Kizlar dr dan geliyorum.gunde 3-4 lt su ictigim halde bebegin suyu bitmis.yatin hastaneye yatis yapacam.1 hafta icinde de belki bi kac gune bebegi alacakmis.lutfen dua edin
canım gecmiş olsun.yıllardır sinüzit ceken biriyim.ve haliyle gebelikte de devam etti.hemde taaa Eylül de başladı.doktor antibiyotik yazmadı halbuki bebeğe rağmen resmen yalvardım.eczaneye gittim vicks felan versin bari biraz rahatlayım diye.vicks gebelikte zararlı dedi ama bella b diye bir ürün var hem sana iyi gelir hemde bebeğin burnu tıkanınca da kullanabilirsin dedi.hamdolsun iyi geldi.hatta alerjik rinitim var hapşuruğum bile kesildi.eylül den beri başım ağrımıyor.hatta o kadar kurudu ki burnum bile akmıyor.ismi bella b little bee rub bildiğin krem.bi araştır istersen.Rabbim şifa versin.
Kizlar dr dan geliyorum.gunde 3-4 lt su ictigim halde bebegin suyu bitmis.yatin hastaneye yatis yapacam.1 hafta icinde de belki bi kac gune bebegi alacakmis.lutfen dua edin
Doktor korkumu yenip sonunda bugün gittim.
Doktorum nerelerdesin dedi:)
34+5 günlüğüz
Kafamız biraz büyükmüş o 36 haftalık çıkıo
Hala doğum pozisyonunu almamış
Kafası sağ göğsümün altında bacaklarda tam şeyimde
Sakar bi kızım olacak galiba
Daha dönmesi için vakit var dönmezse sezeryan dedi
Kafasının büyük olmasına üzüldüm
Aranızda varmı koca kafalı bebeği olan yada duyan
merhaba bebekleriniz hayırlı olsun doğumunuza az kalmış hepinize hayırlı doğumlar öncelikle 2 cocuğu olan bir anneyim çeşitli kurslardan fotoğrafçılık ve doğum fotografı alanında kurslarımı tamamladım sertifikalarımı aldım ve uzmanlaşmak için doğum fotografları çekmek istiyorum bunun için bana ulaşabılırsınız çekimler ucretsiz yapılıcak bi nevi staj görevi görücek görüşmek üzere tugba
evet ücretsiz tüm çekimleri photoshoplayıp dvd halinde sizlere sunuyorum anlaşma olduğum alümcüler var dilerseniz ucuz oluyor alümde bastıra iliriz dilerseniz daha sonra size verdiğim dvd ilede siz kendiniz bastıra bilirsinizmerhaba nasıl ulaşabiliriz ?? çekimler ücretsiz dediniz peki albümler , çerçeve foto vs nasıl oluyor?
Doktor korkumu yenip sonunda bugün gittim.
Doktorum nerelerdesin dedi:)
34+5 günlüğüz
Kafamız biraz büyükmüş o 36 haftalık çıkıo
Hala doğum pozisyonunu almamış
Kafası sağ göğsümün altında bacaklarda tam şeyimde
Sakar bi kızım olacak galiba
Daha dönmesi için vakit var dönmezse sezeryan dedi
Kafasının büyük olmasına üzüldüm
Aranızda varmı koca kafalı bebeği olan yada duyan
ay kızlar çok alemsiniz.ben ultrasonda ne kafasına ne göbeğine bakıyorum.yani hiç merak bile etmedim şimdiye kadar.bizimkinin de burnu büyükmüş doktor kendisi söyledi.böyle şeyleri doktora bile sormuyorum.sadece herşey yolunda mı sağlıklı mı diyorum.cvp evetse boşverin gerisini yaww..kızlaaarrrr ben mi çok relaxım siz mi çok evhamlısınız?neden stres oluyosunuz.kafası büyük olunca noluyomuş yani benim eşimin de kafası büyük.bi sorun yaratmadı şimdiye kadar...sonuçta genlerde ne varsa onu getiriyo.malzememiz bu napalım.benim burun bebeğe de geçti diye oturup yas mı tutiyim?tek düşündüğüm şşey sağlıklı olması.kansızlığım geçer mi?suyu iyi çıkacak mı?doğumdan sonra sarılığını nasıl geçirebilirim vs???bunların da önlemini aldıktn sonra tevekkül etmek lazım sanırım...nolur beni yanlış anlamayın kendimi sizin yerinize koyunca ne kadar stres yaptığınızı düşündüm bi an.hem de incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler için...ben böyle şeylere takmak yerine bebeğinin kalbinde sorun olan erken doğum yapan ya da hiç bebeği olmayan insanlara dua etme taraftarıyım...halimize şükredelim.hatta bu sorunları olanlar da şükretsin..her acı çile insanlar için...sahip olduklarımızın değerini bilip gereksiz yere kendimizi üzmeyelim.
