2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlar güzel haberle uyandık bugün grozcum hayırlı olsun

Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün
darısı başımıza canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün zeynebini
Kizlar burada deprem oldu az önce ( Cankirida. Başka bi yerde hisseden var mi? Kocisimi aradim hemen o da pek sallamadi sanki beni
canım ist.da bişey yok.Allah korusun sizi
günaydın canım gözün aydın annecin gelmiş
teşekkür ederiz odamızı beğendiğinize sevindik
o şeyleri ben paylaştım canım son yazdıklarım baya faydalı bilgiler aslında.bende okurken kendimi nefes egzersizi yaparken buldum
ıkınma kısmında tuttum kendimi,insan kaptırıyor bilinçli gidelim zaten bizi yönlendirirler diye düşünüyorum ama olsun biz bilelim de
ben de 55 le hamile kaldım şuan 68 im :)
bakalım çarşamba kontrol var kaç oldum toplamda 14-15 le biter herhalde
iştahım açılmadı benim sözde son ay deli gibi yersin demişlerdi
benim iştah açıldı canım ya ilk 3 ay 3 kilo verdim bulantıdan,sonra düzeldim
ama yinede abartmadım yediklerime dikkat ettim.amaaan canımız sağolsun veririz
kız sallamaya alıştırma çocuğu sonra sabaha kadar sallicaksın
benim memikler çok büyümedi hala eski sütyenlerimin bazıları oluyo
göbeğim çok sivri gören erkek bu diyo Hep öne doğru büyüdü
bu kadar ağrılı mı açılıyor yaaa
daha çatının açılması böyleyse nasıl doğurcam ben bilemedim

canım işte hazırlık oluyo yavaş yavaş açılsın ki kolay doğuralım
Allah yardım edecek,olmazsa sezercik olucaz artık bi şekilde biyerden çıkarcaz

Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün

yaaa groozzzz çok sevindim.nasıl oldu zor geçti mi? olsun kızın kucağında artık ay nolur detayları yaz vakit bulunca...ayyy ben de istiyom ben de ben de ben de..:84:...eve ne zzaman çıkcakmışsınız.bebek kaç kilo doğdu malum bizim günler yakın ben çok heyecanlandım.akşam temizlik yapıyoz kocamla hep senden bahsettim ay naptı acaba ayy çok heyecanlı.hemen bitirelim temizliği ya bizimki de gelmeye karar verirse diye...geveze dedi bana bi sus dedi.doğuran kadın senin kadar panik yapmamıştır Allah bilir.başım ağrıdı dedi bana...groz nolur çatlıcam meraktan iki satır yazıver kaç saat sancı çektin...

günaydın sipidim sağol canım siz de güle güle kullanın cicilerinizi :124:
ben kendim yapamadım keşke erkenden karar verseydim bi şekilde ayarlardım
neyse artık

ahahahaaaa kız alemsin yaa adamın burnundan getirmişsin kesin bütün evi hemencecik temizlemiştir

Senin eşinde benimki gibi diyodur bi hayırlısıyla doğursaydın doğumdan sonra bana napıcaksa korkuyorum vallahi

Senin eşinde benimki gibi diyodur bi hayırlısıyla doğursaydın doğumdan sonra bana napıcaksa korkuyorum vallahi
valla ben de kestiremedim şimdi napcak acaba sana :).bizimki doğumu pek de hevesle beklemiyor...bebek doğunca playstationu bırakcak da...ay adam alkolik sigarakolik falan değil basbayağı oyunkolik.neyse işine gelirse isterse bırakmasın bebeği onun kucağına alıştırırım zaten otomatikman oyun falan oynayamaz.
ahahahaaaa kız alemsin yaa adamın burnundan getirmişsin kesin bütün evi hemencecik temizlemiştir

evet zaten orayı iyi silemedin buranın altı da çekilecek dedim dedim adamın başının etini yedim.ohh iyi ettim mis gibi yaptırdım evi.önce hiç önemsemezdi yalandan yapardı çok konuşunca dırdırımdan kurtulmak için tertemiz yaptı...

