arkadaşlarım dün çok kötü bir şey oldu hiç sancı ve ağrım yokken birden bire kanamam oldu geceyi hastanede geçirdim düşük riskim varmış.. dualarınızı bekliyorum..
Kızlar sıcak suda banyo yapmayın bide ayakta banyo yapın fazla sıcak zararlı bitki çayı içmeyin maydanoz yemeyin gece uyurken sol tarafınıza yatın bacağınızın arasına küçük bir yastık koyun bol su ve mineralli su için soda içmeyin kediniz varsa kumunu siz temizlemeyin meyve suyu yerine bol taze meyve yiyip fazla a vitamini almayın aşırı yağlı ve karbonhidratlı besinler yemeyin gazoz ve asiti yiyeceklere elveda edin kabızlık için kayısı ve elma çok yararlı form çaylarını kesinlikle içmeyin sinameki vitaminleri öldürüo bol yeşillik yenmeli balık bulamazsanız omega3 brokoli ceviz ve fındıktada var bunlardan yiyebilirsiniz çiğ ete dokunursanız hemen elinizi yıkayın ciğer ve sakatat türevlerini yemeyin ciğere dokunmayın daha başka varsa yazabilirsiniz canlar
Kızlar sıcak suda banyo yapmayın bide ayakta banyo yapın fazla sıcak zararlı bitki çayı içmeyin maydanoz yemeyin gece uyurken sol tarafınıza yatın bacağınızın arasına küçük bir yastık koyun bol su ve mineralli su için soda içmeyin kediniz varsa kumunu siz temizlemeyin meyve suyu yerine bol taze meyve yiyip fazla a vitamini almayın aşırı yağlı ve karbonhidratlı besinler yemeyin gazoz ve asiti yiyeceklere elveda edin kabızlık için kayısı ve elma çok yararlı form çaylarını kesinlikle içmeyin sinameki vitaminleri öldürüo bol yeşillik yenmeli balık bulamazsanız omega3 brokoli ceviz ve fındıktada var bunlardan yiyebilirsiniz çiğ ete dokunursanız hemen elinizi yıkayın ciğer ve sakatat türevlerini yemeyin ciğere dokunmayın daha başka varsa yazabilirsiniz canlar
arkadaşlar bunlardan farklı olarak havuç,kekik,kabuklu deniz ürünleri(midye, istakoz vb.), greyfurt,çiğ köfte, az pişmiş yumurta, pastorize olmamış süt, yoğurt, peynir doktorum bu ürünleri yemememi söyledi sizinde bilginiz olsun
arkadaşlar bunlardan farklı olarak havuç,kekik,kabuklu deniz ürünleri(midye, istakoz vb.), greyfurt,çiğ köfte, az pişmiş yumurta, pastorize olmamış süt, yoğurt, peynir doktorum bu ürünleri yemememi söyledi sizinde bilginiz olsun
aa nedenki?ben havucu hergün salatada yiyorum..çok da faydalı...yogurt ve sütü de anlamadım..bu sana özel bi diyet sanırtsamm
havucu günde bir taneden hadi 2 olsun daha fazla yeme; başka meyvelerde yiyorsan. çünkü a vitamini çok fazla havuçta ve diğer meyvelerde de muhakkak az da olsa var. a vitamini karaciğerde depolandığı için rengini sarartıyormuş aşırı yersen (kilolarca alıp suyunu sıkıp içersen mesala) zehirliyormuş ama bu çok nadir imiş. hatta yüzünün rengi çok fazla yersen turuncuda olabilirimiş.[/QUOTE
aman güldürdün beniyarım en fazla üç çeyrek yiyorum..turuncu olmam inşallah
ciğere ya da ete dokunup sonra eline yüzüne dokunursan leke olur die bi batıl inanc var ondandır belki canım..merak ettim şu ciğere neden dokunmamak gerekirmiş, neden greyfurt ve havuç yenmemesi gerekirmiş. bir açıklama lütfen
havucu günde bir taneden hadi 2 olsun daha fazla yeme; başka meyvelerde yiyorsan. çünkü a vitamini çok fazla havuçta ve diğer meyvelerde de muhakkak az da olsa var. a vitamini karaciğerde depolandığı için rengini sarartıyormuş aşırı yersen (kilolarca alıp suyunu sıkıp içersen mesala) zehirliyormuş ama bu çok nadir imiş. hatta yüzünün rengi çok fazla yersen turuncuda olabilirimiş.[/QUOTE
aman güldürdün beniyarım en fazla üç çeyrek yiyorum..turuncu olmam inşallah
hadi üç çeyrek olsun seni mi kıracağım dimi:) ya o değil de arkadaş neden greyfurt ve havuç yenmemesi gerektiğini yazmış. havuç için bu açıklamamız var hadi greyfurtta ilaçlarla birlikte alınmaz, ama ne alaka bu 2 masum c ve a vitamini zengini meyveciğin, hamilelikte yenmemesi gerektiği nedennnn???
o arkadasın belki öyle beslenmesi gerekiodur...rahatsızlıgı vardır hassasiyeti vardır..hadi üç çeyrek olsun seni mi kıracağım dimi:) ya o değil de arkadaş neden greyfurt ve havuç yenmemesi gerektiğini yazmış. havuç için bu açıklamamız var hadi greyfurtta ilaçlarla birlikte alınmaz, ama ne alaka bu 2 masum c ve a vitamini zengini meyveciğin, hamilelikte yenmemesi gerektiği nedennnn???
aa nedenki?ben havucu hergün salatada yiyorum..çok da faydalı...yogurt ve sütü de anlamadım..bu sana özel bi diyet sanırtsamm
ciğere ya da ete dokunup sonra eline yüzüne dokunursan leke olur die bi batıl inanc var ondandır belki canım..
mutluluk uzak, sana pastörize edilmemiş sütü ve yoğurduda anlatayım. yani yüksek sıcaklıkta kaynatılmamış mikroplarından arındırılmamış demekti bu pastörizasyon... eğer toksaplazmaya bağışıklığın yoksa, bu hayvansal gıdalardaki bakteriler sana geçer, bağırsaklarına yerleşir, oradan bebişlerimize ulaşır ve düşüğe neden olur. başka etkileri de var tabii. bu nedenle hayvansal gıdaları asla tam pişmeden yemeyin bu et olur süt olur yoğurt olur yumurta olur şusi olur( balıkta yok) ANCAK toksaplazma sadece hayvansal gıdalardan değil, eğer yeşilliklerinizi güzel bir şekilde yıkamazsanız burdan da bulaşma olasılığı var. ancak toksaplazmaya baağışıklık olsun olmasın tüm bunlara her şekilde dikkat etmek anne adayının yararına olacaktır.
bu arada toksaplazma farelerde olan bir bakteri dir . fareyi yiyen kedinin bokundan otlara geçer ordanda hayvanlara geçer.yani yeşillikleri ve hayvansal gıdaları tüketirken dikkatli olun daha bir özen gösterin....
bi şişe su dik kafanaHastaneye geldim. 1 saat randevu bekledim. Sonrada doktorum sıkışıp gelmen gerekiyordu dedi. Simdi sıkışmak için bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?