kuzuuuum kurban olsunlar onaaaaaaaaaaaaaa bebişim benım inşallah teyzesiiiiiii
Allah sabır versin canım. çok üzüldüm
En az senin kadar.. Kendim duymuş kadar sevindim.. Telden girdim haberine bakmak için çok mutlu oldum arkadaşım.. Allah sağsalim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş
kızlar bu kese de bebek de kalp atışı da görmek değişiyor inanın herkesin görünmüş benim neden yok diye stres yapmayın... ben 2681 de keseyi göremedim.. 15 mayıs da henüz 4+4 düm... sonra 21 mayıs salı günü hem keseyi heme bebeğimi gördük hatta dr. kalp atışı başlamış çook yeni cuma gel dinleteyim dedi..bebeğim erkenden süpriz yaptı şükürler olsun inşallah hep böyle güzel sağlıkla gider herşey 9 ay boyunca hepimiz için...........
herkese merhabalar hanımlar bende ocak 2014 annesi olacaktım ama benim bebişler üçüz müş onun için erken doğum olacak muhtemelen üç tane kese var daha kalp atışına gitmedik haftaya inşallah kalp atışı neye niyet neye kısmet Allah hepimizin yardımcısı olsun hamilelik çok zor birokadar da heyecanlı bir süreçmiş Allah hepimze kolaylıklar versin bizim gibi bebek özlemiyle yanıp tutuşan tüm kardeşlerime şifalar ihsan etsin bebeklerimiz evlerimize güneş gibi doğsun inşallah
merhaba arkadaşlar öncelikle büyük zorluklarla bulduğum bebeğimin kalbi atmadığı için beni listeden çıkarabilirsiniz(
yolk kesesi normalden büyük olduğu için sağlıksız olduğu bebeğin görülmediği söylendi. sanırım kürtaj olmak zorunda kalıcam .
hamilelik şüphesi yaşayan arkadaşlara nacizane tavsiyem tahlil için acele etmeyin sonrasında pozitifi gördüğünüzde hep gergin bir bekleyiş içinde oluyorsunuz ben öğrendiğimde değerim 1400 idi ve kese görülüyordu ancak hep acaba kalbi tacak mı öyle mi böyle mi düşünüp durdum şimdi tekrar hamile kalırsam eğer tahlil için acele etmiycem diyorum.
bu arada kürtajdan ve sonrasında bir terslik yaşamaktan ve hamile kalamamaktan çok korkuyorum zaten buda çok zor olmuştu(
herkese merhabalar hanımlar bende ocak 2014 annesi olacaktım ama benim bebişler üçüz müş onun için erken doğum olacak muhtemelen üç tane kese var daha kalp atışına gitmedik haftaya inşallah kalp atışı neye niyet neye kısmet Allah hepimizin yardımcısı olsun hamilelik çok zor birokadar da heyecanlı bir süreçmiş Allah hepimze kolaylıklar versin bizim gibi bebek özlemiyle yanıp tutuşan tüm kardeşlerime şifalar ihsan etsin bebeklerimiz evlerimize güneş gibi doğsun inşallah
sürekli sinir halindeyim
Izlar ya ben sureklı acıkıyorum ama hıc ıstahım yok canım hıcbıse yemek ıstemıyor ne yapım yaa
bende cok korkuyorum kalp atısı goremıycem vs dıye zehır ettım kendıme gunlerımı cumaya kadar nasıl dayanırım
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmkızlaaaar benıde ekleyin grubunuza betam 159.22 diğer hamileliğimde 8 di ve günüm 3 gün geçmişken simdi günüm bile geçmedi
idrar kütür antibyogaramda klebsiella üredi yazıyor doktor augmentin verdi ...ya hu endişeliyim bebegime zararı olur mu içmesen n'olur doktoruma gözü kapalı güveniyorum fakat bir türlü içim rahat etmiyor ...
antibiyotik kullanan var mı ..
bakteri birimi <10,000 küçük
idrar kütür antibyogaramda klebsiella üredi yazıyor doktor augmentin verdi ...ya hu endişeliyim bebegime zararı olur mu içmesen n'olur doktoruma gözü kapalı güveniyorum fakat bir türlü içim rahat etmiyor ...
antibiyotik kullanan var mı ..
bakteri birimi <10,000 küçük
Kızlar bana dua edin bugün ikide pıtpıtları duymaya gidicem gece bel ve kasık ağrım oldu heycandanda uyuyamadım zaten, bebişimi görmek istiyorum artık bugün 7. Haftayı doldurdum yarın 7+1 olucam inşallah artık bebişin görünmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?