darısı başımıza canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün zeynebiniTeyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün
canım ist.da bişey yok.Allah korusun siziKizlar burada deprem oldu az önce( Cankirida. Başka bi yerde hisseden var mi? Kocisimi aradim hemen o da pek sallamadi sanki beni
günaydın canım gözün aydın annecin gelmişKızlar annişim sağ salim geldi çok şükür
Hep okudum yazdıklarınızı ara ara ama yazamadım. Minikkelebek'im oğluşunun Efe'nin odasına bayıldım
ayrıca şu doğum ve sancılarla ilgili şeyleri paylaşan da sendin di mi yanlış hatırlamıyorum umarım. Her ne kadar okurken yaşıyormuş gibi hafif psikolojik acılar verse de artık öğrenmemiz ve kendimizi hazırlamamız gereken şeyler bunlar. Sağol varol
benim iştah açıldı canım ya ilk 3 ay 3 kilo verdim bulantıdan,sonra düzeldimben de 55 le hamile kaldım şuan 68 im :)
bakalım çarşamba kontrol var kaç oldum toplamda 14-15 le biter herhalde
iştahım açılmadı benim sözde son ay deli gibi yersin demişlerdi
kız sallamaya alıştırma çocuğu sonra sabaha kadar sallicaksınEhehe bana da hic kilo almamissin diyorlar da ben de 12 kilo aldim, 3-4 unu memiklerim aldi :))
dun hastanede bir suru koca gobekli hamis gorduk esim de diyor bir onlarin gobegine bak bir seninkine. Kuccuk bir gobegim var onu da memikler golgeliyor :))
kurabiyeleri en fazla 2 lira tanesi yaptiricam, cok yaptiracagim icin badem sekeri, kolonya, sabun vs cok begendigim halde yaptimayacagim. Kizima birsey alirim o parayla :)
kiza trmbel dedim costu gece gece. Karnimi salliyom da uyusun :))
bu kadar ağrılı mı açılıyor yaaa
daha çatının açılması böyleyse nasıl doğurcam ben bilemedim
Allah güle güle kullanmak nasip etsin, çok güzeller :)
Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün
Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün[/gözün aydın cnm darısıda bizlere inşallah...
Günaydın ;
33+1 ile herkese merhabahafta sonu yine full geçti
yeni ciciler de aldık kızıma daha doğrusu ananesi ile dedesi aldı SPEEDY & BABY: OYUN HALIMIZ VE SEPETİMİZ
minikkelebek odanız harika olmuş paşa güzel güzel uyusun içinde
hastane de dağıtacaklarımz da aynı bende evde kendim yapmıştım
günaydın sipidim sağol canım siz de güle güle kullanın cicilerinizi :124:
ben kendim yapamadım keşke erkenden karar verseydim bi şekilde ayarlardım
neyse artık
yaaa groozzzz çok sevindim.nasıl oldu zor geçti mi? olsun kızın kucağında artık ay nolur detayları yaz vakit bulunca...ayyy ben de istiyom ben de ben de ben de..:84:...eve ne zzaman çıkcakmışsınız.bebek kaç kilo doğdu malum bizim günler yakın ben çok heyecanlandım.akşam temizlik yapıyoz kocamla hep senden bahsettim ay naptı acaba ayy çok heyecanlı.hemen bitirelim temizliği ya bizimki de gelmeye karar verirse diye...geveze dedi bana bi sus dedi.doğuran kadın senin kadar panik yapmamıştır Allah bilir.başım ağrıdı dedi bana... groz nolur çatlıcam meraktan iki satır yazıver kaç saat sancı çektin...
yaaa groozzzz çok sevindim.nasıl oldu zor geçti mi? olsun kızın kucağında artık ay nolur detayları yaz vakit bulunca...ayyy ben de istiyom ben de ben de ben de..:84:...eve ne zzaman çıkcakmışsınız.bebek kaç kilo doğdu malum bizim günler yakın ben çok heyecanlandım.akşam temizlik yapıyoz kocamla hep senden bahsettim ay naptı acaba ayy çok heyecanlı.hemen bitirelim temizliği ya bizimki de gelmeye karar verirse diye...geveze dedi bana bi sus dedi.doğuran kadın senin kadar panik yapmamıştır Allah bilir.başım ağrıdı dedi bana... groz nolur çatlıcam meraktan iki satır yazıver kaç saat sancı çektin...
Kızlar hazırlıklar bitmişken ve doğurmadan paylaşayım dedim
Efemin odası,hediye kolonyalarımız ve bugün aldığım lohusa tacım
Eki Görüntüle 896873 Eki Görüntüle 896874 Eki Görüntüle 896891 Eki Görüntüle 896892 Eki Görüntüle 896894 Eki Görüntüle 896895 Eki Görüntüle 896903 Eki Görüntüle 896904 Eki Görüntüle 896906
Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün
valla ben de kestiremedim şimdi napcak acaba sana :).bizimki doğumu pek de hevesle beklemiyor...bebek doğunca playstationu bırakcak daSenin eşinde benimki gibi diyodur bi hayırlısıyla doğursaydındoğumdan sonra bana napıcaksa korkuyorum vallahi
ahahahaaaakız alemsin yaa adamın burnundan getirmişsin kesin bütün evi hemencecik temizlemiştir
Senin eşinde benimki gibi diyodur bi hayırlısıyla doğursaydındoğumdan sonra bana napıcaksa korkuyorum vallahi
Kızlar hazırlıklar bitmişken ve doğurmadan paylaşayım dedim
Efemin odası,hediye kolonyalarımız ve bugün aldığım lohusa tacım
Eki Görüntüle 896873 Eki Görüntüle 896874 Eki Görüntüle 896891 Eki Görüntüle 896892 Eki Görüntüle 896894 Eki Görüntüle 896895 Eki Görüntüle 896903 Eki Görüntüle 896904 Eki Görüntüle 896906
selam annişler,
-istanbulda olup ta doğum fotografçısı ayarlayan varmı??
-medipol megada doğum için görüşme yapan varmı?
-buhar makınası alan, marka önerisi olan varmı??
-acayip derecede huzursuz ve rahatsız uyuyorum artık, doğum korkusu yaşamaya başladım ama etrafada bunu hiiç yansıtmıyorum, benimle aynı durumda olan çok kişi varmı acep??
selam annişler,
-istanbulda olup ta doğum fotografçısı ayarlayan varmı??
-medipol megada doğum için görüşme yapan varmı?
-buhar makınası alan, marka önerisi olan varmı??
-acayip derecede huzursuz ve rahatsız uyuyorum artık, doğum korkusu yaşamaya başladım ama etrafada bunu hiiç yansıtmıyorum, benimle aynı durumda olan çok kişi varmı acep??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?