- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
canlaaar...
uzuuunca bi süre kafamı kurcalamıştı.acayip stres yapmıştım.sonunda hellobaby-com dan bu arabayı buldum.ama kurcalamadığım site de kalmamıştı.heryeri altüst ettim.kanz mağazalarını gezdim.hepsi ya çok hantal ya kumaşı kötü ya çift yönlü olmuyodu.ya da otokoltuğu çok adi oluyodu.üstelik de bu olumsuzluklara rağmen fiyatlar 700den aşağı değildi.biraz fazla tuttu kartlarımızı patlattım ama sanırım değdi.
an itibariyle bebek arabamızı almış ve portbebe otokoltuğu puset karmaşasına son vermiş bulunmaktayım...
bizim cadının makam arabası bu:
Eki Görüntüle 897524
Kraft twist air travel system bebek arabası
oto koltuğu portbebe olarak da kullanılıyor...bayıldım bi an önce gelmesini bekliycem
canlarım güzel bir haberden sonra acı haber vermek gibi olacak ama orkide kızını kaybetmiş,, dua edelim, rabbim sabrını versin, çok büyük bir imtihan çünkü... isyan etmeden meleğini gerçek sahibine teslim etsin.... rabbim kimseye evlat acısı vermesin.....
canlaaar...
uzuuunca bi süre kafamı kurcalamıştı.acayip stres yapmıştım.sonunda hellobaby-com dan bu arabayı buldum.ama kurcalamadığım site de kalmamıştı.heryeri altüst ettim.kanz mağazalarını gezdim.hepsi ya çok hantal ya kumaşı kötü ya çift yönlü olmuyodu.ya da otokoltuğu çok adi oluyodu.üstelik de bu olumsuzluklara rağmen fiyatlar 700den aşağı değildi.biraz fazla tuttu kartlarımızı patlattım ama sanırım değdi.
an itibariyle bebek arabamızı almış ve portbebe otokoltuğu puset karmaşasına son vermiş bulunmaktayım...
bizim cadının makam arabası bu:
Eki Görüntüle 897524
Kraft twist air travel system bebek arabası
oto koltuğu portbebe olarak da kullanılıyor...bayıldım bi an önce gelmesini bekliycem
oda ocak annesiydi sanırım :2: Rabbim dayanma gücü versin inşallah acısını dindirsin
selam annişler,
-istanbulda olup ta doğum fotografçısı ayarlayan varmı??
-medipol megada doğum için görüşme yapan varmı?
-buhar makınası alan, marka önerisi olan varmı??
-acayip derecede huzursuz ve rahatsız uyuyorum artık, doğum korkusu yaşamaya başladım ama etrafada bunu hiiç yansıtmıyorum, benimle aynı durumda olan çok kişi varmı acep??
Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün
Evet ikizlerine hamileydi, erken doğum yaptı, ama kızında genetik bir takım problemler varmış, rabbim oğlunu ona bağışlasın... Şu anda işteyim, öğrenci gelmedi ve ben kendimi tutamıyorum,
ağrılarımız sancılarımız, şikayetlerimiz ne boş... Ölüm yanında ne kadar saçma kalıyor... Onu düşünüyorum...Rabbim sağlık versin...
Canım ben de çok huzursuz yatıyorum ama sebep doğum korkusu değil, önümde uzun günler var gibi geliyor... Ne rahatlıksa artık...34 gün kalmış bu arada, başlasam mı telaşa... Şaka şaka, daha çok merak ediyorum, nasıl olacak kime benzeyecek, kızıma mı benzer yoksa çok değişik mi olur... Seretonin salgılanmaya başladı herhelde, bir rahatlık var üstümde... Allah bozmasın...
Benim rahat uyuyamama sebebim her gece farklı, bazen yastık felan fayda etmiyor, pozisyon bulamıyorum, kimi gece midem yanıyor, kimi gece sancım oluyor vs vs...
Ama çok şükür geçen hafta ilk üç gün daha kötüydüm, Bu aralar nazar değmesin daha iyiyim....en azından uyansam da biraz sonra uyuyabiliyorum...,
Evet ikizlerine hamileydi, erken doğum yaptı, ama kızında genetik bir takım problemler varmış, rabbim oğlunu ona bağışlasın... Şu anda işteyim, öğrenci gelmedi ve ben kendimi tutamıyorum,
ağrılarımız sancılarımız, şikayetlerimiz ne boş... Ölüm yanında ne kadar saçma kalıyor... Onu düşünüyorum...Rabbim sağlık versin...
canlarım güzel bir haberden sonra acı haber vermek gibi olacak ama orkide kızını kaybetmiş,, dua edelim, rabbim sabrını versin, çok büyük bir imtihan çünkü... isyan etmeden meleğini gerçek sahibine teslim etsin.... rabbim kimseye evlat acısı vermesin.....
Buhar makinesi çok eskiden sinbo vardı onu kullanacağım bebek odasında..
aynı haftadayız ama bende doğum korkusu yok şuanda doktorum 36. haftamda çağırdı sanırım ondan sonra başar
32den 36 a kadar ara verdiği için herşey yolunda diye düşünüyorum.
çok ses yapıyor mu? bu makinaların genelde sus sesinden rahatsız oluyormuş alanlar.. sizde durum nasıl?
Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün
sessiz değil ama çıkardığı ses rahatsız da etmiyor açıkçası bende alerjik bronşit var havasız ortam tıkıyor genelde geceleri açıyordum
o seste uyuyabiliyorum rahatlıkla
Merhabalarokk sağolasın.. başka buhar makınası kullanan yok mu?? önerileri bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?