Tatlim yanlis yazmisim 2 prnye battaniye koydum60 lı bı paket bez ortalama 10 gün kullanılıyo canım.. bazı şeyler fazla geldı bana mesela 3 battanıye fazla 1 tane yeter..
bı de şöylebişi var bende hastane ne kadar temız olursa olsun hatta çantadan bıle cıkarmadan getırsemgötürdüklerımı yıkamassam kesınlıkle tekrar kullanamam o yüzden kaç gün kalacagını sor hastaneye ve bebegede ona göre kıyafet koy 4 5 tane zıbın çok örn. 3 tane de kalın tulum koymuşsun bunları hep bırer tane koymalısın bnce ama olsun gıtsın gelsın dersen koy gıtsın..
canım çok güzeller...hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah.hepimiz...Eki Görüntüle 893195 Eki Görüntüle 893196 Eki Görüntüle 893206 kıslar bende ocak annesiyim lütfen benimde aldıklarıma bakarmısınız?inşallah hayırlı güzel doğumlar nasip eder rabbim güle güle kullanmak nasip eder.hepimize:)
Eki Görüntüle 893198 Eki Görüntüle 893197 Eki Görüntüle 893196 Eki Görüntüle 893195 Eki Görüntüle 893194 Eki Görüntüle 893193
Eki Görüntüle 893233
İşte bu.... Kar tatili meyvesi... Bir de Uğur böceklerimiz var iki üç tane yapıştıracağım...
Cok guzel olmus annesi eline saglik :))
Bu kapi suslerini delmeden kapilara basil tutturacagiz?
Kizlar dr dan geliyorum.gunde 3-4 lt su ictigim halde bebegin suyu bitmis.yatin hastaneye yatis yapacam.1 hafta icinde de belki bi kac gune bebegi alacakmis.lutfen dua edin
O nerden çıkmış ya o kadar su içerken neden bebiş susuz kalmış ki . Yatış yapcakları halde alcaklarmı yani Allah yardımcın olsun inşallah gerek kalmaz canım alırlarsada bebeğin sağlıklı sıhatli doğar inşallah .Kizlar dr dan geliyorum.gunde 3-4 lt su ictigim halde bebegin suyu bitmis.yatin hastaneye yatis yapacam.1 hafta icinde de belki bi kac gune bebegi alacakmis.lutfen dua edin
Kizlar dr dan geliyorum.gunde 3-4 lt su ictigim halde bebegin suyu bitmis.yatin hastaneye yatis yapacam.1 hafta icinde de belki bi kac gune bebegi alacakmis.lutfen dua edin
cnm o kadar su ıctııgın halde nasıl olmus oyle doktor ne dıyor pekı olabılıyormuymus bu? o zaman ıctıgımız su ıle ılgısı yok mu bunun? ınsallah canım yatıs yaptıgında belkı durumlar degısır. Allah buyuktur ama uzulme sonucta bellı bır haftaya gelmıssın alsalar bıle ondan daha kucuk bebekler sag salım doguyor Allahın ıznıyle ama ınsallah gerek kalmaz ona..Kizlar dr dan geliyorum.gunde 3-4 lt su ictigim halde bebegin suyu bitmis.yatin hastaneye yatis yapacam.1 hafta icinde de belki bi kac gune bebegi alacakmis.lutfen dua edin
Cok guzel olmus annesi eline saglik :))
Bu kapi suslerini delmeden kapilara basil tutturacagiz?
Doktor korkumu yenip sonunda bugün gittim.
Doktorum nerelerdesin dedi:)
34+5 günlüğüz
Kafamız biraz büyükmüş o 36 haftalık çıkıo
Hala doğum pozisyonunu almamış
Kafası sağ göğsümün altında bacaklarda tam şeyimde
Sakar bi kızım olacak galiba
Daha dönmesi için vakit var dönmezse sezeryan dedi
Kafasının büyük olmasına üzüldüm
Aranızda varmı koca kafalı bebeği olan yada duyan
koca kafalı deme öyle yaaa .. toparlar daha inşallah
herkese günaydın yarın son iş günümmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?