2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar bu gün benim kalp atışlarımda bi tuhaflık var bu günlerde normal midir ... birde çok gerginim çatacak insan arıyorum ... puff

NEEEE İKİLİ TESTMİ AYYYY ÇOK HEYECANLI NE ÇABUK GELDİ YAA
KESİN BİZİMDE NE OLUYOR DİYENE KADAR BÜYÜMÜŞ OLACAK ZATEN SÜREÇ HEP HEYECANLI KESE,KALP ATIŞI,BEBEK DERKEN KUCAĞIMIZA GELECEKLER

evet ikili test hoş daha 18 gun var çok heyecanlıyım korkuyorum hepsi karışık birde caba bişey olmuşmudur sölemi bölemi sürekli endişe kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ne kadar başarılıoluyorum bilmem inş. kuzum hissetmiyodur

aklının karışması normal evet hemen başka iyi bi doktora git soru işaretlerini gider

kızlar bu gün benim kalp atışlarımda bi tuhaflık var bu günlerde normal midir ... Birde çok gerginim çatacak insan arıyorum ... Puff

ayy bende çok sinirliyim allahtan raporluyum yoksa işyerini birbirine katabilirdim
şiimdilik sadece eşime çatıyorum garibim benden ne çekiyo bu aralar:dd
bazı hamilelerde çarpıntı olabiliyormuş bi kardiyoloğa git istersen bende yaklaşık 7 aydır ritim bozukluuğu var en son düşüğümle başladı 1 ay bekletmişti dr um kendii kendine düşsün diye o günlerde başladı hala devam ediyor.
En son eşim dr la görüştüğünde hamilelik olursa kullanmayacak dedi şimdilik bıraktım tabii çok zorluyo beni ama takmamaya çalışıyorum.dün kadın doğum dr uma da sorduk oda kullanma dedi

BEN DAHA BEBEĞİMİN KESESİNİ BİLE GÖRMEDİM AMA BİLİYORUM SAĞLIKLA BÜYÜYOR VE BENİ SÖMÜRMEYE DEVAM EDİYOR İÇERİDE6 GÜN SONRA KESE GÖRMEYE GİDİCEZ
HEP KARNIM AÇ HİÇ DOYURAMIYORUM KENDİMİ OBEZ OLCAM BEN SANIRIM.BU ARADA SON 2 AYDA 2 KİLO VERMİŞTİM SIKINTIDAN GALİBA O DA BANA YARADI TABİİ ŞİMDİLİK 59 KİLOYUM BOY 1.73

:)) sonumuz hayr olsun evet benim habibide az nazımı çekmiyor garibim .. neyse ki hallerinden memnunlar ..
hayatta kendi çayını bile doldurmayan adam bulaşık yıkıyor çok üzülüyorum ama çoookkk cidden ...:))

Sağol canım insan nasıl karmakarışık oluyor...

Hayır vajinal baktı... 100 değil 90 altı gözüküyormuş... Yanındaki kızla fısır fısır bir sürü şey konuştu... Sorun mu var dedim... Bir şey söylemedi... Sonra anlattı her şeyi.... düşebilirmiş... takip edilmeliymiş... ki başından beri çok fena bel ve karın ağrım oluyor... kanama yok ama...

Benim satım belli değil o da çok problem oluyor

Sat 17mart ama ben 24 Nisan'a kadar korundum ki olması imkansız... Ondan sonra da ne zaman yumurtladım ne zaman döllendi hiç bilinmiyor.. Ölçülere göre hareket ediliyor ...

Diğeri konusunda hiç normal bir şey demedi sadece yolk var dedi... Acaba diyorum belki daha da geç bir zamanda döllendi... Ve dediğin gibi yeni başladı kalp atışı... Bakalım şimdi gideceğim Dr buranın en iyisi... O ne diyecek...

Eşim hiç hamileliğim bile belli olmadan rüyasında üçüncü kızımız olduğunu görmüştü bakalım... Sonucu ne çıkacak...

