2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Sepam kizlar dun yatana kadar gogudlerim cok aciyodu iki hafta once baslamisti sabah kaltigimda gecmis acisi cok korkuyorum.gerginim. sakin olamiyorum kizimda da bi sure sonra gecmisti ama nezman hatirlamiyorum.yinefe endiseliy

Canım benim endişelenecek bişey yok. Bende de var göğüs ağrısı ama bazen çok oluyo bazen az oluyo. Sabahtan akşama kadar sürekli ağricak diye bişey yokki. Endişe etme. Bi dokunuyorum göğüslerime hiç ağrı acı yok. Sonra biraz sonra kıyafetimi değiştirirken bi ağrıyo acıyo. Sürekli devam etmezki.

Benimde yarındı aslında ama haftasonu başka bir işim çıkınca bugüne aldım.

ama benim geç döllenme olmuş ondan dolayo bu gidişimde kalp atışını duyamayız sen gel kontrole dedi
aman sorun olmasında bir hafta geç duyayım kalp atışını hiç önemli değil
miniklerimiz iyi olsunda

tüm kalbim bugün pıt pıtları duymak isteyenler için
hepiniz güzel haberlerle gelip bize umut olun

Ben geçen hafta perşembe gittim en son doktora. O gün ultrasonda küçücük bişey göründü bu bebeğin ama makine tam yakalayamıyo dedi. 2-3 gün sonra tam görünür kalp atışları felanda ama bu kadar sık ultrasona sokmayalım. Haftaya cumartesi gel dedi. Bende yarın içim var diye bugüne aldım. Görünür heralde diye düşünüyorum. Doktorum 2-3 gün dedi. Üstünden 8 gün geçti.

Günaydın anne adaylarıııııı
maşallah ne kalabalıkk burasıı sayfaları şimdi bitirebildim..:1

Günaydın canlarım. Biz bugün saat 2 de miniğimin kalp atışlarını görmeye gidicez. Dualarınızda bizi unutmayın olurmu.

inşallah görürsün cnm kalp atışlarınıda miniğinin..:26:

Bende bgn gittim doktora minigimin minik kalbi atmaya baslamis. Bugun onunla ilk kez tanistim cok mutlu oldum,herkesin vu mutlulugu yasamasi dilegmle...

ayy çokk güzelll gözün aydın cnm...darısı bana ve pıt pıtları duyamyı bekleyen herkesin başınaa..

slm kızlarrr bende bugun gıdıcem kalp atısları için bakalım duyabilecekmiyim

cnm sende duyarsın inşallah o güzell sesi..

Sagol canim icimi rahatlattin tecrubeliyim goya :)

Evet canım hatırlıyorum sık sık girmemek lazım ya iyi yapmış
o zaman miniğin atışlar gümbür gümbür olmuştur annesi :)

Evet canım hatırlıyorum sık sık girmemek lazım ya iyi yapmış
o zaman miniğin atışlar gümbür gümbür olmuştur annesi :)

Aslında benimki kanamam olduğu için zorunlu muayene oldu biraz. Hem sık girmek istemiyodum ultrasona hemde kanama olunca korkuyodum. Mecburen girdim. Bugünde kalp atışlarını duyarsam inşAllah daha hemen çağırmaz heralde. Bende daha iyi görürüm diye düşünüyorum. Ben daha adetim geçmeden test yapıp öğrenmiştim erkenden olmuş sanırım. O yüzden keseyide bi çok kişiden daha önce görmüştüm. Bi de ilk doktor kontrolümde 57 kiloydum. Çok kilolu değilsende daha erken görülebiliyormuş.

benimde betam 3 gün reglim gecikmesine rağmen 57 idi ama kontorlde 167 ye oldu ondan dolayı olumluydu geç döllenme olması yüksek rahim duvarı kalın iç gebelik gibi duruyor dedi şükür ağrım sancım kanamam yok
yrn da gittiğimde keseyi görsem 10 gün sonra kalp atışına çağırır bir aksilik olmazsa diye düşünüyorum
55 kiloyum ben de görmek ihtimalim yüksek desene ben karından baktırdım ama vajinal bakmadı
belki yrn vajinal bakarsa birşeyler görebilir :)

Canım ben keseyi gördüğümde 4+2 dedi doktorum. Karından bakarak gördü.

