cok sinir olurum oyle pat diye gelen misafire en azindan bi gun once bilmem lazim veya aksam gelicekse sabah erken bilmem lazim.insanlik hali hemen hazir olamiyosun ama benim esimde pek anlamazdi bikac kere payladim oyle duzeldi kafasina gore cagirmiyo.
dinlen canim uzat ayaklarini
sonra yaparsin utunu daha fazla yorulma
kızlar bisey soracam çok afedersiniz ama ben sık sık büyük tualete cıkıyorum çok korkuyorum acaba doğum belirtisi olabilirmi bundan 2 hafta öncede aynıydı sancılarım başlamıştı ve 1 cm açılma vardı :18: cok korkuyorum ben ilk doğumumda cok zor olmuştu
Canım, iki haftada bir kontrole gitmen gerek zaten, istersen bir dr görün, nstye girersin, için rahat eder....
2 hafta değil her hafta gidiyorum nstye falan giriyorum nidilat kullanıyordum bıraktım cuma günü dr artık beklicez doğumu dedi yarın kontrolüm var gene
35+3 um bugun 2 hafta ertelemeye calisiyolar.progestanin ignesini basladolar.nidilat.serumlar falan.sancim durfu simdilik ama yarina ne olur hic bilibmez dogum sonucta
Kızlar suyum gelmeye baslamis yani kaçış yok doğum başliyor artık. Sancım yok ama onu bekliyorum dua edin bize
Sağol canım, halini anlayan birinin olması ne kadar kıymetli şu günlerde, cevabın beni çok mutlu etti....
yattım, yeni topladım bulaşıkları, ama kafam bi alem, dumanlı hala... Hızlı hareket ettim ya ondan galiba,,,
Ben de nasıl paylasam diye onu düşünüyorum iki saattir, bu vesileyle aklımda olan tüm şeyleri sayacağım, dört gibi gelir herhalde....
Az önce duşa girmeden karnımı bi kontrol edeyim dedim el aynasıyla ve 3 yerden çatlamışım, hayırlı uğurlu olsun
canım anatomik olarak bi sıkıntı yok sadece sırtüstüde yatırsak yanda yatırsak aynı pozisyonda bebişleri uyutmayın diyolar kafa yapısı tam gelişmediği için bebeğin başının yuvarlaklığımı ne bozulabilirmiş ben bigün sağa yatırırsam bi gün sola yatırıcam mesela durmadan sırtüstü yatırırsan misal kafa arkası yassılaşabiliomuş
kızlar faceden 2014 ocak anneleri grubundan 2 kişi daha doğurmuş bulunmakta...hadi bakalım hayırlı olsun hepimize:)):18:
kızlaaar pırtlatmalar grozla birlikte resmi olarak başlamış bulunmakta.artık 2 güne bir doğuranımız olur bence...gelsin bebişler insin göbişler...tey tey
ayy sadece 3yerden mi.azıcık o zaman..benim çatlaklar çok fena oldu.başta takıntılık yaptım ama şimdi ne yapayım olacağı varmış.düzenli yağ kullanmama rağmen böyleyse
ahh ahhhh bu bebişlerin hiç zamanında gelesi yok sanırsam yaaa
hep erkenciler
bizimkiler Ocağı beklese bari
Yaw bugün noluyo böle ben daha hazır değilim benden anne nasıl olcakki hay allah doğurmayak hemen ya yok yok daha iki üç haftamız vardır kızlar dimi vardır vardır:))kızlar faceden 2014 ocak anneleri grubundan 2 kişi daha doğurmuş bulunmakta...hadi bakalım hayırlı olsun hepimize:)):18:
yavrucum bende aynı durumdayım seninle
bildiğin otoyollar oluştu karnımda yaaa
yağ krem falan hak getire arkadaş, çatladı gitti işte
Yaw bugün noluyo böle ben daha hazır değilim benden anne nasıl olcakki hay allah doğurmayak hemen ya yok yok daha iki üç haftamız vardır kızlar dimi vardır vardır:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?