ay kızlar çok alemsiniz.ben ultrasonda ne kafasına ne göbeğine bakıyorum.yani hiç merak bile etmedim şimdiye kadar.bizimkinin de burnu büyükmüş doktor kendisi söyledi.böyle şeyleri doktora bile sormuyorum.sadece herşey yolunda mı sağlıklı mı diyorum.cvp evetse boşverin gerisini yaww..kızlaaarrrr ben mi çok relaxım siz mi çok evhamlısınız?neden stres oluyosunuz.kafası büyük olunca noluyomuş yani benim eşimin de kafası büyük.bi sorun yaratmadı şimdiye kadar...sonuçta genlerde ne varsa onu getiriyo.malzememiz bu napalım.benim burun bebeğe de geçti diye oturup yas mı tutiyim?tek düşündüğüm şşey sağlıklı olması.kansızlığım geçer mi?suyu iyi çıkacak mı?doğumdan sonra sarılığını nasıl geçirebilirim vs???bunların da önlemini aldıktn sonra tevekkül etmek lazım sanırım...nolur beni yanlış anlamayın kendimi sizin yerinize koyunca ne kadar stres yaptığınızı düşündüm bi an.hem de incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler için...ben böyle şeylere takmak yerine bebeğinin kalbinde sorun olan erken doğum yapan ya da hiç bebeği olmayan insanlara dua etme taraftarıyım...halimize şükredelim.hatta bu sorunları olanlar da şükretsin..her acı çile insanlar için...sahip olduklarımızın değerini bilip gereksiz yere kendimizi üzmeyelim.
şimdi böyle yazınca atarlanmış gibi oldu ama gülümseyerek yazdım inanın...bilmişlik falan da değil...dediğim gibi ne demek istediğimi anlayan yanlış anlamayacaktır zaten...saygılar efenim
benımkının de kafası bır hafta buyuk cıkıyor ama hıc dert etmıyorum hatta bacakları da... doktor ırı yapılı bır bebek olacak dedı. zaten ultrason olcumlerı + - olarak verılıyor. neden kafasını dert ettın canım saglıklı olsun yeter
o kadar tatlı yazıyorsun ki yüzümü güldürüyon.Allah da senin yüzünü güldürür inş:)
önundeınsallah daha bı ay var yaparsın merak etme... bnde iş yapım dıyorum bıraz ama üşüyorum yaaa.. aklımda da bi dolu iş var... gardrobumu döküp düzenlemem yerlestırmem lazım yatak odasını bugün yapsammı kızlar yarın bi sürprız cıkarmı kı kontrolde hem beklemek ıstıyorum hem nolur nolmaz dıyorum aralarda kaldım...
amiiinnn arkadaşım hepimizin.asıl sen ne güzel cvp yazmışsın.sen de beni gülümsettin...
Günaydın. Dualarıniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah evlatlarınizi zamaninda saglikla kucaklamanizi nasip etsin
herkese günaydın yarın son iş günümmmmmmmmmmm
benimdeeee
Allahım nasıl mutluyum nasıl anlatamam,
tabi ben hariç bankacılar bile üzülüyor gitmeme
hiçte umrum değil kızımla evde baş başa olmak istiyorum artık
haklısın canım ama bana çok ağır geliyor bana içince.meyve suyuna katsam diyorum...kızımı etkiliycek diye çok korkuyorum.neyse kan ilacımı iki tane alıcam günde artık doktor demişti zaten de ben aksatıyodum...bu arada adın güler mi annemin adı da güler benim...
Eki Görüntüle 893233
İşte bu.... Kar tatili meyvesi... Bir de Uğur böceklerimiz var iki üç tane yapıştıracağım...
Kizlar dr dan geliyorum.gunde 3-4 lt su ictigim halde bebegin suyu bitmis.yatin hastaneye yatis yapacam.1 hafta icinde de belki bi kac gune bebegi alacakmis.lutfen dua edin
merhaba bebekleriniz hayırlı olsun doğumunuza az kalmış hepinize hayırlı doğumlar öncelikle 2 cocuğu olan bir anneyim çeşitli kurslardan fotoğrafçılık ve doğum fotografı alanında kurslarımı tamamladım sertifikalarımı aldım ve uzmanlaşmak için doğum fotografları çekmek istiyorum bunun için bana ulaşabılırsınız çekimler ucretsiz yapılıcak bi nevi staj görevi görücek görüşmek üzere tugba
ay kızlar çok alemsiniz.ben ultrasonda ne kafasına ne göbeğine bakıyorum.yani hiç merak bile etmedim şimdiye kadar.bizimkinin de burnu büyükmüş doktor kendisi söyledi.böyle şeyleri doktora bile sormuyorum.sadece herşey yolunda mı sağlıklı mı diyorum.cvp evetse boşverin gerisini yaww..kızlaaarrrr ben mi çok relaxım siz mi çok evhamlısınız?neden stres oluyosunuz.kafası büyük olunca noluyomuş yani benim eşimin de kafası büyük.bi sorun yaratmadı şimdiye kadar...sonuçta genlerde ne varsa onu getiriyo.malzememiz bu napalım.benim burun bebeğe de geçti diye oturup yas mı tutiyim?tek düşündüğüm şşey sağlıklı olması.kansızlığım geçer mi?suyu iyi çıkacak mı?doğumdan sonra sarılığını nasıl geçirebilirim vs???bunların da önlemini aldıktn sonra tevekkül etmek lazım sanırım...nolur beni yanlış anlamayın kendimi sizin yerinize koyunca ne kadar stres yaptığınızı düşündüm bi an.hem de incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler için...ben böyle şeylere takmak yerine bebeğinin kalbinde sorun olan erken doğum yapan ya da hiç bebeği olmayan insanlara dua etme taraftarıyım...halimize şükredelim.hatta bu sorunları olanlar da şükretsin..her acı çile insanlar için...sahip olduklarımızın değerini bilip gereksiz yere kendimizi üzmeyelim.
