- 21 Ocak 2013
- 543
- 19
- 318
Canım fön zararlımıki ya benim saçlar fönsüz durmazben bide yüz temizleyici yerine sıvı sabunla yıkıyorum yüzümü:) çünki temizleyicilerimin içinde akne karşıtı maddeler var onlarda zararlı ama makyaj yapıom valla zaten saçımın dibi geldi onuda yapmasam cadı şila gibi olurum:)
http://www................../bebek-.../hamileyken-saclar-daha-hizli-uzuyor_480.html
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...e-astimin-suclusu-sac-kurutma-makineleri.html
şu iki linke bak. bende bilmiyorum. zaten çok sık kullanan birisi değildim. hayatımın da vazgeçilmezi değildi. o nedenle şu an kullanmıyorum
günaydın cnm ne kadarlık gebesın
yokk daha neler görcez
nefes almayalım bence bir fonusa girelim orda yaşayalım 9 ay
böyle bir dünya yok ki ya herşeye bilmeyerek maruz kalıyoruz
düşünmemek daha iyi sanırım herşeyi düşünmek daha çok karamsarlığa itiyor beni
Hertarafım manyetik alanla dolu oturma odasında pc tv cep telefonu kablosuz ağ sinirim bozuldu valla ben saçımı düzleştirmezsem komik oluyorum kıvırcığım zaten kıvırcık gezsem kafama bi ton şey sürmem gerekecek böyle serum bide düzleştirici daha az etkiler beni
doğru haklısın kesinlikle, ancak ben fön tercih eden birisi değildim, saç kurutmada vazgeçilmezim değil.tercih meselesi o yüzden size kalmış, ancak iyonizerlileri kullanmayabilirsiniz....
bence çok alalkası var, eğer senin doktorun bunu yapmıyorsa, çokta ilgili değilmiş demek, bence değiştirmeyi düşünebilirsin. bu bile bir kadın doğum doktoru hakkında net bilgiler verebilir... çok su içersin ki, doktor her şeyi çok net bir şekilde görsün.
Hertarafım manyetik alanla dolu oturma odasında pc tv cep telefonu kablosuz ağ sinirim bozuldu valla ben saçımı düzleştirmezsem komik oluyorum kıvırcığım zaten kıvırcık gezsem kafama bi ton şey sürmem gerekecek böyle serum bide düzleştirici daha az etkiler beni yalnız düzleştiricim iyonlu titanyum başıma iş açmasın bide buharlı var onu kullanabilirim
Allahim ya. Ne guzel kese gorunsun, kalp atisi gorunsun diye bekliyodum. Simdi bide çişim gelsin diye bekliyorum.
acaba diyorum düzleştirici yerine ütülesen saçlarını düzelir ama oda zararlımıki ?????????
ben iki kez gittim kontrole ilk gittiğimde henüz 5 haftalıktım keseyi gördük, iki hafta sonra gittiğimde de kalp atışlarını duyduk, 7+5 te gitmiştim kalp atışını duymaya ama 6+2 olduğunu söyledi doktor tuvalete sıkışıkda değildim buna rağmen çok net duyduk.. ama eğer sıkışık olunca daha net görünecekse bir dahaki gidişimde sıkışırım, zaten hastaneye giderken bir şişe içsem yeter anında geliyor tuvaletim.
Canım kendimi yakmaya hiç niyetim yok:) kullanıcam artık olmadı yıkanmam pis gezerim :))
Bugün bir kez daha anladım ki yeryüzünde annelik kadar muhteşem bir duygu daha olamaz. Doktorum aldı ultrason aletini, ben pür dikkat ekrana bakıyorum. Biraz gezdirdi aleti derken ekranda bi anda miniğim görünüverdi. Daha hiç bir organı belli olmayan minik bir beyazlık üzerinde hareket eden bir kalp. Ben daha miniğimin kalbinin ekrandaki hareket edişine alışamadan doktorum cihazın sesini açtı. Pıt pıt pıt atmaya başladı. Hayatımda yaşadığım en muhteşem andı. Elim ayağım bir anda titremeye başladı. Öyle güzel, öyle harikaydı ki saatlerce o odada kalıp o sesi dinlemek istedim. Ben bugün en mutlu günümü yaşadım. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın. Tanıdığım tanımadığım her kim varsa hepsine dualar ediyorum. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün. Duyanlar beni çok iyi anlıyolardır şuan. Duymayı bekleyenlerde hazır olun, çünkü daha önce hiç böyle güzel bir ses dinlemediniz. Rabbime binlerce, milyonlarca kez şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?