2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kizlar dr dan geliyorum.gunde 3-4 lt su ictigim halde bebegin suyu bitmis.yatin hastaneye yatis yapacam.1 hafta icinde de belki bi kac gune bebegi alacakmis.lutfen dua edin

canım benim de yarın kontrolüm var bende öyle bişeyden şüpheleniyorum.hareketleri gayet yavaş ve az sıklıkta bebeğimin...inşallah düzelir sorunun.sen yine de devam et bol su içmeye.suyu bardakla değil şişeyle iç.biraz gaz yapıyo ama.ben bardakla içtiğim zaman 1 lt su içsem 3 lt içmişim zannediyorum.ama 1,5 lt lik şişelerden günde 2 tane bitirme hedefi koy ben bi ara denedim biraz başarılı oldum ama sonra hele de bu aralar 1 taneyi bile bitiremiyorum...kuzenimde de aynı sorun vardı.suyu bol içti düzeldi.yine bi tanıdıkta da vardı o sezaryen olmak zorunda kaldı.ama şimdi bebek de anne de çok iyiler bi sorun olmadı korkma canım...Allah yardımcın olsun.hakkınızda hayırlısı olsun

merhaba bebekleriniz hayırlı olsun doğumunuza az kalmış hepinize hayırlı doğumlar öncelikle 2 cocuğu olan bir anneyim çeşitli kurslardan fotoğrafçılık ve doğum fotografı alanında kurslarımı tamamladım sertifikalarımı aldım ve uzmanlaşmak için doğum fotografları çekmek istiyorum bunun için bana ulaşabılırsınız çekimler ucretsiz yapılıcak bi nevi staj görevi görücek görüşmek üzere tugba

Son düzenleme:

antibıyotııge basladım gecer sanırım tekrarlarsa bu yöntemde denerım ılk defa yasıyorum bunu cok kotu bıseymıs dıs agrısı bıle bu kadar uzun surmyor amin ıns baska rahatsızlıklarla karsılasmadan dogururuz bebişlerımızı

Kizlar dr dan geliyorum.gunde 3-4 lt su ictigim halde bebegin suyu bitmis.yatin hastaneye yatis yapacam.1 hafta icinde de belki bi kac gune bebegi alacakmis.lutfen dua edin

gecmıs olsun cnm ıns hersey yolunda gıder bebegın saglıkla dogar Allah hayırlısıyla gununde sagllıklı bır sekılde dogmayı nasıp etsın ıns

cnm benımde bır kac hafta once gıttıgımde kafası buyuk bıraz demıstı en son gıttıgımde de buyuktu hala ama karın olcuyusule orantılı hale gelmıstı guzel gelısmıs dedı doktor korkulacak bısey yok vucududa kafa olcusune ulasır daha sonra rahat ol

ay kızlar çok alemsiniz.ben ultrasonda ne kafasına ne göbeğine bakıyorum.yani hiç merak bile etmedim şimdiye kadar.bizimkinin de burnu büyükmüş doktor kendisi söyledi.böyle şeyleri doktora bile sormuyorum.sadece herşey yolunda mı sağlıklı mı diyorum.cvp evetse boşverin gerisini yaww..kızlaaarrrr ben mi çok relaxım siz mi çok evhamlısınız?neden stres oluyosunuz.kafası büyük olunca noluyomuş yani benim eşimin de kafası büyük.bi sorun yaratmadı şimdiye kadar...sonuçta genlerde ne varsa onu getiriyo.malzememiz bu napalım.benim burun bebeğe de geçti diye oturup yas mı tutiyim?tek düşündüğüm şşey sağlıklı olması.kansızlığım geçer mi?suyu iyi çıkacak mı?doğumdan sonra sarılığını nasıl geçirebilirim vs???bunların da önlemini aldıktn sonra tevekkül etmek lazım sanırım...nolur beni yanlış anlamayın kendimi sizin yerinize koyunca ne kadar stres yaptığınızı düşündüm bi an.hem de incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler için...ben böyle şeylere takmak yerine bebeğinin kalbinde sorun olan erken doğum yapan ya da hiç bebeği olmayan insanlara dua etme taraftarıyım...halimize şükredelim.hatta bu sorunları olanlar da şükretsin..her acı çile insanlar için...sahip olduklarımızın değerini bilip gereksiz yere kendimizi üzmeyelim.
şimdi böyle yazınca atarlanmış gibi oldu ama gülümseyerek yazdım inanın...bilmişlik falan da değil...dediğim gibi ne demek istediğimi anlayan yanlış anlamayacaktır zaten...saygılar efenim

canım gecmiş olsun üzülme durabıldıgın kadar durursun hastanede bı hafta bıle kar yanı durdurursa dr bende yarın gıdıcem bnmde bebegımın suyu çok fazla tehlıkelı dedı dr 36 haftam yarın bitiyor 37 38 olsam hiç üzülmemde ufak mı olur bebek küvöz falanmı gerekır dıye üzülüyorum.. ama sag salım dogsun da büyürler nasıl olsa allah yardımcın olsun...

merhaba nasıl ulaşabiliriz ?? çekimler ücretsiz dediniz peki albümler , çerçeve foto vs nasıl oluyor?

merhaba nasıl ulaşabiliriz ?? çekimler ücretsiz dediniz peki albümler , çerçeve foto vs nasıl oluyor?
evet ücretsiz tüm çekimleri photoshoplayıp dvd halinde sizlere sunuyorum anlaşma olduğum alümcüler var dilerseniz ucuz oluyor alümde bastıra iliriz dilerseniz daha sonra size verdiğim dvd ilede siz kendiniz bastıra bilirsiniz

Allah yardımcın olsun, inşallah zamanına kadar bekler, ama artık tıp çok ilerledi, rabbim ömür verince 5 6 aylıklar yaşıyor, kalbini ferah tut dualarım seninle.