Son düzenleme:

benim kociş bazen diyoki istediğini yap tamam ,sabredeceğim zaman belli .. sonra dizine yatırıp dövecekmiş :) ne biçim bir ruh haline girmişsem ona göre, akşam banyoyu korıdoru batırmış , temizleyeceksin dedim valla . zaten bütün işi o yapıyormuş.. külli yalan.. bebek yaptım daha büyük iş mi olur diyo bide edepsiz :)

Ahh canım gözlerim doldu... Allah analı babalı büyütsün, çok şükür bebişine kavuştun.

Günaydın Annişler,

Perşembe günü kontrole gideceğim ve çatı muayenesi de olacak, çok heyecanlıyım. Ondan sonra doktorum 10 gün yok umarım o yokken bebiş gelmeye kalmaz:) Kızlar ben dönüp durmaktan artık hiç güzel uyuyamıyorum. Eskiden sola yatınca rahat ediyordum, şimdi nereye yatsam rahat edemiyorum. Önerisi olan var mı?

Bu arada süt pompamı aldım Avent'in tekli elektrikli modeli, umarım severek kullanırım.

Uyku tulumu da baktım. Mothercare'in uyku tulumlarının içi dışı pamuk ama 120 TL. Çok pahalı geldi bana. İçi dışı pamuk bulmak ne kadar zormuş, hep içlerinde elyaf var

Efenin odası favorilerimdendi zaten annesi, ama ikramlarınıza da bayıldım.... Her şey çok şık olmuş... Güzel mutlu günleriize tanık olurlar inş...

Bu arada dün eşim gelinceye kadar sinirim uçup geçmişti, sadece çok yorgundum o da moralin mi bozuk deyince artık misafir ağırlayamayacak kadar rahatsız olduğumu bazen ev işlerine bile yetişemediğimi söyledim, o da hak verdi....

Hatta kızıma takılıyor, ikinci bir emre kadar misafir yok diye....

Bu arada aklımdaki başka sorunları da söyledim, misafir bahanesiyle konu açılmış oldu....

selam annişler,

-istanbulda olup ta doğum fotografçısı ayarlayan varmı??
-medipol megada doğum için görüşme yapan varmı?
-buhar makınası alan, marka önerisi olan varmı??
-acayip derecede huzursuz ve rahatsız uyuyorum artık, doğum korkusu yaşamaya başladım ama etrafada bunu hiiç yansıtmıyorum, benimle aynı durumda olan çok kişi varmı acep??

Buhar makinesi çok eskiden sinbo vardı onu kullanacağım bebek odasında..

aynı haftadayız ama bende doğum korkusu yok şuanda doktorum 36. haftamda çağırdı sanırım ondan sonra başar
32den 36 a kadar ara verdiği için herşey yolunda diye düşünüyorum.

Canım ben de çok huzursuz yatıyorum ama sebep doğum korkusu değil, önümde uzun günler var gibi geliyor... Ne rahatlıksa artık... 34 gün kalmış bu arada, başlasam mı telaşa... Şaka şaka, daha çok merak ediyorum, nasıl olacak kime benzeyecek, kızıma mı benzer yoksa çok değişik mi olur... Seretonin salgılanmaya başladı herhelde, bir rahatlık var üstümde... Allah bozmasın...

Benim rahat uyuyamama sebebim her gece farklı, bazen yastık felan fayda etmiyor, pozisyon bulamıyorum, kimi gece midem yanıyor, kimi gece sancım oluyor vs vs...

Ama çok şükür geçen hafta ilk üç gün daha kötüydüm, Bu aralar nazar değmesin daha iyiyim....en azından uyansam da biraz sonra uyuyabiliyorum...,

Son düzenleme:
canlaaar...
uzuuunca bi süre kafamı kurcalamıştı.acayip stres yapmıştım.sonunda hellobaby-com dan bu arabayı buldum.ama kurcalamadığım site de kalmamıştı.heryeri altüst ettim.kanz mağazalarını gezdim.hepsi ya çok hantal ya kumaşı kötü ya çift yönlü olmuyodu.ya da otokoltuğu çok adi oluyodu.üstelik de bu olumsuzluklara rağmen fiyatlar 700den aşağı değildi.biraz fazla tuttu kartlarımızı patlattım ama sanırım değdi.
an itibariyle bebek arabamızı almış ve portbebe otokoltuğu puset karmaşasına son vermiş bulunmaktayım...

bizim cadının makam arabası bu:

Kraft twist air travel system bebek arabası
oto koltuğu portbebe olarak da kullanılıyor...bayıldım bi an önce gelmesini bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…