hoşgeldin canım herkeşler nerde bilmiyom faceye kaçıyolar gene sanırım :84:
tamamen tesadüf ama iyi bir tesadüf olduğunu düşünüyorum :)
ben kokoş hamileyim nstde ki ebeler bile öyle diyo :)
facede de yıne aynı kişiler mi canım
iyi geceler canım,ben facede yokum kk dan kopmak istemiyorumsağol canım ıyı oldu bu bilgiler
tamamen tesadüf ama iyi bir tesadüf olduğunu düşünüyorum :)
ben kokoş hamileyim nstde ki ebeler bile öyle diyo :)
ben de öyleyim kızlar saçlar maşalı hafif bi makyaj salına salına gidiyomBende senin gibiyim, herhalde suyum gelse önce kuaföre atar kendimi ordan hastaneye giderim
Bende senin gibiyim, herhalde suyum gelse önce kuaföre atar kendimi ordan hastaneye giderim
iyi geceler canım,ben facede yokum kk dan kopmak istemiyorum
bi de deşifre olmaktan ürküyorum
ben de öyleyim kızlar saçlar maşalı hafif bi makyaj salına salına gidiyom
doktorum bu ne güzellik diyo
adam kocamdan dayak yicek bişey diil
Kızlar hazırlıklar bitmişken ve doğurmadan paylaşayım dedim
Efemin odası,hediye kolonyalarımız ve bugün aldığım lohusa tacım
Eki Görüntüle 896873 Eki Görüntüle 896874 Eki Görüntüle 896891 Eki Görüntüle 896892 Eki Görüntüle 896894 Eki Görüntüle 896895 Eki Görüntüle 896903 Eki Görüntüle 896904 Eki Görüntüle 896906
yarın güzel geçsin inşallah şekerim kızın seni şaşırtır zaten sıkışınca bide yatınca başlıyolar hoplamayaIyi aksamlar tontonlarrr
kac gundur okumaktan yazmaya firsat bulamiyorum, masallah ne cok kaynatiyorsunuzzzz :)
Benim 250-300 adet ikram yaptirmam kazim bu yuzden en hesapli kurabiyeyi yaptiracagim. 3-4 liralik birsey yaptiramam.
Ben de fon cektirip sezeryana gitmeyi planliyorum
yarin ilk defa togo nudur nedir bir makineyr baglayacaklarmis beni, nts dediginizle ayni sey galibaa. Benim kiz ancak totosunu devirip yatmayi biliyor, bakalim yarin hareket edecek mi :)
minnak kekebek hersey cok guzel gule gule kullansin oglusunn. Ben de yenidogan, 0-3 ve 3/6 aldim sonrasini yazin alirim zaten abarttim alisveriste biraz taksitleri odeyelim :)
ben de giyinip süslenip gidiyorum benim doktorum bayan seni her geldiğinde daha güzel görüyorum diyo:)
valla hoşuma gidiyor koca göbeğimle hala güzelsin diyenler var etrafımda :)
Kızlar suyum gelmeye baslamis yani kaçış yok doğum başliyor artık. Sancım yok ama onu bekliyorum dua edin bize
Vaaay Efe beyin odasi da pek guzelmis. Gule gule kullansin :)) ne zamandir gormuyordum seni. Galiba dogurdu demistim. :))) Ohhhh isten ayrilinca gezip tozuyorsun galiba. Ay sonu insallah ben de ayriliyorum :)
yarın güzel geçsin inşallah şekerim kızın seni şaşırtır zaten sıkışınca bide yatınca başlıyolar hoplamaya
kaynattık biraz buraları valla
teşekkür ederiz teyzesi oğlumun eşyaları hazır kendi de göbek deliğimden çıkmak üzere
bende netten kurabiye baktım çok pahalılar yaa.
k validem yaptırıcam dedi ama sanırım az yaptırırız onu.bence gerek yok
kendim haftaya yapmayı denicem yaparsam fotosunu koyarım
bana da hiç kilo almadın diyolar
halbükü 57 den 69,5 a çıktımdoktorum da itiraf edeyim hiç göstermiyosun dedi.
