2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ben de sabah uykusukaçanlardanım, şimdi kahvaltımızı yaptık, eşimi ve kızımı yolcu ettim, hooop yatağa, çok uykum var, inş uyuyabilirim....

Ev de kalktı kaçıyor ama şu an hiiiç umrumda değil... Kalkınca yaparım....

Bu gün sadece akşam dersim var ve bitiyor, allahım çok şükür, kızlara ıslak minik kekler yapayım diyorum, yazık hepsi yurtta kalıyor, ailelerinden uzak... Bir de minik hediyeler sipariş ettim eşime, inş. Unutmaz...

günaydın kızlar ben doğum yaptım çok zor bi doğum oldu.bebeğim 3700 gr doğdu sezeryanla.buraya girince ağlamak geldi içimden.daha yeni çıktım hastaneden biraz daha iyi olunca ayrıntıları yazarım

günaydın canım ne güzel bi haber...Allah tez zamanda şifa versin.çabucak toparlan inşallah...ayrıntıları bekliyorum sabırsızlıkla...maşallah bebeğine...Allahım hayırlı uzun ömürler versin....

Sorma ya ufff hala uyuyamadım, bi yandanda düşünüyorum önceden geceleri bebek ağlıycak nasıl kalkıcam derdim. Şimdi en son düşündüğüm şey o. Allah bizi anneliğe hazırlıyo herhalde

aynen en son düşündğüm o..herkes annem de dahil bak bol bol uyu çok uykusuz kalçan diyolar ama umrumda değil.sanki şimdi uyuyunca depolanıyo.bi daha ihtiyaç olmuyo...ben zaten 4. ayımdan beri hiç uyuyamıyorum.cingöz gibi geziyom evde...

Merhaba ocak anneleri
Allah hepimize kolaylik versin ve bi avazda kurtulmak nadip etsin.ben subat annesi olacagil ins.sizin tecrubenizden yararlanmak icin bir sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim:
37. Hafta izne ayrilmak zorundayiz ama sunu anlamiyorum 37+0 da mi yoksa 37+6 da mi ayriliyoruz???
Bir de ogretmen arkadaslara bir sorum olacak:
Karne gunu yani 24 ocakta 35+0 oluyorum sonra 2 hafta tatil var.10 subatta okul aciliyor benim 7 subatta 37+0 oluyor.ben 7 subatta ayrilabiliyor muyum yoksa ara tatili dogum iznine mi sayiyorlar??? Yani 24 ocakta ayrilmis mi kabul edilicem araya tatil giriyor diye???

gunaydin kizlar ezandan beri alt karnimda bi sanci var cok degil
kahvaltimi hazirladim simdi trt 1 de anne elimi tutsana var izleyiin lazim olacak
bebeğin boyu kilosu ne kadar?
5 gun once 3500 du canim 51 cm di
amın canım amınnnnn ınsallah oyyy kafasını yerım:))bızımkının kafa onden gıdıyor zaten:)
benimkide koca surat doktor koca surat deyip duruyo hele dudaklar kofte
bugun de hamileyim canim
igneyi 37+3 te doktor birak dedi canim.ondan bikac hafta oncede coraspini biraktik.sen ne zaman birakcan doktor bisey dedimi
bu gecede olmadi bende bugun carsiya cikip kendime sutyen ve ust bas alcam yurumus olurum hem
günaydın kızlar ben doğum yaptım çok zor bi doğum oldu.bebeğim 3700 gr doğdu sezeryanla.buraya girince ağlamak geldi içimden.daha yeni çıktım hastaneden biraz daha iyi olunca ayrıntıları yazarım

hayirli olsun,gecmis olsun canim saglikla kavustun cok sukur zamanla iyi olacaksin.
kendine iyi bak

Günaydın annişler..

gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, mis kokulu yavrunu.. ayy yine duygulandım. Maşallah nazarlardan korusun Allah sizi..
doğum hikayeni bekliyoruz. Tez zamanda iyileşmen dilegiyle..

bugün temizlik günüü...kadın yardım için gelmiş sözde daha çok iş çıkarıyo bana...salona yer yatağı kurdu.kıyafetleri koltukların üzerinde yerlerde geziyo.doğumda birileri gelcek ben nereye alcam onları???
kış boyu bende kalcakmış...bi de sabah kalkmış kapının önünden geçiyo gibi yapıyo ama bizi dinliyo aslındda..ben de yedim...saygısız...kaç kere yakaladım.hep ya telefonda konuşurken ya eşimle odamızdayken bizim odanın önünde.ki odamız koridorun en sonunda gideceği başka yer yok..terbiyesiz.sinirden ağladım ağlıycam..delircem yaaaaa.....eşimden bazen nefret ediyorum...ne kadar anlayışsız olabiliyor....

