2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın canlarım...

Dün tburcu arkadaşımla size haber yollamıştım kahverengi lekelenmem oldu diye.. Aslında onada bi yandan sevinip bi yandan üzülmüştüm hani yerleşme oluyodur belki diye.. Ama bu sırada ağrılarım sık sık olmaya kısa ama yoğun olmaya başladı gece boyuda sürdü.. Onun üstüne 1-2 saat geçti sonra peçeteye kanama geldi bi miktar ve onun ardındanda çamaşırıma kırmızılı kahverengili.. Dün gece kesin bişeyler olcak korkusuyla yattım ve devamlı içimden "Allah'ım nolur bana yardım et,bi önceki gibi ağrılı olmasına izin verme" diye dualarla uyumuşum.. Yatarkende ped koydum her ihtimale karşı.. Sabah ped temizdi ama idrarla birlikte kan geldi ve yine peçeteye bi miktar geldi kan.. Ama şu an ağrım yok uzanıyorum hâlâ.. Gariptirki bunca şeye rağmen bi umudum var hâlâ, bende garipmiyim ne dimi???

Şu an yoğun kanamam olmadı..
Parça gelmesi veya şiddetli ağrımda yok..
Sanırım umudumu bu yüzden koruyorum,biliyorum içten duanız ve yanımdasınız...
Düşük yaşanana kadar sağlıklı bi bebiş ve sağlıklı hamilelik olması için duanızı esirgemeyin nolur..

Yazdıklarınızı tek tek okudum.. Hepinize çok teşekkür ediyorum.. Desteğiniz için,fikirleriniz,moral verdiğiniz..herşey için..

Son düzenleme:

Günaydın canım. Benim her gün oluyor oyle kanamam ama en son pazartesi günü kalbi atiyordu.. Bakalım haftaya göreceğim son durumu. .

Dua ettim tattlim. Rabbim sana bagislasin bebeğini..

Gunaydin hamisler bu sabah bir degisigim halsiz hissediyorum haftasinu gelsede dinlensem

aynı fikirdeyim bulantılarla uyandım saat 5 te üstelik.... kusma değil tam anlamıyla öğürüyorum kussam rahatlayacağım...bugün diğer günlerden daha halsiz daha yorgunum ve 3 saattir bulantım var.. ama olsun buna bile bebeğim gelişiyor diye seviniyorum hemdee çookkk .... bugün doktoruma gideceğim kalp atışını görmüştük salı günü,, cuma duyarız demişti bana daha erken gibi geliyor ama can atıyorum gitmeye inşallah erkenden göründüğü gibi hemende duyacağım inşallah dualarınızı esirgemeyin kızlar...........

umut olacak tabi pufpuffum gerçekten yerleşme kanaması olabilir çünkü bayağı geç döllenme senin durumm inşallah öyledir dualarım seninle canımmmmm

cnm sen görebildinmi bebişi.5000 olmadan görünmüyor diye biliyorum.benim de son adet tarihim 14 nisan.ayın 13 ünde baktırdım 92,2 çıktı.22 sinde hcg 1500 tabi küsüratları da var ama onu bilmiyorum.

kızlar bu kese de bebek de kalp atışı da görmek değişiyor inanın herkesin görünmüş benim neden yok diye stres yapmayın... ben 2681 de keseyi göremedim.. 15 mayıs da henüz 4+4 düm... sonra 21 mayıs salı günü hem keseyi heme bebeğimi gördük hatta dr. kalp atışı başlamış çook yeni cuma gel dinleteyim dedi..bebeğim erkenden süpriz yaptı şükürler olsun inşallah hep böyle güzel sağlıkla gider herşey 9 ay boyunca hepimiz için ...........

inşallah bebeğin seninledir emine kan sonucunu alır almaz yaz bize dualarımız seninlee

Cok Sevindim canım. . Gözün aydın. . Insallah böyle guzel devam eder..

hayırlısı olsun canım senin için e bi dr gitseydin iyi olmazmıydı yaa ?????

