2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

o kadar tatlı yazıyorsun ki yüzümü güldürüyon.Allah da senin yüzünü güldürür inş:)

bana da dr minyon bir bebiş olacak dedi.bana benzeyecekmiş...sağlıklı olsun da minyon olsun dedim oğluşum

canının istediği kadarını yap için rahat etmeyecekse kendini yormadan...

amiiinnn arkadaşım hepimizin.asıl sen ne güzel cvp yazmışsın.sen de beni gülümsettin...

ben de senin gibi düşünüyorum. çok şükür teknoloji bu kadar gelişmişken, hepimiz bebeklerimizin sağlığıyla ilgili çok önemli bilgilere sahip halde bekliyoruz. önceden doğum yapan kadınlar ellerine ayaklarına bakarmış bebeklerin, herşey yerli yerinde mi diye; biz parmaklarına kadar sayıyoruz ultrasonda. kalbi delik mi değil mi, tek böbrekli mi çift mi, burun kemiği var mı, dudak yarığı var mı yok mu vs vs ... en azından bu tarz hastalık veya anomalileri olup olmadığını öğrenebiliyoruz. onun dışında elbette allaha emanetler :) çok da fazla strese girmemek lazım diğer detaylar için. çok mühim haftalar bunlar, bedenen de manen de hazırlanmak, mümkün olduğu kadar huzur içinde bekleyebilmek lazım. benim bebiş de ağırlık olarak biraz küçük,, arada bi paniğe kapılıyorum, sonra da kendmi sakşnleştriyorum bir bir buçuk kilo doğanlar var, şükretmeliyim diye...

doğum için de sürekli pozitif doğum hikayeleri okuyorum, hatta videoları izliyorum. vücudumun yüksek sesle "evet" ve "hayır" derken verdiği farklı tepkleri hissetmeye çalışıp kendimi sürekli "evet" demeliyim, bu sürecin çok ufak bir kısmı doktoruma bağlı, gerisi tamamen benim elimde diye şartlandırıp rahatlamaya çalışıyorum. durumdan keyif almak, biraz esprili, biraz üstünden akıp giderek atlatmaya çalışmak daha iyi olacak diye düşünüyorum :)

Günaydın. Dualarıniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah evlatlarınizi zamaninda saglikla kucaklamanizi nasip etsin

Canım Allah yardımcınız olsun, bizi habersiz bırakma. Melek kızının güzel haberlerini bekliyoruz

herkese günaydın yarın son iş günümmmmmmmmmmm
benimdeeee
Allahım nasıl mutluyum nasıl anlatamam,
tabi ben hariç bankacılar bile üzülüyor gitmeme
hiçte umrum değil kızımla evde baş başa olmak istiyorum artık

Gözünüz aydın kızlar darısı başımıza, bu soğuk havada dona dona işe gidenlere

Canım sen Demir hapı kullandığın halde mi kanında düşüklük var? Ben de pekmez içiyorum sürekli. İçiyorum dediysem de günde bir tatlı kaşığı atıyorum ağzıma. Az olsa da faydası oluyodur heralde:44:

Eki Görüntüle 893233
İşte bu.... Kar tatili meyvesi... Bir de Uğur böceklerimiz var iki üç tane yapıştıracağım...

Çok güzel olmuş ellerine sağlık annesi izne çıkayım ben de yapmaya çalışcam bişeyler.

Kizlar dr dan geliyorum.gunde 3-4 lt su ictigim halde bebegin suyu bitmis.yatin hastaneye yatis yapacam.1 hafta icinde de belki bi kac gune bebegi alacakmis.lutfen dua edin

Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Allah yardımcınız olsun. Haftanı göremiyorum ama yorumlardan anladığım kadarıyla 36 civarındasın. Artık büyümüştür bebişin hiç korkma. Ben de günde 3 lt içiyorum su, yetiyodur diye rahat rahat duruyorum ama demek ki yüzde yüz içilen su ile alakalı değil:44:

Merhaba. Hangi ilde olduğunuzu yazmamışsınız. Ankara deyin de sevineyim

Ben de doktora hep aynı şeyleri soruyorum. 'Sağlıklı mı, haftasıyla uyumlu mu?' Doktorum evet herşey yolunda dediğinde rahat bir şekilde çıkıyorum yanından. Mesela burda yazılanlarla çoğu zaman uyumlu olmuyo benim bebişin kilosu. 32+0'da 1888 gr dedi, aynı haftalarda çoğu kişi 2000'in üstünde yazdı bebişini. Ben doktora iyi mi dedim 'gayet iyi, senin yapında be kilonda birinden de zaten 4 kilo çocuk kimse bekleyemez' dedi, gülüştük.
Velhasıl sana sonuna kadar katılıyorum canım, biraz rahat olmak lazım. Okulda kim görse 'sen nasıl hamilesin, az yavaşla, hiç mi biyerin ağrımıyo senin?' gibi şeyler söylediklerinde mutlu oluyorum, demek ki diyorum ben hamileliği taşıyabiliyorum, hasta gibi hissetmek istemiyorum zaten kendimi. Ne kadar hareket, normal doğuma o kadar hazırlık
'Kendimi iyi hissediyorum' dedikçe daha iyi hissediyo insan.

