hayırlı olsun canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. ağrıların olması normal canım. ben de olmadığı zaman morali bozuyorum
Selam kizlar kan ve idrar temiz cikti folik asit verdi halsizlige iyi gelirmi cok halsizim
allah korusun inş öle bişi olmaz.bugün yine kan testini tekrarladım.çarşamba günü 891 di bugün 3188 çıktı..doktor dikkatli ol hoplayıp zıpalama tatile gidebilirsin deid..ay çok kararsızım.bu arada kanamam da durdu...ilk beta embriyo transferinden 10 gün sonra 300 çıkmıştı canım. bence uçak işini iptal et. hafif de olsa lekelenmen var. hatta bana kalırsa sen 1 hafta rapor al evde dinlen canım. bak ben bu acıyı 3 kez yaşadım. çok kötü bir duygu.dikkatli ol.
canımmm hayırlı olsun.seninle son adet tarihlerimiz aynı..kese görünmüyor mu dedi?bende yarınh gideyim de keseye baktırayım diyodumkızlar merhaba. ben de dün öğrendim hamile olduğumu. sabah idrar da belli oldu. kan testi verdim. bhcg 466 çıktı. çok şükür hamileyim.hala inanamıyorum. çünkü 2 senedir olmuyordu. hiç ummadığım bir anda oldu. cumartesi günü tekrar kan vereceğim. artışa bakacaklar
en son 22 nisan da adet olmuştum. buna göre sağlık ocağında 5 haftalık dediler. dün doktor baktı daha kese görünmüyor dedi.inşallah devamı gelir hamileliğimin. kalp atışlarını da duyarım inşallah
bu arada kızlar benim adet olacakmışım hissim hiç geçmiyor. gazım var belim ağrıyor. ve adet ağrısına benzer karın ağrım var. bunlar normal mi? kimisinde oluyormuş. ama yine de korkuyorum. zor bulunca korkuyor insan kaybetmekten
allah korusun inş öle bişi olmaz.bugün yine kan testini tekrarladım.çarşamba günü 891 di bugün 3188 çıktı..doktor dikkatli ol hoplayıp zıpalama tatile gidebilirsin deid..ay çok kararsızım.bu arada kanamam da durdu...
canımmm hayırlı olsun.seninle son adet tarihlerimiz aynı..kese görünmüyor mu dedi?bende yarınh gideyim de keseye baktırayım diyodum
allah korusun inş öle bişi olmaz.bugün yine kan testini tekrarladım.çarşamba günü 891 di bugün 3188 çıktı..doktor dikkatli ol hoplayıp zıpalama tatile gidebilirsin deid..ay çok kararsızım.bu arada kanamam da durdu...
canımmm hayırlı olsun.seninle son adet tarihlerimiz aynı..kese görünmüyor mu dedi?bende yarınh gideyim de keseye baktırayım diyodum
kız bu ikiz çıkacak haaa
valla bende şoka girdim.bu kadar fazla bir atış beklemiyordum. 1500 görürsem eyvallah dicektim. yalnız tüp bebek aşamasındayken zaten doğal yolla gebe kalmıi biri olarak bi mucizeyii yaşıyorum bir de ikiz çıkarsa off offf...bu nasıl bir mucizwe olur yaa...maşallah bebegime..sımsıkı tutundu annesinecanım senin beta hcg değerine göre kese görünür artık. istiyorsan baktır
yok canım görmedi. ben de yarın gidicem kan vermeye. belki yine bakar. acaba kaçıncı haftada görünüyor kese?
valla bende şoka girdim.bu kadar fazla bir atış beklemiyordum. 1500 görürsem eyvallah dicektim. yalnız tüp bebek aşamasındayken zaten doğal yolla gebe kalmıi biri olarak bi mucizeyii yaşıyorum bir de ikiz çıkarsa off offf...bu nasıl bir mucizwe olur yaa...maşallah bebegime..sımsıkı tutundu annesine
ben de bilmiyorum ki.yarın gidecektim doktora ama kararsız kaldım.yine de gideyim ya..belki görünür
Bugün bir kez daha anladım ki yeryüzünde annelik kadar muhteşem bir duygu daha olamaz. Doktorum aldı ultrason aletini, ben pür dikkat ekrana bakıyorum. Biraz gezdirdi aleti derken ekranda bi anda miniğim görünüverdi. Daha hiç bir organı belli olmayan minik bir beyazlık üzerinde hareket eden bir kalp. Ben daha miniğimin kalbinin ekrandaki hareket edişine alışamadan doktorum cihazın sesini açtı. Pıt pıt pıt atmaya başladı. Hayatımda yaşadığım en muhteşem andı. Elim ayağım bir anda titremeye başladı. Öyle güzel, öyle harikaydı ki saatlerce o odada kalıp o sesi dinlemek istedim. Ben bugün en mutlu günümü yaşadım. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın. Tanıdığım tanımadığım her kim varsa hepsine dualar ediyorum. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün. Duyanlar beni çok iyi anlıyolardır şuan. Duymayı bekleyenlerde hazır olun, çünkü daha önce hiç böyle güzel bir ses dinlemediniz. Rabbime binlerce, milyonlarca kez şükürler olsun.
25 nisanda regl oldum hala bişey yok idrarda çıkarmı acaba????????ne zor beklemek
24 nisan son adet tarihim. bu gün önce gebelik testinde pozitifi gördüm. hemen kan testi için hastaneye gittim. hcg değerinde 372 yi gördüm. vaktim yok diye acildeki doktor değere yorum yaptı. bu sonuca göre pozitif dedi. yinede içim rahat değil pazartesi kendi doktoruma gitmeyi bekliyorum.
hayırlı olsun inş..
kan testini aynı gün veriyorlarmı
24 nisan son adet tarihim. bu gün önce gebelik testinde pozitifi gördüm. hemen kan testi için hastaneye gittim. hcg değerinde 372 yi gördüm. vaktim yok diye acildeki doktor değere yorum yaptı. bu sonuca göre pozitif dedi. yinede içim rahat değil pazartesi kendi doktoruma gitmeyi bekliyorum.
Bugün bir kez daha anladım ki yeryüzünde annelik kadar muhteşem bir duygu daha olamaz. Doktorum aldı ultrason aletini, ben pür dikkat ekrana bakıyorum. Biraz gezdirdi aleti derken ekranda bi anda miniğim görünüverdi. Daha hiç bir organı belli olmayan minik bir beyazlık üzerinde hareket eden bir kalp. Ben daha miniğimin kalbinin ekrandaki hareket edişine alışamadan doktorum cihazın sesini açtı. Pıt pıt pıt atmaya başladı. Hayatımda yaşadığım en muhteşem andı. Elim ayağım bir anda titremeye başladı. Öyle güzel, öyle harikaydı ki saatlerce o odada kalıp o sesi dinlemek istedim. Ben bugün en mutlu günümü yaşadım. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın. Tanıdığım tanımadığım her kim varsa hepsine dualar ediyorum. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün. Duyanlar beni çok iyi anlıyolardır şuan. Duymayı bekleyenlerde hazır olun, çünkü daha önce hiç böyle güzel bir ses dinlemediniz. Rabbime binlerce, milyonlarca kez şükürler olsun.
Hamilelikte havuc yemekten korkup,
Sac kurutma makinesi kullanmayip
Kremlerin pek cogunu kullanmayacaksak...
O zaman nete girip boyle bir forumda ne isimix var..
Sabahtan aksama kadar cep veya pc den aldigimiz radyasyondan dahami tehlikeli bunlarrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?