Son düzenleme:
kızlar bu gün benim kalp atışlarımda bi tuhaflık var bu günlerde normal midir ... birde çok gerginim çatacak insan arıyorum ... puff
benim de çok hızlı atıyo
ama hem işyerindeki stresten
hem de yarın sabah doktor randevum var ondan :18:
birini dövsem de rahatlasam

allah allah sen korunurken hamile kaldın yani canım
valla bilemedim ki,karın ve bel ağrısı çoğunda oluyor zaten yeter ki kırmızı kanaman olmasın
o iyi bişey kanaman yok
bi doktora daha görün canım istersen,kalp atışları da hızlanır belki
şu an daha çook küçük

ayy bizmkini görsen evi pislik götürse umrunda değil ben yapcam diyorum hyr diyor herşeyi o yapıyor üzülüyorum.bi süpürge tuttum diye eve demediğini bırakmadı dr a saçma sapan herşeyi soruyor:18::18::18::18: Delirdi iyice
yarın arkadaşlarla pikniğe gidecektik aylardır plan yapıyoruz.dr a sormuş hyr demiş herkes gidiyor biz evde pinekklicez

aman canım onlara göre ne varki üzülmüşüz üzülmemişiz umurlarında olmaz. Benim ilk gebeliğim 7.haftaya kadar sağlıkla geldi geç döllenmeydi ve kanama pıhtılaşma olduğu için kaybettim miniğimi.sağlıkla büyüdüğü halde bana mol gebelik dediler 3 dr da aynını dedi aslında bir nevi kanserli gebelik gibi birşey
sonra profa gittim aynı hastanede bana eşimin ve annemin yanında üzülecek başka birşey bul kendine mol gebelik bu kürtaj olacaksın dedi. Ve bu hastalığın sonu 1 senelik takip gerekirse kemoterapi verilebilecek bir hastalık.işte böyle sonuç güzel ggelişebilen bir bebek
.sen iyi bir dr bul ve ona güven başkalarına da gidip aklını kurcalama ben sonrasında öyle yapmıştım o hep moral vermişti
Bi de çok sık kontrole gitmme ben nerdeyse hergün dr a gidiyordum boşuna enf kaptırdım bebeğime

kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim maşallah...
puffpuf inş bebegin seni bırakmamıştır...inş sağlıkla gelir kucagına.iyi birdoktora görünsene hemen...
buarada kalp atışı duyanlar ve duyacaklar..hayırlı olsun pıt pıtlarınız.darısı bize olsun inş..biz daha keseyi bile göremedik.inş sorun yoktur.benin kahverengi kanamalarım çok çok azaldı.inş hepsi biter..bende şu keseyi görebilsem bide pıt pıtları duyabilsem rahatlıcam

Çok sağol canım... İçimi rahatlattın... Takıldığım nokta neden progesteron yazmadı... Madem düşük olabilir dedi.... Muhtemelen bir anomali olduğunu düşündü...
Benim tahminime göre korunurken değil korunmayı bıraktıktan sonra yumurtlama oldu ve sonra hamile kaldım... Zaten yumurtlamam düzensizdi polikistik varmış... Geç yumurtlama geç döllenme... Yoksa sata göre 10 haftalık hamile olmam gerekirdi... Ki imkansız ...kan tahlillerimizde geçen hafta yeni çıktı hamilelik....

Bu akşam gideceğim başka bir Dr... Bakalım o ne diyecek....

arkadaşlarım dün çok kötü bir şey oldu hiç sancı ve ağrım yokken birden bire kanamam oldu geceyi hastanede geçirdim düşük riskim varmış.. dualarınızı bekliyorum..

Kaan Kocatepenin yazısından 8. hafta gebelikler için bi alıntı....

