bebek odalarına baktım doğurasın geldi hemen.. sizlerrde baktınız mı hiç?
canım ilerleyen zaman zarfında enerji yapacak bir şeyler yemeye içmeye çalış
sonra akşam kınada uyuyakalırsın valla :)
Günaydın canlarım. Biz bugün saat 2 de miniğimin kalp atışlarını görmeye gidicez. Dualarınızda bizi unutmayın olurmu.
Ya birde havalar ısındığı için olabilir mi bilmiyorum ama inanın çok iştahsızım, canım sadece limonata ve cacık istiyo utanmasam elimde gezdirip içicem onları
Birde şey sorucam sizlere ben daha hamile olduğumu öğrenmeden önce bir göbek çıktı bende zannedersin 3 aylık hamileyim o kadar şişkinlik vardı ki hala daha göbeğim çok şiş. Normalde göğüslerim zaten büyük dahada şişti böyle giderse ben çok koca göbişli bişey olucam
Günaydın canlarım. Biz bugün saat 2 de miniğimin kalp atışlarını görmeye gidicez. Dualarınızda bizi unutmayın olurmu.
canım tiffany varsa yakınlarda orda fit ve beli lastikli pantolonlar var hem de renk renk
hamile pantolonu değil ama düğmeliler gibi sıkmaz
ben lastikli giyorum şu an artık düğmeli pantolonlar ağrı yapıyo otururken
ve çabuk çişim geliyo
Ya birde havalar ısındığı için olabilir mi bilmiyorum ama inanın çok iştahsızım, canım sadece limonata ve cacık istiyo utanmasam elimde gezdirip içicem onları
Birde şey sorucam sizlere ben daha hamile olduğumu öğrenmeden önce bir göbek çıktı bende zannedersin 3 aylık hamileyim o kadar şişkinlik vardı ki hala daha göbeğim çok şiş. Normalde göğüslerim zaten büyük dahada şişti böyle giderse ben çok koca göbişli bişey olucam
kalp atışı için yarın gidicem doktora.çok heyecanlıyım gerçekten.ilk hamileliğimde kalp atışı için gittiğimde hüsrana uğramıştım,kürtaj olmuştum.inşallah bu kez mutlu ayrılıcam doktorumdan pıtpıtları duyucaz inşallah.kanama alanı ne durumda onu da çok merak ediyorum.bu kadar iğne ilacın üstüne bugün hala lekelenmem vardı
canım hayırlı olsun
benim son adet tarihim 27 mart
25 martta lekelenmelerim başlamıştı 27 martta kırmızı kanamam başladı
16 veya 17. gün yumurtladım ovu testine göre
benim ultrasona göre de 4 gün falan gerideydik en son
ama o ara sonra kapanıyomuş,zaten geç yumurtladım
eltinin de adeti düzensizse ultrasonda çıkana güvenmesi lazım
kızlar bugün pc açmadım telden giriyorum arada.uzanıyorum çünkü sürekli..ama ped temiz ve kan yok şu an çook azıcık kahverengilik geldi az önce o kadar.
Yaaa umutlanmadanda duramıyorum..herşey olumsuzu îşaret ediyo ama elimde değil,ağrıda yok şu an..acaba düşük olduda farketmedim mi yoksa hâlâ umutlu olmam doğal mı?geç döllenme falan olduğu içîn acaba ufakta olsa bi ihtîmal yerleşme olamaz mı:44:.
Al benden de o kadarNormalde yediğimin yarısını yiyemiyorum canım hiçbirşey istemiyor, halsizlik uyku hali tavan yaptı. Ama bugün kaynımın kınası yarın düğünü var, o telaşı kalabalığı düşündükçe göğsüm sıkışıyor vallahi. Allah yardımcımız olsun
inş duyarsınız cnm kalp atışlarını kac haftalık gebesıniyi yürekli düşünceli canım arkadaşımhadi inş iyi haberlerle gelirsin..
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım benimde ilk gebeliğim kalp atışı olmadığından sonlandırıldı. ikinci de kalp atışları zayıf olduğı için heparin iğne başlandı. çok şükür bir kızım var ve tahlile göre ihtiyacım olmadığı halde dr tavsiyeis ile yine iğne kullanıyorum ve çok şükür allahıma kalp atışlarını duyduk darısı başınıza
duyacagın en guzel ses olacak canım.. hadi hayırlısı..
umarım ben de kalp atışlarını duyarak mutlu bir şekilde haber veririm sizlere.ben de iğne kullanıyorum umarım işe yaramıştır.iş çıkışına kadar bekleyecem zaman geçmiyor sanki.şu mübarek günde umarım güzel heberlerle dönerim.dua edin lütfen..
inş duyarsınız cnm kalp atışlarını kac haftalık gebesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?