2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ınsallah canım yoktur sagolasın:)) kızlar ne heyecanlı yaa sımdı herkes sırayla Allahın ıznıyle dogurmaya baslayacak. ben de bebısın kıyafetlerını yıkadım ama utulenmeyı beklıyor. cantamı da hazırlasam bu hafta tamam oldu bu ıs... ama hala eksıklerımız var yaa maddı anlamda da sıkıstık ay ay alıyoruz mecburen.Allah hepımızın yardımcısı olur ınsallah

dogum yapınca buraya gırıp böle rahat rahat vakıt harcayamıycaz:))) bebekler uyuyunca evle yemekle kendımızle ancak ılgılenırız aralarda da bırbırımızle sohbet ederız artık....

senın daha en az bır, bır bucuk ayın var gıbı canım tabı bellı de olmaz....

Canım eltimin kızının kafasının arkası dümdüz oldu hep düz yatırıyordu küçükken

dogum yapınca buraya gırıp böle rahat rahat vakıt harcayamıycaz:))) bebekler uyuyunca evle yemekle kendımızle ancak ılgılenırız aralarda da bırbırımızle sohbet ederız artık....
eheheee o zamanlar çişe gidicek vakit buluruz inşallah
şimdi acısını çıkaralım gece kocaları bırakıp gelip muhabbet edelim

canım ben yıkadıktan sonra ütülemeyi gözüm kesmemişti.hastane çıkışlarını ve geceliklerimi falan ütüleyip kenara koymuştum nolur nolmaz diye.sen de öyle yaparsın,kalanları da yavaş yavaş halledersin.
çanta önemli ya onu hazırla artık oğlun baskın yapabilir
biz de çok borca girdik canım inşallah kuzular bereketiyle gelirler.insan herşey tam olsun istiyo aslında acilleri alsak sıkışmicaz belki bu kadar.ama dayanılmıyo bazen.ben de 3-6 aylık üst baş aldım daha çok.6 aydan sonrasına bikaç badimiz var.sonra alırız aciliyeti yok

senın daha en az bır, bır bucuk ayın var gıbı canım tabı bellı de olmaz....

evet canım ama ınan cok cabk gecmıs vakıt taa 120 gun falan dıye sayıyordum 40 lı sayılara dusmusum:)))

evet canım once acıllerı utuleyım eger yorulmazsam dıgerlerını de utulerım. aynen ınsan her seyım tam olsun ıstıyor ama ne yapalım alabıldıgımız kadar. saglık olsun. ben cogunu 0-3 ay aldım 3-6 ay arası cok az esyası var aldıklarım da hemen kuculcek bılıyorum artık 2 aylık falan oldu mu bı cıkarım alısverıse yenıden almaya:)))

Haklısın canım bizde baya sıkıştık 6 aylık hiç bişiyok kızımın bazen diyom ücretsiz izne ayrılmasam daha iyi sanırım neyse sağlıklı olsunlarda halledicez inşallah rabbim büyük.

yavrucum bende aynı durumdayım seninle
bildiğin otoyollar oluştu karnımda yaaa

yağ krem falan hak getire arkadaş, çatladı gitti işte

Siz bir de beni görseniz halinize şükredersiniz.Karnım bildiğin sürülmüş tarlaya döndü çok çatladım çookk. Napalım kader mecbuurr

Canım senin de baya az kalmış heycan varmı ne alemdesin?

ya zaten 6 aylık olunca cüsseleri nolcak bilmiyoruz hem çıkar alırız yani
beni çok korkuttular 0-3 ay alma hemen büyüyo diye o yüzden hastane çıkışları dışında pek bişeyi yok küçük

Haklısın canım bizde baya sıkıştık 6 aylık hiç bişiyok kızımın bazen diyom ücretsiz izne ayrılmasam daha iyi sanırım neyse sağlıklı olsunlarda halledicez inşallah rabbim büyük.

ben de 6 ay izin planlıyodum canım ama evdeki hesap çarşıya uymayabilir
işyeri de pek sıcak bakmıyo gerçi kanunen öyle bi hakları yok ama ben maddi olarak zorlanabilirim.
Allah yardımcımız olsun canları sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…