yaaa ben de korkuyorum
gidemeyecem kontrole falan
ya bende doğurursam :18::18::18::18:
O zaman kontrol altındasın zaten, canını sıkma,...
İnş bu doğumun kolay olur, neden zor olmuştu doğumun.
yanlış dr seçiminden
Minikkkelebek çook güzel şeyler hazırlamışsın güzel günde kullanmak nasip olur inşallah .
Sanırım yaklaşık 3 hafta sonra hayatımda büyük bi level atlıcam Allahıııım bu karikatüre gülemedim nedense :)))
Sen daha güzellerini yaparsın inşallah zamanla herşey olur hem biraz büyümüş olur beraber seçersiniz bence öyle daha güzel olur.mınıkkelebek gule gule kullan canım hepsı cok guzel masallah:) cok ozenıyorum boyle odaları olan bebeklere maalesef ben sadece bır park yatak alacagım. neyse buyudugunde 3 yasına falan gelırse cocuk odası alırım ınsallah.... bu arada o sıselerın ıcıne ne koydun pekı kaca mal ettın? ben kendım yapamayacagım hazır alsam netten falan sıperıs versem pahalıya mı gelır
mınıkkelebek gule gule kullan canım hepsı cok guzel masallah:) cok ozenıyorum boyle odaları olan bebeklere maalesef ben sadece bır park yatak alacagım. neyse buyudugunde 3 yasına falan gelırse cocuk odası alırım ınsallah.... bu arada o sıselerın ıcıne ne koydun pekı kaca mal ettın? ben kendım yapamayacagım hazır alsam netten falan sıperıs versem pahalıya mı gelır
Sen daha güzellerini yaparsın inşallah zamanla herşey olur hem biraz büyümüş olur beraber seçersiniz bence öyle daha güzel olur.
ınsallah canım, ben kendı okuldan arkadaslar ve esımın arkadasları bır kac konu komsu 50 tane yaptırsam yeter, olmadı 50 adet ıcın hazır alayım cok tutmaz degıl mı? ben ozellıkle su cubuklu sekerlerı cok begenıyorumyaateşekkür ederiz teyzesi,sen de o zamana göre sakin kafayla güzel bi oda hazırlarsın paşana allahın izniyle
şişeleri yaptırdım canım içinde bebe kolonyası var.aslında kendim aynısını yapabilirdim ama kolonyayı netten bulamadım.
k validem yaptırırız dedi.2.5 tlye geldi
benim sülale çok kalabalık o yüzden masraflı oldu.kalırsa mevlitte de hastaneye gelemeyen yakınlarıma dağıtırım artık
Çok güzel olmuş ,Allah tek avazda güzel bir doğum nasip eder inşallah
amın canım ınsallah:)
ınsallah canım, ben kendı okuldan arkadaslar ve esımın arkadasları bır kac konu komsu 50 tane yaptırsam yeter, olmadı 50 adet ıcın hazır alayım cok tutmaz degıl mı? ben ozellıkle su cubuklu sekerlerı cok begenıyorumyaa
canım aşağıda gönderdiğim linkten bi bak istersen.bazılarında kapı süsü lohusa tacı bile var
evine kadar da geliyor.seçenek çok bi bak istersen
bi tane linkte çubukluları gönderiyorum,diğerinde her çeşit var
mutlaka kafana göre bişiler bulursun
Çubuk Bebek Şekeri - GittiGidiyor
Bebek Şekeri - GittiGidiyor
gece suyum geldi hemen doktorumu aradık toplantıdaymış beyendi gelemezmiş devlet hastanesine gidin dedi.ilk gittiğimizde bi baktı ebeler aynen şöyle dediler foşur foşur suyu geliyor..kadının biri gözlerimin önünde doğuruyor bide başladım ağlamaya offf dedim kadını görünce yüzüme üfleme dedi gerizekalı ebelerden biri.sonra attılar yatağa afedersiniz ama sabaha kadar eşşek gibi anırdım hiçkimse bakmadı.sabah 9:30 da bi dr geldi hastasına bakıyor yalvardım banada bak diye tmm geliyom dedi yarım saat sonra geldi baktı alın doğuma dedi.sonra kızım dünyaya geldi işte ama ağlamıyordu hiç sesi çıkmıyordu üzerini bile giydiremediler ambulansa bindirip adanaya küveze götürdüler 36. haftamda doğurmuştum. 9 gün küvezde kaldı çıktı şimdi maşallahyaşıtlarından büyük gibi kuzum 5 yaşına girdi.bundada korkuyorum yine aynı şeyler olur diye..Ne olduki canım???