DİKKAT

-Folik asit takviyesi almaya devam ediyorsanız bu haftadan itibaren bu takviyenin artık gerekli olmadığını bilin. Folik asit, doktorunuz tarafından size nöral tüp adı verilen yapının oluşmasına takviye amacıyla verilmiştir. Bebeğin beyin ve omuriliğinin yerleştiği kemik kanal, yani nöral tüp bu haftada çoktan gelişimini tamamlamıştır.
-Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).
-Yine çok ilginç bir şekilde rahminiz gebelik öncesi dönemin alışkanlıklarını sürdürerek bu hafta içinde, tam adet kanamanıza denk gelen günlerde, adet sancılarına benzer kramp tarzı ağrılar oluşmasına ve hatta bazen kanama bile görmenize neden olabilir. Rahimin bu "programlı davranışı" %20 anne adayının bu kramplar nedeniyle endişelenmesine neden olmaktadır. Gerçekte gebelik devam etmekte, rahim ise sanki adet kanaması olacakmışçasına kurulu bir saat gibi zamanı geldiğinde kasılmaktadır. Bu durum önümüzdeki aydan itibaren büyük olasılıkla normale dönecek olsa bile çok az anne adayında her ay belli zamanlarda kramp tarzı sancılar devam edebilir.

Benimde yarındı aslında ama haftasonu başka bir işim çıkınca bugüne aldım.

Canım hayırlı haberlerini bekliyorum bende yarın gidicem heyecan var bi duysak pıt pıtlarını rahatlicaz bugün 6 hafta 6 gün oldum yarın 7 yi dolduruyorum eşime kaç haftalık olduğumu söyleyince şaşırdı ne çabuk diyo yakında doğurursun sen diyo:)

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun pufpuff..inşallah bebişin sana en kısa zamanda "merhaba anne ben buradayım bir bilsen ben çok nazlıyım" der..ümitsizliğe kapılma..Allahım inşallah düşündüğün şekilde yani geç döllenme olmuş olmasını nasip eder...Allahtan hiç ümit kesilmez...
kaç gündür senin durumunu ve diğer arkadaşların durumunu hemen kontrol edip yazamadan netten çıkıyordum.. İnşallah hayırlı haberlerini en kısa zamanda alırız. Olmazsa da üzülme Allahım hayırlısını nasip etsin. Her şer görünenin alına mutlak bir hayır vardır..
HEpimiz inşallah bebeklerimizin sağlık haberlerini dvamlı arka arkaya alırız..

sen çok geç yumurtlamışsın.en güvenilir kan testleri daha orda bile yeni çıktıysa bebecik de yenidir.
kalp atışı belki de yeni başladı.
bazı doktorlar progesterona gerek duymuyo düşecekse öyle de düşer diyolar
ki ben de ilk düşüğümde kullandım faydası olmadı.eğer kafana takılırsa da doktorundan iste
benim bi topikte amerikadan arkadaş var orda doktor düşecekse düşer demiş vermemiş ilaç falan
kız maşallah 4 aylık oldu bile
arkadaşlarım dün çok kötü bir şey oldu hiç sancı ve ağrım yokken birden bire kanamam oldu geceyi hastanede geçirdim düşük riskim varmış.. dualarınızı bekliyorum..

canım korkma,geçmiş olsun
belki yerleşme kanamasıdır.ilaç verdiyse onu al bol su iç ve dinlen
bende de 6. hafta kanama oldu 1 hafta,dinlendim geçti
dualarım seninle

ee folik asiti bırakalımmı şimdi?nefret ediyorum zaten ilaç almaktan..midemi bulandırıyor

Dilzar canım bende 5+5 ken doktora gittim kese 14.4 mmdi yolk yeni yeni oluşuodu senin bebek bile görünmüş bence içini ferah tut dicem de ya bu hamilelik ne stresliymiş keseydi yolktu kalp atışıydı ikili test kanama allahım yardım etsin bize hamile kalıcam diye 5 aydır stres oldum yok rahmin ters pkosun dediler tam tedaviye başlıodum hamile kaldım sağa salim doğurup kucağıma almadan rahat edemicem doğumda korkutuo insanı acemilik tavan yapmış doğudayım ne anam ne babam yanımda zor canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…