2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bu arada kızlar evin ısıtması normal doğazgaz kalorifer. Bi kaç gündür burnum tıkalı uyanıyorum. Bebek için sıkıntılı olur bu durum sanırım. Aranızda buhar makinesi alanınız varmı ? Soğuk buhar makineleri varmış kullanışlımı sizce ? Alan varsa hangi marka ve model yazarsanız sevinirim akşam gelince okurum. Ben şimdi işe gideyim (

Günaydın. Dualarıniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah evlatlarınizi zamaninda saglikla kucaklamanizi nasip etsin

Gunaydın kızlar bızım okullar tatıl burda evde dınlenıyorum cook soguk.... bu aradaa bızım rapor aldıktan sonra fıılen calıstıgımız gunler daha sonradan dogum sonrasına aktarılıyor ya ee bu kar tatılı olması ıkı gun dogum ıznımden duser mı sonradan bır bılgınız var mı?

Gunaydin kizlaaarrr!!!
sizin anneleriniz gereksiz, az esya koy falan diyormus, benimki de koy koy diyor, eksilmeyelim bu iki saskin (esim ve babam) eve gelseler de birsry bulamazlar diyor :)) 3 penye battaniye kundak icin, 1 polat ustten ortmeye, 1 pekus cikatken ortmeye, 1 bebek havlusu koyuncs minik cekcekli valiz doluyor elbiseleri yer tutmuyor onlari uste koydum. 4-5 adet ic zibin, body, tulum, 3 tane de usurse diye kalin tulum koydum, 6 tane agiz bezi. Butun paket bezi koyduk biz :))) tabii valize sigmiyor bebek cantasina bez, pamuk, islak mendil, kagit havlu, pisik onleyici krem ve hastanenin illa getir dedigi sampuani koydum. Bir kucuk canta da benim edyalar tuttu. Lohusa pedi terligi oslak mendili derken cok yer tutuyor siz 1 cakize nasil sigdiniz ayni seyleri koymusuz???? Ustelik tarak nakyaj malzenesi falan koymadim. Niye ben 1 cantaya sigamiyorum yahuuu?? (

Maaşallah ben hamile olmadan bukadar yapmıyordum, şimdi hiç yapmıyorum :) son gnlerimin tadını çıkarıyorum, annem gelicek gelenlere o bişeyler yapar.

ben 15 gündür burun tıkanıklığı yaşıyorum. doktorum sadece serum fizyolojik damla verdi işe yaramadı .şimdide deniz suyu verdi ama oda iyi gelmedi hiç uyumadan geçiyor geceler gündüz dersen yine yok. peteklerin üzerine su koy dedi bana oda fayda etmedi ama benim birde burun kemiği problemim var.buhar makinelerini araştırırsanız bana bilgi verin lütfen

Benim 2 küçük spor çanta oldu, herksin çanta boyutu farklıdır, benim sabahlık çok yer kaplıyor kalın polar uzun 3 gecelik kadar yer tutuyor çantamda :) ama sıcacık tutuyor :)

günaydın annişler ve bebişler :)

hava buz, sol yanımda ağrı yürürken hala devam ediyor, işe geldik, bölüm müdürüm demez mi aa niye gelsin arasaydın bu karda, evde dinlenseydin.. madem öyle niyetin var sabah arayıp desene gelme diye, uyuz işte ..çok sinirlendim. erken çıkarım bende napalım dedim.

Benim 2 küçük spor çanta oldu, herksin çanta boyutu farklıdır, benim sabahlık çok yer kaplıyor kalın polar uzun 3 gecelik kadar yer tutuyor çantamda :) ama sıcacık tutuyor :)

Canım karışmak gibi olmasın ama hastaneler cehennem gibi sıcak oluyor. İlk anda üşüsende sonra inç bişey isteyebilirsin. Gecen kış ablam doğum yaptı ve refakatçi kaldım. Ayağımdaki botlar bile fazl geldi. Çoraplarım bile sucuk gibi olmuştu sabaha kadar. Atletle tamamladım diyebilirim sabahı. O yüzden ablam bana gecelik alırken kısa kollu aldırdı. Uzun kollu penye sabahlık ta tercihimiz oldu.

Benim geceliklerim de kisa kollu, sabahlihim ise penye. arada usurmuyum acaba, sezeryan sonrasi gaz sancisi felaket oluyor. ben de polar koysam mi diye dusunuyorum. Bu gidisle beni buyuk valiz paklayacak :)))

canım karışmak gibi olsun, birbirimize yardımcı olmak istiyoruz, hiçbirimizin kötü bir niyeti yok, akıl verenede asla kızmam, hastanede çok fazla giymemiştim sabahlığımı, oğlum kasımda doğmuştu ama hastaneden çıkarken kıyafetimin üzerine giymiştim, hastaneler gerçekten sıcak oluyor ama omuzlarıma kadar gelen gaz sancısıyla başetmek için uzun kollu kalın penye geceliğim çok iyi gelmişti, hele ocakta asla kısa kollu giyemem yine sezaryen olucak çünkü, felaket gaz sancısı olmuştu bende, inşallah sizlerde olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…