Ayy nee çok iş yapmışsın maşallah perdelere nasıl uzandın valla geçen hafta kadın çagırdım o yaptı nutfak dolapları buzdolabı grdrp falanda annem yaptı bende öyle oturdum şimdi seni okuyunca utandım((
Canımm çabucak iyileşsin inş. Güzel kızın
Rabbim yar ve yardımcın olsun dün bende doktordaydın banada suyun sıbırda dedi bakalım hayırlısı inş.
Bu arada kızlar evin ısıtması normal doğazgaz kalorifer. Bi kaç gündür burnum tıkalı uyanıyorum. Bebek için sıkıntılı olur bu durum sanırım. Aranızda buhar makinesi alanınız varmı ? Soğuk buhar makineleri varmış kullanışlımı sizce ? Alan varsa hangi marka ve model yazarsanız sevinirim akşam gelince okurum. Ben şimdi işe gideyim(
Maaşallah ben hamile olmadan bukadar yapmıyordum, şimdi hiç yapmıyorum :) son gnlerimin tadını çıkarıyorum, annem gelicek gelenlere o bişeyler yapar.
5 tüp kan verdim canlarım.sarhoş gibiyim.kanım zaten sınırdaydı.artık dibe vurmuştur heralde...pekmeze dayancam şimdi.herşeye bakılcak sanırım
Bu arada evde temizlik felan yapmam gerek, ben kıvır zıvır işlerle meşgulüm, kapı süsümüz de hazır...
Kızıma yapmamıştım, ikisinin de adını yazdım, acemice oldu ama, en azından kızım sevdi...
Bu arada ismimiz de belli olmuş oldu...
Kizlar dr dan geliyorum.gunde 3-4 lt su ictigim halde bebegin suyu bitmis.yatin hastaneye yatis yapacam.1 hafta icinde de belki bi kac gune bebegi alacakmis.lutfen dua edin
teşekkür ederim. bu arada bebek şekerini hazırlayanlardan/alanlardan model paylaşımlarını bekliyorum şahsen ben :)
ben paylaşıcam tamamlayabilirsem. 1-2 güne bitiririm inşl. sıra gelmedi bi türlü
Şu an nst cektiriyorum jordon dolanmasi vardi oglenki nst mi doktor beğenmemiş bebekte fazla hareket etmiyor hastanedeyiz 24 araliga sezryan için gün aldık ama galiba bekleyemeyecegiz her an kendimi dinlemekten yoruldum. Bu benim ikinci bebeğim ilk kızım 23 aylık o yüzden az da olsa rahata erdigim son gunlerim olduğu için hiç acaleci değilim aslında ama galiba bu endişeyi cekmektense dogsa daha iyi demeye başladım...
Şu an nst cektiriyorum jordon dolanmasi vardi oglenki nst mi doktor beğenmemiş bebekte fazla hareket etmiyor hastanedeyiz 24 araliga sezryan için gün aldık ama galiba bekleyemeyecegiz her an kendimi dinlemekten yoruldum. Bu benim ikinci bebeğim ilk kızım 23 aylık o yüzden az da olsa rahata erdigim son gunlerim olduğu için hiç acaleci değilim aslında ama galiba bu endişeyi cekmektense dogsa daha iyi demeye başladım...
iyi akşamlar kızlar! yazılanları okudum ancak.
ben wewell aldım yeni memnunum. odanın nemini ölçmek için önce nem ölçer almanı tavsiye ederim. belki gerek kalmaz.
aynen ben de normalde bu kadar temizlik yapamam. ugurbocegi maaşallah sana
niye o kadar kan aldılar canım? benim doktor hiç tahlil yapmıyor.
güzel olmuş canım eline sağlık.
canım çok geçmiş olsun. inşl iyi haberlerle dönersin.
ben paylaşıcam tamamlayabilirsem. 1-2 güne bitiririm inşl. sıra gelmedi bi türlü
Eki Görüntüle 893506 Eki Görüntüle 893507
biberon içerisine lavanta koyacagım, bide tül yapıştırmayı düşünüyorum yelpaze şeklinde. diğer resimdeki kese içerisine de mavi-beyaz badem şekeri koymayı düşündüm nasıl olur sizce? çok güzel modeller var ama maddi olarak uygun bişeyler bakmak durumundayım
Evet canım maalesef kullandığım halde kan seviyem çok düşük.hem de şimdiye kadar toplasan 10 gün bile aksatmadan içtim.
hareket konusunda çok haklısın.ben de öyle.her işimi yapmışımdır şimdiye kadar.maşallah diyim.temizliğimi de kendim yapıcam.
galiba doktorlar da biraz panikletiyor gebeleri.zaten bazı haftalarda bebeğin başı önde olur bazen göbeği önde gider..bunlar olağan.bunu sesli olarak söylediğinde gebede oluşturacağı etkiyi düşünmüyolar sanırım...olumsuz bi durumu bilip de söylemeyen doktor da olmaz heralde.
Doktor korkumu yenip sonunda bugün gittim.
Doktorum nerelerdesin dedi:)
34+5 günlüğüz
Kafamız biraz büyükmüş o 36 haftalık çıkıo
Hala doğum pozisyonunu almamış
Kafası sağ göğsümün altında bacaklarda tam şeyimde
Sakar bi kızım olacak galiba
Daha dönmesi için vakit var dönmezse sezeryan dedi
Kafasının büyük olmasına üzüldüm
Aranızda varmı koca kafalı bebeği olan yada duyan
doktorumlatelde görüştük yarın hastaneye gidiyoruz (1.5 saatlik yol ama karda nasıl gideriz bilmiyorum ayrıntılı bakacak gerekirse seezeryana alacak ama ben korkuyorum bebeim en son kontrolde yaklaşık 3 kilo 49,7 cm di. umarım erken değildir ben ne oldum ki şimdi prematüre mi sayılacak uffff ya sarılık olursa ne olacak??? aklımda bi sürü soru...[/QUOTE
Bildigim kadariyla 36. Haftadan itibaren premature sayilmiyo bebekler. Kilosu da iyiymis . Sorun olmaz bence. Icini ferah tut.
Günaydın. Dualarıniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah evlatlarınizi zamaninda saglikla kucaklamanizi nasip etsin
Hastanedekii başka anne almış olabilir sana gerekli olduğu anda, evinde varsa götür bence ben götürüyorum, mamajoo marka aldım elektrikli hiç sesi çıkmıyor, seninki ney marka
Kizlar dr dan geliyorum.gunde 3-4 lt su ictigim halde bebegin suyu bitmis.yatin hastaneye yatis yapacam.1 hafta icinde de belki bi kac gune bebegi alacakmis.lutfen dua edin
doktorumlatelde görüştük yarın hastaneye gidiyoruz (1.5 saatlik yol ama karda nasıl gideriz bilmiyorum ayrıntılı bakacak gerekirse seezeryana alacak ama ben korkuyorum bebeim en son kontrolde yaklaşık 3 kilo 49,7 cm di. umarım erken değildir ben ne oldum ki şimdi prematüre mi sayılacak uffff ya sarılık olursa ne olacak??? aklımda bi sürü soru...
doktorumlatelde görüştük yarın hastaneye gidiyoruz (1.5 saatlik yol ama karda nasıl gideriz bilmiyorum ayrıntılı bakacak gerekirse seezeryana alacak ama ben korkuyorum bebeim en son kontrolde yaklaşık 3 kilo 49,7 cm di. umarım erken değildir ben ne oldum ki şimdi prematüre mi sayılacak uffff ya sarılık olursa ne olacak??? aklımda bi sürü soru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?