2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bugün 6 hafta 5 günlük canım.

bende çarşamba gunu gıtcem doktora daha önce hıc gıtmedım doktora gıttıgımde 6 hafta 1 gunluk olmus olcak allah nasıp ederse pekı sen daha önce gıttın mı doktora keseyı felan görebılmek ıcın bugun mat-sende gıtcek doktora kalp atısını duyma ıcın ıns ıkınızde duyarsınız mutluluklar ıcınde dönersınız

Evet canım daha önce gittim doktora. Aslında sende gitseydin keşke. Doktorun yapması gereken testler ve vermesi gereken ilaçlar olabiliyor ilk haftalarda.

Bende bgn gittim doktora minigimin minik kalbi atmaya baslamis. Bugun onunla ilk kez tanistim cok mutlu oldum,herkesin vu mutlulugu yasamasi dilegmle...

Evet canım daha önce gittim doktora. Aslında sende gitseydin keşke. Doktorun yapması gereken testler ve vermesi gereken ilaçlar olabiliyor ilk haftalarda.

ben mayıs 14 te kendım test yaptım sılık cıkmıstı 2 gun sonra beta hcg yaptırdım saglık ocagından 489 cıktı 4 ayrı test yaptılar kansızlık ve demır eksıklıgı cıktı folık asıt verdı demır ılacı verdı ben folık asıtı gebe kalmadan öncede kullanmaya baslamıstım nısan 26 sında adet duzenlıgı ıcın gıttıgımde vermıstı folık asıtı bırde duphaston dıye bı ılac verdı sadece 1 kere kullanmam yettı gebe kaldım sende bulantı felan varmı bende sadece ara ara kasık agrısı ve gögus agrılarım var onun harıcınde bı problemım yok sence bu normal mı

bende Allahım inşallah nasip ederse ocak annesi olacağım.. benide şu mükemmel listenize eklermisiniz.. sat 14 nisan muhtemel doğum 19 ocak.. ilk bebeğimi şubat 19 da düşürdüm bu sefer sağlılklı bir gebelik geçirmek için gece gündüz dua ediyorum.. hepimiz sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza alırız inşallahhh.

Allah yardımcın olsun canım.ben çok korkuyorum düşükten. inan nerdeyse hiç kalkmıyorum sürekli yatıyorum.acaba zorladın mı kendni diye geçirdim aklımdan.çünkü kuzenime olmuştu böyle bişey dinlendi bol bol geçti.inşallah kötü bişey yoktur.dediğim gibi sadece dinlen geçer inşallah.dua ediyorum

Benim şuana kadar gün içinde bulantım olmadı hiç çok şükür. Yemek yedikten sonra rahatsız ediyor beni sadece. Göğüs ağrım var. Ve acayip uykum geliyo. Sürekli uyuyabilirim.

Benim şuana kadar gün içinde bulantım olmadı hiç çok şükür. Yemek yedikten sonra rahatsız ediyor beni sadece. Göğüs ağrım var. Ve acayip uykum geliyo. Sürekli uyuyabilirim.

offff o uykuyu hiç sorma canım.bütün gün uyuyabilirim.dün eve bigittim sabaha kadar uyumuşum.ben de hafiften özellikle sabahları bulantı da var.bugün ikimiz de duyarız umarım miniklerimizin kalp atışlarını...

Sepam kizlar dun yatana kadar gogudlerim cok aciyodu iki hafta once baslamisti sabah kaltigimda gecmis acisi cok korkuyorum.gerginim. sakin olamiyorum kizimda da bi sure sonra gecmisti ama nezman hatirlamiyorum.yinefe endiseliy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…