2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım ben hassas programda 30 derecede yıkadığım için sadece renklerine göre ayırdım.yünlü penye falan diye ayırmadım 2 makine tuttu.pembelerle yeşiller falan karışık ve kremlerle de beyazlar karışık oldu.herşeyi ütüledim.yalnızca koyu pembe fuşya gibi olanlarla kırmızılar vardı onları daha yıkamadım ama onlar zaten 3-6 ay için acelesi yok dedim yani.merak etme ben evde kuruttum.evim soğuk olduğu halde ertesi güne kurudu.minikler ya.yalnız kalın battaniyeyi peteğin yanındaki koltukta 2 günde ancak kurutabildim

Canım bende senin gibi yaptım kurutma makinasına atmadım. 5 makine oldu benimde, aynı gün yıkadım Evin heryerine serdim salona oturma odama sandalye masa üzeri neresi varsa. 2 günde kurudular. Herşeyini ütüledim çoraplar hariç. Yalnız bazı şeyleri vardıki kuruduktan sonra ütüyle açamadım , ütümde kazanlı ütülerden ama olmadı. Tekrar ıslatıp nemli ütüledim. Bide Hastane çıkışını aldığım yerdeki kadın bu takımı tam kurumadan nemliyken ütüleyin demişti bide onu o şekilde ütüledim.

Bu arada hasta bezi tam olarak nedir ne alayım hangi marka.

göğüs pompası, göğüs pedi ve kremi bir de aventin gögüs kalkanı gibi bişey var ondan ben de koydum. mama hasteneden veriyorlar bizim. damlalık ne oluyor bu arada?

bebeğe mamayı damlalıkla vermek kaşıkla vermekten daha kolay sakın biberon verme meme başı karmaşası yaşayıp anneyi bırakıyor benim ilk kızım öyle oldu

Kızlar bu arada mothercare den aldığım çıtçıtlı badiler bardı onların üzerinde minik araba gemi vs baskılar vardı . Onun üzerindende ütüyle geçtim sonra badinin diğer yerlerine bulaştı. Baskılı yerlere ütü değdirmeyin

aynısını ben de yapmıştım. annem temizliğe geldi ama o gelmeden biz süpürüp silme işlemini yaptık o da kızdı azıcık

Sorma kesin benimki de kızacak. Daha bugün söylendim telefonda 'amaaaan anne valla temizlik falan yapamıyorum' diye de, o da ben yaparım gelince demişti

Benim makinam 10 kiloluk. Bi sefer penye örme peluş karışık battaniyeleri yıkadım, bi sefer de kıyafetleri yıkadım. Kırmızı, bordo gibi şeyleri ayırdım onun dışında beyaz, toz pembe, sarı, yeşil zaten hepsi açık renk örme yelekleri bile attım. Kıyafetleri tek seferde yıkadım yani, ama kurutmak sıkıntı tabi minik minik as as bitmiyo. Salonun bi kenarına asmıştım daha o zamanlar güneş de vardı, güneş görerek kurumuştu sonra her şeyini ütüledim. Ama hala hurçta bekliyo, Pazartesi odamız gelcek kısmetse o zaman yerleştircez.

bebeğe mamayı damlalıkla vermek kaşıkla vermekten daha kolay sakın biberon verme meme başı karmaşası yaşayıp anneyi bırakıyor benim ilk kızım öyle oldu

canım senin dediğin karmaşa olayını duydum ama her bebeğin huyu farklı. tabiki bebeğimin huyuna göre ben de düşüncelerimi şekillendiririm ama şu anda biberon kullanmayı düşünüyorum. inşl sütüm yeter mama kullanmak zorunda kalmam. ama sadece sütle beslesem bile sütümü sağıp bir öğünü eşime falan havale etmeyi isterim yani arada. hem eşimin de olaya dahil olması açısından. bu yüzden pompayı biberonu hazırladım şimdiden.

ama tabi dediğim gibi bunların hiç birini yapamayablrim bile. ama kafamdakiler bu şekilde şu anda.

tesekkurler kızlar,

evet bıberon vermeyın dıyorlar ama ne bılım ben de yanıma alacam da ınsallah gerek kalmaz damlalık dedıgınız sırınga mı oluyor? ya da kasıkla versek ben su plastık bebek kasıkları var ya sılıkon gıbı ondan alacaktım guya belkı mama falan verılırse kasıkla verılsın dıye.

Kızlar, kontrole gittim bugün. Kızım 2142 gr 44 cm olmuş maşallah :) Baş aşağı duruyor. Hafif bel ağrım, kasıklarımda ağrı ve sızlama vardı bir haftadır. Nts ye girdim o yüzden. Ama birşey çıkmadı. Hepimizin bebekleri sağlıkla zamanında gelir inşallah.

Ay ne çok konuşmuşunuz okufum okudum en sonunda yıldım :) bugun kontrol vardı kızım 3.180 kg nstde sancı çıkmadı hersey normal ama suyumuz sınırda çıktı haftaya çarşamba yine gidicem nst için hatırlat suyunada bakalım dedi bakalım kuxım beklerse 20 aralık sezeryan planlıyoruz
Allahım herbirimiz hakkında hayırlısını versin

Niye sezeryandı canım?

ay kızlar aralık annelerine bakıyorum da doğuran doğurana.. çok heyecanlı yaa. bize de doğum hikayeleri yazmak nasip olcak mı bakalım.

bi de bebişler hep sarılık olmuş:44: haberler böyleee

canlarım az önce son eksiklerimi aldım.tabi bebek arabası ve bebek şekeri dışında...

ama bu bebek arabası mevzusunu halledemiyorum bi türlü yaa.beğendiklerim neden bu kadar pahalı?hayır oto koltuğu önemli bi ayrıntı olmasa bebek arabasının acelesi yok aslında.e bebek arabasıyla birlikte alınca daha uygun oluyo.offfff delircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…