2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

sağol tatlım... şu cuma günü rabbim tüm arkadaşlarımıza sağlıklı gebelikler versin.. Sen de 8. haftayı gectin kutlamalıyız bunu :)

okudum allah kabul etsin sağlıcakla bebeğimize kavuşmayı nasip etsin...

Cnm 4 gundur mide bulantim old. İcin dogru duzgun bisey yiyemiyorum ona ragmen belim bi kalinlasti oturunca gobegim kat kat oluyo ben de anlamadim. Hamile degilken bu.kadar az yesem hemen zayiflayiverirdim.

bende de fena şişlik var görsen 5-6 aylık gibiyim.dar kıyafetler giyemiyorum neden bu şişlik acaba??

sağol tatlım... şu cuma günü rabbim tüm arkadaşlarımıza sağlıklı gebelikler versin.. Sen de 8. haftayı gectin kutlamalıyız bunu :)

Amin canım allah kimseyi yavrusunun acısıyla sınamasın
Çok şükür ilk defa bu haftaya kadar geldik.
Yarın doktor kontrolümüzü de atlatırsak biraz rahatlicam o zaman kutlicam işte :18:

cnm sen görebildinmi bebişi.5000 olmadan görünmüyor diye biliyorum.benim de son adet tarihim 14 nisan.ayın 13 ünde baktırdım 92,2 çıktı.22 sinde hcg 1500 tabi küsüratları da var ama onu bilmiyorum.

Bebegi goremedik. keseyi gorduk sadece. kesin hamilesin demedi zaten doktorum sagolsun hiiiic umutlandirmiyor beni (( haziranin 8 ine gun verdi kalp atislarini dinlemek icin. İnsallah Rabbimin izniyle duyacagiz :)

Amin canım allah kimseyi yavrusunun acısıyla sınamasın
Çok şükür ilk defa bu haftaya kadar geldik.
Yarın doktor kontrolümüzü de atlatırsak biraz rahatlicam o zaman kutlicam işte :18:

hadi insallah tatlım.. aylardır ugrasıyoruz rabbim yuzumuze baksın bu kez...

kalbimiz seninle inş. güzel haberlerini bekliyoruz :)

benimde sabah uyandığımda sanki midem havada gibi oluyor ama işe gelirken yollarda kalmıyor
anadoludan Avrupa yakasına geçiyorum her sabah deniz yolunu kullanıyorum tek dileğim bulantı olmaması yoksa işe nasıl giderim
allah çalışan hamilelere yardım etsin

günaydn hatunlar nasılsınız herkes gibi bendede şişlik alıştım artık pantolon dügmesi açık gezmeye acaba bikaç bol pantolonmu alsak dogumdan sonrada nasılsa hemencecik küçülemicez ozamanda giyeriz

günaydn hatunlar nasılsınız herkes gibi bendede şişlik alıştım artık pantolon dügmesi açık gezmeye acaba bikaç bol pantolonmu alsak dogumdan sonrada nasılsa hemencecik küçülemicez ozamanda giyeriz

valla kuzum ben 1.5 vermişim 48.6 kiloyum sadece sutyenim acıtıyor onu değişmem gerek ...

merhaba cnm......benim sana bi sorum var
bebeğinin tahmini doğum tarihi 01.01.2014...benim eltiminde ultrason ölçümüne göre tahmini doğum tarihi senin bebeğinle aynı
yalnız eltimde adet düzensizliği var..tam olarak ne zaman hamile kaldığını bilemiyor
burda hesabıda var aslında ama oğlu yüzünden interneti kapattırmak zorunda kaldılar ..evden giremiyor kendi
eltimin son adetin ilk günü 10 mart
ama işte adet düzensizliği olduğu için adet tarihiyle tahmini doğum tarihi uyuşmuyor
senin son adetin ilk günü ne

eltim için çok önemli
bir oğlu var ve bunuda kız olsun istiyor
eğer martta hamile kalmışsa çin takvimine göre erkek...nisanda hamile kalmışsa kız çıkıyor
tahmini doğum tarihine göre kız olması lazım

valla kuzum ben 1.5 vermişim 48.6 kiloyum sadece sutyenim acıtıyor onu değişmem gerek ...

benim gögüsler zaten buyuk olduklarını için 90 takıyodum onalrda sıkıntı yok göbek sıkıntısı varr onuda inş. bu hafta sonu çözecegim

dün noldu biliyomusun agaçtan çagla kopardım tam ısırdım sonra iaçlanmış oldugu aklıma geldi yutmadan tukurdum agzımıda yıkadım ama yinede korktum bişey olursa diye insan mantıgıyla düşünemiyo demekki bu hamilelikte endişeleniyo hersey için birde 11 haziranda kotrolüm var ikili test yapılcak onun içinde heyecanlıyım allahıma sıgınıyorum

hakkınızda en hayırlısı olsun senin için de onun içinde
sözün bittiği yer

Gunaydin hamisler bu sabah bir degisigim halsiz hissediyorum haftasinu gelsede dinlensem

al benden de o kadar zor geldim işyerine hatta bir ara yok gelemiycem sanırım dedim ve yatağa tekrar attım kendimi
aama sonra el mecbur kalktım geldim
iştahım yok uykum var keyıfsizim

yaa ben heycanlandım valla :) 2litest :) hadi bakalım

hadi insallah tatlım.. aylardır ugrasıyoruz rabbim yuzumuze baksın bu kez...
kız sen minicikmişsin ne güzel
canım tiffany varsa yakınlarda orda fit ve beli lastikli pantolonlar var hem de renk renk
hamile pantolonu değil ama düğmeliler gibi sıkmaz
ben lastikli giyorum şu an artık düğmeli pantolonlar ağrı yapıyo otururken
ve çabuk çişim geliyo

canım hayırlı olsun
benim son adet tarihim 27 mart
25 martta lekelenmelerim başlamıştı 27 martta kırmızı kanamam başladı
16 veya 17. gün yumurtladım ovu testine göre
benim ultrasona göre de 4 gün falan gerideydik en son
ama o ara sonra kapanıyomuş,zaten geç yumurtladım
eltinin de adeti düzensizse ultrasonda çıkana güvenmesi lazım

al benden de o kadar zor geldim işyerine hatta bir ara yok gelemiycem sanırım dedim ve yatağa tekrar attım kendimi
aama sonra el mecbur kalktım geldim
iştahım yok uykum var keyıfsizim

Al benden de o kadar Normalde yediğimin yarısını yiyemiyorum canım hiçbirşey istemiyor, halsizlik uyku hali tavan yaptı. Ama bugün kaynımın kınası yarın düğünü var, o telaşı kalabalığı düşündükçe göğsüm sıkışıyor vallahi. Allah yardımcımız olsun

canım ilerleyen zaman zarfında enerji yapacak bir şeyler yemeye içmeye çalış
sonra akşam kınada uyuyakalırsın valla :)

bebek odalarına baktım doğurasın geldi hemen.. sizlerrde baktınız mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…