biberon içerisine lavanta koyacagım, bide tül yapıştırmayı düşünüyorum yelpaze şeklinde. diğer resimdeki kese içerisine de mavi-beyaz badem şekeri koymayı düşündüm nasıl olur sizce? çok güzel modeller var ama maddi olarak uygun bişeyler bakmak durumundayım

engteacher

[/QUOTE]Canım sen Demir hapı kullandığın halde mi kanında düşüklük var? Ben de pekmez içiyorum sürekli. İçiyorum dediysem de günde bir tatlı kaşığı atıyorum ağzıma. Az olsa da faydası oluyodur heralde:44:

Ben de doktora hep aynı şeyleri soruyorum. 'Sağlıklı mı, haftasıyla uyumlu mu?' Doktorum evet herşey yolunda dediğinde rahat bir şekilde çıkıyorum yanından. Mesela burda yazılanlarla çoğu zaman uyumlu olmuyo benim bebişin kilosu. 32+0'da 1888 gr dedi, aynı haftalarda çoğu kişi 2000'in üstünde yazdı bebişini. Ben doktora iyi mi dedim 'gayet iyi, senin yapında be kilonda birinden de zaten 4 kilo çocuk kimse bekleyemez' dedi, gülüştük.
Velhasıl sana sonuna kadar katılıyorum canım, biraz rahat olmak lazım. Okulda kim görse 'sen nasıl hamilesin, az yavaşla, hiç mi biyerin ağrımıyo senin?' gibi şeyler söylediklerinde mutlu oluyorum, demek ki diyorum ben hamileliği taşıyabiliyorum, hasta gibi hissetmek istemiyorum zaten kendimi. Ne kadar hareket, normal doğuma o kadar hazırlık
'Kendimi iyi hissediyorum' dedikçe daha iyi hissediyo insan.[/QUOTE]
Evet canım maalesef kullandığım halde kan seviyem çok düşük.hem de şimdiye kadar toplasan 10 gün bile aksatmadan içtim.
hareket konusunda çok haklısın.ben de öyle.her işimi yapmışımdır şimdiye kadar.maşallah diyim.temizliğimi de kendim yapıcam.
galiba doktorlar da biraz panikletiyor gebeleri.zaten bazı haftalarda bebeğin başı önde olur bazen göbeği önde gider..bunlar olağan.bunu sesli olarak söylediğinde gebede oluşturacağı etkiyi düşünmüyolar sanırım...olumsuz bi durumu bilip de söylemeyen doktor da olmaz heralde.

Son düzenleme:
istanuldayım tüh yeni dndüm daha ankaradan ama ocak 15 gibi orda olucam sizin doğum ne zaman bide ben aslında liberty nickle 2005 yılından beri uyeyim fakat şifremi unuttum ve mail adresi degişti diye yeni adres aldım ve şimdi özel msj yazamazsın diyor o yuzden tugbacabuk05@gmail.com dan ulşabilirsiniz

canım ben hepsınıde utuledım en cok zewklı olanıda coraplar zten minnak minnak :))

ben şimdii kocişin yanına gidiyom..az dalga gecicem gelicem..çok komik oluyo çalışırken arı maya gibi...kafasında kaynak gözlüğü gibi bişeyle çalışıyo.utanmazsa bi resmini çekerim beyimizin..siz de gülün azcık.kendime Müslüman diilim ben...gelince de yemeğim var zaten ohhh...hava da karlı....tam çıkmalık...öptüm canlar yanaklardan göbişlerden...

Ayy nee çok iş yapmışsın maşallah perdelere nasıl uzandın valla geçen hafta kadın çagırdım o yaptı nutfak dolapları buzdolabı grdrp falanda annem yaptı bende öyle oturdum şimdi seni okuyunca utandım ((
Günaydın. Dualarıniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah evlatlarınizi zamaninda saglikla kucaklamanizi nasip etsin
Canımm çabucak iyileşsin inş. Güzel kızın
Kizlar dr dan geliyorum.gunde 3-4 lt su ictigim halde bebegin suyu bitmis.yatin hastaneye yatis yapacam.1 hafta icinde de belki bi kac gune bebegi alacakmis.lutfen dua edin

Rabbim yar ve yardımcın olsun dün bende doktordaydın banada suyun sıbırda dedi bakalım hayırlısı inş.

bence çok güzel olur canım, bence önemli olan hatırasının kalması...bu yüzden çok da pahalı şeylere gerek yok...

biz de ev aldığımız için, keçeden kendim yaptım, beğendiğim ürün 30tl ancak tutmasına rağmen, çok da hoşuma gitti, şimdi de stiker yapacağım

aynı fikirdeyim hatıra hoşluk olsun diye yapıyoruz bu tip şeyleri zaten. yaptığın süsün resmini paylaşırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…