Günaydın kızlar bende 5+4 haftalığım dün hafif kan geldi ağla ağla şiştim sadece keseyi görebildik biz randevumuz Perşembe gunu 2.bebeğim olmasına rağmen bunda hep endişelenıyorum eşimi kızımı strese sokuyorum doktor protestan verdi bana bakalım inşallah hepimiz kucağımıza alırız sağsalım

günaydın güzel anne adayları ve göbüşler nasılsınız ?? izinli olmama rağmen uyuyamadım bulantılar uyandırdı ... benim göbüş azıcık yükseldi gibi sanki öyle olan varmııııııııı ??????????*

canımm allah hakkında hayırlısı ne ise onu versinn

Günaydın kızlar

pufum rabbim hayırlısını versin güzelim hiçbi zaman ümidini kesme tabi ki
ben de aynı durumu yaşadım ama kanamam yoktu 7. haftadan sonra bebek görünmedi beklemedim kürtaj oldum
şimdi keşke bekleseydim görünebilirdi diyorum bazen.
sen duanı et senin için en iyisi hayırlısı neyse o olsun canım benim
çok güldüm ama bu gidişle öyle olacak gibi. Ağlanacak halime güldüm
kız niye ağlican bak ne güzel herşey yolunda maşallah

Bu yorumun üstüne seni de bebisini de öperim ben. ..
biz de seni öperik ballı ballı o tabloyu bulursam buraya da yapıştırıcam

günaydın canım bende de adet şişkinliği gibi göbek var

canım korkma bol su iç dinlen
şu an topikte kanama yaşayan 5 kişi falan varız
doktorun iğne vermedi mi?haftalık bi iğne var proluton depot diye ben 2 hafta oldum ondan
ayrıca günde 2 progestan alıyorum

Cok Sevindim canım. . Gözün aydın. . Insallah böyle guzel devam eder..

amin canım tek duam bu.. bakalım bugün iş çıkışı duymaya gideceğim kalp atışlarını inşalalh yine çook mutlu ayrılırım dr. un yanından.. daha erkenmiş gibi geliyor bana ama dr. salı görünce kalp atışı cuma dinletirim dedi. Hepimiz için çok sağlıklı çok mutlu 9 ay olsun inşallahh

canım okudum rabbim kabul etsin inş.

Gebeliğin seyri sırasında kanama ortaya çıktığında eğer ultrasonda canlı yani kalp atışları olan bir embryo görülebiliyorsa bu gebeliğin düşük olmaksızın devam etme olasılığı %90-96 arasında değişmektedir.

Bebek kalp atımı saptandığında haftalara göre gebeliğin devam etme olasılığı şu şekildedir:

Gebelik haftası Kanama varsa Kanama yoksa
< 6 hafta %67 %84
7-9 hafta %90 %95
9-11 hafta %96 %98

Bir başka deyişle 7 haftada kanama görülür ve düşük tehdidi ortaya çıkarsa bu gebelik %90 sorunsuz devam edecektir. Kanamayı görür görmez progesteron başlamak bu oranı daha da arttırmaz.

Devamını Oku: Hamilelikte Aspirin ve Progesteron - tupbebek.com

26.gün ölçtürmüştüm 602 çımıştı sonrasında 28. gun 1540 çıkmıştı

cnm sen görebildinmi bebişi.5000 olmadan görünmüyor diye biliyorum.benim de son adet tarihim 14 nisan.ayın 13 ünde baktırdım 92,2 çıktı.22 sinde hcg 1500 tabi küsüratları da var ama onu bilmiyorum.
merb arkadasim benim de sat 13 nisan fakat 8 mayista doktora gittigimde b.hcg 252.21 idi daha beklenen adet gunune 2 gun vardi. Sizinki normal olan ama ben adetimin 10.Gunu ovulasyon akintisi gormustum ve ertesi gun birliktelik oldu. O zaman benim bebegim erken dollenmis cunku 4. Haftasinda vajinal ultrasyon ile keseyi de gormustuk. Karindan bakmadi.

günaydın kızlar nasılsınız. bugün benim gobiş çok şiş. neden bilemedim ki?

3 gündür mide bulantım olmadığı için yedikçe yedim ondan mı?
bir türli 10 haziran gelmek bilmiyor kızlar.

pufpuff herşeyin hayırlısı canım. moralini yüksek tut. bol bol dua ediyorum senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…