak harıç mutfagın perdesı zebra o kaldı silinecek mutfak temızlıgı yaptıgım gün silerım..

bütün camları sildim hemde bu havada düşün banyonun paspas takımını yıkadım örtulerı yıkadım oturma odasının kanepelerını silmiştim iki gün oldu..

ıkı kalıp kek yaptım ıkı ölçü kurabıye ve derın dondurucuya yerlestırdım...

hiç halım kalmadı şimdi..

helekı baslamısımtemızlıge yaptıkça heryer ınsanın gözune görünüyo 10 güne ancak bıter zaten yarın çok bişi yapamam yorgunum şimdi hafıf seyler yaparım ertesı gün devam ederım durabılırsem..

haklısın canım...işte çift yönlü olsun konforlu olsun tekerleri sarsmasın falan derken fiyat artıyo da artıyo...en son deli cesareti alcam bi tane kurtulcam rastgele.görme şansım yok alırken burda öle bebek mağazası filan yok adam gibi.netten alcam

ay ne güzel yaa.yok ki öyle yakınımız.bana zaten şuan sadece oto koltuğu lazım...dur bakalım yarın öbürgün alcam alınca paylaşırım...

Kızlar biz kızımla yatmaya gidiyoruz. uykulara doyamadım gitti yaa. güya evdeyim izne ayrıldım, yorulmuyorum.

ama kızım gelince pek uyuyamam belki, şimdiden depolansa keşke bütün gün uyurdum

iii geceler
ayy imrendim canım sana.maşallah...ben hiç uyuyamadım hamilelikte.mesela bugün 7.30 da kalktım.gece şu saat olmuş ben koyun sayma pozisyonu.öyle gündüz durup dururken uykusu gelen hamilelerde değilim..yok anacım uyku muyku inşallah kızım gelince güzel güzel uyur annesini de uyutur...sana iyi uykular tatlı rüyalar canım...

Son düzenleme:
Anakucagi oto koltugu kizimin vardi bulamiyoruz.yenisini alacam bende cok kullanilmadigi icin uygun fiyatli bakiyorum.baby 2 go nun var onu alabilirim

Masallah nazar degmesin bu ne hamaratlik senin yazdiklarini okurken ben yoruldugumu hissettim. Bu kadar is yapsam kesin ayaklarim siserdi aman dikkat et kendine daha da yorma yat dinlen kaldir ayaklarini uzan

Hepinize günaydın kızlar
Bebişlerinize sarılıp sıcacık uyuyun sakın yataktan çıkmayın hava buz gibi biz kızımla işe gidiyoruz

Herkese günaydın, normalde doğum iznine ayrıldım ancak işyerinden arayıp bugün için gelmemi rica ettiler ( camdan bakıyorum arabalar görünmüyo kardan nasıl gidicem yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…