2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Maaşalllah cnm duymuşsun pıt pıtları çok sevindim..
darısı biz bekleyenlerin başınaa:26:

Benmde ultrasyon kagidimdaki gibi...
Ama dr demis zaten olup bitmis kanamanin izi...
Sag taraftaki uzun siyah alan...
Yaniliyoda olabilirim tabi...
Gelmis gecmis olsunccanm...
En rahat hamilelikler senin olsunnnnn...

Benmde ultrasyon kagidimdaki gibi...
Ama dr demis zaten olup bitmis kanamanin izi...
Sag taraftaki uzun siyah alan...
Yaniliyoda olabilirim tabi...
Gelmis gecmis olsunccanm...
En rahat hamilelikler senin olsunnnnn...

2 hafta önce gittim kanamam olduğu gün ultrasonda kanamalı bölge görünmedi. 1 hafta sonra tekrar gittim kontrol için onda da bişey görünmedi. Doktorum kanamalı bir bölge olduğunu felan söylemedi. Tehlikeli bi durum olsa söylerdi heralde.

insanlar burda elbetteki bildiklerini tehlikeli ya da tehlikesiz güzel ya da çirkin, paylaşmak zorunda, canım cicim yazmakla olmuyor bu işler. bir şeyler kanıtlandıysa bunlar paylaşılır garip olan durum ne bunda. havuçun tehlikelli olduğunu yazan arkadaşa, yada krem kullanmıyorum diyen kişiye, yada aa kızlar bilimsel olarak şöyler bir şey buldum saç kurutma makinelerindeki iyonizer ile rontgen de kullanılan iyonlar aynıymış bu yüzden biraz ara vermeniz sizin için iyi olacaktır şeklinde yazan bende bir yanlılşlık göremiyorum ben. hayır derdiniz ne. ortada bir durum varsa paylaşırılır. buranın amacı da bu değilmidir. lütfen ama

Tabikide soylerdi canm..
Sonucta eline ultrasyon cihazini alip inceleyen dr....
Ben sadece resme bakip tahmin yuruttumm..
Yeni bir kanama alani olsa asistan dr bile olsa anlar...
Anlasilmiycak bisey degil cunkuu...
Sen icini ferah tut...

Sakiin ol arkadasimmm...
Neden ustune aliniyosunkii..
Bunlari tabiki paylasmak icin burdayiz...
Bende bildigimi paylastim sonuctaa...
Madem bu kadar dikkat edenler var uyarmak istedim...
Bu saydiklarim hepsinden zararli....

Gözün aydın Allah kucağına alacağın günleri nasip etsin yazdıklarını okurken çok heyecanlandım inşallah salı günü ben de o muhteşem duyguyu hissederim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasreti çektirmesin.
--------------------------------------------------------------------------------

ilk beta embriyo transferinden 10 gün sonra 300 çıkmıştı canım. bence uçak işini iptal et. hafif de olsa lekelenmen var. hatta bana kalırsa sen 1 hafta rapor al evde dinlen canım. bak ben bu acıyı 3 kez yaşadım. çok kötü bir duygu.dikkatli ol.

gözün aydın canım. ne güzel tariflemişsin duygularını. darısı başımıza. şimdi kaç haftalıkken görmüş oldun

kızlar merhaba. ben de dün öğrendim hamile olduğumu. sabah idrar da belli oldu. kan testi verdim. bhcg 466 çıktı. çok şükür hamileyim.hala inanamıyorum. çünkü 2 senedir olmuyordu. hiç ummadığım bir anda oldu. cumartesi günü tekrar kan vereceğim. artışa bakacaklar

en son 22 nisan da adet olmuştum. buna göre sağlık ocağında 5 haftalık dediler. dün doktor baktı daha kese görünmüyor dedi.inşallah devamı gelir hamileliğimin. kalp atışlarını da duyarım inşallah

bu arada kızlar benim adet olacakmışım hissim hiç geçmiyor. gazım var belim ağrıyor. ve adet ağrısına benzer karın ağrım var. bunlar normal mi? kimisinde oluyormuş. ama yine de korkuyorum. zor bulunca korkuyor insan kaybetmekten

hayırlı olsun canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. ağrıların olması normal canım. ben de olmadığı zaman morali bozuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…