2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

merdıvenle taktım:))

iyi akşamlar kızlar! yazılanları okudum ancak.

ben wewell aldım yeni memnunum. odanın nemini ölçmek için önce nem ölçer almanı tavsiye ederim. belki gerek kalmaz.

Maaşallah ben hamile olmadan bukadar yapmıyordum, şimdi hiç yapmıyorum :) son gnlerimin tadını çıkarıyorum, annem gelicek gelenlere o bişeyler yapar.

aynen ben de normalde bu kadar temizlik yapamam. ugurbocegi maaşallah sana

5 tüp kan verdim canlarım.sarhoş gibiyim.kanım zaten sınırdaydı.artık dibe vurmuştur heralde...pekmeze dayancam şimdi.herşeye bakılcak sanırım

niye o kadar kan aldılar canım? benim doktor hiç tahlil yapmıyor.

güzel olmuş canım eline sağlık.

Kizlar dr dan geliyorum.gunde 3-4 lt su ictigim halde bebegin suyu bitmis.yatin hastaneye yatis yapacam.1 hafta icinde de belki bi kac gune bebegi alacakmis.lutfen dua edin

canım çok geçmiş olsun. inşl iyi haberlerle dönersin.

teşekkür ederim. bu arada bebek şekerini hazırlayanlardan/alanlardan model paylaşımlarını bekliyorum şahsen ben :)

ben paylaşıcam tamamlayabilirsem. 1-2 güne bitiririm inşl. sıra gelmedi bi türlü

Kızlar bayab panik bu seferde triod doktorundan geldi
Triodim 1in altına düşmüş daha faxla düşmezse yeter bana

Mslesef demir b12 ve diğer vitamin depolarım boşalmış
Doktor doğumdan 15 gün sonra gel tekrar bakalım yine böle çıkarsa vitamin ipnelerine başlıcaz dedi
Sağlıklı beslendimi sanıodum halbuki

Şu an nst cektiriyorum jordon dolanmasi vardi oglenki nst mi doktor beğenmemiş bebekte fazla hareket etmiyor hastanedeyiz 24 araliga sezryan için gün aldık ama galiba bekleyemeyecegiz her an kendimi dinlemekten yoruldum. Bu benim ikinci bebeğim ilk kızım 23 aylık o yüzden az da olsa rahata erdigim son gunlerim olduğu için hiç acaleci değilim aslında ama galiba bu endişeyi cekmektense dogsa daha iyi demeye başladım...

ben paylaşıcam tamamlayabilirsem. 1-2 güne bitiririm inşl. sıra gelmedi bi türlü

merakla bekliyorum[/QUOTE]
Bazı arkadaşlar için tekrar olacak... İsim etiketleri kaldı, bir de şeker için kafamda bir şeyler var ama daha tam karar veremedim...

bu arada yaptıklarım değil almak istediklerim 30tl tutacaktı....

Son düzenleme:

allah yardımcınız olsun, biz de kordonla mücadele halindeyiz

Geçmiş olsun canım, hem senin hem de bebeğin için hayırlısı ne ise o olur,

canım doktorumu değiştirmek zorunda kaldım.burdaki doktorumu istemedi eşim doğum için.yeni doktorum da herşeyi kontrol etmek istedi sanırım tedbir olarak.ama bi tahlil iste istersen doktorundan.ya tabi o daha iyi bilir ama benim eski doktorum da hiç almıyodu kansızlığımı sağlık ocağında öğrendim mesela.şimdi ona göre besleniyorum

çok geçmiş olsun.sağlıkla kucağına al da.Allah yardımcınız olsun

kızlar bebeğinin başı kanala gıren varmı benımkı gırdı dıye tahmın edıyorum ıkı gundur wc ye cok fazla gıdıyorum olmasa bıle varmıs gıbı her an bos yere bıle wc ye gırıp cıkıyorum bıde hareket ederkende sıkıstırıyo sankı tutamıycam gıbı cok zormus artı wc de apatısının ustunde bır agırlıkla görevını yapmakta zor oluyo benım gıbı olan varmı bence kafası kanalda galıba boyle rahatsız etmıyodu yukarıdayken mıgdem yanıyodu o daha kolaydı

