pufpuf bi gelişme varmı canım bizi habersiz bırakma
Bugün bir kez daha anladım ki yeryüzünde annelik kadar muhteşem bir duygu daha olamaz. Doktorum aldı ultrason aletini, ben pür dikkat ekrana bakıyorum. Biraz gezdirdi aleti derken ekranda bi anda miniğim görünüverdi. Daha hiç bir organı belli olmayan minik bir beyazlık üzerinde hareket eden bir kalp. Ben daha miniğimin kalbinin ekrandaki hareket edişine alışamadan doktorum cihazın sesini açtı. Pıt pıt pıt atmaya başladı. Hayatımda yaşadığım en muhteşem andı. Elim ayağım bir anda titremeye başladı. Öyle güzel, öyle harikaydı ki saatlerce o odada kalıp o sesi dinlemek istedim. Ben bugün en mutlu günümü yaşadım. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın. Tanıdığım tanımadığım her kim varsa hepsine dualar ediyorum. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün. Duyanlar beni çok iyi anlıyolardır şuan. Duymayı bekleyenlerde hazır olun, çünkü daha önce hiç böyle güzel bir ses dinlemediniz. Rabbime binlerce, milyonlarca kez şükürler olsun.
Izlar ya ben sureklı acıkıyorum ama hıc ıstahım yok canım hıcbıse yemek ıstemıyor ne yapım yaa
gözün aydın canım. ne güzel tariflemişsin duygularını. darısı başımıza. şimdi kaç haftalıkken görmüş oldun
Benım de özel msj hakkım yok. Pekcok kez yazdım ama görülmedi galiba. 31 yaşındayım, İzmirdeyim, ilk bebeğim, 31 Mart son adet, beklenen dogum 1 Ocak 2014.
Benım de özel msj hakkım yok. Pekcok kez yazdım ama görülmedi galiba. 31 yaşındayım, İzmirdeyim, ilk bebeğim, 31 Mart son adet, beklenen dogum 1 Ocak 2014.
merhaba arkadaşlar öncelikle büyük zorluklarla bulduğum bebeğimin kalbi atmadığı için beni listeden çıkarabilirsiniz(
yolk kesesi normalden büyük olduğu için sağlıksız olduğu bebeğin görülmediği söylendi. sanırım kürtaj olmak zorunda kalıcam .
hamilelik şüphesi yaşayan arkadaşlara nacizane tavsiyem tahlil için acele etmeyin sonrasında pozitifi gördüğünüzde hep gergin bir bekleyiş içinde oluyorsunuz ben öğrendiğimde değerim 1400 idi ve kese görülüyordu ancak hep acaba kalbi tacak mı öyle mi böyle mi düşünüp durdum şimdi tekrar hamile kalırsam eğer tahlil için acele etmiycem diyorum.
bu arada kürtajdan ve sonrasında bir terslik yaşamaktan ve hamile kalamamaktan çok korkuyorum zaten buda çok zor olmuştu(
Canım bu sabah 7'den bu zamana dek 4 defa peçeteye bir miktar kan geldi o kadar ama ped temiz ona bulaşcsk kadar bişey değil.. Karın ağrılarımda akşamüstü başladı kısa aralıklarla ve hafiften..
Hâlâ dua ediyorum eşimde bende ümitle...
Ama zehirleme falan gibi bişey olmasın diyede yarın hiç gitmediğim farklı bir doktora gidelim dedik,birazdan daha detaylı konuşup karar vercez..
Hayırlısı canım..
merhaba arkadaşlar öncelikle büyük zorluklarla bulduğum bebeğimin kalbi atmadığı için beni listeden çıkarabilirsiniz(
yolk kesesi normalden büyük olduğu için sağlıksız olduğu bebeğin görülmediği söylendi. sanırım kürtaj olmak zorunda kalıcam .
hamilelik şüphesi yaşayan arkadaşlara nacizane tavsiyem tahlil için acele etmeyin sonrasında pozitifi gördüğünüzde hep gergin bir bekleyiş içinde oluyorsunuz ben öğrendiğimde değerim 1400 idi ve kese görülüyordu ancak hep acaba kalbi tacak mı öyle mi böyle mi düşünüp durdum şimdi tekrar hamile kalırsam eğer tahlil için acele etmiycem diyorum.
bu arada kürtajdan ve sonrasında bir terslik yaşamaktan ve hamile kalamamaktan çok korkuyorum zaten buda çok zor olmuştu(
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmkızlaaaar benıde ekleyin grubunuza betam 159.22 diğer hamileliğimde 8 di ve günüm 3 gün geçmişken simdi günüm bile geçmedi
canimmmm tebrik ederim ne guzel haber bu.tebrik ederim.saglikla gelsin dunyaya. ne kadar sevindim anlatamam
canımmmmmmmmm Allah razı olsunnnn dualarında benide unutma nolurrrrrrrr :)seni seviyommmm bebişin nasıl taze bebişşş
unuturmuyum hic.bende seni seviyom kiz bebis iyi mashallah cok uslu.sanada uslu guzel tatli bebisler nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?