Ay koltukta almis pasasina canim gule gule kullan allah nazarlardan korusun ana kucagimiz ayni galiba kraft titresim muziksiz olmuyor sanirim seninki nasil
Canım senin de baya az kalmış heycan varmı ne alemdesin?
sağol canım benim ilk o koltuğu almıştık nerdeyse biliyomusun daha 4 aylık bile değildik belki
ana kucağımız kraft dediğin gibi müzik varmıymış ben sadece titriyo sandım
geçen arkadaşın 1 aylık bebişi geldi uyudu onda mışıl mışıl
rica ederim canım inşallah istediğin gibi bişey bulursuntesekkur ederım tatlım ınceleyecegım
gece suyum geldi hemen doktorumu aradık toplantıdaymış beyendi gelemezmiş devlet hastanesine gidin dedi.ilk gittiğimizde bi baktı ebeler aynen şöyle dediler foşur foşur suyu geliyor..kadının biri gözlerimin önünde doğuruyor bide başladım ağlamaya offf dedim kadını görünce yüzüme üfleme dedi gerizekalı ebelerden biri.sonra attılar yatağa afedersiniz ama sabaha kadar eşşek gibi anırdım hiçkimse bakmadı.sabah 9:30 da bi dr geldi hastasına bakıyor yalvardım banada bak diye tmm geliyom dedi yarım saat sonra geldi baktı alın doğuma dedi.sonra kızım dünyaya geldi işte ama ağlamıyordu hiç sesi çıkmıyordu üzerini bile giydiremediler ambulansa bindirip adanaya küveze götürdüler 36. haftamda doğurmuştum. 9 gün küvezde kaldı çıktı şimdi maşallahyaşıtlarından büyük gibi kuzum 5 yaşına girdi.bundada korkuyorum yine aynı şeyler olur diye..
İyi o zaman once acariz uyuyunca kapatiriz muzigi ve titresimi insallah goruruz o gunleri titresim gazida rahatlatiyormus
Ana kucağına bi türlü ısınamadım azıcık büyüsün baharda kullanırız travel sistem bişey alırım diyorum zaten oto koltuğu niyetine gerekli yazın memlekete falan gidersek gerekli olacak yavrucuğumu şimdi aşıya falan götürücez anakucağında üşür diye korktum ama herkes kullanıo valla sıcacık giydirdikten sonra bişeycik olmaz gerçi evdede anadizi niyetine uyutmak için kullanıyolar bende şu müzikli sallanan bişey alayım dedim ev için ne çok ıvırı zıvırı var bebişin:)
canım benim aldığım ana kucağı dedim travel sisteme takılanlar ekte ekliyorum ondan
ama aynı zaman da müzikli ev tipi ana kucaklarından da aldım
sanırım herkes uyuyor bi ben kalkmısım ne yapayım işten alışmışım erkenden kalkmaya dün doktora gittik 3 hafta sonra gel dedi zaman gecmiyo mu kızlar bana mı oyle geliyo anlamadım. bu arada bazen kendimi çok yalnız hissediyorum
canım o hamileliğin son demlerinden bazen ben de kendimi yapayalnız hissediyorum tamamen hormonların oyunu bu :)
Gunaydin kizlar. Suyum bittigi icin hastaneye yatmistim.suyum biraz daha yeter dediler.ama onceki gun gece sancilarim basladi.yemegi suyu kestiler acil sezeyan icin.serum baslafilar.bugun kesildi sancim 32 saatti acim yeni yiyecem.coook acim kahvalti bekliyorum hastanedeyim.dogurana kadar kalacsm sanirim
allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına meleğini alırsın inş.
gunaydin kizlarbacak iclerim ve kuku cok agriyo zor yuruyom.bugun gidip lohusa taci alicam kirmizi olmasa olmazmi
canim bende anne konusunda dertliyim.anlatsam kitap olur.pek bisey yapmaz k validem yapar onu begenmez.bana soyler canimi sikar bide.dusuk yaptigimda k validem bebek gibi bakti bana annem memleketten gelmedi( k validen benden iyi bakar dedi.gelince ona gittim bikac gun burnumdan geldi.k validem annemden daha kizi gorur beni allah razi olsun.buda benim sansim.annesie arkadas olanlara hayretle bakiyorum.insanlarda benim k valideme sasiriyo bu nasi k valide diye
canım ben kırmızı almadım geceliklerime uygun pembeler ekrular aldım
acaba okadar tacı da takıcakmıyım merak ediyorum :)
Kızlar birazcık kanamam oldu da acaba dogum belirtisi mi? Hastaneye gidiyoruz bakalım dua edin noluuuur
Kızlar suyum gelmeye baslamis yani kaçış yok doğum başliyor artık. Sancım yok ama onu bekliyorum dua edin bize
inş. sağlıkla alırsın canım kucagına allah yardımcın olsun
Kızlar hazırlıklar bitmişken ve doğurmadan paylaşayım dedim
Efemin odası,hediye kolonyalarımız ve bugün aldığım lohusa tacım
Eki Görüntüle 896873 Eki Görüntüle 896874 Eki Görüntüle 896891 Eki Görüntüle 896892 Eki Görüntüle 896894 Eki Görüntüle 896895 Eki Görüntüle 896903 Eki Görüntüle 896904 Eki Görüntüle 896906
hepsi birbirinden güzel sağlıkla gelsin Efecik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?