2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Minikkkelebek çook güzel şeyler hazırlamışsın güzel günde kullanmak nasip olur inşallah .
Sanırım yaklaşık 3 hafta sonra hayatımda büyük bi level atlıcam Allahıııım bu karikatüre gülemedim nedense :)))

sağol finduğum amin yaa inşallah onu oralarda bıcırdanırken görmek de nasip olur
ben de karikatüre gülmedim ne yalan diyim mel mel baktım öyle

mınıkkelebek gule gule kullan canım hepsı cok guzel masallah:) cok ozenıyorum boyle odaları olan bebeklere maalesef ben sadece bır park yatak alacagım. neyse buyudugunde 3 yasına falan gelırse cocuk odası alırım ınsallah.... bu arada o sıselerın ıcıne ne koydun pekı kaca mal ettın? ben kendım yapamayacagım hazır alsam netten falan sıperıs versem pahalıya mı gelır

Sen daha güzellerini yaparsın inşallah zamanla herşey olur hem biraz büyümüş olur beraber seçersiniz bence öyle daha güzel olur.

teşekkür ederiz teyzesi,sen de o zamana göre sakin kafayla güzel bi oda hazırlarsın paşana allahın izniyle
şişeleri yaptırdım canım içinde bebe kolonyası var.aslında kendim aynısını yapabilirdim ama kolonyayı netten bulamadım.
k validem yaptırırız dedi.2.5 tlye geldi
benim sülale çok kalabalık o yüzden masraflı oldu.kalırsa mevlitte de hastaneye gelemeyen yakınlarıma dağıtırım artık

Sen daha güzellerini yaparsın inşallah zamanla herşey olur hem biraz büyümüş olur beraber seçersiniz bence öyle daha güzel olur.

amın canım ınsallah:)

ınsallah canım, ben kendı okuldan arkadaslar ve esımın arkadasları bır kac konu komsu 50 tane yaptırsam yeter, olmadı 50 adet ıcın hazır alayım cok tutmaz degıl mı? ben ozellıkle su cubuklu sekerlerı cok begenıyorumyaa

canım aşağıda gönderdiğim linkten bi bak istersen.bazılarında kapı süsü lohusa tacı bile var
evine kadar da geliyor.seçenek çok bi bak istersen
bi tane linkte çubukluları gönderiyorum,diğerinde her çeşit var
mutlaka kafana göre bişiler bulursun

Çubuk Bebek Şekeri - GittiGidiyor

Bebek Şekeri - GittiGidiyor

Ne olduki canım???
gece suyum geldi hemen doktorumu aradık toplantıdaymış beyendi gelemezmiş devlet hastanesine gidin dedi.ilk gittiğimizde bi baktı ebeler aynen şöyle dediler foşur foşur suyu geliyor..kadının biri gözlerimin önünde doğuruyor bide başladım ağlamaya offf dedim kadını görünce yüzüme üfleme dedi gerizekalı ebelerden biri.sonra attılar yatağa afedersiniz ama sabaha kadar eşşek gibi anırdım hiçkimse bakmadı.sabah 9:30 da bi dr geldi hastasına bakıyor yalvardım banada bak diye tmm geliyom dedi yarım saat sonra geldi baktı alın doğuma dedi.sonra kızım dünyaya geldi işte ama ağlamıyordu hiç sesi çıkmıyordu üzerini bile giydiremediler ambulansa bindirip adanaya küveze götürdüler 36. haftamda doğurmuştum. 9 gün küvezde kaldı çıktı şimdi maşallahyaşıtlarından büyük gibi kuzum 5 yaşına girdi.bundada korkuyorum yine aynı şeyler olur diye..

Ay koltukta almis pasasina canim gule gule kullan allah nazarlardan korusun ana kucagimiz ayni galiba kraft titresim muziksiz olmuyor sanirim seninki nasil

sağol canım benim ilk o koltuğu almıştık nerdeyse biliyomusun daha 4 aylık bile değildik belki
ana kucağımız kraft dediğin gibi müzik varmıymış ben sadece titriyo sandım
geçen arkadaşın 1 aylık bebişi geldi uyudu onda mışıl mışıl

Değerli ocak anneleri sizlere birşey sormak istiyorum....ben de ocak sonu şubat başı annesi olarak suyum biraz fazla çıktı.....bu sorunu yaşayan anneler var mı çok merak ediyorum.....

İyi o zaman once acariz uyuyunca kapatiriz muzigi ve titresimi insallah goruruz o gunleri titresim gazida rahatlatiyormus

tesekkur ederım tatlım ınceleyecegım
rica ederim canım inşallah istediğin gibi bişey bulursun

çok zor geçmiş gerçekten ağrı şurda dursun ama psikolojik olarak gerçekten zor olmuş
Allah bağışlasın kızını,inşallah bu defa kolayca kucaklarsın yavrunu

Ana kucağımız bizim de bu aparatla bebek arabasına takılıyor aynı zaman da oto koltuğu

Eklentiler

• $maxi cosi.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…