2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bende çok beğendim cidden
bende senin gibi ancak bir park yatak alabileceğim bebişime
nasıl özeniyorum ama napalım zamanla bizde yapabiliriz umarım

Ayh kızlar bugün ikibuçukaylık bebişi olan bi anne misafirlikte bebeğiyle yere kapaklandı hava soğuk diye koştur koştur içeri giriyodu kucağında kızıyla kapı ağzında yere düştü bebiş nasıl ağladı nerdeyse doğuruyodum korkudan annesi ağladıkça bebeğe bişeymi oldu diye bağırmışım odaya giremedim korkumdan Allahtan Rabbim korumuş bebekte öyle tatlıydıki kıyamam yavrucuğa travma geçirdim resmen doğuruyodum benide zor sakinleştirdiler Rabbim evlatlarımıza sevdiklerimize kaza bela vermesin o annenin feryadını duyunca analığın ne zor olduğunu anladım kılına zarar gelse için titreyecek demekki 37,5 da öylesine kontrole gidince sancısı olduğunu söylemiş dr çatısıda dar olduğundan sezeryana almışlar 3,100 gram doğmuş bebiş benide heyecan bastı valla yarın dra gidicem:) günler nasıl geçti hala şaşkınım

Kızlar annişim sağ salim geldi çok şükür
Hep okudum yazdıklarınızı ara ara ama yazamadım. Minikkelebek'im oğluşunun Efe'nin odasına bayıldım
ayrıca şu doğum ve sancılarla ilgili şeyleri paylaşan da sendin di mi yanlış hatırlamıyorum umarım. Her ne kadar okurken yaşıyormuş gibi hafif psikolojik acılar verse de artık öğrenmemiz ve kendimizi hazırlamamız gereken şeyler bunlar. Sağol varol

Canım tabiki kastettiğim o değildi, parayla anne bana sevgisi tabiki ölçülmez, ama tam olarak ne anlatmaya çalıştığımı anlaman için birgün oturup sabahtan akşama kadar konuşmamız lazım, malum aile ilişkileri çok karmaşık ve anlatması anlaması uzun mevzular neyse boşver, dediğin gibi kendi paranı kazanıp hesap vermeden ve minnet duymadan harcayabilmek tabiki en güzel şey. İnşallah sana da bebişin uğurlu gelir de gönlündeki işi bulursun, ailenle ilgili o güzel planlarını da gerçekleştirirsin

Birsey soracagim enfeksiyon idrarda beyaz kan hucresi cikmasiyla mi belli oluyor? Internette oyle yaziyor ve maalesef bende de cikti tahlil sonuclatini bekliyorum ne demekse artik (

Son düzenleme:
Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün

Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün

hayırlı olsun canım. lAllah analı babalı büyütmek nasip etsin. darısı başımıza inşallah.

Çok sevindim, bizde merak etmiştik seni bi haber varmı diye bakayım dedim, detayları bekliyoruz en kısa zamanda :)

Gunaydin annisler özellik le groz ve minik zeynep:))))

Ay çok sevindim ve heyecanlandim...
Groz vaktin olunca yaz ayrintilari. Allah size bagislasin yavrunuzu bize de nasip etsin.

Allah kavustursun canim ben de bu yüzden annemlre daha gitmek istemiyorum. Durabildigim kadar durcam insl. Ama bizim daha yakin 1 saat.

Günaydın kızlarr
Sisli puslu bir Ankara sabahında işe gitmemek çok güzel yarın iş var tabi de Pazartesi evde olmak güzel en azından.

Canım gözümüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, sana da çok geçmiş olsun. Darısı benim Zeynep'imin ve bütün annişlerin başına

Yuppi bizim topikte doguruyor kizlarimiz once dogar sonra ogullarimiz gelir insallah saglicakla canim tebrik ediyorum allah anali babali buyutsun dogum hikayenide bekliyoruzzzz

Kizlar burada deprem oldu az önce ( Cankirida. Başka bi yerde hisseden var mi? Kocisimi aradim hemen o da pek sallamadi sanki beni

Gözün aydın canım, rabbim zeynebine uzun hayırlı ömürler versin, tüm sevdikleriyle...

Çok güzel bir duygu, allahım hepimize nasip etsin....

Hayirli olsun canim, Allah anali babali buyutsun. Hosgelmis Zeynep Prenses :)

Kizlar burada deprem oldu az önce ( Cankirida. Başka bi yerde hisseden var mi? Kocisimi aradim hemen o da pek sallamadi sanki beni

Geçmiş olsun....

Rasathaneye baktım, 4.1 şiddetindeymiş canım çankırı buguören diye bir yer, ama korkma türkiyede hissedebildiğimiz, hissedemediğimiz bir sürü deprem oluyor.... Allah bu kış gününde hepimizi korusun....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…