canım maşallah size ... Hep böyle güzel olsun haberleriniz.. Senin kanaman olmuşmuydu hiç.. ?
canım maşallah size ... Hep böyle güzel olsun haberleriniz.. Senin kanaman olmuşmuydu hiç.. ?
Evet canım 15 gün önce kanamam oldu ama uzun sürmedi.
Evet canım 15 gün önce kanamam oldu ama uzun sürmedi.
bunun için bişey dedimi şimdi gittiğinde.. Benim de pazartesi kontrolüm var o yüzden sordum..
Hayirli olsun pitpitlarinizz...
Kanaman olmus belli...bu konuda bende uzman oldum nerdeyse...
Ultrasyon kagidinda gorunuyoo...
Rabbim bi daha yasaatmasinn..
Ben kanamadan sonra bi kez daha kontrole gitmiştim. Devam ederse sorun olur dedi, kanamalı bölge yok dedi. Devamda etmedi zaten çok şükür. Başka bişey vermedi.
Bugün bir kez daha anladım ki yeryüzünde annelik kadar muhteşem bir duygu daha olamaz. Doktorum aldı ultrason aletini, ben pür dikkat ekrana bakıyorum. Biraz gezdirdi aleti derken ekranda bi anda miniğim görünüverdi. Daha hiç bir organı belli olmayan minik bir beyazlık üzerinde hareket eden bir kalp. Ben daha miniğimin kalbinin ekrandaki hareket edişine alışamadan doktorum cihazın sesini açtı. Pıt pıt pıt atmaya başladı. Hayatımda yaşadığım en muhteşem andı. Elim ayağım bir anda titremeye başladı. Öyle güzel, öyle harikaydı ki saatlerce o odada kalıp o sesi dinlemek istedim. Ben bugün en mutlu günümü yaşadım. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın. Tanıdığım tanımadığım her kim varsa hepsine dualar ediyorum. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün. Duyanlar beni çok iyi anlıyolardır şuan. Duymayı bekleyenlerde hazır olun, çünkü daha önce hiç böyle güzel bir ses dinlemediniz. Rabbime binlerce, milyonlarca kez şükürler olsun.
Benmde ultrasyon kagidimdaki gibi...
Ama dr demis zaten olup bitmis kanamanin izi...
Sag taraftaki uzun siyah alan...
Yaniliyoda olabilirim tabi...
Gelmis gecmis olsunccanm...
En rahat hamilelikler senin olsunnnnn...
Hamilelikte havuc yemekten korkup,
Sac kurutma makinesi kullanmayip
Kremlerin pek cogunu kullanmayacaksak...
O zaman nete girip boyle bir forumda ne isimix var..
Sabahtan aksama kadar cep veya pc den aldigimiz radyasyondan dahami tehlikeli bunlarrr...
2 hafta önce gittim kanamam olduğu gün ultrasonda kanamalı bölge görünmedi. 1 hafta sonra tekrar gittim kontrol için onda da bişey görünmedi. Doktorum kanamalı bir bölge olduğunu felan söylemedi. Tehlikeli bi durum olsa söylerdi heralde.
insanlar burda elbetteki bildiklerini tehlikeli ya da tehlikesiz güzel ya da çirkin, paylaşmak zorunda, canım cicim yazmakla olmuyor bu işler. bir şeyler kanıtlandıysa bunlar paylaşılır garip olan durum ne bunda. havuçun tehlikelli olduğunu yazan arkadaşa, yada krem kullanmıyorum diyen kişiye, yada aa kızlar bilimsel olarak şöyler bir şey buldum saç kurutma makinelerindeki iyonizer ile rontgen de kullanılan iyonlar aynıymış bu yüzden biraz ara vermeniz sizin için iyi olacaktır şeklinde yazan bende bir yanlılşlık göremiyorum ben. hayır derdiniz ne. ortada bir durum varsa paylaşırılır. buranın amacı da bu değilmidir. lütfen ama
canım maşallah size ... Hep böyle güzel olsun haberleriniz.. Senin kanaman olmuşmuydu hiç.. ?[/Q
Gözün aydın Allah kucağına alacağın günleri nasip etsin yazdıklarını okurken çok heyecanlandım inşallah salı günü ben de o muhteşem duyguyu hissederim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasreti çektirmesin.
Bugün bir kez daha anladım ki yeryüzünde annelik kadar muhteşem bir duygu daha olamaz. Doktorum aldı ultrason aletini, ben pür dikkat ekrana bakıyorum. Biraz gezdirdi aleti derken ekranda bi anda miniğim görünüverdi. Daha hiç bir organı belli olmayan minik bir beyazlık üzerinde hareket eden bir kalp. Ben daha miniğimin kalbinin ekrandaki hareket edişine alışamadan doktorum cihazın sesini açtı. Pıt pıt pıt atmaya başladı. Hayatımda yaşadığım en muhteşem andı. Elim ayağım bir anda titremeye başladı. Öyle güzel, öyle harikaydı ki saatlerce o odada kalıp o sesi dinlemek istedim. Ben bugün en mutlu günümü yaşadım. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın. Tanıdığım tanımadığım her kim varsa hepsine dualar ediyorum. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün. Duyanlar beni çok iyi anlıyolardır şuan. Duymayı bekleyenlerde hazır olun, çünkü daha önce hiç böyle güzel bir ses dinlemediniz. Rabbime binlerce, milyonlarca kez şükürler olsun.
orkideeee ve cevap vermek isteyen diğer arkadaşlarım...ilk beta hcg değeriniz kaçıncı gün ölçülmüştü ve kaç çıkmıştı?bir de benim sat 22 nisan. keseyi ne zaman görebiliriz?pzr günü daha önceden planladıgımız bir tatilimiz vardı.uçakla gidicez.sizce gideyim mi yoksa iptal mi edeyim?eşim iptal edelim diyo ben kararsızım.tatile gitmeyi çok istiyorum ama bebegime bişey olursa da kendimi asla affetmem
kızlar merhaba. ben de dün öğrendim hamile olduğumu. sabah idrar da belli oldu. kan testi verdim. bhcg 466 çıktı. çok şükür hamileyim.hala inanamıyorum. çünkü 2 senedir olmuyordu. hiç ummadığım bir anda oldu. cumartesi günü tekrar kan vereceğim. artışa bakacaklar
en son 22 nisan da adet olmuştum. buna göre sağlık ocağında 5 haftalık dediler. dün doktor baktı daha kese görünmüyor dedi.inşallah devamı gelir hamileliğimin. kalp atışlarını da duyarım inşallah
bu arada kızlar benim adet olacakmışım hissim hiç geçmiyor. gazım var belim ağrıyor. ve adet ağrısına benzer karın ağrım var. bunlar normal mi? kimisinde oluyormuş. ama yine de korkuyorum. zor bulunca korkuyor insan kaybetmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?