2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hayırlı olsun canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. ağrıların olması normal canım. ben de olmadığı zaman morali bozuyorum

teşekkür ederim. dimi ama ben burdayım anne diyor. arada midem bulanıyo acıcık ama seviniyorum. evet gerçekten hamileyim diye :)

allah korusun inş öle bişi olmaz.bugün yine kan testini tekrarladım.çarşamba günü 891 di bugün 3188 çıktı..doktor dikkatli ol hoplayıp zıpalama tatile gidebilirsin deid..ay çok kararsızım.bu arada kanamam da durdu...

canımmm hayırlı olsun.seninle son adet tarihlerimiz aynı..kese görünmüyor mu dedi?bende yarınh gideyim de keseye baktırayım diyodum

kız bu ikiz çıkacak haaa

canım senin beta hcg değerine göre kese görünür artık. istiyorsan baktır

yok canım görmedi. ben de yarın gidicem kan vermeye. belki yine bakar. acaba kaçıncı haftada görünüyor kese?

kız bu ikiz çıkacak haaa

canım senin beta hcg değerine göre kese görünür artık. istiyorsan baktır
valla bende şoka girdim.bu kadar fazla bir atış beklemiyordum. 1500 görürsem eyvallah dicektim. yalnız tüp bebek aşamasındayken zaten doğal yolla gebe kalmıi biri olarak bi mucizeyii yaşıyorum bir de ikiz çıkarsa off offf...bu nasıl bir mucizwe olur yaa...maşallah bebegime..sımsıkı tutundu annesine

yok canım görmedi. ben de yarın gidicem kan vermeye. belki yine bakar. acaba kaçıncı haftada görünüyor kese?

ben de bilmiyorum ki.yarın gidecektim doktora ama kararsız kaldım.yine de gideyim ya..belki görünür

cancağızım aşılamadan kalma gonal f etkisi il çifte yumurta olmuştur belki. belki deeeeeeee tek yumurta ikizi. hadi hayırlısı olsun

çok sevindim canım darısı cuma günü başıma olsun çok sabırsızım

25 nisanda regl oldum hala bişey yok idrarda çıkarmı acaba????????ne zor beklemek.kızımda tam regl tarihimde bakmıştım çıkmıştı ama beklesemmi bilemiyorum.....

Son düzenleme:
24 nisan son adet tarihim. bu gün önce gebelik testinde pozitifi gördüm. hemen kan testi için hastaneye gittim. hcg değerinde 372 yi gördüm. vaktim yok diye acildeki doktor değere yorum yaptı. bu sonuca göre pozitif dedi. yinede içim rahat değil pazartesi kendi doktoruma gitmeyi bekliyorum.

hayırlı olsun inş..

hoş geldin. hayırlı olsun canikooo. Allah tamamına erdirsin

Canım benim ya öyle mutlu oldumki allahım sağlıkla bebişimi kucağına almayı nasip etsin gerçekten çok heyecanlı ya bende yarın gidicem pişman oldum bugün gitmediğimde kıyamam ben onun pıtpıtlarına gözün Aydın canım benim

Kullanma yeme içme demiyoruzki ama bilmiyosanda öğren hamilelerin çoğu bilgisizlik yüzünden bebeklerine zarar veriyor aç bak salisilik asit yararlımıymış temizleyicilerin çoğunda var ben pcyi kucağıma almıyorum hiç, önlemimi alırım sonra bebeğime bişey olursa pişman olmam ben çoğu şeyi internetten öğreniyorum araştırıyorum paylaşıyorum hemde fenci olduğum için neyin içinde ne var biliyorum havuçta beta karoten maddesi var ve melamin pigmentini arttırır çocuğun cildine etki edebilir die düşünülmüş olabilir ve diğer paylaşımları beğenmiyorsan okuma kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…