2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım ilerleyen zaman zarfında enerji yapacak bir şeyler yemeye içmeye çalış
sonra akşam kınada uyuyakalırsın valla :)

Ya birde havalar ısındığı için olabilir mi bilmiyorum ama inanın çok iştahsızım, canım sadece limonata ve cacık istiyo utanmasam elimde gezdirip içicem onları
Birde şey sorucam sizlere ben daha hamile olduğumu öğrenmeden önce bir göbek çıktı bende zannedersin 3 aylık hamileyim o kadar şişkinlik vardı ki hala daha göbeğim çok şiş. Normalde göğüslerim zaten büyük dahada şişti böyle giderse ben çok koca göbişli bişey olucam

Bende hiç bişey yemek istemiyorum. Buzdolabımın meyveliği salatalıkla doldu. Sürekli tuzlayıp tuzlayıp salatalık yiyorum.

kızlar bugün pc açmadım telden giriyorum arada.uzanıyorum çünkü sürekli..ama ped temiz ve kan yok şu an çook azıcık kahverengilik geldi az önce o kadar.

Yaaa umutlanmadanda duramıyorum..herşey olumsuzu îşaret ediyo ama elimde değil,ağrıda yok şu an..acaba düşük olduda farketmedim mi yoksa hâlâ umutlu olmam doğal mı?geç döllenme falan olduğu içîn acaba ufakta olsa bi ihtîmal yerleşme olamaz mı:44:.

hımm bi bakayım canım dedigim gibi bulursam çok güzel olur gerçekten

ben de de ayran ve roka :)
oturup tüm gün yerim yani o derece her akşam eve gidip yiyiorum :)
ama iştah sıfır zorlamayla yemek yemek

İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım benimde ilk gebeliğim kalp atışı olmadığından sonlandırıldı. ikinci de kalp atışları zayıf olduğı için heparin iğne başlandı. çok şükür bir kızım var ve tahlile göre ihtiyacım olmadığı halde dr tavsiyeis ile yine iğne kullanıyorum ve çok şükür allahıma kalp atışlarını duyduk darısı başınıza

saol cnm sizin bebeklerde hayırlı olsun
Allah kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah

eltimin son adet tarihine göre yumurtlama 29 mart görünüyordu
ona göre erkek diyoruz..2 günle kaçırdık d.ye üzülüyordu
1 oğlu var ve kızı olmasını çok istiyor..öncelikle hayırlı ve sağlıklı olması önemli tabiki
ama gönül işte..gönlünede söz geçiremiyor :)

cevap verdiğin için çok teşekkürler canım

Canım benim nasıl bir ağrıdır yada nasıl bir kanamadır düşük daha önce yaşamadım çok şükür ama farkederdin diye düşünüyorum. Fazla kanaman olurdu yada bi ağrın olurdu heralde. Düşük kanamalarıda kesilmeden devam ediyor diye biliyorum. Yazdığın her yazıda ben senden daha çok umutlanıyorum. 15 gün önce kanamam olmuştu benimde. Cumartesi günü öğlen felan oldu. Pazar günü peçeteye hala az da olsa geliyodu ama devam etmedi. Peçeteye az gelmesi çok büyük bişey değil diye düşünüyorum. Pede bişey geçmiyosa şuan fazla kanaman yok. İnşAllah miniğin seninledir canım. Rabbim şu cuma günü duysun hepimizin dualarını. Yüzünü güldürsün inşAllah.

haftaya haftasonu da benim kaynımın düğünü var.ben eskişehirdeyim düğün için istanbula gideceğim bi de sıkıntısı sardı şimdiden.halsizlik hali ben de de tavan.dün işten çıktım eve geldim yemek yedim sekizde uyudum sabah sekizde kalktım.allah yardımcımız olsun

umarım ben de kalp atışlarını duyarak mutlu bir şekilde haber veririm sizlere.ben de iğne kullanıyorum umarım işe yaramıştır.iş çıkışına kadar bekleyecem zaman geçmiyor sanki.şu mübarek günde umarım güzel heberlerle dönerim.dua edin lütfen..

iyi haberlerle döneceksin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…