Omeserma kendini uzme cnm evet dogru soyluyorsun merakli oluyorlar esinle aranda bir sey konusmak istesen hemen gozlerini sizin uzerinize dikiyorlar bir sey mi var ne oldu sorular basliyo sanane ya seni ilgilendiren bir sey olsa sana soylerim de mi. Bu tarz problemler herkeste var galiba ama ben sunu ogrendim umursamayacaksin

benım de basıma öle bişi gelınce ben hemen bende senı çok sevıyorum askım dıyorum vs benzer cumleler...

utansınlar dıye kı utanıp gıdıyolar ve pişman oluyolar dınledıklerıneDD

hatta bırınde ben farkettım dınlendıgımızı tam geldıgı esnada normal konusuyoduk hemen kahkaha attım ve ayyy askım dur yapma şimdi olmaz dedım yüksek bı sesle oooohhh çok ıyı yaptım eşimde gülüyo ne tuhaf kızsın dıye......

canım eşin mi çağırdı onları?
boşver yaaa eşine söyle böyle böyle yapıyolar diye
farketmiştir belki o da

kız sen varya seeeen
ama helal olsun taktir ettim oh en iyisini yapıosun

benım de basıma öle bişi gelınce ben hemen bende senı çok sevıyorum askım dıyorum vs benzer cumleler...

canım eşin mi çağırdı onları?
boşver yaaa eşine söyle böyle böyle yapıyolar diye
farketmiştir belki o da

kız sen varya seeeen
ama helal olsun taktir ettim oh en iyisini yapıosun

ya eşim de ben de çağırdık ama erkenden geldi 2 ay önce bi ara bi 10 gün gitti yine geldi.şimdi de beli ağrıyomuş kışı bizde geçircekmiş.nerden anlıyım odanın önüne geldiğini.hayalet gibi, aklıma bile gelmez sabahın körü.çok terbiyesiz birisi.bişey söyler hakaret olarak.neden böyle diyosun deyince anında çark eder.hep ben yanlış anlamış olurum nedense?yok ben oğluma dedim falan der...eşime hiç annesi konusunda bişey diyemem.benim eşim annesi konusunda çok hassas.Allaha havale ediyorum ancak.

Son düzenleme:

37+ 0 da yani 37. Haftanın bitiminde izne ayrılıyorsun, ben 37+6 da ayrılsam 37 haftalık yazar mısınız diye dr sormuştum, çünkü bazı arkadaşlar öyle yapmıştı, benim dr pek taraftar olması...

On beş tatilin tabi ki doğum iznin sayılmaz... O herkes gibi senin de hakkın, hamileliğinle ilgili değil... Bu arada ne güzel denk gelmiş, kısmetlisin maşallah...

canım eşin hassas ise çok da bişey diyemezsin.ama madem öyle kasma kendini onları ağırlayacam diye kendi keyfine göre takıl boşver.
beli ağrıyosa doktora gitsin sizin oranın havası iyi mi geliyomuş
yani anlamıyorum böyle insanları sen hamilesin sana yük olmayacağı yerde ne diye ortaya atlıyo
başında biri beklesin iyi hoş da yardımı yoksa bi anlamı da yok şu an

herkes bı çeşit yaa şimdi bu teyze sen hamılesın dıye mı geldı yoksa senden hamıle halınle kendıne bakmanı ıstedıgı içinmi geldı hepımızın belı agrıyo biz napalım...sen yıne de canını sıkma canım eşine de annesıne kızarak eleştırerek kötüleyerek hiç soleme o zaman kımse anasına laf ettırmez sen aglıycaksın çok yoruluyorum bugun evı toplarken artık yorgunluktan sancım geldı belımden duramadım dıcen evde de mısafır olunca yatılmıyo sureklı koşturma halınde oluyom dıcen...

omesermanın moralini bozmak gibi olmasın ama koca hassas davranıyorsa annesi için ne dese boş, her dediğine bi cevabı mutlaka olacaktır. Çok zor ama umursamamaya çalışmak gerekiyor. ya da çatır çatır kv ile tartışacaksın, rahatsız oldugun şeyleri söyleyeceksin ama bunları yalnızken yapmamak lazım, söylemediğin şeyleri söylemiş oluyosun yada çarpıtıyorlar lafları. Sonra işin içinden çık çıkabilirsen. Allah bu kvlere akıl fikir versin, ne diye erkenden gelip rahatsız ediyosun insanları bilmiyorum ki, benim annem gelecek doğuma ona bile diyorum ben sana haber verince gel, erkenden gelmene gerek yok.. ona kalsa bugün gelir işimi gücümü yemeği yapmak için. araya benim annemde olsa onun anneside olsa kv faktörü hiçbir şekilde girmemeli.. bana kalsa doğumda ilk gün sadece eşim yanımda olsun istiyorum kalabalıktan hoşlanmam o durumda, ama annem memleketten geleceği için mümkün değil.kv,elti, görümcede gelir illaki .. püüffff

Kızlarrr bısy sorcmm sızınde catlaklarınız warmı ? eşinız bu durum hakkında bısy dıyomu? benım esım bısy demıo ama ben cok rhatsz oluyorum şölee göbişimi acıp sewemıyorum kızımı gelıo esım sewmek ıcın hemen caktrmadan kapamaya caısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…