2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım ya bir çoğumuz öyleyiz ancak şu 3 ay muamma olan ürünleri kullanmaktan vazgeçmek daha mantıklı bana göre.makale felan görmedim bu konuda ama ortada bir söylenti var. iyonizerli saç kurutma makinelerinden kaynaklanıyor galiba. iyonizer rontgen makinelerinde de kullanıyor bu nedenle kaynaklanıyor olabilir. ancak benimde net bilgim yok. eğer o kadar dikkatli olmak gerekiyorsa cep telefonunu da hiç kullanmamak gerek. şu linke de bir bak

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...orunlar/255292-saca-fon-cekmek-zararlimi.html

yokk daha neler görcez
nefes almayalım bence bir fonusa girelim orda yaşayalım 9 ay
böyle bir dünya yok ki ya herşeye bilmeyerek maruz kalıyoruz
düşünmemek daha iyi sanırım herşeyi düşünmek daha çok karamsarlığa itiyor beni

Hertarafım manyetik alanla dolu oturma odasında pc tv cep telefonu kablosuz ağ sinirim bozuldu valla ben saçımı düzleştirmezsem komik oluyorum kıvırcığım zaten kıvırcık gezsem kafama bi ton şey sürmem gerekecek böyle serum bide düzleştirici daha az etkiler beni yalnız düzleştiricim iyonlu titanyum başıma iş açmasın bide buharlı var onu kullanabilirim

Son düzenleme:

doğru haklısın kesinlikle, ancak ben fön tercih eden birisi değildim, saç kurutmada vazgeçilmezim değil.tercih meselesi o yüzden size kalmış, ancak iyonizerlileri kullanmayabilirsiniz....

dedim ya orta da net bir şey yok,ayrıntı yok, ancak biraz daha temkinli yaklaşmak istersen iyonizerlilerden uzak durabilirsin.

doğru haklısın kesinlikle, ancak ben fön tercih eden birisi değildim, saç kurutmada vazgeçilmezim değil.tercih meselesi o yüzden size kalmış, ancak iyonizerlileri kullanmayabilirsiniz....

benimde saçlarım düz ve boyasız ondan dolayı sıkıntım yok ama
normal saç kurutma makinasıyla saçlarımı kuruturum genelde
iyonizerli tarağım vardı onu kullanmam o zaman
ama şuan ofisimde tam 4 tane pc var ve cep telefonu sürekli bizimle
allahım sen koru demekten başka çare yok

ben iki kez gittim kontrole ilk gittiğimde henüz 5 haftalıktım keseyi gördük, iki hafta sonra gittiğimde de kalp atışlarını duyduk, 7+5 te gitmiştim kalp atışını duymaya ama 6+2 olduğunu söyledi doktor tuvalete sıkışıkda değildim buna rağmen çok net duyduk.. ama eğer sıkışık olunca daha net görünecekse bir dahaki gidişimde sıkışırım, zaten hastaneye giderken bir şişe içsem yeter anında geliyor tuvaletim.

benim çalıştığım ofis geniş bir daire, tek kat üzerinde yaklaşık 20 kişiyiz ve 20 tanede laptop var ayrıca iki masa üstü bilgisayar, fotokopi makinalarına faks vs için wireles bağlantı yapılıyor herkeste bilgisayarlı vs en üstün teknoloji telefonlar, yani radyasyon havada uçuşuyor. düşünmemeye çalışalım bence

selam canlarım geçmişi okumadan bi selam vereyim dedim nasılsınız ?????????? valla bizde uyuduk büyüdük yaa bebişlerini görenler hayırlı olsun hepinizee.........

acaba diyorum düzleştirici yerine ütülesen saçlarını düzelir ama oda zararlımıki ?????????

ya zaten hamilelerin günde 3 litre su içmesi gerekirmiş ya, hani bizim için zor olmayacakıtır,

Merhaba:) Allahım bu defa nasip ederse bende ocak 2014 annesi olacağım. Bundan öncekini 8. haftasında kaybettim umarım bununla ömrümce birlikte oluruz.
Hamilelerin bebeklerine sağlıkla kavuşmasını, isteyenlerinde tez zamanda hamile kalmasını diliyorum..

Bugün bir kez daha anladım ki yeryüzünde annelik kadar muhteşem bir duygu daha olamaz. Doktorum aldı ultrason aletini, ben pür dikkat ekrana bakıyorum. Biraz gezdirdi aleti derken ekranda bi anda miniğim görünüverdi. Daha hiç bir organı belli olmayan minik bir beyazlık üzerinde hareket eden bir kalp. Ben daha miniğimin kalbinin ekrandaki hareket edişine alışamadan doktorum cihazın sesini açtı. Pıt pıt pıt atmaya başladı. Hayatımda yaşadığım en muhteşem andı. Elim ayağım bir anda titremeye başladı. Öyle güzel, öyle harikaydı ki saatlerce o odada kalıp o sesi dinlemek istedim. Ben bugün en mutlu günümü yaşadım. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın. Tanıdığım tanımadığım her kim varsa hepsine dualar ediyorum. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün. Duyanlar beni çok iyi anlıyolardır şuan. Duymayı bekleyenlerde hazır olun, çünkü daha önce hiç böyle güzel bir ses dinlemediniz. Rabbime binlerce, milyonlarca kez şükürler olsun.

Eklentiler

• $Untitled 1.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 44

canım maşallah size ... Hep böyle güzel olsun haberleriniz.. Senin kanaman olmuşmuydu hiç.. ?

Hamilelikte havuc yemekten korkup,
Sac kurutma makinesi kullanmayip
Kremlerin pek cogunu kullanmayacaksak...
O zaman nete girip boyle bir forumda ne isimix var..
Sabahtan aksama kadar cep veya pc den aldigimiz radyasyondan dahami tehlikeli bunlarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…