2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar bisey soracam çok afedersiniz ama ben sık sık büyük tualete cıkıyorum çok korkuyorum acaba doğum belirtisi olabilirmi bundan 2 hafta öncede aynıydı sancılarım başlamıştı ve 1 cm açılma vardı :18: cok korkuyorum ben ilk doğumumda cok zor olmuştu

aaayyyhhh grozun dogumunun basladıgını duyunca bende işlerımı bıtırmeye koyuldum bencede artık 2 3 gune bı dogumolur ve sonra gunde bı kaç dogum...

Sağol canım, halini anlayan birinin olması ne kadar kıymetli şu günlerde, cevabın beni çok mutlu etti....

yattım, yeni topladım bulaşıkları, ama kafam bi alem, dumanlı hala... Hızlı hareket ettim ya ondan galiba,,,

Ben de nasıl paylasam diye onu düşünüyorum iki saattir, bu vesileyle aklımda olan tüm şeyleri sayacağım, dört gibi gelir herhalde....

Canım, iki haftada bir kontrole gitmen gerek zaten, istersen bir dr görün, nstye girersin, için rahat eder....

2 hafta değil her hafta gidiyorum nstye falan giriyorum nidilat kullanıyordum bıraktım cuma günü dr artık beklicez doğumu dedi yarın kontrolüm var gene

O zaman kontrol altındasın zaten, canını sıkma,...

İnş bu doğumun kolay olur, neden zor olmuştu doğumun.

Kızlar suyum gelmeye baslamis yani kaçış yok doğum başliyor artık. Sancım yok ama onu bekliyorum dua edin bize

allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın inşallah...

sen daha haşlamadın mı kocanı. ben misafirler gittiği gibi merdaneyle saldırırdım. karnım burnumda yemeğe misafir getirecek hemde öğlene. düşüncesizlik kelimesi hafif kalıyor

Az önce duşa girmeden karnımı bi kontrol edeyim dedim el aynasıyla ve 3 yerden çatlamışım, hayırlı uğurlu olsun

ayy sadece 3yerden mi.azıcık o zaman..benim çatlaklar çok fena oldu.başta takıntılık yaptım ama şimdi ne yapayım olacağı varmış.düzenli yağ kullanmama rağmen böyleyse

anladım canım
bende alayım bari o yan yatma yastıklarından
sürekli değişik pozisyonlarda yatırırım

kızlar faceden 2014 ocak anneleri grubundan 2 kişi daha doğurmuş bulunmakta...hadi bakalım hayırlı olsun hepimize:)):18:

ayy sadece 3yerden mi.azıcık o zaman..benim çatlaklar çok fena oldu.başta takıntılık yaptım ama şimdi ne yapayım olacağı varmış.düzenli yağ kullanmama rağmen böyleyse

yavrucum bende aynı durumdayım seninle
bildiğin otoyollar oluştu karnımda yaaa

yağ krem falan hak getire arkadaş, çatladı gitti işte

kızlar faceden 2014 ocak anneleri grubundan 2 kişi daha doğurmuş bulunmakta...hadi bakalım hayırlı olsun hepimize:)):18:
Yaw bugün noluyo böle ben daha hazır değilim benden anne nasıl olcakki hay allah doğurmayak hemen ya yok yok daha iki üç haftamız vardır kızlar dimi vardır vardır:))

yavrucum bende aynı durumdayım seninle
bildiğin otoyollar oluştu karnımda yaaa

yağ krem falan hak getire arkadaş, çatladı gitti işte

ayy canım yaa...artık bebişlerimize değer demi öyle düşünüyorum öyle avutuyorum kendimi.çatlak karınlar pörsümüş göğüsler...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…