günaydın kızlar ben doğum yaptım çok zor bi doğum oldu.bebeğim 3700 gr doğdu sezeryanla.buraya girince ağlamak geldi içimden.daha yeni çıktım hastaneden biraz daha iyi olunca ayrıntıları yazarım
Sorma ya ufff hala uyuyamadım, bi yandanda düşünüyorum önceden geceleri bebek ağlıycak nasıl kalkıcam derdim. Şimdi en son düşündüğüm şey o. Allah bizi anneliğe hazırlıyo herhalde
5 gun once 3500 du canim 51 cm dibebeğin boyu kilosu ne kadar?
amın canım amınnnnn ınsallah oyyy kafasını yerım:))bızımkının kafa onden gıdıyor zaten:)
bugun de hamileyim canimbende bendeee :124:
bugun cok dogurasim var nedense
banyomuzu da yaptik mis gibi.saclarimizi bile kivirdik
Sen bi konus bakalim oglanla, belki bu aksam gelmeye ikna edersin :))
kuzum hazir yakalamisken sana sorayim. İgneyi biraktin mi sen hala devammi? Ne zamana kadar vurdun??
bu gecede olmadiAynen canim bencede alakasi yok vakti zamanini Allah bilir zaten 30da gobegi dusmeyen ama bir suru doguran var yani uyf beklemek zor yagun gecmio habire es dost geziyorum belki dogururum diye artik bebisi sevmek istiyorum ya geceleride uyutmuyo zaten Sende tez zamanda kavusursun artik belki yarin belki bu gece:94:
günaydın kızlar ben doğum yaptım çok zor bi doğum oldu.bebeğim 3700 gr doğdu sezeryanla.buraya girince ağlamak geldi içimden.daha yeni çıktım hastaneden biraz daha iyi olunca ayrıntıları yazarım
benım de basıma öle bişi gelınce ben hemen bende senı çok sevıyorum askım dıyorum vs benzer cumleler...
canım eşin mi çağırdı onları?bugün temizlik günüü...kadın yardım için gelmiş sözde daha çok iş çıkarıyo bana...salona yer yatağı kurdu.kıyafetleri koltukların üzerinde yerlerde geziyo.doğumda birileri gelcek ben nereye alcam onları???
kış boyu bende kalcakmış...bi de sabah kalkmış kapının önünden geçiyo gibi yapıyo ama bizi dinliyo aslındda..ben de yedim...saygısız...kaç kere yakaladım.hep ya telefonda konuşurken ya eşimle odamızdayken bizim odanın önünde.ki odamız koridorun en sonunda gideceği başka yer yok..terbiyesiz.sinirden ağladım ağlıycam..delircem yaaaaa.....eşimden bazen nefret ediyorum...ne kadar anlayışsız olabiliyor....
utansınlar dıye kı utanıp gıdıyolar ve pişman oluyolar dınledıklerıneDD
hatta bırınde ben farkettım dınlendıgımızı tam geldıgı esnada normal konusuyoduk hemen kahkaha attım ve ayyy askım dur yapma şimdi olmaz dedım yüksek bı sesle oooohhh çok ıyı yaptım eşimde gülüyo ne tuhaf kızsın dıye......
Omeserma kendini uzme cnm evet dogru soyluyorsun merakli oluyorlar esinle aranda bir sey konusmak istesen hemen gozlerini sizin uzerinize dikiyorlar bir sey mi var ne oldu sorular basliyo sanane ya seni ilgilendiren bir sey olsa sana soylerim de mi. Bu tarz problemler herkeste var galiba ama ben sunu ogrendim umursamayacaksin
benım de basıma öle bişi gelınce ben hemen bende senı çok sevıyorum askım dıyorum vs benzer cumleler...
utansınlar dıye kı utanıp gıdıyolar ve pişman oluyolar dınledıklerıneDD
hatta bırınde ben farkettım dınlendıgımızı tam geldıgı esnada normal konusuyoduk hemen kahkaha attım ve ayyy askım dur yapma şimdi olmaz dedım yüksek bı sesle oooohhh çok ıyı yaptım eşimde gülüyo ne tuhaf kızsın dıye......
canım eşin mi çağırdı onları?
boşver yaaa eşine söyle böyle böyle yapıyolar diye
farketmiştir belki o da
kız sen varya seeeen
ama helal olsun taktir ettim oh en iyisini yapıosun
Merhaba ocak anneleri
Allah hepimize kolaylik versin ve bi avazda kurtulmak nadip etsin.ben subat annesi olacagil ins.sizin tecrubenizden yararlanmak icin bir sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim:
37. Hafta izne ayrilmak zorundayiz ama sunu anlamiyorum 37+0 da mi yoksa 37+6 da mi ayriliyoruz???
Bir de ogretmen arkadaslara bir sorum olacak:
Karne gunu yani 24 ocakta 35+0 oluyorum sonra 2 hafta tatil var.10 subatta okul aciliyor benim 7 subatta 37+0 oluyor.ben 7 subatta ayrilabiliyor muyum yoksa ara tatili dogum iznine mi sayiyorlar??? Yani 24 ocakta ayrilmis mi kabul edilicem araya tatil giriyor diye???
ya eşim de ben de çağırdık ama erkenden geldi 2 ay önce bi ara bi 10 gün gitti yine geldi.şimdi de beli ağrıyomuş kışı bizde geçircekmiş.nerden anlıyım odanın önüne geldiğini.hayalet gibi, aklıma bile gelmez sabahın körü.çok terbiyesiz birisi.bişey söyler hakaret olarak.neden böyle diyosun deyince anında çark eder.hep ben yanlış anlamış olurum nedense?yok ben oğluma dedim falan der...eşime hiç annesi konusunda bişey diyemem.benim eşim annesi konusunda çok hassas.Allaha havale ediyorum ancak.
herkes bı çeşit yaa şimdi bu teyze sen hamılesın dıye mı geldı yoksa senden hamıle halınle kendıne bakmanı ıstedıgı içinmi geldı hepımızın belı agrıyo biz napalım...sen yıne de canını sıkma canım eşine de annesıne kızarak eleştırerek kötüleyerek hiç soleme o zaman kımse anasına laf ettırmez sen aglıycaksın çok yoruluyorum bugun evı toplarken artık yorgunluktan sancım geldı belımden duramadım dıcen evde de mısafır olunca yatılmıyo sureklı koşturma halınde oluyom dıcen...ya eşim de ben de çağırdık ama erkenden geldi 2 ay önce bi ara bi 10 gün gitti yine geldi.şimdi de beli ağrıyomuş kışı bizde geçircekmiş.nerden anlıyım odanın önüne geldiğini.hayalet gibi, aklıma bile gelmez sabahın körü.çok terbiyesiz birisi.bişey söyler hakaret olarak.neden böyle diyosun deyince anında çark eder.hep ben yanlış anlamış olurum nedense?yok ben oğluma dedim falan der...eşime hiç annesi konusunda bişey diyemem.benim eşim annesi konusunda çok hassas.Allaha havale ediyorum ancak.
herkes bı çeşit yaa şimdi bu teyze sen hamılesın dıye mı geldı yoksa senden hamıle halınle kendıne bakmanı ıstedıgı içinmi geldı hepımızın belı agrıyo biz napalım...sen yıne de canını sıkma canım eşine de annesıne kızarak eleştırerek kötüleyerek hiç soleme o zaman kımse anasına laf ettırmez sen aglıycaksın çok yoruluyorum bugun evı toplarken artık yorgunluktan sancım geldı belımden duramadım dıcen evde de mısafır olunca yatılmıyo sureklı koşturma halınde oluyom dıcen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?