2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kuzum ne alaka ki bizde hiç oyle demedi.. duyduk ama..

bence çok alalkası var, eğer senin doktorun bunu yapmıyorsa, çokta ilgili değilmiş demek, bence değiştirmeyi düşünebilirsin. bu bile bir kadın doğum doktoru hakkında net bilgiler verebilir... çok su içersin ki, doktor her şeyi çok net bir şekilde görsün.

Son düzenleme:
Canlarım ciğer evet o batıl inançtan dolayı kaynanam dokunmuşda kaynımda leke olmuş bilemiom greyfurta gelince bence yenilir yani ilaç almayanlar için ben progestan kullanıom içmem yani süt yoğurt yenmeli ama pastorize olmayan yani dışardan alınmış hertürlü şey yenmemeli içinde mikrop olabiliyor ben lor almıştım inek besleyen birinden buzluğa attım 9 ay sonra yerim artık:) ben bi konferansa katılmıştım kadın a vitamini kremleri kullanmayın diyodu vücutta birikme yapıomuş kansere yol açıyormuş ben kullandım valla ama şuan çok krem sürmemeye çalışıyorum makyaj mecbur yapıoz zaten

hiç öyle bişey düşünmem doktorum çok iyi.. her seferinde de gördük canım biz.. çok şükür sorunum yok... asıl arkadasın doktoru zamanında onu uyarsaymıy böyle gelmeni istiyorum diye.. ve doktorum bölümünü 4. lükle bitirmiş.. ben çok güveniyorum..

ya ben güneş korucusuydu, nemlendiriciydi makyajdı, fön her şeyi bıraktım. gerçi makyaj ve fön yapmazdım ama en azından saçımıda kurutmuyorum artık

Ben zaten neden böyle olmasi gerektigini sorgulamiyorumda. En azindan onceden soyleseydi bende ona gore gelirdim.

Benim doktorda demedi ama ben çok su içipte gidiom daa önce gittiğim drlardan biliom mesane dolu olunca daha net görüyor ultrasonda

tabii canım en iyisini sen bilirsin de.zaten her şeyi görünüyormuş,ancak hani mesala kesen görünmüyor haftaya gel diyen doktor çok. başından yolluyor hemen.hani bekle su iç dese biraz uğraşsa asslında çok net şekilde görebilirler.hani bu bakımdan. ben bunlara dikkat ediyorum

Son düzenleme:
ya ben güneş korucusuydu, nemlendiriciydi makyajdı, fön her şeyi bıraktım. gerçi makyaj ve fön yapmazdım ama en azından saçımıda kurutmuyorum artık

Canım fön zararlımıki ya benim saçlar fönsüz durmaz ben bide yüz temizleyici yerine sıvı sabunla yıkıyorum yüzümü:) çünki temizleyicilerimin içinde akne karşıtı maddeler var onlarda zararlı ama makyaj yapıom valla zaten saçımın dibi geldi onuda yapmasam cadı şila gibi olurum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…