bebek odalarına baktım doğurasın geldi hemen.. sizlerrde baktınız mı hiç?
ben baktım 1 kere canım,çok da kaptırmayım dedim sonra bidaha bakmadım
Günaydın canlarım. Biz bugün saat 2 de miniğimin kalp atışlarını görmeye gidicez. Dualarınızda bizi unutmayın olurmu.
güzel haberlerle gel şekerim az kaldı minik gümbürtüler geliyo birer birer ne güzel
hımm bi bakayım canım dedigim gibi bulursam çok güzel olur gerçekten
evet çok rahat valla otururken rahat ediyosun
ince bi lastiği var sadece,belki internetten bile satıyolardır

rica ederim canım sen de sağol
eltin çok sabırsızlanmış,inşallah sağlıklı bi kızı olur

NEEEE İKİLİ TESTMİ AYYYY ÇOK HEYECANLI NE ÇABUK GELDİ YAA
KESİN BİZİMDE NE OLUYOR DİYENE KADAR BÜYÜMÜŞ OLACAK ZATEN SÜREÇ HEP HEYECANLI KESE,KALP ATIŞI,BEBEK DERKEN KUCAĞIMIZA GELECEKLER

CANIM İNŞ BİR AKKSİLİK OLMADAN GÖRECEKSİN KALP ATIŞINI BEKLİYORUZ HEYECANLA

CANIM PUFPUFUM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ÜMİTLERİNİ TABİİKİ HEP AYAKTA TUT AMA YİNE DE HEP HAYIRLISI DE.DUALARIMIZ SENİNLE HEPP

CANIM HANGİ İĞNEYİ KULLANIYORSUN ACABA ŞUAN YİNE HEPARİN Mİ YOKSA BAŞKA BİRŞEY Mİ. Bİ DE ÇOK YAKIYO MU BENİM HER İĞNE DE KOLUMA FELÇ İNİYO SANKİ HİBOR KULLANIYORUM DAHA ÖNCE 2 BEBEK KAYBIM VAR

CANIM SENDE HANGİ İĞNEYİ KULLANDIĞINI SÖYLER MİSİN.
İNŞ SOORUNSUZ GEÇER CANIM KONTROLÜN SENDE BEBEĞİNLE TANIŞIP GELİRSİN

Bende bgn gittim doktora minigimin minik kalbi atmaya baslamis. Bugun onunla ilk kez tanistim cok mutlu oldum,herkesin vu mutlulugu yasamasi dilegmle...

AYY NE HOŞŞ BİZE DAHA ÇOK VAR BİR DAHAKİ HAFTA ANCAK KESEYİ GÖRMEYE GİDECEĞİZ UMARIM SONU HEPİMİZ İÇİN GÜZEL OLURR

Pufpuf geçmişmolsun canım... İnş. Hakkında hayırlısı olur....

Bugün Dr gittim ve bir dolu kafam karıştı.... akşama tekrar başka bir dr gideceğim...

Kese 5 hafta 5 günlük gözüküyormuş ve bebek keseye göre küçükmüş... Kalp atışaları 90 ınn altındaymış yani çok zayıfımış...

İki tane yolk sac gözüküyormuş kesenin de büyüklüğü göz önünde tutulursa ikiz olmalıymış ama ikinci kalp atışı yokmuş...

Düşme olasılığı varmış ama progesteron bile yazmadı...

Akşam dört buçukta randevu aldım... Bakalım o Dr ne diyecek....

aferin ona annesini üzmeden olumsuzluklarda bile ona sarılıyor belirtilerini veriyor :)

CANIM HİÇ ÜZÜLME 5+5 TE NE GÖRMEK İSTİYO BU DR ANLAMADIM.BENİM ÖNCEKİ GEBELİĞİMDE 6+1 DE GÖZÜKMÜŞTÜ KALP ATIŞI KESİN YENİ BAŞLAMIŞTIR MAŞALLAH CİMCİMELERE İNŞ DİĞERİNİ DE SAĞLIKLA DUYARSIN.HEM BİRİ ANLATMIŞTI 8. HAFTADA 2. BEBEK GÖSTERMİŞ KENDİNİ ARKADA KALDIYSA ÇIKAMAMIŞTIR ANNESİ

canım karından mı baktı?zaten görünmeyebilir daha 6 haftan bitmemiş
benim doktorum 100 ve üzeri normal demişti yani öyle yavaş da değil ki..
belki biri tutunacak,kalbi atan bebişine bir sakıncası var mıymış diğerinin görünmemesinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…