İkinci paylaştığın tülden almayı düşünüyorum ben de. İzne çıkınca annemle birlikte yaparız. İçine de badem şekeri, üstüne de kuzumun adını yazıp zımbaladım mı oldu bu iş

Ben de 23 Aralık'ta gittiğimde tahlillerimin yenilenmesini isticem artık, belki benim de vardır bir sıkıntı da farkında değiliz, 6. haftada yapılan tahlillerden sonra bidaha kan-idrar tahlili yapılmadı bana, Allah'a emanet gidiyoruz. Benim doktor da fazla mı rahat ne :44:

Geçmiş olsun canım inşallah bir sorun çıkmaz, güzel haberlerini bekliyoruz.

Benim de kizimin kafasi 2 hfta buyukmuss ama genetik oldugunu bi problem olmiycagini soyledi doktorum.

Kizlar 36. Haftamdayim bebegin boynuna kordon dolanmis doktorum gayet sakin bi sekilde soyledi bunu. Dogum esnasinda problem cikarabilir sezeryan gerekebilir ama gerekmeyedebilir dedi. 2 hafta sonra kontrole cagirdi ama benim icim hic rahat diil. Ayni problemi yasayan var mi. Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim.

doktorumlatelde görüştük yarın hastaneye gidiyoruz (1.5 saatlik yol ama karda nasıl gideriz bilmiyorum ayrıntılı bakacak gerekirse seezeryana alacak ama ben korkuyorum bebeim en son kontrolde yaklaşık 3 kilo 49,7 cm di. umarım erken değildir ben ne oldum ki şimdi prematüre mi sayılacak uffff ya sarılık olursa ne olacak??? aklımda bi sürü soru...

Günaydın. Dualarıniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah evlatlarınizi zamaninda saglikla kucaklamanizi nasip etsin

Rabbim yardımcın olsun, bebeklerine ve sana sağlık güç versin inşallah

Hastanedekii başka anne almış olabilir sana gerekli olduğu anda, evinde varsa götür bence ben götürüyorum, mamajoo marka aldım elektrikli hiç sesi çıkmıyor, seninki ney marka

Koydum gitti

Kizlar dr dan geliyorum.gunde 3-4 lt su ictigim halde bebegin suyu bitmis.yatin hastaneye yatis yapacam.1 hafta icinde de belki bi kac gune bebegi alacakmis.lutfen dua edin

Çok geçmiş olsun, rutin kontroldemi anlaşıldı yoksa sen herhangi bişey hissedipmi gitti. İnşallah suyun artar zamanında doğar

Hiç korkma canım , şu sıralar günlük 20-30 gr kilo alıyolar bebişler son kontrolünden bu yanada almıştır. Almasada kilosu gayet iyi, 40. Haftasında bu kiloda doğan hatta altında bebekler var. Biz kiloya çok takılıyoruz ama önemli olan organ ciğer gelişimlerini tamamlamış olmaları yani prematüre olması sadece kiloyla ilgili değil. Senin haftanda gayet güzel. Dualarımız seninle

Canım, dua edelim inşallah herşey yolunda olur... Bir haftan kalmış prematüre sayılmaması için ama belki de bebişinin gelişimi çok iyi ve küveze gerek kalmayacak, sarılık tehlikesi miadında doğan bebeklerde de var, bol emzirmek, beyaz ışık ve güneş ışığı almasını sağlamak, eğer süt olmazsakaşıkla mama veya sıvı takviyesi yapılabilir... Bunlar hep aşılacak problemler... Rabbim ikinize de sağlık versin tek....

İnan bana u sorular erken doğum tehtidi olmasa da zihninde olacaktı, annelik kolay değil...

Cananikiz,

Markayı yazmayı unutmuşum. Benim aldığım pompa philips avent. 1 ay önce aldım ama Henüz kutusunu dahi açmadım. Aldığım yerde süt saklama kapları yoktu bu markanın. Mamajoydu galiba onunkini verdiler uyuyomuş avente

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…