2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
facede de yıne aynı kişiler mi canım
sağol canım ıyı oldu bu bilgiler
iyi geceler canım,ben facede yokum kk dan kopmak istemiyorum
bi de deşifre olmaktan ürküyorum
tamamen tesadüf ama iyi bir tesadüf olduğunu düşünüyorum :)
ben kokoş hamileyim nstde ki ebeler bile öyle diyo :)
Bende senin gibiyim, herhalde suyum gelse önce kuaföre atar kendimi ordan hastaneye giderim
ben de öyleyim kızlar saçlar maşalı hafif bi makyaj salına salına gidiyom
doktorum bu ne güzellik diyo
adam kocamdan dayak yicek bişey diil

Iyi aksamlar tontonlarrr
kac gundur okumaktan yazmaya firsat bulamiyorum, masallah ne cok kaynatiyorsunuzzzz :)
Benim 250-300 adet ikram yaptirmam kazim bu yuzden en hesapli kurabiyeyi yaptiracagim. 3-4 liralik birsey yaptiramam.
Ben de fon cektirip sezeryana gitmeyi planliyorum
yarin ilk defa togo nudur nedir bir makineyr baglayacaklarmis beni, nts dediginizle ayni sey galibaa. Benim kiz ancak totosunu devirip yatmayi biliyor, bakalim yarin hareket edecek mi :)
minnak kekebek hersey cok guzel gule gule kullansin oglusunn. Ben de yenidogan, 0-3 ve 3/6 aldim sonrasini yazin alirim zaten abarttim alisveriste biraz taksitleri odeyelim :)

ben de giyinip süslenip gidiyorum benim doktorum bayan seni her geldiğinde daha güzel görüyorum diyo:)
valla hoşuma gidiyor koca göbeğimle hala güzelsin diyenler var etrafımda :)

Vaaay Efe beyin odasi da pek guzelmis. Gule gule kullansin :)) ne zamandir gormuyordum seni. Galiba dogurdu demistim. :))) Ohhhh isten ayrilinca gezip tozuyorsun galiba. Ay sonu insallah ben de ayriliyorum :)

yarın güzel geçsin inşallah şekerim kızın seni şaşırtır zaten sıkışınca bide yatınca başlıyolar hoplamaya
kaynattık biraz buraları valla
teşekkür ederiz teyzesi oğlumun eşyaları hazır kendi de göbek deliğimden çıkmak üzere
bende netten kurabiye baktım çok pahalılar yaa.
k validem yaptırıcam dedi ama sanırım az yaptırırız onu.bence gerek yok
kendim haftaya yapmayı denicem yaparsam fotosunu koyarım

ben de giyinip süslenip gidiyorum benim doktorum bayan seni her geldiğinde daha güzel görüyorum diyo:)
valla hoşuma gidiyor koca göbeğimle hala güzelsin diyenler var etrafımda :)

bana da hiç kilo almadın diyolar
halbükü 57 den 69,5 a çıktım doktorum da itiraf edeyim hiç göstermiyosun dedi.
ama ben pantolonlardan anlıyorum

Kızlar suyum gelmeye baslamis yani kaçış yok doğum başliyor artık. Sancım yok ama onu bekliyorum dua edin bize

cumadan beri girememiştim. ne çok kaynatmışsınz. atlaya atlaya okudum:) ama groz un doğuma gittiğini yakalamışım. Allah yardımcısı olsun. belkide şu anda doğurmuş mudur ki? hayırla sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk.
ben anneciğimin yanına geldim artık doğumu beklicez beraber inşallah. kocacığımda eve geri döndü aramızda 3buçuk 4 saat var. o gitti oturdum ağladım. çok duygusal yaptı beni bu hamilelik, ruhsuzdum eskiden. neyse Allah başka dert vermesin. sizler nasılsınız?

Vaaay Efe beyin odasi da pek guzelmis. Gule gule kullansin :)) ne zamandir gormuyordum seni. Galiba dogurdu demistim. :))) Ohhhh isten ayrilinca gezip tozuyorsun galiba. Ay sonu insallah ben de ayriliyorum :)

yok canım yaa üyelikle ilgili bi sıkıntım vardı hala devam ediyo farkındaysan mesaj sayım kullanıcı adım değişti
teşekkür ederiz tatlım gezmek yok evde takılıyorum artık totom kalkmıyo kısa gezintiler dışında
bu ay sonu mu bırakıyosun canım az kalmış oh

ben de 55 le hamile kaldım şuan 68 im :)
bakalım çarşamba kontrol var kaç oldum toplamda 14-15 le biter herhalde
iştahım açılmadı benim sözde son ay deli gibi yersin demişlerdi

Ehehe bana da hic kilo almamissin diyorlar da ben de 12 kilo aldim, 3-4 unu memiklerim aldi :))
dun hastanede bir suru koca gobekli hamis gorduk esim de diyor bir onlarin gobegine bak bir seninkine. Kuccuk bir gobegim var onu da memikler golgeliyor :))
kurabiyeleri en fazla 2 lira tanesi yaptiricam, cok yaptiracagim icin badem sekeri, kolonya, sabun vs cok begendigim halde yaptimayacagim. Kizima birsey alirim o parayla :)
kiza trmbel dedim costu gece gece. Karnimi salliyom da uyusun :))

Allah kavustursun tatlimm. Bebis gelince ucunuz hep bir arada olacaksiniz insallah, uzulme :)
kızlar soluma feci bi ağrı giriyo gidip yatayım artık
öptüm sizi ve minişlerinizi
görüşürüz yarın
Iyi geceler canimm yarin konusuruzz

bu kadar ağrılı mı açılıyor yaaa
daha çatının açılması böyleyse nasıl doğurcam ben bilemedim

kızlarr ne alemdeinşz??? bu çatı açılmaından kaynaklanan ağrı bende de var özellikle yatarken dönemiyorum bile.. ama maleef sezeryan olcam ilkşi öyle olduğu için.. oğlumda o kadar yürüyüşler yaptım bi gram ağrım olmadı sıpa inmedi aşağı.. kızımda yatıp duruyom ağrım başladı.. isteyince olmuyomuş demekki neyse hayırlıısı olsun napalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…