ınsallah canım yoktur sagolasın:)) kızlar ne heyecanlı yaa sımdı herkes sırayla Allahın ıznıyle dogurmaya baslayacak. ben de bebısın kıyafetlerını yıkadım ama utulenmeyı beklıyor. cantamı da hazırlasam bu hafta tamam oldu bu ıs... ama hala eksıklerımız var yaa maddı anlamda da sıkıstık ay ay alıyoruz mecburen.Allah hepımızın yardımcısı olur ınsallah
canım anatomik olarak bi sıkıntı yok sadece sırtüstüde yatırsak yanda yatırsak aynı pozisyonda bebişleri uyutmayın diyolar kafa yapısı tam gelişmediği için bebeğin başının yuvarlaklığımı ne bozulabilirmiş ben bigün sağa yatırırsam bi gün sola yatırıcam mesela durmadan sırtüstü yatırırsan misal kafa arkası yassılaşabiliomuş
Kızlar suyum gelmeye baslamis yani kaçış yok doğum başliyor artık. Sancım yok ama onu bekliyorum dua edin bize
eheheee o zamanlar çişe gidicek vakit buluruz inşallahdogum yapınca buraya gırıp böle rahat rahat vakıt harcayamıycaz:))) bebekler uyuyunca evle yemekle kendımızle ancak ılgılenırız aralarda da bırbırımızle sohbet ederız artık....
ınsallah canım yoktur sagolasın:)) kızlar ne heyecanlı yaa sımdı herkes sırayla Allahın ıznıyle dogurmaya baslayacak. ben de bebısın kıyafetlerını yıkadım ama utulenmeyı beklıyor. cantamı da hazırlasam bu hafta tamam oldu bu ıs... ama hala eksıklerımız var yaa maddı anlamda da sıkıstık ay ay alıyoruz mecburen.Allah hepımızın yardımcısı olur ınsallah
senın daha en az bır, bır bucuk ayın var gıbı canım tabı bellı de olmaz....
eheheee o zamanlar çişe gidicek vakit buluruz inşallah
şimdi acısını çıkaralım gece kocaları bırakıp gelip muhabbet edelim
canım ben yıkadıktan sonra ütülemeyi gözüm kesmemişti.hastane çıkışlarını ve geceliklerimi falan ütüleyip kenara koymuştum nolur nolmaz diye.sen de öyle yaparsın,kalanları da yavaş yavaş halledersin.
çanta önemli ya onu hazırla artık oğlun baskın yapabilir
biz de çok borca girdik canım inşallah kuzular bereketiyle gelirler.insan herşey tam olsun istiyo aslında acilleri alsak sıkışmicaz belki bu kadar.ama dayanılmıyo bazen.ben de 3-6 aylık üst baş aldım daha çok.6 aydan sonrasına bikaç badimiz var.sonra alırız aciliyeti yok
eheheee o zamanlar çişe gidicek vakit buluruz inşallah
şimdi acısını çıkaralım gece kocaları bırakıp gelip muhabbet edelim
canım ben yıkadıktan sonra ütülemeyi gözüm kesmemişti.hastane çıkışlarını ve geceliklerimi falan ütüleyip kenara koymuştum nolur nolmaz diye.sen de öyle yaparsın,kalanları da yavaş yavaş halledersin.
çanta önemli ya onu hazırla artık oğlun baskın yapabilir
biz de çok borca girdik canım inşallah kuzular bereketiyle gelirler.insan herşey tam olsun istiyo aslında acilleri alsak sıkışmicaz belki bu kadar.ama dayanılmıyo bazen.ben de 3-6 aylık üst baş aldım daha çok.6 aydan sonrasına bikaç badimiz var.sonra alırız aciliyeti yok
Yay burcu erkegi mi oglak burcu erkegi mi daha iyi oglusum hangisi olacak acaba
yavrucum bende aynı durumdayım seninle
bildiğin otoyollar oluştu karnımda yaaa
yağ krem falan hak getire arkadaş, çatladı gitti işte
Amin canım amin cümlemixin yardımcısı olsun rabbim inş. Az kaldı daha evvel gelmek istemezse tabi küçük hanım
Sarı akıntı bende çoktandır var aylardır hemde bendede enfeksiyon çıktı ilaç kullandım sonra yine çıktı idrar küktürü yaptırdım bişe çıkmadı bişe yoktur bence
Evet sçılmaya başladı çatılar allah yardım etsin başka odada yatıyor zaten illaki temas oluyo bişeyler verip ederken inş cabucak atlatır
ya zaten 6 aylık olunca cüsseleri nolcak bilmiyoruz hem çıkar alırız yanievet canım ama ınan cok cabk gecmıs vakıt taa 120 gun falan dıye sayıyordum 40 lı sayılara dusmusum:)))
evet canım once acıllerı utuleyım eger yorulmazsam dıgerlerını de utulerım. aynen ınsan her seyım tam olsun ıstıyor ama ne yapalım alabıldıgımız kadar. saglık olsun. ben cogunu 0-3 ay aldım 3-6 ay arası cok az esyası varaldıklarım da hemen kuculcek bılıyorum artık 2 aylık falan oldu mu bı cıkarım alısverıse yenıden almaya:)))
Haklısın canım bizde baya sıkıştık 6 aylık hiç bişiyok kızımın bazen diyom ücretsiz izne ayrılmasam daha iyi sanırım neyse sağlıklı olsunlarda halledicez inşallah rabbim büyük.
Çok güzel olmuş ,Allah tek avazda güzel bir doğum nasip eder inşallahKızlar hazırlıklar bitmişken ve doğurmadan paylaşayım dedim
Efemin odası,hediye kolonyalarımız ve bugün aldığım lohusa tacım
Eki Görüntüle 896873 Eki Görüntüle 896874 Eki Görüntüle 896891 Eki Görüntüle 896892 Eki Görüntüle 896894 Eki Görüntüle 896895 Eki Görüntüle 896903 Eki Görüntüle 896904 Eki Görüntüle 896906
Siz bir de beni görseniz halinize şükredersiniz.Karnım bildiğin sürülmüş tarlaya döndü çok çatladım çookk. Napalım kader mecbuurr
Çok güzel olmuş ,Allah tek avazda güzel bir doğum nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?