2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

güle güle kullanın canım travel sistemden bende çok memnun kalacağımı düşünüyorum inşallah yanılmam.

canlarım güzel bir haberden sonra acı haber vermek gibi olacak ama orkide kızını kaybetmiş,, dua edelim, rabbim sabrını versin, çok büyük bir imtihan çünkü... isyan etmeden meleğini gerçek sahibine teslim etsin.... rabbim kimseye evlat acısı vermesin.....

oda ocak annesiydi sanırım :2: Rabbim dayanma gücü versin inşallah acısını dindirsin

hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın inşallah.. ben bu işi yavaştan alıyorum nasılsa önümüz kış bebek arabası kullanma şansımız olmaz diye, portbebemiz var ablam vermişti.

oda ocak annesiydi sanırım :2: Rabbim dayanma gücü versin inşallah acısını dindirsin

Evet ikizlerine hamileydi, erken doğum yaptı, ama kızında genetik bir takım problemler varmış, rabbim oğlunu ona bağışlasın... Şu anda işteyim, öğrenci gelmedi ve ben kendimi tutamıyorum,

ağrılarımız sancılarımız, şikayetlerimiz ne boş... Ölüm yanında ne kadar saçma kalıyor... Onu düşünüyorum...Rabbim sağlık versin...

Canım doğum fotosu için, turuncu fotoya, düğündoğum adlı siteye bir göz atabilirsin.

sanki acısını avutmak için Rabbim ikiz nasip etmiş inşallah oğlu sağlıkla büyür

dediğin gibi çektiğimiz acılar bunun yanında az bile kalır :26:

valla benim hem ağrılarım var, hem mide yanmalarım var hemde doğum psikolojisi sanırım.. hepsi bir araya geliyor ve ben çok huzursuz uyuyorum. nedendir bilmem sezeryandan çok tırsıyorum normal doğumda dikişli olursa diye korkuyorum. hoş plasenta previa diye bi zıkkım durum var bende, plasenta ile rahim ağzı karşı karşıya imiş, bu şekilde devam ederse normal doğum çok kanamalı olur risk taşır demişti doktor .. üfff zor iş zooor

Allah oğlunu ona bağışlasın, çok zor dayanma gücü versin.

Allah yardımcısı olsun, çok zor bi durum , çok üzüldüm . ama bir yandan da diyorum sağlıksız bir hayat yaşayacagına melek olup kanatlanması daha iyi .Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize.

çok ses yapıyor mu? bu makinaların genelde su sesinden rahatsız oluyormuş alanlar.. sizde durum nasıl?

Son düzenleme:
Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün

canım benim hayırlı uğurlu olsun
darısı tüm bebek bekleyen bizlerin başına
Allahım bebeğine de sana da uzun ömür, sağlık, mutluluk versin

Allah sabır versin orkide.Sözün bittiği yer.Rabbim diğer evladına sağlık sıhhat versin.

Allahım sabrını artırsın inş. Rabbim oğluna hayırlı saglıklı uzun ömürler versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…