ben inanmıorum öyle şeylere...şu batıl inançlar var ya, tam bir baş belası. inanmıyorsun, ancak yine de yapamıyorsunda...:)
Hastaneye geldim. 1 saat randevu bekledim. Sonrada doktorum sıkışıp gelmen gerekiyordu dedi. Simdi sıkışmak için bekliyorum.
kuzum ne alaka ki bizde hiç oyle demedi.. duyduk ama..
kuzum ne alaka ki bizde hiç oyle demedi.. duyduk ama..
Bende anlamadim ki. Bekliyoz bakalim. Kantindeki sulari topladim.
bence çok alalkası var, eğer senin doktorun bunu yapmıyorsa, çokta ilgili değilmiş demek, bence değiştirmeyi düşünebilirsin. bu bile bir kadın doğum doktoru hakkında net bilgiler verebilir... çok su içersin ki, doktor her şeyi çok net bir şekilde görsün.
Canlarım ciğer evet o batıl inançtan dolayı kaynanam dokunmuşda kaynımda leke olmuş bilemiom greyfurta gelince bence yenilir yani ilaç almayanlar için ben progestan kullanıom içmem yani süt yoğurt yenmeli ama pastorize olmayan yani dışardan alınmış hertürlü şey yenmemeli içinde mikrop olabiliyor ben lor almıştım inek besleyen birinden buzluğa attım 9 ay sonra yerim artık:) ben bi konferansa katılmıştım kadın a vitamini kremleri kullanmayın diyodu vücutta birikme yapıomuş kansere yol açıyormuş ben kullandım valla ama şuan çok krem sürmemeye çalışıyorum makyaj mecbur yapıoz zaten
hiç öyle bişey düşünmem doktorum çok iyi.. her seferinde de gördük canım biz.. çok şükür sorunum yok... asıl arkadasın doktoru zamanında onu uyarsaymıy böyle gelmeni istiyorum diye.. ve doktorum bölümünü 4. lükle bitirmiş.. ben çok güveniyorum..
Ben zaten neden böyle olmasi gerektigini sorgulamiyorumda. En azindan onceden soyleseydi bende ona gore gelirdim.
hiç öyle bişey düşünmem doktorum çok iyi.. her seferinde de gördük canım biz.. çok şükür sorunum yok... asıl arkadasın doktoru zamanında onu uyarsaymıy böyle gelmeni istiyorum diye.. ve doktorum bölümünü 4. lükle bitirmiş.. ben çok güveniyorum..
Bende anlamadim ki. Bekliyoz bakalim. Kantindeki sulari topladim.
ya ben güneş korucusuydu, nemlendiriciydi makyajdı, fön her şeyi bıraktım. gerçi makyaj ve fön yapmazdım ama en azından saçımıda kurutmuyorum artık
boş ver sakin ol senn.. su içince yürü ki cabuk sıkışırsın canım.. :) bebişini düşün sakin ol..
ya ben güneş korucusuydu, nemlendiriciydi makyajdı, fön her şeyi bıraktım. gerçi makyaj ve fön yapmazdım ama en azından saçımıda kurutmuyorum artık
Hamilelikten dolayi cok sık tualete cikiyodum. Surekli geliyodu. Simdi lazim olduya gelmiyo iste :)
gelir gelir stres yapma iki şişe su iç bak başlarsın sonra :)
bir şey dikkatimi çekti saçınızı neden kurutmuyorsunuz?
Allahim ya. Ne guzel kese gorunsun, kalp atisi gorunsun diye bekliyodum. Simdi bide çişim gelsin diye bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?