mınıkkelebek gule gule kullan canım hepsı cok guzel masallah:) cok ozenıyorum boyle odaları olan bebeklere maalesef ben sadece bır park yatak alacagım. neyse buyudugunde 3 yasına falan gelırse cocuk odası alırım ınsallah.... bu arada o sıselerın ıcıne ne koydun pekı kaca mal ettın? ben kendım yapamayacagım hazır alsam netten falan sıperıs versem pahalıya mı gelır
Valla canım şansmı bilemedimki insanın kendi kazandığı para gibisi yok şimdi ikinci üni okuyorum harcıda tuzlu biraz yine babamlar ödüyo adam benden kurtulamadı:) maşallah seninde işin gücün var daa ne olsun ah bende bi işe girsem annemlere hediyeler alıcam şu yaşıma geldim hiç bi iyilik yapamadım onlara böyleside zor çocuk doğuracakken hala çocuk gibi bana bakıyolar Allaha şükür babamların durumu iyi yoksa kuruş almam bende ama artık onlar için bende birşey yapmak istiyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin Babanda çok seviyordur seni onun huyu bu ama parayla sevgi ölçülmezki Rabbim evlatlarımızıda sevgi dolu bi ailede büyütür inşallah
Birsey soracagim enfeksiyon idrarda beyaz kan hucresi cikmasiyla mi belli oluyor? Internette oyle yaziyor ve maalesef bende de cikti tahlil sonuclatini bekliyorum ne demekse artikcanım ben ıdrar yolu enf geciriyorum ayrıca akıntım da arttı ve rengı sarılastı bu yüzden dr antıbıyotık verdı bı seferlık kullanılan bı toz oluyo ondan verdı ve bı de akıntı için fitil verdi korka korka içiyorum bebegıme bişi olursa dıye....
Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün
Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün
Allah anali babali buyutsun.cok sevindim.darisi bizim bsdimiza insTeyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün
cumadan beri girememiştim. ne çok kaynatmışsınz. atlaya atlaya okudum:) ama groz un doğuma gittiğini yakalamışım. Allah yardımcısı olsun. belkide şu anda doğurmuş mudur ki? hayırla sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk.
ben anneciğimin yanına geldim artık doğumu beklicez beraber inşallah. kocacığımda eve geri döndü aramızda 3buçuk 4 saat var. o gitti oturdum ağladım. çok duygusal yaptı beni bu hamilelik, ruhsuzdum eskiden. neyse Allah başka dert vermesin. sizler nasılsınız?
Yuppi bizim topikte doguruyor kizlarimiz once dogar sonra ogullarimiz gelir insallah saglicakla canim tebrik ediyorum allah anali babali buyutsun dogum hikayenide bekliyoruzzzzTeyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün
Hayirli olsun canim, Allah anali babali buyutsun. Hosgelmis Zeynep Prenses :)Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün
Değerli ocak anneleri sizlere birşey sormak istiyorum....ben de ocak sonu şubat başı annesi olarak suyum biraz fazla çıktı.....bu sorunu yaşayan anneler var mı çok merak ediyorum.....
Kizlar burada deprem oldu az önce( Cankirida. Başka bi yerde hisseden var mi? Kocisimi aradim hemen o da pek sallamadi sanki beni
ayy canım yaa...artık bebişlerimize değer demi öyle düşünüyorum öyle avutuyorum kendimi.çatlak karınlar pörsümüş göğüsler...:)
Kızlar hazırlıklar bitmişken ve doğurmadan paylaşayım dedim
Efemin odası,hediye kolonyalarımız ve bugün aldığım lohusa tacım
Eki Görüntüle 896873 Eki Görüntüle 896874 Eki Görüntüle 896891 Eki Görüntüle 896892 Eki Görüntüle 896894 Eki Görüntüle 896895 Eki Görüntüle 896903 Eki Görüntüle 896904 Eki Görüntüle 896906
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?