Varsın büyük olsun annesi, benimkininde kulakları kepçe, ömrü boyunca güzel şeyler duyar inşallah kepçe kulaklarıyla diyorum, seninkide çok çok zeki olur inşallah

ne güzel yamışsınız valla imrendim ve hak verdim. okumak iyi geldi. teşekkürler

kızlar çok imrendim size neredeyse herkes işlerini bitirmiş, bense hala oyalanıyorum doğum iznine de ayrılmadım ayrılınca yaparım diye savsaklıyordum ki, erken doğum haberleri geldikçe telaşlandım n kızımıza yatak odasına yeni karar verebildik 60 günde gelir dediler :26: beşiğimiz var onunla idare edeceğiz hemen yatırmam zaten yatağa.. daha kıyafetlerini yıkayıp ütülemedim, bu arada tekrar bi kontrol etmek lazım neyi eksik, Allahtan geçen gün internetten son kırık derik ihtiyaçları sipariş verdik göğüs pedi, ateş ölçer, ıslak mendil, biberon, emzik vs.. hastane çantası hazırlanacak... bebek şekerleri için kavanoz siparişi verdim onlar geldi, tül ve kurdelesini aldım, şekerler alınıp pakaetlenecek bide bu arada kızım hala isimsiz olduğu için sticker siparişi veremedim.. olmazdı beğendiğim stickeri sipariş verip artık ismini asettelı kalemle eklicez bebek arabasını puseti almadık, hastaneden portbebeyle çıkacağız gibi görünüyo... perdeler,halılar var tabi bu arada.. küçükleri makinada yıkarım ama büyük olanlar sığmıyor makineye temizletmeye vermem lazım off off çok iş var çokk... daha aklıma gelmeyen varsa bilmiyorum artık:26::44:

önundeınsallah daha bı ay var yaparsın merak etme... bnde iş yapım dıyorum bıraz ama üşüyorum yaaa.. aklımda da bi dolu iş var... gardrobumu döküp düzenlemem yerlestırmem lazım yatak odasını bugün yapsammı kızlar yarın bi sürprız cıkarmı kı kontrolde hem beklemek ıstıyorum hem nolur nolmaz dıyorum aralarda kaldım...

başka bir doktordan daha fikir alabilsen daha iyi olurdu sanki ama hiç üzme kendini, bu saatten sonra bebeğin her koşulda gayet sağlıklı doğar

benimdeeee
Allahım nasıl mutluyum nasıl anlatamam,
tabi ben hariç bankacılar bile üzülüyor gitmeme
hiçte umrum değil kızımla evde baş başa olmak istiyorum artık

benim de yarın son günüm :) bir hafta daha çalışabilirdim ama dayanamıyorum artık. bir hafta daha idare edemeyeceğim.
zaten zilli kızım boynuna kordon doladı, bize sezeryan yolları görünmeye başladı. bakalım çözecek mi?
bizim de sadece giyeceklerimiz yıkanıp ütülendi ve hastane çantamız hazır. park yatağı çıkarıp temizleyip hazırlamam ve evi temizlemem gerekiyor bakalım hangi birini yetiştireceğiz çok telaşlıyım ama iş yapacak gücüm yok. sürekli yorgunum

ayy sen oglunu normal dogurmustun degılmı normal çok ıstıyodun neyse olsun kısmet..

benim evi de ... götürüyo desek yeridir. geçen akşam kocişim baktım süpürgeyi takmış fişe ortalık süpürüyor. gözlerime inanamadım. hiiç huyu değildir, temizliği çok sever ama kendisi kesinlikle yapmaz yardım etmez. 5-6 ay böyle yardım edecekmiş bana :) duyanda zanneder bütün işi yapıyor. Ama yine de sağolsun. Ben heleki kaç gündür yaşadığım kasık ağrısıyla ayakta durup yemek bile yapamıyorum,işten gidiyorum ne bulursak onu yiyoruz. ev işi şöyle bir yana dursun..
ama evde çook iş var. haftasonu bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülemem lazım. adam gibi bi temizlik yapmam imkansız, hem ağrım var hemde çok çabuk yoruluyorum. Annem gelmeden bi temizlikçi alıcam artık. en azından kabası gider annem gelince de artık detaylı girişir zaten yapma desemde :)
çok zor bi durum yaa,ayakkabı giyerken bile yardım alıyorum bazen .. birilerine bağımlı olmaktan hiç hoşlanmıyorum. Allah bu günümüzü aratmasın yinede.. Herkesin yardımcısı olsun.

Hepinize tesekkur ediyorum.nasol bitiyor bende anlamadim.su gelmedi.dr bazen boyle oluyor dedi.dr um prof isinde cok iyi.fakultede gunde 100 kisiye bakiyor.guveniyotim yani.elimde 1.5 luk siseyle geziyorum.nasip galiba

ayy sen oglunu normal dogurmustun degılmı normal çok ıstıyodun neyse olsun kısmet..

evet oğlumu normal doğurmuştum, sezeryanı öğrenmeyeyim diyordum ama kızım öğretecek kararlı yarını bir atlatayım hayırlısıyla bakalım iş yapacak gücü bulabilecekmiyim kendimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…