ama ben pantolonlardan anlıyorum
Ehehe bana da hic kilo almamissin diyorlar da ben de 12 kilo aldim, 3-4 unu memiklerim aldi :))yarın güzel geçsin inşallah şekerim kızın seni şaşırtır zaten sıkışınca bide yatınca başlıyolar hoplamaya
kaynattık biraz buraları valla
teşekkür ederiz teyzesi oğlumun eşyaları hazır kendi de göbek deliğimden çıkmak üzere
bende netten kurabiye baktım çok pahalılar yaa.
k validem yaptırıcam dedi ama sanırım az yaptırırız onu.bence gerek yok
kendim haftaya yapmayı denicem yaparsam fotosunu koyarım
bana da hiç kilo almadın diyolar
halbükü 57 den 69,5 a çıktımdoktorum da itiraf edeyim hiç göstermiyosun dedi.
ama ben pantolonlardan anlıyorum
Allah kavustursun tatlimm. Bebis gelince ucunuz hep bir arada olacaksiniz insallah, uzulme :)cumadan beri girememiştim. ne çok kaynatmışsınz. atlaya atlaya okudum:) ama groz un doğuma gittiğini yakalamışım. Allah yardımcısı olsun. belkide şu anda doğurmuş mudur ki? hayırla sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk.
ben anneciğimin yanına geldim artık doğumu beklicez beraber inşallah. kocacığımda eve geri döndü aramızda 3buçuk 4 saat var. o gitti oturdum ağladım. çok duygusal yaptı beni bu hamilelik, ruhsuzdum eskiden. neyse Allah başka dert vermesin. sizler nasılsınız?
Iyi geceler canimm yarin konusuruzzkızlar soluma feci bi ağrı giriyo gidip yatayım artık
öptüm sizi ve minişlerinizi
görüşürüz yarın
bu kadar ağrılı mı açılıyor yaaabenim bu hafta dogurasim var canim cok pis gaza geldimbide k validem geldi komsusu fal bakmis demiski gelin cok kolay dogum yapcak iyice gaza geldim gidip suni sanci alicam
hayirli olsunmu desem bebislerden hatira iste canim.benimde 33.haftada 3 cizgile basladi.simdi ohooo
ay canim benim sen sagol yine sinirlenme durumu oldugu gibi anlat anlicaktir cok kosturdum kotuyum falan.gerci benim esim olsa derki yormasaydin temizlemeseydinonlara kalsa gerek yok biz kendimizi bosuna yoruyoz
benimde 2 hafta once basladi canim.boyle kemigi agriyo icerden icerden bi agri da var.arkadasima soyledim catin aciliyooo dedi oh acilsin dedim
Allah kavustursun tatlimm. Bebis gelince ucunuz hep bir arada olacaksiniz insallah, uzulme :)
Iyi geceler canimm yarin konusuruzz
Herkese günaydın annişler ve bebişleranneannemiz yolda geliyo, çok mutluyuz
Ne kadar şanslısın canım vallaben çalışmasam hayatta babamdan öyle bişey görmem. 'Evlendirdik ya baksın kocası' der. Babamın kafası pek bizim gibi çalışmaz, maddi olarak yük olmadığın sürece problem yok, yeter ki para isteme neyse ya şikayet ettim durdum adamı. O da öyle işte napim, değiştirme şansım yok, onun da canı sağolsun
Valla canım şansmı bilemedimki insanın kendi kazandığı para gibisi yok şimdi ikinci üni okuyorum harcıda tuzlu biraz yine babamlar ödüyo adam benden kurtulamadı:) maşallah seninde işin gücün var daa ne olsun ah bende bi işe girsem annemlere hediyeler alıcam şu yaşıma geldim hiç bi iyilik yapamadım onlara böyleside zor çocuk doğuracakken hala çocuk gibi bana bakıyolar Allaha şükür babamların durumu iyi yoksa kuruş almam bende ama artık onlar için bende birşey yapmak istiyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin Babanda çok seviyordur seni onun huyu bu ama parayla sevgi ölçülmezki Rabbim evlatlarımızıda sevgi dolu bi ailede büyütür inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?