şimdi böyle yazınca atarlanmış gibi oldu ama gülümseyerek yazdım inanın...bilmişlik falan da değil...dediğim gibi ne demek istediğimi anlayan yanlış anlamayacaktır zaten...saygılar efenim
Eki Görüntüle 893506 Eki Görüntüle 893507
biberon içerisine lavanta koyacagım, bide tül yapıştırmayı düşünüyorum yelpaze şeklinde. diğer resimdeki kese içerisine de mavi-beyaz badem şekeri koymayı düşündüm nasıl olur sizce? çok güzel modeller var ama maddi olarak uygun bişeyler bakmak durumundayım
gayet güzel canımm şimdiden ellerine sağlıkkk
kızlar bebegın kıyafetlerı 30derecede hassaslarda yıkadım 40dk ve 600 devır sıkma ıle. sonra da durulama yaptım tekrar 20dk soguk su 600devır... ama 4 makıne cıkacak gıbı yok renklıler yok battanıyeler yunluler beyazlar falan ve askıda yer yok nasıl kac gune kururlar bu sogukta bılmem:))) penye battanıylerı de utuledınız mı? bır de coraplar da utulencek mı??
Ayy nee çok iş yapmışsın maşallah perdelere nasıl uzandın valla geçen hafta kadın çagırdım o yaptı nutfak dolapları buzdolabı grdrp falanda annem yaptı bende öyle oturdum şimdi seni okuyunca utandımayy bugun ıkındıden sonra bnmde aklıma estı kalktım ve evın bütün perdelerını yıkadım ütüledım astım mutfak harıç mutfagın perdesı zebra o kaldı silinecek mutfak temızlıgı yaptıgım gün silerım..
bütün camları sildim hemde bu havada düşün banyonun paspas takımını yıkadım örtulerı yıkadım oturma odasının kanepelerını silmiştim iki gün oldu..
ıkı kalıp kek yaptım ıkı ölçü kurabıye ve derın dondurucuya yerlestırdım...
hiç halım kalmadı şimdi..
helekı baslamısımtemızlıge yaptıkça heryer ınsanın gözune görünüyo 10 güne ancak bıter zaten yarın çok bişi yapamam yorgunum şimdi hafıf seyler yaparım ertesı gün devam ederım durabılırsem..
Canımm çabucak iyileşsin inş. Güzel kızınGünaydın. Dualarıniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah evlatlarınizi zamaninda saglikla kucaklamanizi nasip etsin
Kizlar dr dan geliyorum.gunde 3-4 lt su ictigim halde bebegin suyu bitmis.yatin hastaneye yatis yapacam.1 hafta icinde de belki bi kac gune bebegi alacakmis.lutfen dua edin
akşama ne yemek yapıyorsunuz ya? aklıma bişey gelmiyor
akşama ne yemek yapıyorsunuz ya? aklıma bişey gelmiyor
Eki Görüntüle 893506 Eki Görüntüle 893507
biberon içerisine lavanta koyacagım, bide tül yapıştırmayı düşünüyorum yelpaze şeklinde. diğer resimdeki kese içerisine de mavi-beyaz badem şekeri koymayı düşündüm nasıl olur sizce? çok güzel modeller var ama maddi olarak uygun bişeyler bakmak durumundayım
Yazadan buzluga attıgım taze fasülye pirinç pilavı yapıyorum dünden kalan mercimek çorbam var
bence çok güzel olur canım, bence önemli olan hatırasının kalması...bu yüzden çok da pahalı şeylere gerek yok...
biz de ev aldığımız için, keçeden kendim yaptım, beğendiğim ürün 30tl ancak tutmasına rağmen, çok da hoşuma gitti, şimdi de stiker yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?