2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
pufpuf bi gelişme varmı canım bizi habersiz bırakma

Canım bu sabah 7'den bu zamana dek 4 defa peçeteye bir miktar kan geldi o kadar ama ped temiz ona bulaşcsk kadar bişey değil.. Karın ağrılarımda akşamüstü başladı kısa aralıklarla ve hafiften..

Hâlâ dua ediyorum eşimde bende ümitle...
Ama zehirleme falan gibi bişey olmasın diyede yarın hiç gitmediğim farklı bir doktora gidelim dedik,birazdan daha detaylı konuşup karar vercez..
Hayırlısı canım..

En az senin kadar.. Kendim duymuş kadar sevindim.. Telden girdim haberine bakmak için çok mutlu oldum arkadaşım.. Allah sağsalim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş

5 haftalık hamileyim hesaplarda karşıklık yoksa inşallah bende ocak annesi adayıyım. şu düşük, dış gebelik risklerini atlatabilirsem inşallah...

Izlar ya ben sureklı acıkıyorum ama hıc ıstahım yok canım hıcbıse yemek ıstemıyor ne yapım yaa

Benım de özel msj hakkım yok. Pekcok kez yazdım ama görülmedi galiba. 31 yaşındayım, İzmirdeyim, ilk bebeğim, 31 Mart son adet, beklenen dogum 1 Ocak 2014.

Benım de özel msj hakkım yok. Pekcok kez yazdım ama görülmedi galiba. 31 yaşındayım, İzmirdeyim, ilk bebeğim, 31 Mart son adet, beklenen dogum 1 Ocak 2014.

canim ben senin ve bir iki arkadasimizin ozel mesaj hakki yok die gecen puf puffa benim bilgilerimle beraber verdim ve senide listeye ekledi ilk sayfada var canim gozunden kacti sanirim ama sadece yasin 231 yazmis oda yanlislik yapmistir bugunlerde cok sIklntili zamanlar gecirio ama insllh rabbimin izniyle bugunlerinide hayirlisiyla atlaticak ve cok guzel gunlere ulasicak tum hamislerimizde

merhaba arkadaşlar öncelikle büyük zorluklarla bulduğum bebeğimin kalbi atmadığı için beni listeden çıkarabilirsiniz(
yolk kesesi normalden büyük olduğu için sağlıksız olduğu bebeğin görülmediği söylendi. sanırım kürtaj olmak zorunda kalıcam .
hamilelik şüphesi yaşayan arkadaşlara nacizane tavsiyem tahlil için acele etmeyin sonrasında pozitifi gördüğünüzde hep gergin bir bekleyiş içinde oluyorsunuz ben öğrendiğimde değerim 1400 idi ve kese görülüyordu ancak hep acaba kalbi tacak mı öyle mi böyle mi düşünüp durdum şimdi tekrar hamile kalırsam eğer tahlil için acele etmiycem diyorum.
bu arada kürtajdan ve sonrasında bir terslik yaşamaktan ve hamile kalamamaktan çok korkuyorum zaten buda çok zor olmuştu(

i

canim dr kesinimi konustu hic bir ihtimal vermedimi pozitife dair ne diyim bilemedimki rabbim sabirliklar versin canim insllh rabbim en kisa zamanda bunun yerini doldurabilecek hayirli saglikli evlatlar verir en kisa zamanda ve tum isteyenlerede ama dedigin dogru canim yasadigim ulkede en asagi kadin dogumcular ilk terminini 6 haftadan asagi vermiolar ve kalp atislarini felanda en asagi 10 haftada dinletiolarki hamilelik kesin olsun die mesala ben bugun gittim ama mecburen gittim normalde asla almazdi beni turkiyeye izine gelicem die kabul etti ama tabi insan biran evvel merak edio gormek icin birde bu bebek cok zor elde ediliosa ne diyim rabbim herkeze evlat sevgisini tattirsin insllh tez zamanda

git tabiki canım belki kalp atışı gozukur progestana başlatır ınş gozukur bebegın umut etmemek elde degılkı

geçmiş olsun çok ne dense boş biliyorum ilk bebeğimin kalbi durduğunda kürtaj oldum 2. hamılelıgı yasadım ve kızım var cok sukur tez zamanda senınde bebegın gelsın kürtaj olman sartmıymıs ılacla dusmezmı acaba

Allah sabır versin canım. çok üzüldüm

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm kızlaaaar benıde ekleyin grubunuza betam 159.22 diğer hamileliğimde 8 di ve günüm 3 gün geçmişken simdi günüm bile geçmedi

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm kızlaaaar benıde ekleyin grubunuza betam 159.22 diğer hamileliğimde 8 di ve günüm 3 gün geçmişken simdi günüm bile geçmedi

canimmmm tebrik ederim ne guzel haber bu.tebrik ederim.saglikla gelsin dunyaya.ne kadar sevindim anlatamam

canımmmmmmmmm Allah razı olsunnnn dualarında benide unutma nolurrrrrrrr :) seni seviyommmm bebişin nasıl taze bebişşş

unuturmuyum hic.bende seni seviyom kizbebis iyi mashallah cok uslu.sanada uslu guzel tatli bebisler nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…