ayy canım yaa...artık bebişlerimize değer demi öyle düşünüyorum öyle avutuyorum kendimi.çatlak karınlar pörsümüş göğüsler...:)
ayy ben doğurmak istiyorum artık..kokusunu içime çekmek istiyorum artık:)gelsin artık yavrum şöyle 39.haftada:))
Yaw bugün noluyo böle ben daha hazır değilim benden anne nasıl olcakki hay allah doğurmayak hemen ya yok yok daha iki üç haftamız vardır kızlar dimi vardır vardır:))
Ay çok heyecan yaptım ben. Groz sen ben çok yakın tarihleriz. Panik oldummmm !!!!!!!
35+3 um bugun 2 hafta ertelemeye calisiyolar.progestanin ignesini basladolar.nidilat.serumlar falan.sancim durfu simdilik ama yarina ne olur hic bilibmez dogum sonucta
ay ne güzel sağ salim kucağına alırsın insallah bebeğini yarın benimde kontrolüm var sancılarım devam ediyor bakalım ne olcak:18:
salondan yatak odasina vesait olsa biner giderim o kadar zor yuruyorum
canım ben ıdrar yolu enf geciriyorum ayrıca akıntım da arttı ve rengı sarılastı bu yüzden dr antıbıyotık verdı bı seferlık kullanılan bı toz oluyo ondan verdı ve bı de akıntı için fitil verdi korka korka içiyorum bebegıme bişi olursa dıye....
Kızlar suyum gelmeye baslamis yani kaçış yok doğum başliyor artık. Sancım yok ama onu bekliyorum dua edin bize
Wuhuuu dogumlar başlamış haftaya patır patır dökülütüz artık yenidogun yapanların gözü aydın olsun bekleyenlerinde allah yardımcısı olsun sahsen benim çatı kemiklerim çok fena oturup kalkarken yururken fenalardayım anlayacagınız saolsun kocamda nezle olmuş baya agır geçirir tamda zaman igne oldu nane limon içirdim şimdide iyice sarındı yatıyo terle atar inş. Zira haftaya dogum var birde bana bulaşırsa vay halime pöööffff
canım benım de demın farkettım afedersınız sarı akıntı gelmıs... bugun tekrar tahlıl yaptırdım bu seger de doktor ıdrarda bır sey cıkmadı dedı nasıl yanı cuma gunu cıktı dedıler dedım. labaratuvarlar bazen degısık sonuclar cıkarıyor dedı. ama ben de yanma ve az ıdrara cıkıyorum yanı azıcık gelıyor
benim bu hafta dogurasim var canim cok pis gaza geldimHay Allah iyiliğini versin, ne güldürdün beni
Ben de serdim popomu yatıyorum valla, hiç yoramam kendimi daha fazla. Bugün doğurmak istemiyorum
hayirli olsunmu desem bebislerden hatira iste canim.benimde 33.haftada 3 cizgile basladi.simdi ohoooAz önce duşa girmeden karnımı bi kontrol edeyim dedim el aynasıyla ve 3 yerden çatlamışım, hayırlı uğurlu olsun
ay canim benim sen sagol yine sinirlenme durumu oldugu gibi anlat anlicaktir cok kosturdum kotuyum falan.gerci benim esim olsa derki yormasaydin temizlemeseydinSağol canım, halini anlayan birinin olması ne kadar kıymetli şu günlerde, cevabın beni çok mutlu etti....
yattım, yeni topladım bulaşıkları, ama kafam bi alem, dumanlı hala... Hızlı hareket ettim ya ondan galiba,,,
Ben de nasıl paylasam diye onu düşünüyorum iki saattir, bu vesileyle aklımda olan tüm şeyleri sayacağım, dört gibi gelir herhalde....
aynen bnde o durumdayım canım yaaa
afedersin şeyimde bıçaklar var da kesiyolar sanki
adım atamıyorum yaaa, neden acaba
Canım o bebegin yaptıgı baskıdanda olabilir çok çişin var gibi gidersin azıcık çıkar bizde yaşıyoruz çok şükür bişede çıkmamış
demekki neymis catilar acilmaya baslamisWuhuuu dogumlar başlamış haftaya patır patır dökülütüz artık yenidogun yapanların gözü aydın olsun bekleyenlerinde allah yardımcısı olsun sahsen benim çatı kemiklerim çok fena oturup kalkarken yururken fenalardayım anlayacagınız saolsun kocamda nezle olmuş baya agır geçirir tamda zaman igne oldu nane limon içirdim şimdide iyice sarındı yatıyo terle atar inş. Zira haftaya dogum var birde bana bulaşırsa vay halime pöööffff
evet canım cuma gunu cıktı bugun cıkmadı acılde yaptırdım ama yarın doktorumu arayacagım bakaım ne dıyecek. bu sarı akıntı yenı geldı neyın nesı anlamadım bır de kasıklarım dolu gıbı ve acıyor agrıyor
Amin canım amin cümlemixin yardımcısı olsun rabbim inş. Az kaldı daha evvel gelmek istemezse tabi küçük hanımAllahım ayrdımcın olsun tatlım
ahh o kemiklerin ağrısı gerçekten çok fena
seninde az kaldı doğumuna
bir avaz da kurtulursun inşallah
Sarı akıntı bende çoktandır var aylardır hemde bendede enfeksiyon çıktı ilaç kullandım sonra yine çıktı idrar küktürü yaptırdım bişe çıkmadı bişe yoktur benceevet canım cuma gunu cıktı bugun cıkmadı acılde yaptırdım ama yarın doktorumu arayacagım bakaım ne dıyecek. bu sarı akıntı yenı geldı neyın nesı anlamadım bır de kasıklarım dolu gıbı ve acıyor agrıyor
Evet sçılmaya başladı çatılar allah yardım etsin başka odada yatıyor zaten illaki temas oluyo bişeyler verip ederken inş cabucak atlatırdemekki neymis catilar acilmaya baslamisbizde ayni seyden bahsediyoduk.hele gece kalkip wc ye giderken o agriyi anlatamam.sunnet olmus gibi yuruyorum
esin baska odada yatsin canim aman dikkat et vucudun yorgun dusmesin enerjik olmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?