2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Tatlim yanlis yazmisim 2 prnye battaniye koydum
ayrica hastane cikiso koymadim bunlar hastane cikisi dahil 4-5 takim. Ben 2 tane koyacaktim arkadasim ayni hastanede yeni dogum yapti evden kiyafet getirtmis cunku hemsireler habire ust degistiriyormus. Ben de anlamadim nedendir. 2 gece yani 2.5 gun kalacagim. Battaniyeler ve bez cok yer tuttu ama bezleri paketindrn cikarirsam sterilligi gider mi acaba diye dusundum. Herseyi de ayri ayri buzdolabi posetine koydum yani kullanilmazsa geri getirdigimde evde giydiririm. Annem tutturdu eksilecegimize koy gitsin diyor. Boylece iste 1 en kucuk boy valiz 2 de ufak canta oldu

Günaydın herkese, bu gün uykumu almış bir şekilde kalktım çok şükür, ne güzel bir şeymiş yahu... Yeni kalkmadım, yanlış anlaşılmasın...sekizde kalktım

Bu arada hastaneler ne kadar sıcak olsa da doğum sonrası ben üşümüştüm, fotoğraflarda hırkalıyım, ne olur ne olmaz ince bir hırka alın bence...

Bu arada evde temizlik felan yapmam gerek, ben kıvır zıvır işlerle meşgulüm, kapı süsümüz de hazır...

Kızıma yapmamıştım, ikisinin de adını yazdım, acemice oldu ama, en azından kızım sevdi...

Bu arada ismimiz de belli olmuş oldu...

canım çok güzeller...hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah.hepimiz...

İşte bu.... Kar tatili meyvesi... Bir de Uğur böceklerimiz var iki üç tane yapıştıracağım...

Son düzenleme:
Cok guzel olmus annesi eline saglik :))

Bu kapi suslerini delmeden kapilara basil tutturacagiz?

Teşekkür ederim canım....

Ben arkası yapışkanlı askılık alıp ona asmayı düşünüyorum ama sağolsun eşim biraz titizdir, onu da istemeyebilir, o zaman kendisi düşünür artık....

Kizlar dr dan geliyorum.gunde 3-4 lt su ictigim halde bebegin suyu bitmis.yatin hastaneye yatis yapacam.1 hafta icinde de belki bi kac gune bebegi alacakmis.lutfen dua edin

Kizlar dr dan geliyorum.gunde 3-4 lt su ictigim halde bebegin suyu bitmis.yatin hastaneye yatis yapacam.1 hafta icinde de belki bi kac gune bebegi alacakmis.lutfen dua edin
O nerden çıkmış ya o kadar su içerken neden bebiş susuz kalmış ki . Yatış yapcakları halde alcaklarmı yani Allah yardımcın olsun inşallah gerek kalmaz canım alırlarsada bebeğin sağlıklı sıhatli doğar inşallah .

cnm o kadar su ıctııgın halde nasıl olmus oyle doktor ne dıyor pekı olabılıyormuymus bu? o zaman ıctıgımız su ıle ılgısı yok mu bunun? ınsallah canım yatıs yaptıgında belkı durumlar degısır. Allah buyuktur ama uzulme sonucta bellı bır haftaya gelmıssın alsalar bıle ondan daha kucuk bebekler sag salım doguyor Allahın ıznıyle ama ınsallah gerek kalmaz ona..

Doktor korkumu yenip sonunda bugün gittim.
Doktorum nerelerdesin dedi:)
34+5 günlüğüz
Kafamız biraz büyükmüş o 36 haftalık çıkıo
Hala doğum pozisyonunu almamış
Kafası sağ göğsümün altında bacaklarda tam şeyimde
Sakar bi kızım olacak galiba
Daha dönmesi için vakit var dönmezse sezeryan dedi

Kafasının büyük olmasına üzüldüm
Aranızda varmı koca kafalı bebeği olan yada duyan

:

Çok acemice bi soru olacak cnm su gelmeden nasıl bitio???

Allah yar ve yardımcın olsun

koca kafalı deme öyle yaaa .. toparlar daha inşallah

benımkının de kafası bır hafta buyuk cıkıyor ama hıc dert etmıyorum hatta bacakları da... doktor ırı yapılı bır bebek olacak dedı. zaten ultrason olcumlerı + - olarak verılıyor. neden kafasını dert ettın canım saglıklı olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…