2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

maşallah prensese nazar değmesin.. kremi ben henüz almadım ama herkes kullanmaya başlamış, sende başlayabilirsin bence

bende bendeee :124:
bugun cok dogurasim var nedense
banyomuzu da yaptik mis gibi.saclarimizi bile kivirdik
oglan da oynayip duruyo sevemiyorum gelsin artik [/QUOTE]

Sen bi konus bakalim oglanla, belki bu aksam gelmeye ikna edersin :))
kuzum hazir yakalamisken sana sorayim. İgneyi biraktin mi sen hala devammi? Ne zamana kadar vurdun??

Kızlar herkese iyi geceler biz yatıyoruz. Erken kalkıcaz yarın yine, sayıyom sayıyom bitmiyo bu günler ne zaman başlicak bu tatil yahu
Babamız da devirdi totosunu uyudu bugün erkenden ben de yatayım bari artık napim tek başıma

arkadaşlar 37. haftadayım artık karnım çok acıyor kasılmalardan. haftasonu erken doğumdan hastanede kaldım 2cm açıklığım var ve sancım vardı neyse ki doğurmadım. şu an sancım yok ama karnım kaya gibi oluyor çok sert çok acıyo, sancım olmasada bu kasılmaların artmasıda doğum belirtişimi acaba

Aynen canim bencede alakasi yok vakti zamanini Allah bilir zaten 30da gobegi dusmeyen ama bir suru doguran var yani uyf beklemek zor ya gun gecmio habire es dost geziyorum belki dogururum diye artik bebisi sevmek istiyorum ya geceleride uyutmuyo zaten Sende tez zamanda kavusursun artik belki yarin belki bu gece:94:

Son düzenleme:
Elenaz kasilmalar karnin tas gibi olmasi yalanci digum sancilaridir cnm bu kasilmalar duzenli olursa dogum baslar benim de karnim surekli tas gibi oluyor kasiliyor

kilosu onemlı degıl gercekten saglıkla doğsun bebıs:) benım de kasılmalar 100 ü buldu ayyy yaklaştı galıbaaa

Bu arada benim 5 gun onceki kilosu 3590 di bugun 3560 cikti grcen haftada oyleydi diyince bir daha olctu 3600 cikti normal mi sizce 100 gr almasi birde nerden olcerse ona gore degisiyor bu kilo isi

benımkıde oyle cıktı hıc takma 1 haftada 30 gram almıs gorunuyor ama yanlıs olcuyor olabılrmıs. yerı degıstıkce olcumşer degısıyor ben pek guwenmyrm.

kilosu onemlı degıl gercekten saglıkla doğsun bebıs:) benım de kasılmalar 100 ü buldu ayyy yaklaştı galıbaaa

heycan iki katına çıktı valla o 58i görünce eşim şimdi butda

Son düzenleme:

heycan iki katına çıktı valla o 58i görünce eşim şimdi burda pırtlatcan herhalde diyo o kadar kolay geliyor ona galiba :) he ben kediyim ya şimdi uç beş tane çıkarırım dedim gülüyor :) ama sanırım artık naparsak yapalım günler iyice azaldı. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

günaydın kızlar ben doğum yaptım çok zor bi doğum oldu.bebeğim 3700 gr doğdu sezeryanla.buraya girince ağlamak geldi içimden.daha yeni çıktım hastaneden biraz daha iyi olunca ayrıntıları yazarım

günaydın kızlar ben doğum yaptım çok zor bi doğum oldu.bebeğim 3700 gr doğdu sezeryanla.buraya girince ağlamak geldi içimden.daha yeni çıktım hastaneden biraz daha iyi olunca ayrıntıları yazarım

ayy canım hayırlı olsun. Rabbim bebeğine de sana da hayırlı uzun ömürler nasip etsin. İnşallah bir önce toparlanırsın. Bebeğini bizim yerimize de kokla ayy ne güzel cennet kokar şimdi o :) bebeğine de kendine de iyi baak

Gözün aydın canım, allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin....

Rabbim bebeğini nazarlardan saklasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…