kızlar bebegın kıyafetlerı 30derecede hassaslarda yıkadım 40dk ve 600 devır sıkma ıle. sonra da durulama yaptım tekrar 20dk soguk su 600devır... ama 4 makıne cıkacak gıbı yok renklıler yok battanıyeler yunluler beyazlar falan ve askıda yer yok nasıl kac gune kururlar bu sogukta bılmem:))) penye battanıylerı de utuledınız mı? bır de coraplar da utulencek mı??
kızlar bebegın kıyafetlerı 30derecede hassaslarda yıkadım 40dk ve 600 devır sıkma ıle. sonra da durulama yaptım tekrar 20dk soguk su 600devır... ama 4 makıne cıkacak gıbı yok renklıler yok battanıyeler yunluler beyazlar falan ve askıda yer yok nasıl kac gune kururlar bu sogukta bılmem:))) penye battanıylerı de utuledınız mı? bır de coraplar da utulencek mı??
göğüs pompası, göğüs pedi ve kremi bir de aventin gögüs kalkanı gibi bişey var ondan ben de koydum. mama hasteneden veriyorlar bizim. damlalık ne oluyor bu arada?
aynısını ben de yapmıştım. annem temizliğe geldi ama o gelmeden biz süpürüp silme işlemini yaptıko da kızdı azıcık
bebeğe mamayı damlalıkla vermek kaşıkla vermekten daha kolay sakın biberon verme meme başı karmaşası yaşayıp anneyi bırakıyor benim ilk kızım öyle oldu
Hastane çantama Göğüs pompasınıda koysammıki, bi sorun olursa hastanede yokmudur acaba. Koymadım ben onu
senın takvımın benı hep heyecanlandırdı zaten gördukçe kalbım atıyo şimdide 38 hafta dıye bı hafta sonra dogurursun sezeryansane güzel...
Kızz siz hala dogurmadınız mı???
yok canım hala burdayız sen de doğurmadın anlaşılan
Ay ne çok konuşmuşunuz okufum okudum en sonunda yıldım :) bugun kontrol vardı kızım 3.180 kg nstde sancı çıkmadı hersey normal ama suyumuz sınırda çıktı haftaya çarşamba yine gidicem nst için hatırlat suyunada bakalım dedi bakalım kuxım beklerse 20 aralık sezeryan planlıyoruz
Allahım herbirimiz hakkında hayırlısını versin
Korkudan((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?