şimdi böyle yazınca atarlanmış gibi oldu ama gülümseyerek yazdım inanın...bilmişlik falan da değil...dediğim gibi ne demek istediğimi anlayan yanlış anlamayacaktır zaten...saygılar efenim
kızlar çok imrendim size neredeyse herkes işlerini bitirmiş, bense hala oyalanıyorumdoğum iznine de ayrılmadım ayrılınca yaparım diye savsaklıyordum ki, erken doğum haberleri geldikçe telaşlandım n kızımıza yatak odasına yeni karar verebildik 60 günde gelir dediler :26: beşiğimiz var onunla idare edeceğiz hemen yatırmam zaten yatağa.. daha kıyafetlerini yıkayıp ütülemedim, bu arada tekrar bi kontrol etmek lazım neyi eksik, Allahtan geçen gün internetten son kırık derik ihtiyaçları sipariş verdik göğüs pedi, ateş ölçer, ıslak mendil, biberon, emzik vs.. hastane çantası hazırlanacak... bebek şekerleri için kavanoz siparişi verdim onlar geldi, tül ve kurdelesini aldım, şekerler alınıp pakaetlenecek bide bu arada kızım hala isimsiz olduğu için sticker siparişi veremedim.. olmazdı beğendiğim stickeri sipariş verip artık ismini asettelı kalemle eklicez bebek arabasını puseti almadık, hastaneden portbebeyle çıkacağız gibi görünüyo... perdeler,halılar var tabi bu arada.. küçükleri makinada yıkarım ama büyük olanlar sığmıyor makineye temizletmeye vermem lazım off off çok iş var çokk... daha aklıma gelmeyen varsa bilmiyorum artık :26: :44:
benimdeeee
Allahım nasıl mutluyum nasıl anlatamam,
tabi ben hariç bankacılar bile üzülüyor gitmeme
hiçte umrum değil kızımla evde baş başa olmak istiyorum artık
başka bir doktordan daha fikir alabilsen daha iyi olurdu sanki ama hiç üzme kendini, bu saatten sonra bebeğin her koşulda gayet sağlıklı doğar
benim de yarın son günüm :) bir hafta daha çalışabilirdim ama dayanamıyorum artık. bir hafta daha idare edemeyeceğim.
zaten zilli kızım boynuna kordon doladı, bize sezeryan yolları görünmeye başladı. bakalım çözecek mi?
bizim de sadece giyeceklerimiz yıkanıp ütülendi ve hastane çantamız hazır. park yatağı çıkarıp temizleyip hazırlamam ve evi temizlemem gerekiyor bakalım hangi birini yetiştireceğizçok telaşlıyım ama iş yapacak gücüm yok. sürekli yorgunum
merhaba nasıl ulaşabiliriz ?? çekimler ücretsiz dediniz peki albümler , çerçeve foto vs nasıl oluyor?
ayy sen oglunu normal dogurmustun degılmı normal çok ıstıyodun neyse olsun kısmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?